FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Makedonac oremus i tatar uzasni.. hodzic daleko najbolji
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 02 avg 2020, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- AlfredNobel
- Kontakt:
kuknjava
Ebem ti forum, pola minute ne može da učita.
Ne mogu da vjerujem da ljudi ne mogu ovo da skontaju..Napapijri je napisao/la: ↑02 avg 2020, 18:11Raja, Oremus je zadnji vezni, Djokanovic igra nesto ispred njega. Ovaj prvi je osigurac, iznosi loptu od stopera do sredine terena, a u fazi odbrane je taj prvi ispred stopera i sluzi da razbija napade u zavrsnoj fazi. Nemojte ocekivati od njega da bude vidljiv jer igraci na ovoj poziciji su sve osim vidljivi.
Ebem ti forum, pola minute ne može da učita.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- JavierBosnia
- Kontakt:
OUT:
Velkoski
Jukic
Oremus
Handzic
IN:
Mustedanagic
Fanimo
Pidro
Ahmetovic
Velkoski
Jukic
Oremus
Handzic
IN:
Mustedanagic
Fanimo
Pidro
Ahmetovic
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Bunker ocekivan. Krle vani, on je igrac manje. Tatar na krilo kakav on i sredina.
Nzm sta ocekujete od Oremusa on svoj posao odrađuje kako treba.
Nzm sta ocekujete od Oremusa on svoj posao odrađuje kako treba.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kombinujemo, petljamo, stvaramo sanse, ali zavrsnica losa. Jukic danas bas tanak. Dao Bog da ga nekako uvaljamo...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
Velkoski treba sam da kaze odo ja nije ovo za mene vise,ako voli klub.
Ni Tatar nije vala nesto pokazao, trosi lopte, nesiguran. Stoperi iznose lopte i guraju u napad, veza zatajila. Mislim da ce se u drugom ovo malo posloziti!
U novi boj ...
Jukic i Krste su najvise podbacili, mora se nesto mijenjati.
Ubacuj Fanima, da on i Tatar po krilima razvale., a Zizua u sredinu
Joj foruma poluvrijeme prodje dok udjes.Zaboravio i sta sam htio napisati.
250 gostiju i nas bruku ima bog te sta je ovo.
250 gostiju i nas bruku ima bog te sta je ovo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jukic out Fanimo in
Krste out Zinedin in
Krste out Zinedin in
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
Baš tako.Milion puta se pokazalo, da imamo igrača manje na terenu, kad Velkoski igra na krilu, kao i na zadnjem veznom. Nadam se da ce ekspresno biti zamjenjen.Sanchez1987 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 18:24Velkoski treba sam da kaze odo ja nije ovo za mene vise,ako voli klub.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 02 avg 2020, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
Sve isto kao i na pripremnim utakmicama,kombinacije,posjed,zavrsnice nema.Valjda uleti neka frljoka.belosevic28 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 18:24Kombinujemo, petljamo, stvaramo sanse, ali zavrsnica losa. Jukic danas bas tanak. Dao Bog da ga nekako uvaljamo...
Može Krle još valjati, ali sa klupe.Sanchez1987 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 18:24Velkoski treba sam da kaze odo ja nije ovo za mene vise,ako voli klub.
Svi igraci igraju ok, nema ni jedanog igraca da je losi bolji, zavrsnica skripi nismo stvorili nijednu 100% sansu..
Pitanje je koliko smo fizicki spremni kao i koliko smo spremni da dezimi tempo na ovoj plastici. Krupa ima prednost terena mi kvaliteta sirine..
I krste sasvim solidan kao hodza, i protok lopte je obecavajuci sto me raduje..
Pitanje je koliko smo fizicki spremni kao i koliko smo spremni da dezimi tempo na ovoj plastici. Krupa ima prednost terena mi kvaliteta sirine..
I krste sasvim solidan kao hodza, i protok lopte je obecavajuci sto me raduje..
Ovo dosad bezveze skroz. Nisam nista više ni očekivao.
Vec je kriatalno jasno kako izgleda nasih najboljih 11... možemo istrpiti da se ta ekipa izmjeni za jednog, eventualno 2 igraca, sve više od toga gura ovu ekipu u sivilo prosjecnosti. Bez ahme, rahmana, tine i pidre ovo ne lici ni na sta. Odsustvo jednog mozda bi se moglo podnijeti.
Dvije su stvari neupitne...
- Hare nije nikakva alternativa Ahmetovicu, on ne moze pocinjati utakmice
- ovoj ekipo su neophodna jos 2 nadprpsjecna potentna pojacanja. Igraci za prvih 11, ne za rotaciju. Ovo cisto, zbog onoga sto sam pisao ranije, da se prosire opcije kako bi sa vise rotacija u ekipi i dalje bili opasni.
Ovo ovako nece moci ni u nasoj ligi a ne u evropi.
Vec je kriatalno jasno kako izgleda nasih najboljih 11... možemo istrpiti da se ta ekipa izmjeni za jednog, eventualno 2 igraca, sve više od toga gura ovu ekipu u sivilo prosjecnosti. Bez ahme, rahmana, tine i pidre ovo ne lici ni na sta. Odsustvo jednog mozda bi se moglo podnijeti.
Dvije su stvari neupitne...
- Hare nije nikakva alternativa Ahmetovicu, on ne moze pocinjati utakmice
- ovoj ekipo su neophodna jos 2 nadprpsjecna potentna pojacanja. Igraci za prvih 11, ne za rotaciju. Ovo cisto, zbog onoga sto sam pisao ranije, da se prosire opcije kako bi sa vise rotacija u ekipi i dalje bili opasni.
Ovo ovako nece moci ni u nasoj ligi a ne u evropi.
Trenutno korisnika/ca: budzak, Hightower, itatabisine, rimljanin90, SHZ82, tajsamja i 45 gostiju.