Jesmo bili jaki u 70-tim stvarno.Tri igrača u prvih 11 repke, sva tri iz Mostara i ponikla u Veležu!
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: FK Velež:Legende i Historija
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jesmo bili jaki u 70-tim stvarno.Tri igrača u prvih 11 repke, sva tri iz Mostara i ponikla u Veležu!
ja vec narucio online preko e-maila : [email protected](amer bahtijar)Knjiga kosta 20 KM ili 10 Eura plus postarina ako se salje postomemil02in je napisao/la:"ROĐENI ZA VJEČNOST" -već sam pit'o ali niko ne odgovori gdje ima kupiti ova knjiga i koliko košta?
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Hvalarodjak je napisao/la:ja vec narucio online preko e-maila : [email protected](amer bahtijar)Knjiga kosta 20 KM ili 10 Eura plus postarina ako se salje postomemil02in je napisao/la:"ROĐENI ZA VJEČNOST" -već sam pit'o ali niko ne odgovori gdje ima kupiti ova knjiga i koliko košta?![]()
FORZA VELEZ
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Raja imam jedno pitanje koje bi volio da mi neko pojasni (moze i na PP). Zasto lokalne medije, posebno RTM.ba ne interesuje FK Velez? Nakon remija sa Zeljom u Medjugorju pristvovali su na treningu Veleza gdje su intervjuisali D. Cemalovica, Reljica i Feju. Ja koliko znam nikad ne pisu izvjestaje ili o bilo kakvim aktivnostima u FK Velez? ****.ba pise inace izvjestaje i objavljuje slike ali zadnje dvije utakmice (Zeljo i Gosk) ni rijeci. Valjda sto su pripremne pa ih zaboli neka stvar?
Faisticki portali poput **** obicno izbaci neki izvjestaj (prvi su objavili da se Demic vratio) dok **** samo objavi kada Velez izgubi. Zadnja utakmica (pobjeda nad Gosk:om) je konkretan primjer fasisticke mrznje.
Krivo mi je sto barem **** i rtm nece da pomognu nasem starcu. Ima nas Velezovaca sirom svijeta i nema mi nista mrze nego kada moram ici na fasisticke portale (jer nece ni Bosanski) da procitam nesto o nasoj svetinji.
Ako cemo dignuti popularnost kluba i privuci veci broj navijaca mislim da je ovo problem na kojem se mora raditi.
Faisticki portali poput **** obicno izbaci neki izvjestaj (prvi su objavili da se Demic vratio) dok **** samo objavi kada Velez izgubi. Zadnja utakmica (pobjeda nad Gosk:om) je konkretan primjer fasisticke mrznje.
Krivo mi je sto barem **** i rtm nece da pomognu nasem starcu. Ima nas Velezovaca sirom svijeta i nema mi nista mrze nego kada moram ici na fasisticke portale (jer nece ni Bosanski) da procitam nesto o nasoj svetinji.
Ako cemo dignuti popularnost kluba i privuci veci broj navijaca mislim da je ovo problem na kojem se mora raditi.
Prkosni i Ponosni od 1922
Odgovor je nedostatak profesionalizma i morala. Ti mediji da profesionalno rade uredno bi izvještavali ali ovdje se radi o sintošićarskim interesima i ako nisu u talu onda nema ni izvještaja.SipakUlicar1922 je napisao/la:Raja imam jedno pitanje koje bi volio da mi neko pojasni (moze i na PP). Zasto lokalne medije, posebno RTM.ba ne interesuje FK Velez? Nakon remija sa Zeljom u Medjugorju pristvovali su na treningu Veleza gdje su intervjuisali D. Cemalovica, Reljica i Feju. Ja koliko znam nikad ne pisu izvjestaje ili o bilo kakvim aktivnostima u FK Velez? ****.ba pise inace izvjestaje i objavljuje slike ali zadnje dvije utakmice (Zeljo i Gosk) ni rijeci. Valjda sto su pripremne pa ih zaboli neka stvar?
- Crveni_1922
http://rtm.ba/sport/3516-video-velez-po ... prema.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto ga care....ti o vuku a vuk na vrata
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Kako da "nagovorimo" ljude u klubu za pokretanje zvanicne stranice Veleža na facebook-u ? Mislim da bi to bio pun pogodak i mislim da bi dobijali mnogo vise informacija.
#musvdg
ma kao da se popularnost jednog kluba mjeri njegovim medijskim prisustvom?
Pa prije rata je velika četvorka uvijek bila u žiži interesovanja, i opet se znalo za Velež i pljeskalo mu se gdje god da dođe. 
