Ako ćemo o isključivom krivcu, to su ona dvojica sa naglaskom na Berluskoniju jer je on taj koji ustvari ne da novac i koji nas je svojom nebrigom doveo do ovdje. Ove prepiske između igrača i trenera su suvišne, smiješno mi je kako i jedni i drugi prebacuju lopticu na drugu stranu, a u suštini niko od njih ne valja.

Ja kako sam već pričao, ni ne krivim toliko Pippa jer su ga doveli pred gotov čin i nije mogao reći ne, kao što je bio slučaj i sa Seedorfom, jedino mu zamjerim što nije na vrijeme dao otkaz i poslao ih u pm jer nije zaslužio da radi jedne godine ukalja 20 godina karijere, al' ajde sad, gotovo je. Ja ću tog čovjeka voljeti bez obzira na sve.
ovi pokušaji sa karantinom su mi smiješni, tako je bilo i pred utakmicu sa lazio u kupu pa su izgubili
ta sranja u ovakvoj mrtvoj atmosferi gdje su svi posvađani jedni sa drugima ne pomaže, bolje da ih pusti kućama ženi i djeci, pametnije bi bilo.
imamo sad kompletnu ekipu ako je to sad uopšte bitno

monto i šaravi se vratili treninzima, ovaj dao dva gola... pa ajde, možda ne daj bože i vaskrsne.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !