RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

RedOne
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la RedOne » 02 feb 2015, 00:12

Evo pošto sam sačekala cijeli dan da vidim da li će neko postaviti ili komentar utakmice ili sinoćnje promocije knjige, a niko se nije javio sa konkretnim dojmovima odlučih da ja napišem neke svoje utiske. Prije svega, moram reći da će mi jučerašnji dan ostati u divnom sjećanju- jer je bio dan u potpunosti ispunjen Veležom :) .

Prvo- utakmica. Jučerašnji ogledni duel između Veleža i Leotara koji je prije svega našoj struci poslužio za konačno slaganje ekipe koja putuje na finalni dio priprema je bio neočekivano dinamičan i poprilično kvalitetan pa je velika šteta da je odigran pred malim brojem gledalaca i po prilično hladnom vremenu. Utakmicu je započela kombinovana ekipa "rođenih": Dragojević na golu, bekovi Maletić i Barišić, stoperi Zolj i Pejić, vezni red Zvonić, Kodro i Tolić, krila Hebibović i Hajdarević te centarfor M.Ćemalović. Premda smo u tom dijelu utakmice bili izrazito nadmoćnija ekipa uspjeli smo dati tek jedan go i to preko Hajdarevića dok smo propustili neke šanse (Zvonić, Tolić) čije su akcije bile možda ljepše i izglednije, ali su one redovito završavale daleko od gola Kukrike. Leotar je za sve to vrijeme uspio dva puta preći centar i naravno ne uraditi ništa. Moram reći da je kombinatorika u ovom dijelu utakmice bila baš onakva kakvu bih ja htjela gledati u nastavku sezone-brz, lijep protok lopte i osmišljene i uigrane akcije. Naravno, bilo je tu ponekih bezveznih vraćanja lopte nezaposlenim stoperima, ali šta da se radi...

Drugi dio koji obično služi za provjeru igrača koji se možda već na sljedećem treningu neće pojaviti je bio ako ne bolji, onda nimalo lošiji od prvog dijela, s tim da je bio mnogo efikasniji. U tom dijelu sam mogla malo bolje promotriti novajlije i sve to mi nije bilo nimalo loše... Naprotiv... Feja je kao i obično napravio žestoki džumbus pa se više i ne mogu sjetiti gdje je ko igrao, a kamoli kakva je to bila formacija. Najprije će to biti 4-4-2 ili 4-2-3-1 ko će ga znati :kafa: ... Takve stvari ne pokušavam zapamtiti na prijateljskim utakmicama otkad je Feja šef struke :D Uglavnom, nakon što sam odgledala obje ekipe zasad mislim da je obris prvog tima 70 % igrača iz prvog poluvremena i 30 % igrača "druge" ekipe s tim da na djelu nisam vidjela Janku ni Rikija... E sad ono što najviše volimo, ocjena pojedinaca:
- Dragojević u prvom i Bobić u drugom poluvremenu- bez ocjene.
- Maletić- Na svom prirodnom mjestu je pružio nastavak iz prošle sezone. Mislim da je on siguran na toj poziciji...
- Barišić- Za Baru bi mi trebalo malo šipkice da ga se pucne po nogama :lol: . Za razliku od većine igra dozlaboga komplikovano, ali kad ga Feja lijepo usmjeri i pokaže mu putanju, zapravo je jako koristan. Moj problem je što ja u njemu ne vidim nikakvu sigurnost... A trebala bih...
- Zolj- Zasad zabetoniran na mjestu stopera. Ocjena-odličan 5.
- Pejić- U totalno novoj ulozi se snašao prilično dobro. Sa Zoljem bi mogao činiti solidan par. Što me posebno obradovalo komunicira s veznim redom i napadom i to na prilično autoritativan način. Like :thumbup:
- Zvonić- Ako je Bara za šipke, Zvonke je za neku deblju varijantu :D Jednu jako dobru akciju je tako strašno ofulao da je siroti Haso loptu tražio više od pola utakmice :lol: Zvonke kakvog poznajemo...
- Kodro- Vidjeti pod Zvonić (prva rečenica)...
- Tolić- Mali koji me kupio na svom debiju protiv Brotnja je pokazao da je s pravom na vratima prvog tima. Izuzetan tehničar sa dobrim pregledom igre. Njegov problem je mladost i neiskustvo pa je tako više puta potpuno upotrebljivu loptu poslao Pejiću ili Zvoniću. Ali od njega će nešto biti definitivno...
- Hajdarević- Svima nam je poznato da on zna odigrati jako solidnu utakmicu sve dok ima snage za trk. Ovaj put je bio dvostruki strijelac, ali ga nisam vidjela cijelu utakmicu pa ne znam da li je sad trkački spreman za 90 minuta. Ako jest, Dino će biti otkrovenje proljetnog dijela.
- Hebibović- Ani je bio "mastermind" ekipe u prvom dijelu. Sve akcije su skoro išle preko njega, a i on je sam ulazio i u sredinu koliko je bio i na krilu. Bravo za Anija...
- M.Ćemalović- Iznenađujuće dobra partija. Imao je super kretnju, malo je i "obezobrazio" u duelima, bio opasan po gol, ali se vraćao i u fazi odbrane...

