e ako je ovo taj novi Milan, teško nama, ništa ja novo ovdje ne vidim osim Xhake, ovo ostalo sve isto kao i ove sezone, sa ovom ekipom bi se borili od 7 do 5 mjesta, umjesto dosadašnje borbe od 10 do 7 mjesta.meskalin je napisao/la:http://newsmilan.info/wp-content/upload ... casdsa.jpg
Ovo je navodno Milan Mr T s Maldinijem na mjestu sportskog direktora, mislim da Milan mora ostaviit Celavca u klubu, a Maldiniju dati drugu funkciju
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- LegendKiller
- Kontakt:
Re: AC Milan
U moru špekulacija,jutros je isplivala i sljedeća,a to je da
Silvio od obje korporacije zahtjeva veliko ulaganje već ovog ljeta,odnosno traži svojevrsnu garanciju prije nego im prepusti klub.
Silvio od obje korporacije zahtjeva veliko ulaganje već ovog ljeta,odnosno traži svojevrsnu garanciju prije nego im prepusti klub.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
I navodno mu se vise sviđa prijedlog kineza, iz 100 miliona razloga 
Il Club più titolato al mondo!
Prepustiti klub u sigurne ruke je od velikog značaja. Silvio nam barem toliko duguje. Promjena vlasnika neće značiti mnogo ako u klub ODMAH ne budu ubrizgana ozbiljna novčana sredstva, i to ne samo za kupovinu igrača, već i za kompletnu infrastrukturu. Rijetki su klubovi koji se nakon dvije loše sezone konsoliduju i ekspresno vrate u vrh, ali moguće je, posebno ako je u pitanju Milan.
Objavljen gubitak od 90 miliona € za prošlu godinu. 
@francobaresi
Stvarno je postalo sumorno na ovoj temi
Kud sam i ja za nesrecu bolestan, a ovako fin dan
nema mi druge nego ove bogalje gledat, a covjek se jos vise razboli od njih.
Aj ionako ce izgubit, yebat ih, al' makar da im se malo nasmijem.
forum opet na aparatima
Kud sam i ja za nesrecu bolestan, a ovako fin dan
Aj ionako ce izgubit, yebat ih, al' makar da im se malo nasmijem.
forum opet na aparatima
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
da se i ja javim malo na temimuxa je napisao/la:Napokon prvih 11 po mom cejfu
FORZA MILAN!
Tu sei tutta la mia vita!
Tu sei tutta la mia vita!
i meni se djasvi postava, prvi put da je napokon ubo 11 odgovarajucih igraca. super, nakon 7 mjeseci pippo dosao tobe. 
Zadnja izmjena: rope11, dana/u 25 apr 2015, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Lopez - Abate, Paleta, Mexes, Antonelli - De Jong, Van Ginkel, Jack - Menez, Suso, Pazzo
Il Club più titolato al mondo!
a yebo te, koja atmosfera na stadionu
pa ovdje je kazna izaci i igrati
bit ce X, cao dovidjenja.
bit ce X, cao dovidjenja.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !

@francobaresi
-
celikmilan
- Kontakt:
Valjda ga je ovaj gurnuo sa leđa ali to nisam primjetio. Nije se puno bunio pa valjda ga i jeste gurnuo.Champion1 je napisao/la:Sto ponisti gol?
Kako dosadna i losa utakmica sa obe strane, jos u kombinaciji sa grobnom atmosferom... ako sam bio bolestan, sad mi je jos gore, jos samo cekam drugo poluvrijeme da me dokrajci.
mi imamo malo vise loptu u nogama, ali udinese nesto konkretniji sa par dobrih suteva na gol... a mi, pa bog me ubio ako su imali i jedan sut na gol, a da ne pricam o nekoj suvisloj smisljenoj akciji, to ne postoji u nasim udzbenicima.
kod nas je karakteristicni sindrom - dodji do sesnaeterca i vrati loptu nazad, nema tu pomoci.
antonelli, mexes, pa i paleta odlicni... od ostalih van ginkel se izdvaja, momak sa par utakmica u nogama odlicno igra, a vjerujem da bi bio daleko bolji igrac da ga se od pocetka forsiralo umjesto polija i dvojice ugljesa.
ostatak nije vrijedan pomena, pazzini i suso nevidljivi, menez karakteristicno ima jedan od onih svojih dana, kada pogubi sve lopte i kada mu je produktivnost na terenu - nula.
rekoh ja, ili x ili poraz, nema tog boga da mi ovdje izvucemo nesto vise od boda.
mi imamo malo vise loptu u nogama, ali udinese nesto konkretniji sa par dobrih suteva na gol... a mi, pa bog me ubio ako su imali i jedan sut na gol, a da ne pricam o nekoj suvisloj smisljenoj akciji, to ne postoji u nasim udzbenicima.
kod nas je karakteristicni sindrom - dodji do sesnaeterca i vrati loptu nazad, nema tu pomoci.
antonelli, mexes, pa i paleta odlicni... od ostalih van ginkel se izdvaja, momak sa par utakmica u nogama odlicno igra, a vjerujem da bi bio daleko bolji igrac da ga se od pocetka forsiralo umjesto polija i dvojice ugljesa.
ostatak nije vrijedan pomena, pazzini i suso nevidljivi, menez karakteristicno ima jedan od onih svojih dana, kada pogubi sve lopte i kada mu je produktivnost na terenu - nula.
rekoh ja, ili x ili poraz, nema tog boga da mi ovdje izvucemo nesto vise od boda.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
Ali igra i požrtvovanje ravno nuli i niže.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Prikljucujem vam se u drugom poluvremenu 
ako ti je zivot drag, nemoj.
0 kornera, 0 suteva, 0 suteva na gol... slika i prilika prvog poluvremena.
al' ajde, imamo veci posjed lopte 
0 kornera, 0 suteva, 0 suteva na gol... slika i prilika prvog poluvremena.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pazzini je odavno mrtav igrač i nikako da to ljudi shvate. Zaboravite onu jednu dobru sezonu, jer ne može se na osnovu toga nekome davati šansa. Jednostavno kad god je igrao u ovoj sezoni, bio je katastrofa,bez obzira koliku minutažu dobio.
@francobaresi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.