FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

gavran
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la gavran » 23 sep 2010, 16:38

nookey je napisao/la:Možda je stereotipno,ali fakat se sad moramo ujediniti ko nikad,nema veze što je derbi u tri dana s kupom,pa i Mali gostuju nekim tamo anonimusima,išibaće ih samo tako,mi moramo dati podršku ko nikad dosad,već od Mostara!

ŽELJO ŠAMPION
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 23 sep 2010, 17:31

IDEMO ŽELJOVCI U NOVE POBJEDE, SVI K'O JEDAN!
Došlo je vrijeme da svi vide i osjete naše jedinstvo, zbijmo redove manijaci i već od selendre zvane vrapčići pokažimo svima našu snagu!
JER SI JEDAN JEDINI JER SI NEPOBJEDIVI, NAPRIJED ŽELJO NAPRIJED MOJA LJUBAVI!
...
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 23 sep 2010, 17:39

otpravnik_vozova je napisao/la:IDEMO ŽELJOVCI U NOVE POBJEDE, SVI K'O JEDAN!
Došlo je vrijeme da svi vide i osjete naše jedinstvo, zbijmo redove manijaci i već od selendre zvane vrapčići pokažimo svima našu snagu!
...
hahahaha...sta vam je ba, pa nije rat :)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 23 sep 2010, 18:08

Gigant je napisao/la:
otpravnik_vozova je napisao/la:IDEMO ŽELJOVCI U NOVE POBJEDE, SVI K'O JEDAN!
...
hahahaha...sta vam je ba, pa nije rat :)
za nas jeste ;)

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 23 sep 2010, 18:38

koliko ce nas doci. joj samo ako odete nemojte zadnji na skelu, ono za past par metara od zemlje dusu dalo poginuti.
Mada kako ih nije stid, 10 KM a nebi ni ogradu na to malu stavili

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 23 sep 2010, 18:39

Ni političari,
ni novinarske ublehe,
ni mesari u kopačkama,
ni prevareni muževi,
ni novi režimi,
ni palitelji stadiona,
ni teška iskušenja,
ni bestidne varalice,
ni isfrustrirani biznismeni,
ni napaćeni provokatori,
niti oni što bi da mjere našu ljubav,
nas pokolebati neće.
"ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI"
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 23 sep 2010, 18:52

Zeba potpuno spreman za Velež, Svraka danas trenirao i nije sigurno hoće li igrati u subotu. Bešlija ne igra stoposto zbog smrti oca, odmorit će još ovo kolo. Rovčanin, dakle, ima tri žuta, Spahić i Bogičević duže vrijeme pauziraju...

Danas na treningu Želje bio i Baka Slišković (ne znam je li ovo već neko napisao).
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 23 sep 2010, 18:56

Ma za ovo plaćanje karata, neka raja sačeka i ostale koji budu stizali, šta će na kraju sa 100,200,300 ljudi koji su u grupi i neće da kupi kartu? Možemo u šetnju po gradu, ako to vlastima odgovara, niko nas ne može natjerati da kupimo kartu, ja još nisam vidio da murija vadi pare iz džepova i ide do blagajne :D a ne mogu nas šale ni vratiti kad dođemo. I sve kad se skupi neće da tipla kartu, gdje će onda sa nama? Ne mogu 100-300 ljudi u stanicu potrpati, ako svi odbiju platiti ovu pljačku. I šta ako onda svi krenemo u grad, kad već ne možemo na tekmu idemo se malo zabaviti u gradu, imamo po 2 marke i odosmo u kakav mostarski kafić da se ludo provedemo :)

Šteta što niko nije pominjao voz, ima u 7:05 ujutro iz Sarajeva za Ploče, a iz Ploča isti dan u povratku dolazi u Mostar oko sat i po nakon završetka tekme i u Sarajevu je oko 21:00, to bi bila havarija :D
Zadnja izmjena: Krvotok, dana/u 23 sep 2010, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 23 sep 2010, 18:59

Dobro je što je Zeba spreman, nadam se da će i Svraka biti,
ostalo šta je tu je, Amar će to nekako sklopiti. ;)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 23 sep 2010, 19:13

