Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
E moj Veicu..konju glupi
u Norveškoj je trenutno šahovska olimpijada.. Zanimljivo je što je trenutni broj 1 podrijetlom Norvežanin (magnus carlsen).. Wunderkind - kad je imao 13 godina remizirao je s garijem kasparovom. Danas je igrao u 15:00 s nekim Caruanom. Kvota na njega bila je 2. Zivo me interesira kako ce ostati..
Mislio odigrati njega i topalova (kvota 5).. Ukupno 10 na dva para. I nisam stigao zaigrati,a ni vama preporuciti. Nadam se da necemo zazaliti.
Mislio odigrati njega i topalova (kvota 5).. Ukupno 10 na dva para. I nisam stigao zaigrati,a ni vama preporuciti. Nadam se da necemo zazaliti.
U desetom selu živi Antuntun!
Mesi kretenu sto ne dade gol
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
zasto je Lask-Parndorf odgođeno i hoce li uskoro poceti ?
EDIT : poceli su
EDIT : poceli su

-
- Kontakt:
druze javi kako je proslo..bevanda4 je napisao/la:u Norveškoj je trenutno šahovska olimpijada.. Zanimljivo je što je trenutni broj 1 podrijetlom Norvežanin (magnus carlsen).. Wunderkind - kad je imao 13 godina remizirao je s garijem kasparovom. Danas je igrao u 15:00 s nekim Caruanom. Kvota na njega bila je 2. Zivo me interesira kako ce ostati..
Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
Jel ima neka stranica gdje se mogu live pratiti strijelci Fenera i Galate u kosarci?
Re:
Zar ne počinje tek 1. augusta ova olimpijada?bevanda4 je napisao/la:u Norveškoj je trenutno šahovska olimpijada.. Zanimljivo je što je trenutni broj 1 podrijetlom Norvežanin (magnus carlsen).. Wunderkind - kad je imao 13 godina remizirao je s garijem kasparovom. Danas je igrao u 15:00 s nekim Caruanom. Kvota na njega bila je 2. Zivo me interesira kako ce ostati..

Ili sam ja nešto propustio

https://chess24.com/en/olympiad2014
Nece da mi otvori, oficijalnu stranicu, pa nema linka, kucaj na google TBL i snaci ces se valjdaArhitekt je napisao/la:Jel ima neka stranica gdje se mogu live pratiti strijelci Fenera i Galate u kosarci?

Evo ipak http://live.tbf.org.tr/TBF/netcasting/d ... site_scope
Zadnja izmjena: Forster, dana/u 05 jun 2014, 20:35, ukupno mijenjano 2 puta.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Ima li neko da se prate talijanska i spanska liga igraci ? Hvala unaprijed 

SAMO ČELIK !
Bit' ce kad pocnu utakmiceViper je napisao/la:Ima li neko da se prate talijanska i spanska liga igraci ? Hvala unaprijed

Poceli zabariForster je napisao/la:Bit' ce kad pocnu utakmiceViper je napisao/la:Ima li neko da se prate talijanska i spanska liga igraci ? Hvala unaprijed

SAMO ČELIK !
Žabari kasne sa live scoromViper je napisao/la:Poceli zabariForster je napisao/la:Bit' ce kad pocnu utakmiceViper je napisao/la:Ima li neko da se prate talijanska i spanska liga igraci ? Hvala unaprijed

http://www.legabasket.it/
Bit' ce tu umjesto vremena, link

Ne mogu da vjerujem
Odigram ovog Samuelsa under i ljudi ga na twitteru spominju, nije dobro 

SAMO ČELIK !
- masteRofPoker
- Kontakt:
Izgleda da i Gentile spominju kao nevjerovatan je u ovom play-off.Viper je napisao/la:Ne mogu da vjerujemOdigram ovog Samuelsa under i ljudi ga na twitteru spominju, nije dobro

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Re:
topalov izgleda remizirao, a carlsena sam gledao većinu popodneva. od sigurne pobjede došao u velike neodlucnosti, upravo pratim zadnjih par minuta meča. sudeći po svemu, moglo bi završiti remijem.crnobijeli21 je napisao/la:druze javi kako je proslo..bevanda4 je napisao/la:u Norveškoj je trenutno šahovska olimpijada.. Zanimljivo je što je trenutni broj 1 podrijetlom Norvežanin (magnus carlsen).. Wunderkind - kad je imao 13 godina remizirao je s garijem kasparovom. Danas je igrao u 15:00 s nekim Caruanom. Kvota na njega bila je 2. Zivo me interesira kako ce ostati..
isprike. izgleda da nije olimpijada već neki turnir u norveškoj.Forster je napisao/la: Zar ne počinje tek 1. augusta ova olimpijada?![]()
Ili sam ja nešto propustio![]()
https://chess24.com/en/olympiad2014
pratim rezultate na ovoj stranici https://chess24.com/en/watch/live-tourn ... 2014/3/1/4. Jako dobre kvote su na 1 i 2. A slabašne na remi. Jučer su npr, samo 2 meča završila remijem od 5 odigranih. Danas je tečaj na karjakina bio 1.35, a evo sve su veće šanse za siguran poraz.. Na protivnika je tečaj bio oko 10 pretpostavljam.
Ma stvarno se isplati pokušat neko iznenađenje, a nikad nije lose ni pogledat pravu partiju šaha tko razumije.
U desetom selu živi Antuntun!
Kad vec nema za talijansku ima li live strijelaca za spance 

SAMO ČELIK !
gdje se moze pratit rezultat Belgijske kosarke Oostende - Okapi ?
http://jornadavirtual.acb.com/jornada/LACB/58/38 vidi ovde spanci
Zadnja izmjena: samirr, dana/u 05 jun 2014, 21:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
bet365johnnyyK je napisao/la:gdje se moze pratit rezultat Belgijske kosarke Oostende - Okapi ?
trenutno je 37:29
SAMO ČELIK !
hvalaViper je napisao/la:bet365johnnyyK je napisao/la:gdje se moze pratit rezultat Belgijske kosarke Oostende - Okapi ?
trenutno je 37:29

Imas na http://www.bet365.com/home/FlashGen4/We ... 365_231236" onclick="window.open(this.href);return false;johnnyyK je napisao/la:gdje se moze pratit rezultat Belgijske kosarke Oostende - Okapi ?
Najtacniji i najbrzi
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.