Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- forza_juve
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Prvi gol krivica Buffona, drugi onaj kloc Peluso koji ne zasluzuje sveti dres.Vrijeme je da se rijese polovnjaka a ne da ih dovode, ovaj Peluso misli da je u Atalanti jbt pa da se seta po sesnaestercu xD
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Ja glupljeg poraza nisam vidio , pa ja ne mogu da VJERUJEM da sa igračem više i golom prednosti ne mogu dati makar jedan gol, pa to je dno dna ! kaže ne treba ljorente, qurac ne treba, milion prilika nesposobni svi redom mašaju, a svaki centaršut oni dobiju, od 50 ubačaka , mi smo dobili 2.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma kod oba gola je bilo previse prostora po lijevoj strani sto su oni iskoristili.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sve danas naopako, od kolektivnog sivila cijele ekipe, jos ova povreda Marche
Los pocetak u 2013, srecom pa postoji kakva takve prednost u nastavku. Razocaran partijom cijelog tima, nadam se pobjedi u slijedecem kolu...
Forza Juve!

Los pocetak u 2013, srecom pa postoji kakva takve prednost u nastavku. Razocaran partijom cijelog tima, nadam se pobjedi u slijedecem kolu...
Forza Juve!
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
jedini krivac konte ... pa ovo ni zeman nebi uspio
- LateraleSinistro
- Kontakt:
Ima nesto sto se zove sudbina, tako bi sudjeno. Nista nas nije islo u drugom poluvremenu, sve sto je mogli ici krivo otislo je a protiv toga se ne moze. Poraz ko poraz, opustili smo se a i neko je urekao igrace u drugom poluvremenu, Buffon je primio dva gola koja da u narednih 100 utakmica mu onako opucas zmireci bi ih hvatao al kako rekoh kad je sudjeno drugacije tu se ne moze nista. 

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- IlGiganteBuono
- Kontakt:
Kako nas sudija pokrade u ovoj tekmi, čist penal nam ne svira i umjesto da bude 2:0 na kraju završi 1:2.
Sami smo krivi, potcjenili smo protivnika, opustili se i u napadu i odbrani i došao je poraz. Ne baš lijep početak ove godine, ali eto i dalje smo na +5. Ne sikiram se nešto.
Samo da ova povreda Marchisia ne bude ozbiljne prirode, ako bude do kraja sezone, odmah se možemo poselamiti sa Ligom šampiona.
Sami smo krivi, potcjenili smo protivnika, opustili se i u napadu i odbrani i došao je poraz. Ne baš lijep početak ove godine, ali eto i dalje smo na +5. Ne sikiram se nešto.
Samo da ova povreda Marchisia ne bude ozbiljne prirode, ako bude do kraja sezone, odmah se možemo poselamiti sa Ligom šampiona.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Neshvatljivo,al totalno neshvatljivo..Gol prednosti,igrac vise,dominacija na terenu i na kraju poraz..Ccc.. 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Loše ste odigrali,Conte previše miksa i obilo mu se o glavu...
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
Zadnja izmjena: sanjingr, dana/u 06 jan 2013, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Ponovo januar, ponovo povreda ovaj put Marchisia, danas mi je prošla kroz glavu ona utakmica protiv Parme.
Jednostavno danas nije išlo, ali prije toga bio je loš pristup utakmicu, kao da su već bila upisana tri boda.
Jednostavno danas nije išlo, ali prije toga bio je loš pristup utakmicu, kao da su već bila upisana tri boda.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Čestitke danas boljoj ekipi na zasluženoj pobjedi. Delio Rossi je uvijek znao sa Juventusom igrati!
Mi, katastrofa kratko rečeno. Više od svega brine povreda Marshisija. Loš ulazak u 2013...
Mi, katastrofa kratko rečeno. Više od svega brine povreda Marshisija. Loš ulazak u 2013...
Zadnja izmjena: Sarajevo1946, dana/u 06 jan 2013, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
-
- Kontakt:
Gigi je kriv kod prvog gola, a i djelomično kod drugog.. ne kontam kako nama treba 1000 šansi da zabijemo gol, a oni nama iz 2 šuta 2 gola.. pa nije onaj Icardi(il kako već se zove) bolji od naših napadača da ga yebeš
jel sudija prebrojao igrace u 2pol .. ja mislim da je sampdoria imala igraca vise ...
smijesan sastav danas i to sam spominjao par puta prije pocetka utakmice ...
očajno očajno očajno Contee .... sta si ti pokusao danas da mi je znati ...
pa matri u prvih 11
peluso u prvih 11 stigao prije 2 dana ... jos ga stavlja na stopera pa bocni
Pogba ne primjetan
padoin se toliko trudi da se izgubi u svemu tome i nista na kraju ne uradi
za aston kuchera da ne govorim...........
smijesan sastav danas i to sam spominjao par puta prije pocetka utakmice ...
očajno očajno očajno Contee .... sta si ti pokusao danas da mi je znati ...
pa matri u prvih 11
peluso u prvih 11 stigao prije 2 dana ... jos ga stavlja na stopera pa bocni
Pogba ne primjetan
padoin se toliko trudi da se izgubi u svemu tome i nista na kraju ne uradi
za aston kuchera da ne govorim...........

