Duze traje tvoja menstruacija nego Baka na klupi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Duze traje tvoja menstruacija nego Baka na klupi
nije, price se to po gradu vec odavno samo nismo bas u situaciji da ih prozivamo zbog toga
Hahahaha a jesti smiješni
Enigma rijesenaSariel1987 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 19:02Bice onda da je investitor zavrno pipu skroz. Samo je enigma dovodjenje mesanovica po onim uvjetima onda
Pa umor druze, idi trci 100metara zadihat ces se i pocet povraćat, valja igrat zadnjeg veznog.
Pokazat će ti oni sami.feniksptica je napisao/la: ↑12 maj 2021, 16:14Hajde molim te objasni mi definiciju istinskog navijaca ???? Eto kad si tako pametan, lijepo to sroci da znam sta je. Kad to zavrsis kreni u misiju po svijetu da objasnjavas milionima navijaca sto navijaju za neki klub iz drugog grada drzave i kontinenta da oni pojma nemaju![]()
Ciljao sam na to kakav nam je roster, i na činjenicu da rotiramo dva defanzivna vezna na stoperu...RollingPaper je napisao/la: ↑12 maj 2021, 19:16Pa umor druze, idi trci 100metara zadihat ces se i pocet povraćat, valja igrat zadnjeg veznog.
Druga stvar nema čovjek klupe, sta da ubaci drugo?
Izvinjavam se onda*p!p!t@* je napisao/la: ↑12 maj 2021, 19:20Ciljao sam na to kakav nam je roster, i na činjenicu da rotiramo dva defanzivna vezna na stoperu...RollingPaper je napisao/la: ↑12 maj 2021, 19:16Pa umor druze, idi trci 100metara zadihat ces se i pocet povraćat, valja igrat zadnjeg veznog.
Druga stvar nema čovjek klupe, sta da ubaci drugo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.