Šta reći, koju posluku porati i kome? Šaljem ih onima koji čuju a ne vide, onima koji slušaju a ne čuju ...
Moraćete ovaj post redukovati

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Rizah je napisao/la:Sve je to uredu, sve mi je jasno. Rangeri nemaju para pa su pozvali Liverpoola, pobjedili su i to je planirano, ali da Lucas bude kapiten, e to je već previše za moje srce![]()
Šta reći, koju posluku porati i kome? Šaljem ih onima koji čuju a ne vide, onima koji slušaju a ne čuju ...
Moraćete ovaj post redukovati
kako ne znas zukica ba... covjek sa krupincem cinio strasan tandem centralnih bekovaVELA je napisao/la:Na kraju trailera nosi dres s brojem 3, a na dresu pise ZUKIC![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Još bolje, jedino što imaju jednog solidnog napadača Holta, i više ništa, eto pomješao sam ova dva kluba koja su igrala prošlog vikenda jedan protiv drugog.reds je napisao/la:Igramo sa Norwcihem.![]()
Ja mislim da će ipak Kelly početi protiv Norwicha jer nema razloga riskirati sa Glenom s obzirom da protivnik i nije nešto posebno jak.Očekujem u veznom redu:Gerrarda,Adama,Downinga i Hendersona(Kuyt je zaslužio odmor),u napadu Suareza i Carrolla.
Vjerovatno da će koju minutu dobiti i Glen i Bellamy pa što ne i Maxi.
samo umjesto downinga sterlingJimmy from the hood je napisao/la:Reina, Glen, Carragher, Coates, Enrique, Adam, Gerrard, Henderson, Downing, Suarez, Carroll
Ja bih volio ovaj tim gledati protiv Norwicha.
Umjesto Coatesa stavi Aggera i to je toJimmy from the hood je napisao/la:Reina, Glen, Carragher, Coates, Enrique, Adam, Gerrard, Henderson, Downing, Suarez, Carroll
To bi već bilo idealno.fera je napisao/la:samo umjesto downinga sterlingJimmy from the hood je napisao/la:Reina, Glen, Carragher, Coates, Enrique, Adam, Gerrard, Henderson, Downing, Suarez, Carroll
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.