RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: FK Velež: Igrački kadar i transferi
From father to son
Divi mu gola
Sta je ovo grob te yebo,Borko ubica

From father to son
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Kukamo kako nema ko gol zabitiCernica je napisao/la:Divi mu golaSta je ovo grob te yebo,Borko ubica![]()
![]()
Prkosni i Ponosni od 1922
Šta je ovo yebote
ovaj za užinu napadače jede
a nije mu mrsko ni go dat sa svoje polovine
Borković i Zolj nema trećeg
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Lomi ga Borko!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Re: RSD Velež Mostar
Tosre je napisao/la:Zna li iko jel Jazo-Djurasovic-Zalosna Sova jos u Velezu?
Nikad necu zaboraviti majke mi moje prije rata na treningu prve ekipe Joka se ljutito dere kaze trener recite Jazi da mi nestavlja vise prst u guzu.Jazo je bio borac, cijelu karijeru, isto kao Dada, igrao za samo jedan tim, legenda. Bio je poznat da je svim napadacima prve ex Yu Lige uvlacio prst u guz da ih isprovocira, pri cemu je nekad znao dobiti i lakat, a ovaj dobiti crveni karton.
![]()
A da Karma stvarno postoji majke mi moje mozete se uvjeriti iz sljedeceg,vidio ga ja taman negdje prije rata, jedva hoda, pitam ga sta je moj Jazo, kaze on brao smokve, pa pao sa smokve na guz, direkt na kolac, kaze ovo mi se majke mi moje vratilo za ono sto sam radio napadacima diljem Yuge.
volim vas sve Majke mi Moje!
Mostar u Srcu, Velez do Groba!
ovaj borkovic djeluje solidan, momak je prejak bas u onom sto nama fali vec godinama, defanzivni skok, svaka glavom njegova! uz to barem po videu neizgleda toliko lose ni sa igrom po zemlji... svakako ga nebi bilo lose ostavit barem da ulazi kad treba zatvorit utakmicu kod eventualnog malog vodstve pred kraj utakmice..
a sad ozbiljno da li neko od vas ima tačnu informaciju o eventualnom pojačanju u napadu. može i na pp.
ovo govorim iz razloga ako dovedemo centafora uz prinove i potpuno zdrave Janka i Blagoja ima da šamaramo protivnike.
ovo govorim iz razloga ako dovedemo centafora uz prinove i potpuno zdrave Janka i Blagoja ima da šamaramo protivnike.
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Ovako nekao ja to zamisljam,AlemC85 je napisao/la:a sad ozbiljno da li neko od vas ima tačnu informaciju o eventualnom pojačanju u napadu. može i na pp.
Prva:
Dragojevic
Barisic, Skahic, Zolj, Pejic
Nikolic, Blagojevic
Hebibovic, Jankovic, Hajdarovic
M. Cemalovic
Druga:
Bobic
Maletic, Mahinic, ????, Setka
Zvonic, Demic
Haurdic, Tolic, Reljic
D. Cemalovic
Mladi/Rezerve:
Isic, Peco, Jakupovic, Kodro
Pojacanja:
Stoper, lijevi bek i centarfor
Setka, Isic, Peco, Jakupovic i D. Cemalovic nece dobiti (ako je i dobiju) veliku minutazu. Mozda ih je bolje pozajmiti klubovima u nizim ligama. Kodro je za mene slucaj X.....svaki ga trener iz nekog razloga cuva. Imam osjecaj da ce imati ugovor do 40:e godine iako to svojim igrama vec odavno nije zasluzio.
Brato kupit Borketa i davat mu živog mesa. Yebo majku te ce nam se iko pric sesnestercu

From father to son
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Suhog mesa a i zivog mu bacat hahahaCernica je napisao/la:Brato kupit Borketa i davat mu živog mesa. Yebo majku te ce nam se iko pric sesnestercu![]()
![]()
#musvdg
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Dragojevic
Maletić-Skahic-Zolj-Pejic
Nikolic-Blagojevic
Hebibovic-Jankovic-Hajdarevic
Cemalovic
Maletic je dvije klase iznad Barisica,i to je nasih 11 najboljih niko od "pojacanja" nije upao..
