FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako ne bude ni Handzic mogao u spic onda gore Tatara ubaciti ili Fanima.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
To je to...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 avg 2020, 15:07Kovacevic,Hodzic,Serbecic,Milicevic,Salcin,Oremus,Đokanovič,Krste,Jukić,Tatar i Handžić..
Tako su meni rekli da ce izaci, ali vidjet cemo
-
- Kontakt:
Ko ti je reko ??GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 avg 2020, 15:07Kovacevic,Hodzic,Serbecic,Milicevic,Salcin,Oremus,Đokanovič,Krste,Jukić,Tatar i Handžić..
Hahah a nekako mi jezik lakse lomi dzić nego čićUltraSA je napisao/la: ↑02 avg 2020, 15:03I ti poceo kao Velid Spaho da govoris SerbeDZic.FoSte95 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 14:48Moje predviđanje za dns s obzirom na dostupni kadar
------------------------Kovacevic----------------------------
Hodzic------Milicevic-----Serbedzic-------Pidro
----------------Đokanović---------Oremuš--------------
Tatar----------------Mustedanagić-------------Jukić
----------------------- Handžić-------------------------------

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Covjek iz kluba..bordobijeli je napisao/la: ↑02 avg 2020, 15:11Ko ti je reko ??GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 avg 2020, 15:07Kovacevic,Hodzic,Serbecic,Milicevic,Salcin,Oremus,Đokanović,Krste,Jukić,Tatar i Handžić..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Cisto sumnjam da ce Handžic poceti...Ali eto, ako su rekli,neka bude tako...michplatini je napisao/la: ↑02 avg 2020, 15:09To je to...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 avg 2020, 15:07Kovacevic,Hodzic,Serbecic,Milicevic,Salcin,Oremus,Đokanovič,Krste,Jukić,Tatar i Handžić..
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nadati se da je ovo, ne bi valjalo da Handzic ne pocneVanja8 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 15:12Cisto sumnjam da ce Handžic poceti...Ali eto, ako su rekli,neka bude tako...michplatini je napisao/la: ↑02 avg 2020, 15:09To je to...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 avg 2020, 15:07Kovacevic,Hodzic,Serbecic,Milicevic,Salcin,Oremus,Đokanovič,Krste,Jukić,Tatar i Handžić..
Po meni djelotvornije je da udje u drugom, kad malo i ovo sunce oslabi i kad igraci Krupe u odbrani pocnu disati na skrge...Prije bih ja gurnuo Tatara u sredinu , a Fanima i Jukica po krilu da ih iscrpe...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 avg 2020, 15:14Nadati se da je ovo, ne bi valjalo da Handzic ne pocne
Ali ja nisam Vinko i u covjeka imam puno povjerenje...
Prema tome, on zna najbolje ...
Ma ako ne bude Handzic ide ti Krle u spic sigurno. Ali eto valjda ce moci odigrati Handze makar 60 min.ElCartel11 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 15:07Ako ne bude ni Handzic mogao u spic onda gore Tatara ubaciti ili Fanima.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Handze ako počne to je jednako tome da Krste počne. Handze može jedino(nažalost) valjat kao džoker sa klupe.
ZZ
Nema Rahmanovica, a Mustedanagic opet na klupi? Nema mi logike. Naravno sve ovo pod uslovom da je sastav tacan.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Nzm koliko je realno ali volio boh bar 15stak min Fanima vidjeti
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Svakako da imam povjerenje, ali nazalost nema Fanima danas od pocetka..rekao je komentator na jednoj tekmi da ce biti spreman za 90 min 2 kolo protiv MDK..ali svakako da moze uci oko 65 minuteVanja8 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 15:17Po meni djelotvornije je da udje u drugom, kad malo i ovo sunce oslabi i kad igraci Krupe u odbrani pocnu disati na skrge...Prije bih ja gurnuo Tatara u sredinu , a Fanima i Jukica po krilu da ih iscrpe...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 avg 2020, 15:14Nadati se da je ovo, ne bi valjalo da Handzic ne pocne
@Napapijri ni meni nije najjasnije, ali eto sad ce uskoro izaci i sastavi pa cemo vidjeti
Sta znam...Meni sto kaže komentator nije validna procjena niti može on znati kako je ko spreman...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 avg 2020, 15:23Svakako da imam povjerenje, ali nazalost nema Fanima danas od pocetka..rekao je komentator na jednoj tekmi da ce biti spreman za 90 min 2 kolo protiv MDK..ali svakako da moze uci oko 65 minuteVanja8 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 15:17Po meni djelotvornije je da udje u drugom, kad malo i ovo sunce oslabi i kad igraci Krupe u odbrani pocnu disati na skrge...Prije bih ja gurnuo Tatara u sredinu , a Fanima i Jukica po krilu da ih iscrpe...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 avg 2020, 15:14
Nadati se da je ovo, ne bi valjalo da Handzic ne pocne
@Napapijri ni meni nije najjasnije, ali eto sad ce uskoro izaci i sastavi pa cemo vidjeti
Ali eto, vidjecemo uskoro...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mislim da mu je to Jeleskovic rekao ovako van kamera..nije sigurno nagadjaoVanja8 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 15:25Sta znam...Meni sto kaže komentator nije validna procjena niti može on znati kako je ko spreman...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 avg 2020, 15:23Svakako da imam povjerenje, ali nazalost nema Fanima danas od pocetka..rekao je komentator na jednoj tekmi da ce biti spreman za 90 min 2 kolo protiv MDK..ali svakako da moze uci oko 65 minuteVanja8 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 15:17
Po meni djelotvornije je da udje u drugom, kad malo i ovo sunce oslabi i kad igraci Krupe u odbrani pocnu disati na skrge...Prije bih ja gurnuo Tatara u sredinu , a Fanima i Jukica po krilu da ih iscrpe...
Ali eto, vidjecemo uskoro...
Ma kaze Vinko ima dilema oko par igraca, i da on nije nacisto oko sastava protiv Krupe.
Ja sam cak ubijedjen da bi nas nekim promjenama u sastavu mogao iznenaditi, pa i da Mustedanagic krene od prve minute.
Trenutno korisnika/ca: relativizam i 11 gostiju.