Sta je sa RA stranicom ? Izbaci soldiers,armed forces i ostala vojna sranja

From father to son
Divi nam trenera ko da ga je upravo Neretva izbacila.Crveni_1922 je napisao/la:http://rtm.ba/sport/3516-video-velez-po ... prema.html
Izgleda da se Evropa zayebala. Rusa i u Mostaru ima, ne samo u Donetsku.Cernica je napisao/la:Sta je sa RA stranicom ? Izbaci soldiers,armed forces i ostala vojna sranja![]()
![]()
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
1922VFC1981
- Kontakt:
kad ce ta umjetna trava na pomocnom vise? sramota da jedan ovakav klub trenira na ovoj livadi gdje nema ni T od trave, zasluzujemo puno vise.. zadnje slike sa pomocnog su bile kad su zemljani radovi bili gotovi, jesuli radili ista vise?Crveni_1922 je napisao/la:http://rtm.ba/sport/3516-video-velez-po ... prema.html
vrijeme im ne ide na ruku.mikki21 je napisao/la:kad ce ta umjetna trava na pomocnom vise? sramota da jedan ovakav klub trenira na ovoj livadi gdje nema ni T od trave, zasluzujemo puno vise.. zadnje slike sa pomocnog su bile kad su zemljani radovi bili gotovi, jesuli radili ista vise?Crveni_1922 je napisao/la:http://rtm.ba/sport/3516-video-velez-po ... prema.html
- pravnik1981
- Kontakt:
Ma sta ce nam RA stranica kad samo propada....ne pise se nista...umjesto da svi kupite clansku RA i registrujete se tamo na forum da pisemo samo mi koji smo kupili clansku mi ovde baljezgamo...i onda ljudi zaduzeni u KNRA za stranicu treba da je placaju svaki mjesec a ona samo propada...ja svaki skoro dan dok je bila stranica RA sam ulazio na forum i nado se da ce barem neko nesto napisat al nigdje nista vec mjesecima...tugazizu1991 je napisao/la:Izgleda da se Evropa zayebala. Rusa i u Mostaru ima, ne samo u Donetsku.Cernica je napisao/la:Sta je sa RA stranicom ? Izbaci soldiers,armed forces i ostala vojna sranja![]()
![]()
Bola nije odrzavanje stranice 40 milja godisnje ili kupovina clanske KN razlog zasto stranica nije u funkciji. Nemoj generalizirat stvari i trpat sve u isti kos. Sto se mene tice uvijek sam spreman pogurat i gurao sam mlađu raju hiljadu puta ali trpat mijuhe u nozdrve to je vec nesto drugo za ove gurače.. Ja znam da vas ne gura ni jedna stranka i ne placa vam gostovanja kao kod komsija i da sve sami obezbjeđujete ali malo vise aktivnosti i rada. Moze se stranica odrzavati kakvi forumi i pm.
From father to son
- pravnik1981
- Kontakt:
da se ne raspravljamo....bit ce uskoro stranica opet u funkciji...Cernica je napisao/la:Bola nije odrzavanje stranice 40 milja godisnje ili kupovina clanske KN razlog zasto stranica nije u funkciji. Nemoj generalizirat stvari i trpat sve u isti kos. Sto se mene tice uvijek sam spreman pogurat i gurao sam mlađu raju hiljadu puta ali trpat mijuhe u nozdrve to je vec nesto drugo za ove gurače.. Ja znam da vas ne gura ni jedna stranka i ne placa vam gostovanja kao kod komsija i da sve sami obezbjeđujete ali malo vise aktivnosti i rada. Moze se stranica odrzavati kakvi forumi i pm.
Danas igramo protiv Leotara u 13:00 sati i nadam se da ćemo docekat prve golove Milosa i Deme
Hajde, ko od brace bude bio blizu, da malo zrakne sta se desava. Brat Pastrmka ce biti 100% i veliki pozdrav za njega
Znam da nije neki protivnik, ali bi ekipu trebalo sto bolje uigrati i za pripremne u Montenegru . Što kaze Feja neki dan, grijese igraci u prijemu lopte i na tome treba poraditi.
Kontam ako Borketa terminatora angazujemo i potpise ugovor, nece nam se niko priblizit golu , a kamoli opucat po njemu

Hajde, ko od brace bude bio blizu, da malo zrakne sta se desava. Brat Pastrmka ce biti 100% i veliki pozdrav za njega
Znam da nije neki protivnik, ali bi ekipu trebalo sto bolje uigrati i za pripremne u Montenegru . Što kaze Feja neki dan, grijese igraci u prijemu lopte i na tome treba poraditi.
Kontam ako Borketa terminatora angazujemo i potpise ugovor, nece nam se niko priblizit golu , a kamoli opucat po njemu
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Ako neko može da mi napiše gdje ima mustapić knjižara u Mostaru, kupio bih ovu knjigu rođeni za vječnost.Pošto ću sutra u Mostar odmah bi to iskoristio da kupim knjigu.HVALA
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.