Druga ekipa:
- Mahinić- Kao desni bek... Ne znam... Previše štrkljast za tu poziciju... Meni se ne sviđa na tom mjestu.
- D. Ćemalović- Lijevi bek. OK alternativa za neke buduće utakmice...
- Borković- Toliko spominjani Borko :urnebes: Pravi stoperski tip... Nekako mi sirovo djeluje. Konstitucijom kao umanjena verzija Miloša Ognjenovića :lol: On mi ostaje na "stand by" što se procjene tiče.
- Škahić- Za njega baš nemam neki komentar.
- Nikolić- "Nakatu" zasad niko ne može odlijepiti s mjesta zadnjeg veznog...
- Blagojević- Ne vrijedi trošiti riječi za Blagog. Jedini igrač u Veležu koji svaku utakmicu igra glavom... U svakom momentu zna gdje dati loptu, odlično kontroliše kretanje saigrača. Ma šta reći o njemu- doktor fudbala.
- Haurdić- E njega je neko lijepo naučio da je fudbal timski sport i smjestio ga na neofirno mjesto polušpica. Odmah je pokazao da mu je promjena pozicije i mentalnog sklopa prijala pa je odigrao prilično solidnu utakmicu...
- Vilogorac- Njega više nećemo gledati, ako Feja i ja mislimo isto...
- Peco- Zna lopte... Vrijeme je na njegovoj strani...
- Reljić- Lik koji u civilu pa čak i trenerci izgleda kao da je pošao na "Zvezde Granda" :lol: Sve do momenta kad uđe u teren... Tek tada vidim da je on prije svega jako brz, igra pametno, poprilično precizno i mogao bi predstavljati pojačanje ako se na pripremama u Baru spremi na pravi način...

Morala sam napisati malo duži komentar, poželjela sam pisanja, vjerujem da sam uspjela prenijeti djelić utakmice...

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 02 feb 2015, 00:23

Cuj ko da je posao na zvezde granda :urnebes: :urnebes: :urnebes: a sto me syeba za Borka đavolice :hmmmmm: ja polažem velike nade u njega sa sirovim mesom :D . Hvala na izvjestaju. Slikovito ko da sam je gledao :salut: :thumbup:
From father to son

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 02 feb 2015, 00:28

Haha svaka ti cast i hvala na izvjestaju :thumbup: :wave: :wave:
#musvdg

RedOne
Kontakt:

Post Postao/la RedOne » 02 feb 2015, 00:48

E sad možda i ljepši dio dana- promocija knjige "Rođeni za vječnost".

Premda sam na ovaj događaj došla poprilično rano već tada je bilo jasno da će konferencijska sala hotela "Bristol" biti premala da primi sve zainteresovane ljubitelje crvene boje. Neću vas previše zamarati detaljima te večeri jer je dosta stvari, izjava kao i "overview" već napisano u skoro svim medijima. Ono što ja kao navijač mogu primijetiti, a ne bi spadalo u klasicno novinsko izvještavanje je da smo sinoć doživjeli 2 h čiste i nepatvorene emocije- ljubavi, ponosa, mostarskog humora, ali i sjete i tuge... Atmosfera u sali je bila otprilike takva da se ta jaka hemija skoro mogla vidjeti. Dok su se smjenjivali govornici koji su svaki sa svog aspekta govorili o Veležu, u meni su se smjenjivala različita raspoloženja- ali je jedno uvijek bilo isto- osjećaj pripadnosti i ponosa. Radovala sam se kad se pričalo o slavnim Veležovim generacijama i uspjesima (iako ih nisam mogla gledati), smijala se anegdotama koje su tako tipične za naš humor, ponosila se kad navijači i simpatizeri drugih ekipa u superlativima govore o "rođenim", ježila se kad je cijela sala sa Kišama pjevušila njihovu poznatu pjesmu "Mostarska mati"... Ukratko, osjećaš da si proživio sve što je i klub za koji navijaš bez obzira da li si tada bio rođen ili ne. Odlučila sam da se po mogućnosti "ugradim" nekim tekstom za eventualno drugo izdanje...

