RVP je tu kad zatreba

. Još uvijek daje više nego što odbrana prima, to nas vadi, ali problem je ako to stane. Bez obzira na sve što je dao Manchesteru, sa Scholesom u sastavu smo toliko usporeni, toliko peglanja i gušenja igre, da je teško gledati. Sinoć se to moglo vidjeti, kad igramo protiv ekipa koje se brane sa 10 igrača. Kagawu je također sinoć gušio, vrijeme je da čovjek okači kopačke o klin. Smalling je smiješan, centaršut mu je užas, nije mi jasna pozicija na kojoj igra, momak je stvarno loš tehnički, previše mi djeluje statično i sporo.
Kao što sam i ranije govorio, ove sezone Valencia je među naša tri najgora igrača. Momka kao da su vanzemaljci kidnapovali, na slamku mu posrkali cijeli mozak, jer igra kao da ga više ni nema, kao nekakav zombi, patnja živa. No opet problem loše odbrana je veza, bez dobre veze, nijedna odbrana ne može da ne primi dosta golova. Tu smo veoma krhki, zadnji vezni nam treba kao žednom vode. Ofanzivci nam se moraju vraćati po loptu i onda sva koncepcija pada, a nemamo ni igrača koji će znati da presječe napada, ukliže, slomi par nogu itd. Treba nam kakav afrikanac, kad potrči da busenje pršti za njim

.
Evo jedna fantastična ponuda.Kad budemo pravili turneju po Australiji, hongkonški prvak Kitchee Sports Club nudi sedam miliona eura da na povratku u Englesku svratimo kod njih u goste i odigramo utakmicu.