FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Eh ko sve o Basicu pise...
Ako od Kodre nema nista, jedini normalan izbor je Basic. Momak zivi fudbal 0/24, ulaze u sebe, napreduje...
Ako od Kodre nema nista, jedini normalan izbor je Basic. Momak zivi fudbal 0/24, ulaze u sebe, napreduje...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- LegendKiller
- Kontakt:
Za sve su krivi Vico i sudije, te pritisak navijača sa istoka!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Koliko te placa Husro da ga podrzavas na forumu?SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑27 maj 2022, 22:13Ma samo Husref dolazi u obzir sa ovim **** bez mudaMatemotika je napisao/la: ↑27 maj 2022, 22:11Izvinite što pišem al ako Nermin Bašić bude trener ne gine vam borba za opstanak. Dok je bio u Travniku on je najpametniji i nikad nije on kriv već igrači Venera otšla u sazvjede medvjeda pa loša igra. Ako nije kakve tobe došo nek vam je Bog na pomoći sa njim. Sretno u nastavku
Eno mu sisoje, kupit će slobodu, taman novi angazman

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ako planiraju ostaviti velkoskog dupovca i hebibovica ne treba ni dovoditi trenera sta ces bacati pare
Pare od pidre i sabanovica samo proslijediti ovim balerinama i zabraniti im pristup klubu zauvijek ne treba im dati ni u fan shopu da kupuju ni clansku da uzimaju
Pare od pidre i sabanovica samo proslijediti ovim balerinama i zabraniti im pristup klubu zauvijek ne treba im dati ni u fan shopu da kupuju ni clansku da uzimaju
Do smrti odani!
Rastjerati ovih nekoliko bilmeza iz ekipe ma makar nikoga ne doveli kao zamjenu. Neka ubace akademce da popune roster gori necemo biti sigurno.
Evo ja bi sad potpisao da se nogiraju hebib,krste i jos njih 10-ak bilmeza pa po cijenu da se niko ne dovede samo da im u leda pogledam!
Evo ja bi sad potpisao da se nogiraju hebib,krste i jos njih 10-ak bilmeza pa po cijenu da se niko ne dovede samo da im u leda pogledam!
Kanuric
Dupovac
Palic
Hebibovic
Secerovic
Oremus
Kobiljar
Bodul
Cmiljanic
Bagaric
Ahmetovic
Samo 1 ako ostane od ovih 11 nabrojanih,uzalud ce nam biti i Guardiola da dodje.Sad ako se ovo ne sasjece nikad nece.
Dupovac
Palic
Hebibovic
Secerovic
Oremus
Kobiljar
Bodul
Cmiljanic
Bagaric
Ahmetovic
Samo 1 ako ostane od ovih 11 nabrojanih,uzalud ce nam biti i Guardiola da dodje.Sad ako se ovo ne sasjece nikad nece.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Rastjeraj sve Mirviću molim te....
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Al nije dobar jer psuje.
Sta sta je

Ko ima Instagram, nek piše Mirvicu za ove ublehe koje treba otjerati, na sve moguce nacine vrsiti pritisak da se to u narednih 20 dana, sve rastjera.
I nek kaze neko za navijace nesto, u ovakvoj sezoni 7k clanova, izmedju 3k i 4k nas ode u Zenicu. Mi smo mazohisti.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Kako je ono Ajla turila na zvanicni nam instagram profil? Najdominantniji klub u BiH! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pisao sam na PL Općenito.
Šta bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive...
-
- Kontakt:
Naši dečki idu na zaslužen odmor 
Kako su odigrali ovu sezonu, realno je da iducu sezonu imaju manje ugovore po minimalno 40% naravno ovi koji ostanu.

Kako su odigrali ovu sezonu, realno je da iducu sezonu imaju manje ugovore po minimalno 40% naravno ovi koji ostanu.
Uskoro ce početi raju bombardovati storyma i slikama sa raznih destinacija, a vjerovatno ce led probiti Bodul nekim kretenizmom na TikToku.bordobijeli je napisao/la: ↑27 maj 2022, 22:55Naši dečki idu na zaslužen odmor
Još te više volim Saraj'vo!
Al' i mrzim ove pickyce!
Miiirvviiiiccuuuu! Rastjeruuj! Otjeraj svakog hadalja ako si covjek s mudima. Daj nam nadu. Daj nam trenera mudonju a ne bjednike neke kojima ce Sarajevo biti najveci klub kojeg su vodili. Nemoj da se na nama uce. Vec si nam doveo jednog takvog, fukaru celavu.
Al' i mrzim ove pickyce!
Miiirvviiiiccuuuu! Rastjeruuj! Otjeraj svakog hadalja ako si covjek s mudima. Daj nam nadu. Daj nam trenera mudonju a ne bjednike neke kojima ce Sarajevo biti najveci klub kojeg su vodili. Nemoj da se na nama uce. Vec si nam doveo jednog takvog, fukaru celavu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 56 gostiju.