Ko je rekao da me treba pustiti da uđem bez karte? A ja još nisam doživio da dobijem batine od murije ako stojim pred stadionom nepraveći probleme, i na kraju dokle me može otjerati? 20-50-100m od stadiona, i ne samo mene već i ostale u grupi. I šta su dobili? Grupu od 100-300 kojih desetinu metara dalje, i šta ćemo onda? Kako bi ti to riješio, gigante? Usput, to ti samo misliš da će "normalni" uzimati karte, kod nas podjele na normalne i nenormalne nema kada su gostovanja u pitanju, zna se da na gostovanjima svega ima.Gigant je napisao/la: Moze jedno pitanje za sarajevskog mangupa...cemu tolika frka oko karti, kakva je otimacina u pitanju...i na koji nacin ti mislis da ce te oni pustiti bez karte??? Ako si primjetio da u zadnje vrijeme policija puno vise koristi represivne mjere, tako da im je to namjanji problem, rastjerati taj dio sto se skupio, dio koji uzmu kartu (a bice ih normalnih) ce uci, i sta si dobio nista...ako imas lovu da dodjes u Mo, fino izdvoji i cenera, jer si sarajevski mangup, i kupi sebi kartu...isto kao sto i on plati kartu za sjever kada dodje na grbavicu, ili za jug kada dodje na Kosevo...jeste da je ono skela, ali bolje nemaju, ili fino uzmes kartu za onu njihovu tribinu, i lagano gledas tekmu...a to sto lozis raju, moze imati samo kontra-efekat, da fasujete batine...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zadnja izmjena: Krvotok, dana/u 23 sep 2010, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
- nookey
- Kontakt:
Kako kome burazeru,meni je vrijedniji nego cijeli Hadison!
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
-
- Kontakt:
Zna li iko vrijeme i mjesto okupljanja ?
- zlaya_tm87
- Kontakt:
poenta je u tome da su bezobrazni. haj da nam daju dio one normalne tribine kao sto je prije bio obicaj prije nego sto su nabacali one fosne pa bih rekao OK, yebi ga, barem imam komfor, stolicu i normalnu tribinu i znao bih da tu istu cijenu placaju i ostali navijaci koji bi tu bili van naseg sektora. a ovako njima niko ne dolazi na stadion, pa znaju da ce zeljini bolesnici doci i sad hajmo nahajcati cijene i to za ono g0vno od "tribine" . nema smisla. pitam se i volio bih da mi neko kaze kolike su cijene za ostale tribine...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Kao prvo, ja ocito pricam sa ljudima koji bas i nisu isli po utakimcama, pogotovo gostujucim, pa nemaju pojma...tvoj kolega sa tribine je rekao da vas puste bez karte, zato sam i napisao svoj komentar da to moze malo teze proci...a to da ce vas otjerati 50 metara od tribine, i da vi necete praviti probleme, ocito pokazuje da nemas pojma o cemu pricas...mogu vas lagano rastjerati, a pri prvom pokazivanju negodovanja primjeniti silu...ja vam preporucujem kontra tribinu, i ja sam tu sjedio, jer je skela premala i presmjesna....Krvotok je napisao/la: Ko je rekao da me treba pustiti da uđem bez karte? A ja još nisam doživio da dobijem batine od murije ako stojim pred stadionom nepraveći probleme, i na kraju dokle me može otjerati? 20-50-100m od stadiona, i ne samo mene već i ostale u grupi. I šta su dobili? Grupu od 100-300 kojih desetinu metara dalje, i šta ćemo onda? Kako bi ti to riješio, gigante? Usput, to ti samo misliš da će "normalni" uzimati karte, kod nas podjele na normalne i nenormalne nema kada su gostovanja u pitanju, zna se da na gostovanjima svega ima.
