Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nije te sramota pisati na ovoj temi?jubitubi je napisao/la: ↑12 maj 2021, 18:51Ne zelim da se spustam na tvoj nivo.ali da zelim napisao bih nek ti ga mama oglaba za ruckom.ali ne zelim.nego da se vratimo sportskim temama zasto lakat igraca veleza nije sankcionisan?karton je samo pitanje koje boje i uticao bi na razvoj utakmice.muka mi je od ovakve lige i favorizovanja nekih klubova.ako je neko liverpul ne znaci da mu se mora sve prastati.ponavljam KOME.SMETA JAK VELEZ?svima su trn u.oku jer ih se boje
BašMeraak1921 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 18:24
Cuj ovog ranjeni lav hahahahah, sine mi smo ranjena kokos
16, molim te lijepo.Meraak1921 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 18:52Jel moguce da gube od najgore ekipe proljetnog dijela, a oni 15utakmica bez poraza , e majko mojaaa
Na svijetu
Bruka i sramota Boga mi , al mislim da ce preokrenut ovdePirke je napisao/la: ↑12 maj 2021, 18:5316, molim te lijepo.Meraak1921 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 18:52Jel moguce da gube od najgore ekipe proljetnog dijela, a oni 15utakmica bez poraza , e majko mojaaa
Zbog nekog razloga sam očekivao da ćemo izgubiti ovu tekmu. Ni sam neznam zašto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.