FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

delinjo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 06 maj 2021, 22:32

Nek se stidi svako koji je ucestvovao u ovom raspadu ,bas zbog legende kao sto je Ivica,umjesto sad da uziva u evropskim tekmama svog Zelje...ima klub koji je pred gasdenjem,za lijekova vam trebalo svakom ko je 1% ucestvovao u ovome.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 06 maj 2021, 22:35

plavousrcu je napisao/la:
06 maj 2021, 21:49
Opet spinovanje. Ima pravo svako da kritikuju, ne Amara nego bilo koga ko se bavi javnom funkcijom. Trener se bavi. Samo, kritikovanje nije kamatar, lopov, izmisljanje svega i svacega, umro u mukama i tako to. To navijac Zelje ne radi i nikad nece raditi. I ne mozes postovati oca, a sinu mu zeljeti sve najgore u zivotu. Ne ide to zajedno nikako. Jednog dana i shvatite. Amar je Zeljo mnogo vise od nas sviju. Mi smo samo navijaci kao sto je i on, alia on je i tvorac najtrofejnijeg kluba u BiH i vezan je za 90 posto uspjeha nase kluba. Nastavite dalje samo ocekujte odgvoore uvijek.
Ne volim tu taktiku "drzi lopova". Pitarska demagogija, ali ona prava.
Nemoj da vam vadim postove, kad ste **** misketu zive i mrtve i tim ljudima. Ti,Nea,Irfo i ostali drzali ovdje predavanja ljudima o OP, marketingu, pickama materinama.
I sad vi kao branioci nekoga u Zelji.
"Uprava mnogo jaca nego bivsa. Vise ljudi sa lovom, velika pobjeda Zelje danas. Najveca u zadnje vrijeme."
To si napisao nakon sto su smijenili onu upravu. Gdje su sad ti ljudi sa parama? Gdje je fudbalski klub, prije sam bar bili gradjevinsko preduzece.
Za Amara se slazem u proslosti. Ali i tad su mnogi dugovi isplivali kad bi otisao, bio bi tacno u klubu dok voda ne dodje do guse. Za trofeje i fudbal svaka cast, ali njegov egoizam ide toliko daleko da bira sebi nadredjene i to obicni promasi da to klub iskise kroz pet narednih godina.

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 06 maj 2021, 22:40

Omark je napisao/la:
06 maj 2021, 18:45
timpramosavePla je napisao/la:
06 maj 2021, 18:09
Pa samo glup covjek ne mijenja misljenje. I tvrdoglavo se drzi nekog stava, bez obzira sto to nije dobar stav.
Davali mu ljudi vrijeme, jer je to nekad prije zasluzio, vidjeli ljudi nije to to vise. Idemo dalje.
Amar Osim je svoje prokockao imao tri godine, OP ne postoji, igracki kadar u rasulu, lose trcimo, lose razmisljamo, lose se branimo, lose napadamo, stari i preplaceni igraci, preskup strucni stab, neodgovorno ponasanje, ne dolasci na treninge, nepostivanje navijaca, itd itd.
Ovaj put bez Misketa i bez Amara.
Jedan se ne bavi pakiranjem praska, a drugi ne moze biiti glavni u nekoj organizaciji jer veze nema.
Tvoj nalogodavac je otjerao Dogana, a znamo svi koliko je on značio.
Za sta je Dogan zasluzan??
Pa njemu su u OP rostiljali treneri, Zeric i kompanija glavni u OP. Od tih trenera tad cast Mulalicu,Adzemu ostalo je go hostapler. To ce ti potvrdiiti svako dijete, svaki roditelj koji je trenirao. Pa daj pare jednom nasem starijem treeneru, dijete ti igra 100%.
Pa Amir,Bajic su plod neimastine jer da je bilo para dosao bi Kresimir Kordic igrao bi Tomic, oni bi cekali priliku jedan iz juniora drugi sa lijevog krila.
Kakav crni Dogan, osim mucki sa clanarinama nikakve koristi od tog lika. On je kasnije svoju strucnost dokazao onaj Radnik umalo nije ispao iz lige..

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 06 maj 2021, 22:46

Robust je napisao/la:
06 maj 2021, 22:46
Benderrr je napisao/la:
06 maj 2021, 22:44
delinjo je napisao/la:
06 maj 2021, 22:32
Nek se stidi svako koji je ucestvovao u ovom raspadu ,bas zbog legende kao sto je Ivica,umjesto sad da uziva u evropskim tekmama svog Zelje...ima klub koji je pred gasdenjem,za lijekova vam trebalo svakom ko je 1% ucestvovao u ovome.
Jel stid da lazes i da pises da je klub pred gašenje? Jesi normalan?
je li istina da si postao atrakcija na ilidzi kazu ljudi da samo prilazna svjetla sa aerodroma i tvoja celavica dok nosas biftek sijaju jednako :urnebes: :urnebes: :kafa:
Jesi to fulio acc?
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 06 maj 2021, 22:49