Neobično mi je drago da su ovoj večeri prisustvovali svi igrači i stručni štab. Osim što su mogli čuti korisne informacije o klubu u kojem igraju i rade, ponešto su mogli i naučiti, ali najvažnije od svega mogli su osjetiti ljubav i poštovanje prema Veležu od strane bivših igrača, uglednih novinara, profesora, ljudi iz kluba i nas, obične raje... Moraš biti veliki duduk ili imati kameno srce pa sa onakvog skupa otići kao da se ništa nije desilo... Stoga, snimak ove večeri predlažem za "teambuilding" pred svaku utakmicu... Svi trebaju biti svjesni kakav dres nose, koja armija navijača stoji iza slavnog imena Velež i koliko nama svima znače "rođeni"...

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 02 feb 2015, 10:13

„Rođeni“ otputovali u Crnu Goru

Fudbaleri Veleža otputovali su rano jutros u Crnu Goru. Sada već tradicionalna baza „Rođenih“, hotel „Sidro“ u Baru, biće dom fudbalerima Veleža narednih 14 dana. U sklopu jadranskog dijela priprema „Rođeni“ će odigrati i četiri utakmice.

Prva je na rasporedu već u srijedu (04.02) u Baru sa Mornarom. Tri dana kasnije, „Rođeni“ će u Ulcinju snage odmjeriti sa Mladosti iz Podgorice. U drugoj sedmici svog boravka u Crnoj Gori fudbaleri Veleža će odigrati još dvije pripremne utakmice. U Budvi sa OFK Petrovcem će igrati (11.02), dok u povratku (14.02) u Kotoru će igrati sa Bokeljom. Osim utakmica, fudbaleri Veleža će imati i svakodnevne treninge.

Na put u Crnu Goru otišli su: Dragojević, Bobić, Bošnjak, Maletić, Barišić, Zolj, Škahić, Mahinić, Pejić, Kodro, Zvonić, Janković, Tolić, Blagojević, Nikolić, D.Ćemalović, Demić, Haurdić, Hajdarović, M.Ćemalović, Hebibović, Reljić, Peco, Isić, Šetka.

http://www.fkvelez.ba" onclick="window.open(this.href);return false;

Nista od Borkovica. Znaci nijedan igrac koji je bio na probi nije zadovoljio ukuse strucnog staba?
Prkosni i Ponosni od 1922

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 02 feb 2015, 10:59

Posto smo se u zadnje vrijeme naslusali svakakvih komentara po pitanju nase igre i sastava ,drago mi je procitati izvjestaj i misljenje dame kojoj nista nemoze promaci , nasoj @RedOne inace prvom peru naseg pdf-a.Ako je po njenom misljenju situacija dosta dobra za ovaj dio priprema onda sam i ja apsolutno zadovoljan jer znam da ona nece sminkati situaciju ,nego strucno i objektivno prikaze stvar kakva jeste.Bravo drugarice i hvala na 2 lijepa izvjestaja.Nekako nam se Januar zavrsi na lijep nacin,puno pozitive oko Veleza pa se nadam da cemo u slicnom raspolozenju provesti i Februar,obiljeziti neke bitne datume i na kraju ga zaciniti pobjedom u prvom kolu nastavka prvenstva u Zvorniku :salut:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 02 feb 2015, 12:40

SipakUlicar1922 je napisao/la:„Rođeni“ otputovali u Crnu Goru

Fudbaleri Veleža otputovali su rano jutros u Crnu Goru. Sada već tradicionalna baza „Rođenih“, hotel „Sidro“ u Baru, biće dom fudbalerima Veleža narednih 14 dana. U sklopu jadranskog dijela priprema „Rođeni“ će odigrati i četiri utakmice.

Prva je na rasporedu već u srijedu (04.02) u Baru sa Mornarom. Tri dana kasnije, „Rođeni“ će u Ulcinju snage odmjeriti sa Mladosti iz Podgorice. U drugoj sedmici svog boravka u Crnoj Gori fudbaleri Veleža će odigrati još dvije pripremne utakmice. U Budvi sa OFK Petrovcem će igrati (11.02), dok u povratku (14.02) u Kotoru će igrati sa Bokeljom. Osim utakmica, fudbaleri Veleža će imati i svakodnevne treninge.