Krvotok je napisao/la:Ma za ovo plaćanje karata, neka raja sačeka i ostale koji budu stizali, šta će na kraju sa 100,200,300 ljudi koji su u grupi i neće da kupi kartu? Možemo u šetnju po gradu, ako to vlastima odgovara, niko nas ne može natjerati da kupimo kartu, ja još nisam vidio da murija vadi pare iz džepova i ide do blagajne :D a ne mogu nas šale ni vratiti kad dođemo. I sve kad se skupi neće da tipla kartu, gdje će onda sa nama? Ne mogu 100-300 ljudi u stanicu potrpati, ako svi odbiju platiti ovu pljačku. I šta ako onda svi krenemo u grad, kad već ne možemo na tekmu idemo se malo zabaviti u gradu, imamo po 2 marke i odosmo u kakav mostarski kafić da se ludo provedemo :)

Šteta što niko nije pominjao voz, ima u 7:05 ujutro iz Sarajeva za Ploče, a iz Ploča isti dan u povratku dolazi u Mostar oko sat i po nakon završetka tekme i u Sarajevu je oko 21:00, to bi bila havarija :D
15 put :? i 10 karta svidja mi se ideja, ne mogu nam nista, nadam se da ce se i ostali sloziti ! A gdje ces vozom pa da cekas godinu da pocne tekma :D
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 23 sep 2010, 19:45

Danas na treningu Amar drzao malo duze predavanje prvotimcima pa su onda malo igrali...
Zeba normala,Radovanovic isto tako ok,Markovic samo imao flaster na nosu a Svraku nisam vidjeo...
Dosao je i novi golman iz Ceske ne znam ime ali momak je mlad i solidan..eto toliko :)
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 23 sep 2010, 19:46

Nedaj se Zeljo.Podrska od nas navijaca koji smo daleko ali nam je Zeljo uvjek u srcu.Niko se nije mogo zajebavat sa imenom Zeljo a nece ni sad.Koje su to novinarske picke pisale protiv nas,sta hoce koji ****.Nedamo mi Zelju i necemo nikad dopustit da se neko zajebaje sa nasom zakletvom Zeljom.Pozdrav.

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 23 sep 2010, 19:47

EdinTM87 je napisao/la: 15 put :? i 10 karta svidja mi se ideja, ne mogu nam nista, nadam se da ce se i ostali sloziti ! A gdje ces vozom pa da cekas godinu da pocne tekma :D
ma taj rad, zna se da raja koja ide može i kartu da tipla, al' je fol da mozgovi koji su odredili bezobraznu cijenu karata, kontaju šta će oni i policija sa tolikim ljudima koji se pojave ispred stadiona, jer mi nemamo šta izgubiti ako ne pristanemo na otimačinu koju su pripremili sarajevskim mangupima ;)
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

1921 !
Kontakt:

Post Postao/la 1921 ! » 23 sep 2010, 19:53

Hoće li sutra biti trening , i u koliko sati ???
Sve moje želje postigao sam s' tobom,pratio te i dao sve,tako male stvari ŽELJO čine život moj sve što trebam pogodak je tvoj...1921 !

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 23 sep 2010, 19:54

Jojj ti crkve kako je Bajri pukla noga... bilo mi je dosadno, pa reko da idem na tekmu (inace sam iz Kiseljaka, nedaleko od Kreseva), i stadion je bio poprilicno pun. I tamo negdje blizu aut linije, Spahic je proso jedno 2,3 igraca i onda mu je ovaj jedan (fin momak, znam ga), slomio nogu popola, prvo on jedno 10 sec. nista, al kad je vidio da mu se noga drzi na stucni digo je cijeli grad na noge koliko je se dero. Inace, moj ga je jaran iz srednje nosio na nosilima i kaze, oni mu namjeste nogu u normalan polozaj al ona sama ode na onu stranu, strahota gledat. Nadam se da ce bit sve uredu sa njim.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 23 sep 2010, 19:56