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
pile87 je napisao/la:Pa nismo pitari da fasujemo gdj god dodjemo, inace niko od gostujucih navijaca nije placao 10 KM ulaz nikad koliko znam.Gigant je napisao/la:Moze jedno pitanje za sarajevskog mangupa...cemu tolika frka oko karti, kakva je otimacina u pitanju...i na koji nacin ti mislis da ce te oni pustiti bez karte??? Ako si primjetio da u zadnje vrijeme policija puno vise koristi represivne mjere, tako da im je to namjanji problem, rastjerati taj dio sto se skupio, dio koji uzmu kartu (a bice ih normalnih) ce uci, i sta si dobio nista...ako imas lovu da dodjes u Mo, fino izdvoji i cenera, jer si sarajevski mangup, i kupi sebi kartu...isto kao sto i on plati kartu za sjever kada dodje na grbavicu, ili za jug kada dodje na Kosevo...jeste da je ono skela, ali bolje nemaju, ili fino uzmes kartu za onu njihovu tribinu, i lagano gledas tekmu...a to sto lozis raju, moze imati samo kontra-efekat, da fasujete batine...Krvotok je napisao/la: ma taj rad, zna se da raja koja ide može i kartu da tipla, al' je fol da mozgovi koji su odredili bezobraznu cijenu karata, kontaju šta će oni i policija sa tolikim ljudima koji se pojave ispred stadiona, jer mi nemamo šta izgubiti ako ne pristanemo na otimačinu koju su pripremili sarajevskim mangupima
Valjda ce Vas vise biti nego u Sirokom !!
Bice zanimljivo vidjeti koliko ce vas biti u Sirokom!ekii je napisao/la:Valjda ce Vas vise biti nego u Sirokom !!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
ekii
sta si ti nasao pricat bolan ako vas ode 50 udaraj te se nogom u guzicu
sta si ti nasao pricat bolan ako vas ode 50 udaraj te se nogom u guzicu
Baš zato. Ovo je uvreda i našem klubu i navijačima Želje, taman da im je stadion k'o Camp Nou, kod nas su džabaleska dolazili, ako smo Manijaci nismo maloumni. Mi dolazimo.zlaya_tm87 je napisao/la:poenta je u tome da su bezobrazni. haj da nam daju dio one normalne tribine kao sto je prije bio obicaj prije nego sto su nabacali one fosne pa bih rekao OK, yebi ga, barem imam komfor, stolicu i normalnu tribinu i znao bih da tu istu cijenu placaju i ostali navijaci koji bi tu bili van naseg sektora. a ovako njima niko ne dolazi na stadion, pa znaju da ce zeljini bolesnici doci i sad hajmo nahajcati cijene i to za ono g0vno od "tribine" . nema smisla. pitam se i volio bih da mi neko kaze kolike su cijene za ostale tribine...
Hvala na savjetima, baš k'o da dolaze iz MUP-a, ali snaći ćemo se valjda i bez njih, nekako smo i do sada durali, eto možda ćemo i bez karata ući, a možda ćemo skupa sa policajcima optrčavati krugove oko livade u Vrapčićima.Gigant je napisao/la: Kao prvo, ja ocito pricam sa ljudima koji bas i nisu isli po utakimcama, pogotovo gostujucim, pa nemaju pojma...tvoj kolega sa tribine je rekao da vas puste bez karte, zato sam i napisao svoj komentar da to moze malo teze proci...a to da ce vas otjerati 50 metara od tribine, i da vi necete praviti probleme, ocito pokazuje da nemas pojma o cemu pricas...mogu vas lagano rastjerati, a pri prvom pokazivanju negodovanja primjeniti silu...ja vam preporucujem kontra tribinu, i ja sam tu sjedio, jer je skela premala i presmjesna....

mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
haj haj pocnite sad 20 stranica o tome kako njjih nema 20 na tribini, nek ih nema ba, okrenite se zelji koji vam je cccccccc
Za zivot cijeli!
IskustvoKrvotok je napisao/la:
Hvala na savjetima, baš k'o da dolaze iz MUP-a, ali snaći ćemo se valjda i bez njih, nekako smo i do sada durali, eto možda ćemo i bez karata ući, a možda ćemo skupa sa policajcima optrčavati krugove oko livade u Vrapčićima.

Svaki izvjestaj s treninga govori samo o tome kako su igrali jedni protiv drugih. Rade li oni jos nesto, uvjezbavaju li se neke konkretne stvari?pintol_TM87 je napisao/la:Danas na treningu Amar drzao malo duze predavanje prvotimcima pa su onda malo igrali...
Zeba normala,Radovanovic isto tako ok,Markovic samo imao flaster na nosu a Svraku nisam vidjeo...
Dosao je i novi golman iz Ceske ne znam ime ali momak je mlad i solidan..eto toliko
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- zlaya_tm87
- Kontakt:
ja mislim da je amar vidio da su oni budale pa je izvadio zebu i svraku iz igre prije lomova. ako kazete da su danas na treningu bili normala, to je super.
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- pintol_TM87
- Kontakt:
heh..pa nekad ne treba sve reci...dodjes i vidis svojim ocima sta i kako rade..trebam mozda reci bas sve detalje..uvjezbavalo se dosta togagollum je napisao/la:Svaki izvjestaj s treninga govori samo o tome kako su igrali jedni protiv drugih. Rade li oni jos nesto, uvjezbavaju li se neke konkretne stvari?pintol_TM87 je napisao/la:Danas na treningu Amar drzao malo duze predavanje prvotimcima pa su onda malo igrali...
Zeba normala,Radovanovic isto tako ok,Markovic samo imao flaster na nosu a Svraku nisam vidjeo...
Dosao je i novi golman iz Ceske ne znam ime ali momak je mlad i solidan..eto toliko

malo smo penale vjezbali

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Protiv veleza bez Beslije... i ovih do sad povrjedjenih
Pametno. Ali, bilo mi je cudno sto se nikad ne spominje nista osim "igranja" jer nasi ljudi obicno kazu vise nego sto bi trebali. Ovo sto si ti napisao mi je sasvim dovoljno da se vise ne brinem.pintol_TM87 je napisao/la:heh..pa nekad ne treba sve reci...dodjes i vidis svojim ocima sta i kako rade..trebam mozda reci bas sve detalje..uvjezbavalo se dosta togagollum je napisao/la:Svaki izvjestaj s treninga govori samo o tome kako su igrali jedni protiv drugih. Rade li oni jos nesto, uvjezbavaju li se neke konkretne stvari?pintol_TM87 je napisao/la:Danas na treningu Amar drzao malo duze predavanje prvotimcima pa su onda malo igrali...
malo smo penale vjezbali

U koliko sati je trening?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
- pintol_TM87
- Kontakt:
danas na treningu Amar drzao malo duze predavanje prvotimcima pa su onda malo igrali...
[/quote]
U koliko sati je trening?[/quote][/quote]
Sutra trening u Medjugorju ne znam kad heh

U koliko sati je trening?[/quote][/quote]
Sutra trening u Medjugorju ne znam kad heh

- pintol_TM87
- Kontakt:
hmm...Mislim da bi Markovic mogao igrat?pile87 je napisao/la:Protiv veleza bez Beslije... i ovih do sad povrjedjenih
Radovanovic i Besa ce da popuste ovu a Zeba bi isto trebao igrati...
Znas li sta je sa Svrakom?
Ici ce sa njima pitanje je jos hoce li igrati!pintol_TM87 je napisao/la:hmm...Mislim da bi Markovic mogao igrat?pile87 je napisao/la:Protiv veleza bez Beslije... i ovih do sad povrjedjenih
Radovanovic i Besa ce da popuste ovu a Zeba bi isto trebao igrati...
Znas li sta je sa Svrakom?
Svraka nije danas trenirao i on je upitan za Velež. Male su šanse da zaigra...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.