Na put u Crnu Goru otišli su: Dragojević, Bobić, Bošnjak, Maletić, Barišić, Zolj, Škahić, Mahinić, Pejić, Kodro, Zvonić, Janković, Tolić, Blagojević, Nikolić, D.Ćemalović, Demić, Haurdić, Hajdarović, M.Ćemalović, Hebibović, Reljić, Peco, Isić, Šetka.

Nista od Borkovica. Znaci nijedan igrac koji je bio na probi nije zadovoljio ukuse strucnog staba?
ko je ovaj bosnjak? jeli i on na probi ili???

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 02 feb 2015, 13:03

mikki21 je napisao/la:
SipakUlicar1922 je napisao/la:„Rođeni“ otputovali u Crnu Goru

ko je ovaj bosnjak? jeli i on na probi ili???
Asim Bosnjak, golman juniorske selekcije. Dosao (negdje iz Bosne meni se cini) ne tako davno u Velez.
Prkosni i Ponosni od 1922

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 02 feb 2015, 13:09

Zao mi Borketa pravo :) ali Fejina je zadnja i on je skenirao to najbolje. Bit ce igraca 100% i u CG koji ce doc na probu. Mozda pokupimo nekog Savicevica :njanjanja:
From father to son

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 feb 2015, 13:10

ja se iskreno nadam da će Feja uspjeti do početka prvenstva pronaći barem još 2 igrača...

Još nešto, po prognozama meteorologa, februar će biti dosta sniježan i hladan, i već sada je pod znakom pitanja 16 kolo.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 02 feb 2015, 13:26

Nesto kontam bio je joDe pravo popularan i sexualno aktivan 90-ih. Treba Kivija zadužit da hoda po prijateljskim i skenira face onim crnogorcima. Mozda proliva nekog vanbracnog :urnebes: :urnebes: :urnebes:
From father to son

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 02 feb 2015, 13:38

Nedim Jusufbegović: Igrači na probi? Ništa…

Nakon tri tjedna hercegovačkih priprema, Velež je svoju pripremnu kampanju danas preselio u Crnu Goru. Šef struke Nedim Jusufbegović u Bar je poveo 22 igrača plus četiri vratara, a planira ih testirati kroz četiri već ugovorene i još par utakmica koje će biti dogovorene na licu mjesta.
Velež je svoje pripreme danas preselio u svoju standardnu zimsku bazu – na crnogorsku obalu. Poveo je trener Nedim Jusufbegović u Bar kadar koji teško da će doživjeti još puno promjena – veležovci nisu poveli niti jednog od nekoliko igrača koji su u baznom dijelu priprema stigli na probu.
- Igrači na probi? Ništa. Velež ni s jednim od tih igrača neće potpisati ugovor. Moguće je da nam se u Crnoj Gori neki novi igrači priključe na probi, ali to je samo mogućnost. Ništa konkretno nije dogovoreno. Mi u ovom trenutku nemamo mogućnosti dovođenja nekog zvučnog pojačanja, rekao nam je Veležov šef struke.
U Bar su pošli svi igrači pod ugovorom, četiri svježe priključena mlađa nogometaša, Damir Peco, Mustafa Šetka, Tarik Isić i Dino Ćemalović, a priliku osjetiti kako je to raditi s prvim timom dobit će i jedan mladi vratar.
Jusufbegović je u Crnu Goru krenuo sa svježim dojmom visoke pobjede u trećoj provjeri ove zime – u subotu je svoj kadar testirao protiv Leotara. Nakon remija sa Željezničarom (1:1), i pobjede nad GOŠK-om (2:1), Trebinjci su “pregaženi” 4:0. Bivši prvak BiH pokazao se kao ne pretjerano velik zalogaj, pogađali su Alidin Dino Hajdarović dva puta te Tomislav Barišić i Damir Peco po jednom. No, Jusufbegović nije do kraja bio zadovoljan.
- Vidio sam svašta u toj utakmici. Da, dominirali smo, ali bilo je i loših stvari. Moramo pokazati više agresivnosti ispred protivničkog šesnaesterca i bolje kontrolirati polukontre i kontre rivala. Ali sve u svemu, s obzirom na okolnosti, bilo je dobro.
Na Jadranu čekaju – Crnogorci. Redom će Velež igrati protiv Mornara, Mladosti, Petrovca i Bokelja. S tim da to nije finalni raspored.
- Gledat ćemo na licu mjesta dogovoriti još jednu-dvije utakmice, čisto da svi igrači dobiju što veću minutažu, zaključio je Jusufbegović. S. N.
Raspored utakmica
Bar 4.2. Mornar – Velež 13.00
Ulcinj 7.2. Mladost Podgorica – Velež 13.00
Budva 11.2 OFK Petrovac – Velež 13.00
Kotor 14.2. Bokelj – Velež 13.00

