Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Rizah
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Rizah » 18 okt 2011, 23:28

Sve je to uredu, sve mi je jasno. Rangeri nemaju para pa su pozvali Liverpoola, pobjedili su i to je planirano, ali da Lucas bude kapiten, e to je već previše za moje srce :D
Šta reći, koju posluku porati i kome? Šaljem ih onima koji čuju a ne vide, onima koji slušaju a ne čuju ...
Moraćete ovaj post redukovati :lol:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 okt 2011, 23:31

Rizah je napisao/la:Sve je to uredu, sve mi je jasno. Rangeri nemaju para pa su pozvali Liverpoola, pobjedili su i to je planirano, ali da Lucas bude kapiten, e to je već previše za moje srce :D
Šta reći, koju posluku porati i kome? Šaljem ih onima koji čuju a ne vide, onima koji slušaju a ne čuju ...
Moraćete ovaj post redukovati :lol:
slika
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 18 okt 2011, 23:36

Nisam imao živaca da gledam tekmu, yebiga. Ionako glupost što se org. ovako nešto. :roll:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 19 okt 2011, 10:51

LFC TV Reporter : Is it good to be home in Scotland ? Kenny Dalglish replies " I wouldn't really call it home anymore , Liverpool is my home "

Ž!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 19 okt 2011, 11:33

Jedva čekam!! 8-)

http://www.liverpoolecho.co.uk/multimed ... -29606191/" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo slikice.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 okt 2011, 12:05

I kada da očekujem linkove za film? :)

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 19 okt 2011, 12:11

Na kraju trailera nosi dres s brojem 3, a na dresu pise ZUKIC :?: :shock:

[youtube][/youtube]
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 okt 2011, 15:09

VELA je napisao/la:Na kraju trailera nosi dres s brojem 3, a na dresu pise ZUKIC :?: :shock:

[youtube][/youtube]
kako ne znas zukica ba... covjek sa krupincem cinio strasan tandem centralnih bekova :P

sto se tice te utakmice sa rangersima ja nisam ni pomisljao na to da je gledam :D

nadam se da ce gerrard opravdati moje rijeci... i pokazati da je najvece pojacanje liverpoola ove sezone
You are someone else I am still right here

red socks
Kontakt:

Post Postao/la red socks » 19 okt 2011, 17:29

Cak u filmu imaju i likovi Avdo Bilic (Branko Tomovic) i Mina Bilic (Canan Erguder) :) :)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 19 okt 2011, 19:25

[youtube][/youtube]

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 19 okt 2011, 21:44

Gerrard: Strahovao sam da mi je karijera gotova

Kapetan Liverpoola Steven Gerrard priznao je u razgovoru za službeni klupski magazin kako se nakon ozljede i operacije prepone uplašio da više nikada neće zaigrati profesionalni nogomet...

Gerrard se operaciji podvrgnuo u travnju, no, daljnje komplikacije su odgodile njegov povratak na travnjak sve do kraja rujna. Prvi nastup u početnoj postavi imao je tek prošlog vikenda u derbiju protiv Manchester Uniteda, kada je iz slobodnog udarca postigao vodeći pogodak za ''redse'', ali je utakmica završila rezultatom 1-1.

- Prirodno je da vas muče sumnje i o mogućem kraju karijere, kada se nađete u situaciji kroz koju sam ja prošao. Svakakve misli vam prolaze kroz glavu. Znao sam odmah da je ozljeda teška. U pitanju je bila ozljeda na kakvu nisam navikao. Raspoloženje mi je bilo na dnu, na najnižoj točki otkad igram nogomet – priznao je Gerrard.

Objasnio je i koliko se mučio prije odlaska na operaciju.

- Osjećao sam bolove i morao sam primati injekcije da bih mogao igrati. Znao sam da to nije u redu, jer sam želio svoje tijelo dovesti u red. To nisam bio pravi ja, nogometaš kakav sam želio biti. Propuštao sam treninge preko tjedna, odradio bih tek trening dan prije utakmice, kako bih mogao odigrati. Nije to tako moglo dugo funkcionirati.

Gerrard kaže da je nakon operacije trebalo proći neko vrijeme, kako bi opet postao pozitivan...

- Nakon operacije sam psihički jako pao. Tek nakon nekoliko tjedana, kada sam se riješio štaka, opet me zahvatilo pozitivno raspoloženje. Nema nikakve sumnje, zadnjih šest mjeseci je najteže razdoblje moje karijere – zaključio je 31-godišnji kapetan Liverpoola, koji je za prvu momčad ''crvenih'' debitirao krajem 1998. godine.

REINA: GERRARD NAM JE SVIMA INSPIRACIJA

Pepe Reina otkrio svoje oduševljenje povratkom 'inspiracije', kapetana Stevena Gerrarda.

Veznjak Redsa okrunio je svoj prvi start od ožujka lijepim pogotkom u remiju 1:1 protiv Manchester Uniteda i Španjolac je uvjeren kako će broj 8 nastaviti u tom stilu.

Reina je rekao: "Stevie je simbol ovog kluba, duša ove ekipe i presretni smo što se vratio."

"Za nadati je se da se vratio na duži period. Sama činjenica da ga imate na terenu inspiracija je svima, uvijek je uzor i sve što radi radi sa strašću i mnogo požrtvovnosti. Rođeni je pobjednik."

"Pozitivna stvar je biti razočaran kad ne pobijedite Manchester United."

"To dosta govori koliko je momčad gladna, a igrom smo pokazali da smo zaslužili sva tri boda iz te utakmice. Moramo samo nastaviti i pobjeđivati."