Neka smo izgubili, znao sam da se nećemo provesti kako treba i to sam i najavio prije meča, osjećaj me ne vara.
Neoprostiv gubitak bodova, neoprostiv, mi smo nesposobni dati gol ekipi sa 10 igrača, a ovo nije prvi put, bilo je još mnogo takvih mečeva, ali smo tada vodili pa je izgovor bio da ne žele da se troše.
Očajni svi od reda, pogotovo Pirlo i Buffon uz Pelusa, uz Contea oni su glavni krivci za poraz i neka preuzmu odgovornost, najiskusniji su i ljudine su pa neka kažu kako jeste.
2 frljoke primiti od ekipe koja centar ne prelazi.

Peluso se proslavio

Drago mi je što smo izgubili da ne pomisle da je prvenstvo gotovo.
I da, neka ne izlaze sa pričom kako nema para, a od flopina ala Peluso i Isla se mogao super napadač dovesti, ja ne bih imao stida i pričati kako je gigant poput nas nesposoban dovesti normalnog napadača jer nema para, a znamo da ima.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlGiganteBuono
- Kontakt:
A i Conte je pogriješio, imamo igrača više, dobar rezultat i krenuli svim silama naprijed i primamo golove iz kontri. Uvijek ovako kad kući igramo.
Šta ja znam, poraz je možda došao i na vrijeme da se shvati da još nije ništa gotovo.
Jedino Barzagli je zaslužio prolaznu ocjenu, napadači očaj, svi do jednog, kad je Vučinić prečku pogodio onda sam se pomirio s porazom, vidio sad da nema ništa od ovoga.
Šta ja znam, poraz je možda došao i na vrijeme da se shvati da još nije ništa gotovo.
Jedino Barzagli je zaslužio prolaznu ocjenu, napadači očaj, svi do jednog, kad je Vučinić prečku pogodio onda sam se pomirio s porazom, vidio sad da nema ništa od ovoga.
Zadnja izmjena: IlGiganteBuono, dana/u 06 jan 2013, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- AvantiSignora
- Kontakt:
Meni nejde nikako u glavi kako moze jedan Peluso da starta prije Caceres koji je ipak tu vec duze vremena??
Za poraz je najvise kriv Conte!! Al nema veze , valjda je sada sazno da s ovoliko polovnjaka ne moze prijetiti jednoj ozb ekipi. Sreca pa imamo tu prednost u ligi al nadam se da nije nista ozbiljno s Marchisiom.
Za poraz je najvise kriv Conte!! Al nema veze , valjda je sada sazno da s ovoliko polovnjaka ne moze prijetiti jednoj ozb ekipi. Sreca pa imamo tu prednost u ligi al nadam se da nije nista ozbiljno s Marchisiom.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
-
- Kontakt:
ma šta pljujete Pelusa kad ionako ne znamo gola dati
Sampdorio dobila vise od ocekivanog, niko se nije nadao ovakvim greskma pojedninih igraca. Peluso jeste novi,ali brate mili mora znati osnovna pravila prilikom postavljanja, ne onako nonsalantno. Kad uporedim njegovom postavljanje spram Chielinija tek tad vidis kako ovaj idrugi igra odbranu. Svi su krivi za poraz i ovakvo sramotno izdanje. Od Kontea pa do pridoslica u klubu, pa i sam Gigi je reagovao kao pocetnika kod prvog gola. Danas je Barzagli imao par netacnih pasova, losih procjena, totalno nesvojetveno njemu, jednostavno sve se lose poklopilo...
Jednostavno su igraci usli opustajuce, podcjenjujuci i to se na kraju odbilo od glavu. Iako je Juve dominirao, mogao pobjediti, sve cestitke Sampdorio jer u su uspjeli iskoristiti uspavanost danasnjege Juventusa.
Nemogu naci svjetlu kariku osim Padoina koji je igrao u skladu svojih mogucnosti, ali ipak nedovoljnog kalibru ekipe kakav je Juve. Peluso, Giacherini, Matri su igraci koji nemogu biti nosioci igre u ovakvim utakimcama...
Jednostavno su igraci usli opustajuce, podcjenjujuci i to se na kraju odbilo od glavu. Iako je Juve dominirao, mogao pobjediti, sve cestitke Sampdorio jer u su uspjeli iskoristiti uspavanost danasnjege Juventusa.
Nemogu naci svjetlu kariku osim Padoina koji je igrao u skladu svojih mogucnosti, ali ipak nedovoljnog kalibru ekipe kakav je Juve. Peluso, Giacherini, Matri su igraci koji nemogu biti nosioci igre u ovakvim utakimcama...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Tri izgubljena boda i nisu tolika briga. Važno je da Marchisio bude dobro, mada nije dobro izgledalo.
Ispostavilo se da je i taktika loša bila, da je odbrana odigrala katastrofalno, a vezni red bio neprimjetan.
Ko je to mogao nakon prvog poluvrmena znati, gdje je sve mirislao na rutinsku pobjedu, bez previše trošenja i gdje bi na kraju pohvalili Contea. Potpuno naopak dan. Samo da Principino bude dobro.
Ispostavilo se da je i taktika loša bila, da je odbrana odigrala katastrofalno, a vezni red bio neprimjetan.
Ko je to mogao nakon prvog poluvrmena znati, gdje je sve mirislao na rutinsku pobjedu, bez previše trošenja i gdje bi na kraju pohvalili Contea. Potpuno naopak dan. Samo da Principino bude dobro.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.