ja mislim da nam ovo podebljano govori sve, novi pojacanja nece bit cim feja govori da nemamo para za zvucna pojacanja... znaci uzdaj se u ono sto vec imas jer se pare moraju koristit na infrastrukturu stadiona! meni to mozda i nije toliko lose, bit cemo vise uigrani nego u prvoj polusezoni jer ce isti igraci bit na terenu stim da su prinove demic, reljic i par juniora koji su ubaceni u prvi sastav.. nedovodjenje velikog broja novi pojacanja/prinova je svakako velika stvar i za ove juniore koji su prikljuceni prvoj ekipi jer ce u ovoj situaciji sigurno dobit dragocijeni minuta na terenu da stasaju za sljedecu sezonu, minute koje nebi dobili da su dovedena "pojacanja" koja to i nisu kao sto je uradjeno ljetos.. sve u svemu meni se svidja situacija u klubu, nekako mi stabilno djeluje bez previse pompe a rezultati u pripremama su sasvim solidni do sad i treba ic na pobjedu u svakoj pripremnoj u crnoj gori da se stekne pobjednicki mentalitet i navika na seriju pobjeda jer jedino tako mozemo dobijat tekma u gostima u drugoj polusezoni protiv sve redom losiji protivnika od nas, a znamo da otvaramo polusezonu sa dvi takve tekme.. na domacem terenu je suprotna situacija i trebat ce se dobro preznojit za svaku pobjedu jer nas cekaju same utakmice sa ostalim klubovima iz vrha...znaci odprilike ista situacija kao u drugoj polusezoni lani, tad smo je odradili kako treba, nadajmo se da cemo i sad..

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 02 feb 2015, 14:53

Samo da se dobro fizicki spreme pa da opet gledamo onaj presing po cijelom terenu,i onda rezultati nece izostati.Ono jesenas je bilo kao slow motion,tacno se zapitam kako smo ikog pobjedili sa onakvim pristupom.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 02 feb 2015, 20:12

Yebo te život kad vidiš kako jedan Vaha pušta suzu onda čovjek nema šta da kaže!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 02 feb 2015, 20:18

Promocija "Rođeni za vječnost"
[youtube][/youtube]
From father to son

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 02 feb 2015, 20:36

Pa ne znam, gledao sam neki dan igrače sa kojima raspolažemo i onako poredio njihovo neko iskustvo, znanje sa kojim sam upoznat, ili pretpostavljam kakvi su igrači i igrače koje smo imali i u prvoj polusezoni. Mogu vam reć da smo zadržali okosnicu ekipe, da nismo tek tako "propali" što smo se riješili Popa, Vladavića i Merzića koji po meni nisu pokazali što sam očekivao , treba realan biti prema sebi i prema svima pa reći da je tako, te Škaljić koji je svoje poslove odradjivao uvijek korektno i sigurno bi nam sada odlično došao. Ostale (Hodzic, Mace, Beso i ko još već) ne mogu komentarisati nisu imali neke minutaže, prolazna faza u klubu i bila :)

Mirza, naše mostarsko dijete, dijete Veleža, prije 2 sezone najbolji strijelac ekipe. Bilo je tu nekih turbulencija oko njega, ali eto zna se desiti i da Feja pogriješi, prošle sezone nije ni računao na njega, sad mu dođe do prve postave. Da ne misli i Feja ovako, te da ima nešto protiv momka, vrlo lahko je mogao zadržati Macu. Zato sam uvjeren da je momak radio kompletnu polusezonu i ove pripreme da će odraditi vrhunski i da će biti naš dobar igrač.

Demić - Momku nikada nije rečena niti jedna loša riječ, ma ni s tribina ni ovdje na forumu, dečko se oprobao u Makedoniji i ko zna dokle bi dogurao da nije povrede bilo. Po meni vrlo zahvalan igrač i sa Blagojevićem (pretpostavljam da je to ta pozicija) bi mogao da čini odličan tandem, dodamo solidnog Zvonica i dosta dobrog Nikolića, mislim da imamo jako dobar vezni red.