Nije Amar kriv, nije Misimović kriv. Krivi su ovi dupelizci, uhljebi, oni su stvorili ove podjele. Neko je više imao koristi kad je Amar bio, neko kad je Senad. Samo se mjenjaju ljudi, a gledaju samo svoju korist
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 06 maj 2021, 22:49

timpramosavePla je napisao/la:
06 maj 2021, 22:35
plavousrcu je napisao/la:
06 maj 2021, 21:49
Opet spinovanje. Ima pravo svako da kritikuju, ne Amara nego bilo koga ko se bavi javnom funkcijom. Trener se bavi. Samo, kritikovanje nije kamatar, lopov, izmisljanje svega i svacega, umro u mukama i tako to. To navijac Zelje ne radi i nikad nece raditi. I ne mozes postovati oca, a sinu mu zeljeti sve najgore u zivotu. Ne ide to zajedno nikako. Jednog dana i shvatite. Amar je Zeljo mnogo vise od nas sviju. Mi smo samo navijaci kao sto je i on, alia on je i tvorac najtrofejnijeg kluba u BiH i vezan je za 90 posto uspjeha nase kluba. Nastavite dalje samo ocekujte odgvoore uvijek.
Ne volim tu taktiku "drzi lopova". Pitarska demagogija, ali ona prava.
Nemoj da vam vadim postove, kad ste **** misketu zive i mrtve i tim ljudima. Ti,Nea,Irfo i ostali drzali ovdje predavanja ljudima o OP, marketingu, pickama materinama.
I sad vi kao branioci nekoga u Zelji.
"Uprava mnogo jaca nego bivsa. Vise ljudi sa lovom, velika pobjeda Zelje danas. Najveca u zadnje vrijeme."
To si napisao nakon sto su smijenili onu upravu. Gdje su sad ti ljudi sa parama? Gdje je fudbalski klub, prije sam bar bili gradjevinsko preduzece.
Za Amara se slazem u proslosti. Ali i tad su mnogi dugovi isplivali kad bi otisao, bio bi tacno u klubu dok voda ne dodje do guse. Za trofeje i fudbal svaka cast, ali njegov egoizam ide toliko daleko da bira sebi nadredjene i to obicni promasi da to klub iskise kroz pet narednih godina.
I opet cu, sta je problem. Lik koji covjeka koji je donio 90 posto trofeja klubu u historiji na sluzbenoj stranici naziva lopovom i vas filuje tim pricama da danas imamo to sto imamo, je jedna ljudska nistarija i ne zasluzuje nista bolje. To su te podjele koje pokusavate sad ispostaviti Amaru. Nece da moze, morate to upamtiti, Necete razbojnici i kraj price.
Zadnja izmjena: plavousrcu, dana/u 06 maj 2021, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 06 maj 2021, 22:49

De ba ljoze skloni ove placenike sa foruma.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

ZileZile
Kontakt:

Post Postao/la ZileZile » 06 maj 2021, 22:50

LjoZee je napisao/la:
06 maj 2021, 22:06
slika
slika
Tako se to radi. Bravo Manijaci!! :bow: :opaopa: :bih:

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 06 maj 2021, 22:51

delinjo je napisao/la:
06 maj 2021, 22:49
smijesno a i u isto vrijeme ih gadljivo citati moj tebra gledas ove placenike kako zbog sitnog sicara ce proglasiti svakoga pljuvacem pitarom sto nije po njihovim avatar akcijama stavom razmisljanja nema gorih ljudi od bosnje koji se proda za kikiriki

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 06 maj 2021, 22:52

Robust je napisao/la:
06 maj 2021, 22:51
delinjo je napisao/la:
smijesno a i u isto vrijeme ih gadljivo citati moj tebra gledas ove placenike kako zbog sitnog sicara ce proglasiti svakoga pljuvacem pitarom sto nije po njihovim avatar akcijama stavom razmisljanja nema gorih ljudi od bosnje koji se proda za kikiriki
Vidim izmice ovo kontroli,normalna raja vise i ne pisekako se nakotilo ovih nekih profila da nam otvaraju oci.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 06 maj 2021, 22:53

Samo eto da pitam, da ne misli neko nesto rodjen sam u Sarajevu i roditelji i nane i dede su mi iz Sarajeva al sve i da nisam je li to sramota ne bit iz Sarajeva, je li sramota da se neko rodi u Banovićima, Živinicama, Zavidovićima... Pa barem smo mi klub koji ima navijaca po citavoj BiH i sad neko manje vrijedi ako se nije rodio u Sarajevu ko da on moze uticati na to. Molim vas prestanite sa tom seljackom pricom.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 maj 2021, 22:54

