pa njima je više gotivnije kad su tribine zamračene, da tako kažemJanez je napisao/la:Kako mi je ova dvorana od Detroita nekako svježa puna života vesele bojenije neko sivilo ko Barclays Center

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
pa njima je više gotivnije kad su tribine zamračene, da tako kažemJanez je napisao/la:Kako mi je ova dvorana od Detroita nekako svježa puna života vesele bojenije neko sivilo ko Barclays Center
Ubi u oci. Ja nekako navik'o na sivoJanez je napisao/la:Kako mi je ova dvorana od Detroita nekako svježa puna života vesele bojenije neko sivilo ko Barclays Center
Ali zato kad izadjes iz ove dvorane napolje, tamo te ceka sivilo.Janez je napisao/la:@Chinaglia
Znam da je to sad fora i in da su tribine u mraku, a teren samo kao fazon kina, ali mi je ovo nekako fina promjena.
Mislim da nema sopcasta za ovu tekmu. Rijetko kad i ima za Netse.Hosa85 je napisao/la:Ima li ko link za sopcast
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
KOntrast od NY .... U Detroitu dvorana vesela ziva a napolju crnilo nisam bio u gorem gradu .... a u NY obrnutoJanez je napisao/la:Kako mi je ova dvorana od Detroita nekako svježa puna života vesele bojenije neko sivilo ko Barclays Center
Ova dvorana nije u Detroitu ......Eagles_OldSchool je napisao/la:KOntrast od NY .... U Detroitu dvorana vesela ziva a napolju crnilo nisam bio u gorem gradu .... a u NY obrnutoJanez je napisao/la:Kako mi je ova dvorana od Detroita nekako svježa puna života vesele bojenije neko sivilo ko Barclays Center
U predgradju Detroita, uglavnom isto, kad izadjes iz nje, ceka te sivilo.JoeCelt je napisao/la:Ova dvorana nije u Detroitu ......Eagles_OldSchool je napisao/la:KOntrast od NY .... U Detroitu dvorana vesela ziva a napolju crnilo nisam bio u gorem gradu .... a u NY obrnutoJanez je napisao/la:Kako mi je ova dvorana od Detroita nekako svježa puna života vesele bojenije neko sivilo ko Barclays Center
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.