Reljić - Ako je kao Nikolić prošao školu Crvene Zvezde i ako onako zna lopte igrati, onda je pojačanje. Ako je i on prolazna faza, **** imamo problem, neko nam gura igrače u klub koji nemaju gdje. Nekako mislim da bi na 4-4-2 s Mirzom moglo to da dobro fercera, jer je mlad Mirza da sam iznosi utakmicu na 4-5-1 ili kakvu već postavu Feja ima u glavi.

Što se tiče juniora, sa njima i Tolića, niti im znam iskreno njihove prirodne pozicije. Uz Tolića, po meni Peco i D.Ćemalović bi mogli donekle da odgovore zadacima, nekih 15 minuta sigurno bi mogli da odigraju, dok Isić i Šetka su isto dobri igrači, potencijali sigurno, protiv obojice lopte igrao i gledao promo klipove, ali fali ono nešto što ova dvojica imaju.

Vidili ste Dinu, zagradi se , povuče loptu, puče je sa preko 20 metara meni se čini, odličan gol u debiju za ekipu. A o Peci da ne pričam, nikad lepršavijeg igrača nisam vidio, ima svoj promo na Youtube, smiješno kako valja igrače, isto kao da je Ronaldinjo u PL BiH , tako mi nekako djeluje. Mase mu fali, ali u trku mu loptu mogu uzeti samo neki kvalitetniji bekovi.

Isto tako, ne svidja mi se ovo dovođenje igrača samo na probne utakmice. Može on dati 3 gola, 2 asistencije , sve protivničke igrače posložiti kod korner zastavice, ali to nije to. Treba da se dovede koliko toliko provjeren igrač na neku probu koja će trajati 2 sedmice, jer on predstavlja Velež. Treba da se vidi njegovo ponašanje, kakvu atmosferu unosi u ekipu, a ne kao ovaj štoper , odigrao 3 utakmice i nije zadovoljio. Isto kao da nam neko gura igrače u klub , tipa : "Haj brato imam jednog štopera vamo, razvaljuje momak, nek odigra pa da ga vidiš" . Nek se niko ne ljuti, ali mi je takva priča za ranga kao što je Blagaj, Sloga Ljubuški, Stolac, Gošk itd.

Evo vi meni recite iskreno, Reljić se pokaže kao jako loš igrač ? Koga da mi navijači okrivimo za to ? Najlakše je po momku, ali nije on ni sekunde kriv. Kriv je onaj koga je doveo. Vjerovatno je provjeren igrač jer je doveden prije nego što su počele pripreme ili na prozivci (nisam siguran) , ali uglavnom krivicu snosi klub i onaj koji ga je tražio ako on ne bude onaj pravi.

Nadam se da znaju šta rade, i dalje naravno imaju povjerenje navijača, **** da se moramo mi skupiti sa foruma pa odraditi polusezonu, ista bi ljubav prema klubu ostala. To je tako i to će biti, ali kad se realno sagleda, ne rade baš zdrave stvari. Dobar primjer je tome Pomoćni teren

@Nikad mi isto neće biti jasno kako naši ne znaju da na posudbu dovedu igrača akademije Sarajeva jer je očito najjača u našoj ligi. Tipa ovaj Anđušić, Mihojević, pa čak i neki igrač iz prve ekipe Sarajeva. Sigurno bi to i Sarajevo odgovaralo da im se pola sezone-sezonu kale igrači u jakim klubovima, dok je u nas slučaj da nam se igrač kali u Igmanu, Blagaju itd. Tu je neka velika razlika
Zadnja izmjena: shaman7, dana/u 02 feb 2015, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 02 feb 2015, 20:39

Ma sjajni smo.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 02 feb 2015, 20:52

Kad abd u Augustu ove godine godine budem gledao Rodjene u Vrapcicima pod reflektorima na natkrivenoj tribini :njanjanja: a pogledam malo lijevo kad ono pomocni sa vjestackom travom :D
Bice to jedno malo cudo i ostvarenje sna ,nakon godina progona i patnje konacno malo odahnuti
FORZA VELEZ :bih:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 02 feb 2015, 20:54

Tacno me dokrajcise ove Vahine suze.. :cry:
#musvdg

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 02 feb 2015, 21:04

1922VFC1981 je napisao/la:Tacno me dokrajcise ove Vahine suze.. :cry:
Brato i mene. Sta je ovo yebote. Kad ti suza iz srca krene nema dalje. GRANDE VAHA LJUBI GA PASTRMKA
From father to son

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.