Krvotok je napisao/la: ma taj rad, zna se da raja koja ide može i kartu da tipla, al' je fol da mozgovi koji su odredili bezobraznu cijenu karata, kontaju šta će oni i policija sa tolikim ljudima koji se pojave ispred stadiona, jer mi nemamo šta izgubiti ako ne pristanemo na otimačinu koju su pripremili sarajevskim mangupima ;)
Moze jedno pitanje za sarajevskog mangupa...cemu tolika frka oko karti, kakva je otimacina u pitanju...i na koji nacin ti mislis da ce te oni pustiti bez karte??? Ako si primjetio da u zadnje vrijeme policija puno vise koristi represivne mjere, tako da im je to namjanji problem, rastjerati taj dio sto se skupio, dio koji uzmu kartu (a bice ih normalnih) ce uci, i sta si dobio nista...ako imas lovu da dodjes u Mo, fino izdvoji i cenera, jer si sarajevski mangup, i kupi sebi kartu...isto kao sto i on plati kartu za sjever kada dodje na grbavicu, ili za jug kada dodje na Kosevo...jeste da je ono skela, ali bolje nemaju, ili fino uzmes kartu za onu njihovu tribinu, i lagano gledas tekmu...a to sto lozis raju, moze imati samo kontra-efekat, da fasujete batine...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 sep 2010, 19:57

Gigant je napisao/la:
Krvotok je napisao/la: ma taj rad, zna se da raja koja ide može i kartu da tipla, al' je fol da mozgovi koji su odredili bezobraznu cijenu karata, kontaju šta će oni i policija sa tolikim ljudima koji se pojave ispred stadiona, jer mi nemamo šta izgubiti ako ne pristanemo na otimačinu koju su pripremili sarajevskim mangupima ;)
Moze jedno pitanje za sarajevskog mangupa...cemu tolika frka oko karti, kakva je otimacina u pitanju...i na koji nacin ti mislis da ce te oni pustiti bez karte??? Ako si primjetio da u zadnje vrijeme policija puno vise koristi represivne mjere, tako da im je to namjanji problem, rastjerati taj dio sto se skupio, dio koji uzmu kartu (a bice ih normalnih) ce uci, i sta si dobio nista...ako imas lovu da dodjes u Mo, fino izdvoji i cenera, jer si sarajevski mangup, i kupi sebi kartu...isto kao sto i on plati kartu za sjever kada dodje na grbavicu, ili za jug kada dodje na Kosevo...jeste da je ono skela, ali bolje nemaju, ili fino uzmes kartu za onu njihovu tribinu, i lagano gledas tekmu...a to sto lozis raju, moze imati samo kontra-efekat, da fasujete batine...
Pa nismo pitari da fasujemo gdj god dodjemo, inace niko od gostujucih navijaca nije placao 10 KM ulaz nikad koliko znam.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 23 sep 2010, 19:58

tm_ludak je napisao/la:stO je pomijerena utakmica kupa ?

U biltenu NS BiH je stajalo da su revanši 20.10. 2010. g ali su iz samo njima znanih razloga objavili da su revanši 06.10. iako samo dva dana kasnije reprezentacija igra utakmicu sa Albanijom. Tako da mislim da su samo poravnali stari kalendar takmičenja

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 23 sep 2010, 20:01

pile87 je napisao/la: Pa nismo pitari da fasujemo gdj god dodjemo, inace niko od gostujucih navijaca nije placao 10 KM ulaz nikad koliko znam.
Pa sa onim prijedlozima bi sigurno i vi fasovali...i ne znam samo se vi nesto bunite, te protiv olimpika nesto, te skupo vam na kosevo pa bojkotujete, pa halo...jel volis svoj klub, bujrum plati i klati...i nama su digli sa 5 na 7 u lukavici, pa se niko nije bunio...i na grbavici sjever placamo 15 pa se ne bunimo, a ne vrijedi tih para...

1921 !
Kontakt:

Post Postao/la 1921 ! » 23 sep 2010, 20:03

Gigant je napisao/la:
Pa nismo KITARI ... kod nas je za goste ulaz uvijek džaba (osim za KITARE) , a najbolja je tribina u cijeloj državi !
Sve moje želje postigao sam s' tobom,pratio te i dao sve,tako male stvari ŽELJO čine život moj sve što trebam pogodak je tvoj...1921 !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Proximic, Redfire16 i 10 gostiju.