"Bili smo konzistentni i imali smo samo jednu lošu utakmicu dosada, to nije nimalo loš trend."

"To bez sumnje pokazuje koliko smo napredovali, svi smo mnogo sretniji nego prije godinu dana."

'Ne radi se o vjeri. Radi se o kvaliteti tima i snazi koju posjedujemo kao cjelina, kao grupa igrača, kao nogometni klub. To je sve što je bitno. Moramo raditi svaki dan da se popravimo, nastaviti ovako i još se više natjecati."

"Još je rano da pričamo o smanjenju razlike na tablici, na kraju sezone će se sve pokazati, a za nadati je se da razlika neće biti prevelika."

PORAZ NA IBROXU

Liverpool je večeras (kasnim sa postavljanjem :mrgreen: ) poražen u prijateljskoj utakmici na Ibroxu, Rangersi su slavili s 1:0.

Dalglish je na teren izveo sljedeći sastav: Doni, Johnson, Wilson, Coates, Agger, Spearing, Lucas, Maxi, Aurelio, Carroll i Bellamy.

Pogodak odluke pao je u 20. minuti. Domaćini su imali korner, a zbunjenu reakciju obrane Redsa iskoristio je McCulloch, te pored Aurelija koji je branio lijevu vratnicu, loptu ugurao u mrežu.

Za napomenuti je da su u drugom poluvremenu u igru ušli Hansen, Kuyt, Flanagan, Adam, Downing, Enrique, Henderson i Škrtel. Jedina neiskorištena zamjena ostao je Pepe Reina.

Liverpool se nakon ove utakmice vraća obvezama u Premiershipu, gdje u sklopu 9. kola u subotu na Anfield stiže Norwich.
FK Pjetlovi

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 19 okt 2011, 22:20

e posto nisam vs ljubitelj :) a ne pratim redovno vasu temu pa ne znam jel neko bacio ovo vec ili nije ali sam naletio na nesto na twiteru pa ko ima vremena neka procita.....
http://dl.dropbox.com/u/31330472/Bringi ... 0Times.pdf
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 19 okt 2011, 22:28

Mozel mi neko reci ko je gledao tekmu Rangers Liverpool, kakva je tekma bila i kako su odigrali ovi sto su igrali u prvih 11?

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 20 okt 2011, 10:42

Nakon razočaravajuće utakmice protiv Rangersa, slijedi nam veoma važna utakmica u ligi, igramo protiv Swensea, ako se ne varam, smatraju ih Engleskom Barcelonom :D Mislim da ne bi trebalo biti problema protiv ekipe koja je tek ušla ove sezone u ligi, smatram da će Gerrard odlučiti ovu utakmicu, i očekujem 4/4/2 formaciju, bez zadnjeg veznog. Biće zanimljivo, svakako, u odličnom terminu od 18:30 u subotu, direktno prenosi SportKlub, pa ko ga ima, može uživati. :)
Evo kako bih volio da počnemo, mada ne vjerujem da će Bellamy početi, al' eto, mislim da bi trebao dobiti napokon šansu...
--------------Reina---------------
Glen----Carra--Agger-----Enrique
Kuyt---Gerrard--Adam---Bellamy
----------Carroll-Suarez----------
A predpostvavljam, da ćemo početi sa Downingom i Skrtelom.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 20 okt 2011, 10:51

Igramo sa Norwcihem. ;)

Ja mislim da će ipak Kelly početi protiv Norwicha jer nema razloga riskirati sa Glenom s obzirom da protivnik i nije nešto posebno jak.Očekujem u veznom redu:Gerrarda,Adama,Downinga i Hendersona(Kuyt je zaslužio odmor :D ),u napadu Suareza i Carrolla.

Vjerovatno da će koju minutu dobiti i Glen i Bellamy pa što ne i Maxi. :mrgreen:
FK Pjetlovi

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 20 okt 2011, 10:53

reds je napisao/la:Igramo sa Norwcihem. ;)

Ja mislim da će ipak Kelly početi protiv Norwicha jer nema razloga riskirati sa Glenom s obzirom da protivnik i nije nešto posebno jak.Očekujem u veznom redu:Gerrarda,Adama,Downinga i Hendersona(Kuyt je zaslužio odmor :D ),u napadu Suareza i Carrolla.

Vjerovatno da će koju minutu dobiti i Glen i Bellamy pa što ne i Maxi. :mrgreen:
Još bolje, jedino što imaju jednog solidnog napadača Holta, i više ništa, eto pomješao sam ova dva kluba koja su igrala prošlog vikenda jedan protiv drugog. :D
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 20 okt 2011, 10:59

Reina, Glen, Carragher, Coates, Enrique, Adam, Gerrard, Henderson, Downing, Suarez, Carroll

Ja bih volio ovaj tim gledati protiv Norwicha. :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 okt 2011, 12:21

Jimmy from the hood je napisao/la:Reina, Glen, Carragher, Coates, Enrique, Adam, Gerrard, Henderson, Downing, Suarez, Carroll

samo umjesto downinga sterling :P

sretan rođendan ianu rushu
You are someone else I am still right here

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 20 okt 2011, 14:55

Jimmy from the hood je napisao/la:Reina, Glen, Carragher, Coates, Enrique, Adam, Gerrard, Henderson, Downing, Suarez, Carroll

Umjesto Coatesa stavi Aggera i to je to :mrgreen:

Sretan rođendan legendi, Ianu Rushu :D

slika

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 20 okt 2011, 15:50

fera je napisao/la:

samo umjesto downinga sterling :P
To bi već bilo idealno. 8-)

Sretan rođendan legendi!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.