Nikolic-Blagojevic
Cemalovic
Maletic je dvije klase iznad Barisica,i to je nasih 11 najboljih niko od "pojacanja" nije upao..
#musvdg
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Slazem se da je Maletic dvije klase iznad Barisica. Nazalost, sumnjam da nece biti tu duze od ljeta. Zato bi vec sada (po mom misljenju nije realno ocekivati Evropu) uhodao Barisica na poziciju desnog beka. Dati mu zalet za narednu sezonu.1922VFC1981 je napisao/la:Dragojevic
Nikolic-Blagojevic
Cemalovic
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Zadnjih 5 utakmica uigravat ga,pusti maletu nek odradi svojeSipakUlicar1922 je napisao/la:Slazem se da je Maletic dvije klase iznad Barisica. Nazalost, sumnjam da nece biti tu duze od ljeta. Zato bi vec sada (po mom misljenju nije realno ocekivati Evropu) uhodao Barisica na poziciju desnog beka. Dati mu zalet za narednu sezonu.1922VFC1981 je napisao/la:Dragojevic
Nikolic-Blagojevic
Cemalovic
#musvdg
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Citam nedavno na forumima ovih jacih klubova po srbiji i hrvatskoj i upratih nesto sto mi upa u oci majku mu..Kaze dovodjenje ne provjernih igraca sa strane je cisto pranje para u klubovima i odmah se sjetih ovih nasih u upravi i kroz glavu igraci Janicijevic,Hodzic..
#musvdg
Darko Maletic je tako posteno odradio svoj ugovor sa nama da mu ja jednostavno kapu skidam do poda.Mnogi mladi igrace mogu uciti od tog covjeka kako se treba ponasati jedan profesionalac.Sto se mene tice volio bih da on igra do kraja karijere za nas,ali to je tesko ocekivati ,no bez obzira na sve zasluzio je da ga Rodjeni postuju i cjene gdje god bio 
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Druze i zavrsiti ce karijeru kod nas 100% na kraju ove sezone. Zena mu je trudna a ima neke nekretnine u BL koje kentra sto ih je kupio dok je igrao u Rusiji. Meni jako drag igrac koji je svaki put davao maximum od sebe. Nek mu je sa srecom. Uvijek dobrodosao u Velež i Mostarrodjenisa je napisao/la:Darko Maletic je tako posteno odradio svoj ugovor sa nama da mu ja jednostavno kapu skidam do poda.Mnogi mladi igrace mogu uciti od tog covjeka kako se treba ponasati jedan profesionalac.Sto se mene tice volio bih da on igra do kraja karijere za nas,ali to je tesko ocekivati ,no bez obzira na sve zasluzio je da ga Rodjeni postuju i cjene gdje god bio
From father to son
Hvala ti na infu,nisam bio siguran za njegove planove ipak je covjek iz BL tako da sam ocekivao da mozda gore odigra zavrsnu.U svakom slucaju mi je drago da djelimo isto misljenje o Maleti.Frajer gine na terenu , neka mu je sretno u buducnosti sta god da bude radioCernica je napisao/la:Druze i zavrsiti ce karijeru kod nas 100% na kraju ove sezone. Zena mu je trudna a ima neke nekretnine u BL koje kentra sto ih je kupio dok je igrao u Rusiji. Meni jako drag igrac koji je svaki put davao maximum od sebe. Nek mu je sa srecom. Uvijek dobrodosao u Velež i Mostarrodjenisa je napisao/la:Darko Maletic je tako posteno odradio svoj ugovor sa nama da mu ja jednostavno kapu skidam do poda.Mnogi mladi igrace mogu uciti od tog covjeka kako se treba ponasati jedan profesionalac.Sto se mene tice volio bih da on igra do kraja karijere za nas,ali to je tesko ocekivati ,no bez obzira na sve zasluzio je da ga Rodjeni postuju i cjene gdje god bio
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628" onclick="window.open(this.href);return false;
Bravo Rođeni
Bravo Rođeni
From father to son
taman i ja citam, odlicna stvar i treba jos dosta ovi desavanja bit da se klub i igaci predstave ljudima u gradu na najbolji moguci nacin..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.