Benderrr je napisao/la:
06 maj 2021, 22:46
Jesi to fulio acc?
Ja cu te zamoliti da ne komentarises vise druge forumase. Hajde jednom, dva puta, ali svaki drugi post ti je vrijedjanje, komentarisanje drugih forumasa. Vise postova imas o tome nego o Zelji. Ako ti se ne svidja ekipa koja pise ovdje onda nemoj pisati, a ni citati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 06 maj 2021, 22:54

delinjo je napisao/la:
06 maj 2021, 22:52
Robust je napisao/la:
06 maj 2021, 22:51
delinjo je napisao/la:
Vidim izmice ovo kontroli,normalna raja vise i ne pisekako se nakotilo ovih nekih profila da nam otvaraju oci.
vratili nam se pusikurci koji su nekad zarili i palili temom i mislili da je njihova al ne kontaju da se paradigma promjenila i onog za koga botuju da 90% ljudi koji navijaju za želju ne gumo ga ocima smisliti trenutno i sto je najsmješnije nazivaju ljude ovakvim il onakvim da pljujemo po ivici jer ktitikujes Amara ono nonsens mrtvi

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 06 maj 2021, 22:55

Nego, da ispostujem deliju, od mene dosta. Ne ujedajte i nije problem. Da je kako dobiti sutra, da skinemo ovak maler vise.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 06 maj 2021, 22:55

sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
06 maj 2021, 22:53
Samo eto da pitam, da ne misli neko nesto rodjen sam u Sarajevu i roditelji i nane i dede su mi iz Sarajeva al sve i da nisam je li to sramota ne bit iz Sarajeva, je li sramota da se neko rodi u Banovićima, Živinicama, Zavidovićima... Pa barem smo mi klub koji ima navijaca po citavoj BiH i sad neko manje vrijedi ako se nije rodio u Sarajevu ko da on moze uticati na to. Molim vas prestanite sa tom seljackom pricom.
Ziv ti meni i zdrav bio,sta se pravdas bolan :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 06 maj 2021, 22:55

Mamba21 je napisao/la:
Nije Amar kriv, nije Misimović kriv. Krivi su ovi dupelizci, uhljebi, oni su stvorili ove podjele. Neko je više imao koristi kad je Amar bio, neko kad je Senad. Samo se mjenjaju ljudi, a gledaju samo svoju korist
Ma svi su krivi kad nisi u stanju da napravis stabilan klub. Ali da lazes da je klub pred gasenjem, da je Amar lopov i grobar kluba i da tako predstavljas porodicu Osim ne moze. Na ovom forumu se mora stati s tim jer ovo je klasicni bezobrazluk pojedinaca,

Gledaj ti ovog poziva kao da se sklone neki placenici, a on bi da pise da je klub pred gasenje i da laze. Bezobrazluk, a kriva je moderacija sto dopusta da se ovako sere po klubu, uposlenicima i sve sto je Zeljo!
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

Ritamreda
Kontakt:

Post Postao/la Ritamreda » 06 maj 2021, 22:57

Brate, sramota je.
Jači od ratova, režima i partija !!!!

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 06 maj 2021, 22:57

delinjo je napisao/la:
06 maj 2021, 22:55
Ziv ti meni i zdrav bio,sta se pravdas bolan :mrgreen:

Jesi pokvaren hahahahaha :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: ne pravdam se stare mi svi mi iz Sarajeva a ovi pra svi iz Mostara drugog najljepseg grada na balkanu. Al mi ova capri nisi iz Sarajeva pa si tuki bas seljacka.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 06 maj 2021, 23:00

Benderrr je napisao/la:
06 maj 2021, 22:55
Mamba21 je napisao/la:
Ma svi su krivi kad nisi u stanju da napravis stabilan klub. Ali da lazes da je klub pred gasenjem, da je Amar lopov i grobar kluba i da tako predstavljas porodicu Osim ne moze. Na ovom forumu se mora stati s tim jer ovo je klasicni bezobrazluk pojedinaca,

Gledaj ti ovog poziva kao da se sklone neki placenici, a on bi da pise da je klub pred gasenje i da laze. Bezobrazluk, a kriva je moderacija sto dopusta da se ovako sere po klubu, uposlenicima i sve sto je Zeljo!
a ti prozivas i prozivas od prvog posta krenuo si ovdje raju prozivati lafo vratio se nakon bana jer nisi mogao podnijeti sta raja pise za ovaj potop i sramotu ono koji si se racku vracao kad ti smetaju cinjenice i mojne da proturas tu laz da se pljuje citava porodica Osim to ti nece proci

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 maj 2021, 23:02

Ja cu vas ostale zamoliti ako vidite da bude takvih "prozivanja" drugih gradova, forumasa, politike i ostalog da prijavite. Nemojte mi pisati "Ljoze de ovo, de ono" jer da budem iskren ja ne citam svaki post ovdje kad ovako propustim nekoliko stranica jer sam imao obaveza. Samo prijavite, navedite razlog i to je to. Ne sirite pricu dalje jer tema je Zeljo ne pojedinci.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot] i 17 gostiju.