Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Senaid L.F.C
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Senaid L.F.C » 15 okt 2011, 18:38

Nesto nikako da mi se poklopi da gledam tekme liverpoolaovu do 35 minute i morao ici u grad,ali citam zadnje stranice i vidim prvo poluvreme lose(ni scumi nisu igrali bolje)a u drugom bolji,gol gerrard i onda greska stopera koji ili su stari ili bez mozga igraju ali 1:1 za razliku od proslog puta kad smo nakon reprezantativne stanke razbijeni 4-0 a nakon ove dobili bod odigravsi bolje od protivnika vidljiv je napredak u tome.4(eventualno 3)mjesto u EPL nam je realnost posto je sad vidljivo da do 1 ove godine nema nista
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 15 okt 2011, 18:56

AllGunsBlazing je napisao/la:
reds je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Jos jedna greska sudije koja je utjecala na gol, sad ste vec u plusu sa tim..
A ono igranje rukom Evansa je nebitno jel de ? :mrgreen:
Jel prije ili poslije gola??? Nisam gledao prvo poluvrijeme pa ne znam :lol: :lol: :lol: Ne brinem se ja za United vratiti ce njima Fa kad bude trebalo..
Prije gola,još u prvom poluvremenu. ;)

http://www.matchhighlight.com/latest-go ... er-united/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... c-donation" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... re-special" onclick="window.open(this.href);return false; 8-)

P.S. Gerrard izjavio da je mu je žao što nisu osvojena 3 boda koja su očekivana prije meča i vjeruje da su i navijači razočarani jer nisu uspjeli da pretvore silne šanse su gol.
FK Pjetlovi

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 15 okt 2011, 19:13

Luis Suarez
I am sad for the tie after a good match because we could have won! Congratulations to our captain returned to score! YNWA!
YOU'LL NEVER WALK ALONE

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 okt 2011, 19:40

Han!$;Lfc je napisao/la:Luis Suarez
I am sad for the tie after a good match because we could have won! Congratulations to our captain returned to score! YNWA!
Rekao je sve što sam ja htio napisati.

Bezimeni
Kontakt:

Post Postao/la Bezimeni » 15 okt 2011, 20:19

Adam je kao što sam rekao,bio fantastičan.U prvom poluvremenu je prošao i tada je Suarez imao onu 100% šansu,i od 7 metara gola,on pogodi u ono pola metra gdje je De Gea.U drugom nam nije sviran penal nakon ruke Evansa jer je lopta bila upućena prema golu.Za ruku Enriquea se već da raspravljati,s obzirom da je prvo udario loptu ramenom (ili ruka uz tijelo) pa tek onda zakačio dlanom (i da je nije dirao dlanom,opet bi mu na nogu došla).
Teško je procijeniti da li je ondje bilo kontakta kada je Adam pao.Možda i nije ,možda i jest.A možda je trebao i Ferdinand dobit drugi žuti.
Downing je zaslužio žuti za simuliranje.
I ključni momenat.Neko prolazi po desnoj strani ,Gerrard kupi loptu ispred njega,onda taj igrač Uniteda (mislim da je Smalling u pitanju) pravi očigledan faul jer je zadržao Gerrarda rukama.Očigledan faul koji nije sviran.I onda korner .Ništa pa korner sa druge strane i gol.
Onda nevjerovatna doza sreće za United.Kuyt ,pa opet Kuyt se ne snalazi,pa Henderson (svaka čast De Gei),pa Škrtel koji je tada imao samog Kuyta na drugoj stativi :evil: i opet na kraju Hendo glavom,ali ništa.
Bilo mi je neopisivo krivo nakon kraja ,ali naši momci odigrali su sjajno drugo poluvrijeme ,gotov da United nije stvorio nijednu šansu ,ali eto ,bi šta bi.Ponosan sam ,ipak.

@Curtman
Šta će biti na Old Toiletu ? Znam ja.Howard Webb.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 okt 2011, 20:24

reds je napisao/la:
Prije gola,još u prvom poluvremenu.
Onda se duboko ispricavam :lol: :lol: Steta sto se onako bacio bio je dobar dribling, a i poslije je imao situaciju koju je simulirao, to ce ga kostati kasnije i kad bude faul sudije mu nece svirati, sjecate se Drogbe..
Celik!3,2,2.

Bezimeni
Kontakt:

Post Postao/la Bezimeni » 15 okt 2011, 21:01

http://www.101greatgoals.com/videodispl ... -15556045/" onclick="window.open(this.href);return false;

Dobro obratiti pažnju na 19:28/19:29 i procijeniti da li je bio faul.Čist kao suza.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 15 okt 2011, 21:53

Oprostite što nisam došao danas na okupljanje, imao sam danas jedan veliki problem.
Žao mi je danas dva izgubljena boda, pogotovo kada sam vidio sastav Uniteda na početku utakmice. Oba trenera su postavila takvu igru da nijedan nisu željeli izgubiti, sve taktike su pale u vodu kada je pao go.
Čestitam kapitenu na pogotku, ali ostalo, vidi se da mu treba utakmica. Na opšte iznenađenje, odbrana je odigrala odlično.
Danas je najgori igrač na terenu bio Lucas, kako jeftino tri prodane lopte.
Suarez nije sa ove planete :)
Sada se nadati da će Newcastle uzeti sutra tri boda, jer nekako ne vjerujem da će izdržati do kraja u top 4.
Sada nam slijede tri lahka protivnika, tu moramo uzeti 9 bodova.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 15 okt 2011, 22:04

Žao mi je što nisi bio Rizo. :cry:

[youtube][/youtube]
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 15 okt 2011, 22:07

A nije ti mene zao jel :lol: :lol: :lol: sto me nisi nazvo sinoc :roll: :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 15 okt 2011, 22:14

Nisam ulazio na forum, vidio poruku danas nekad. Pa što nisi došao gdje smo se dogovorili i to je to.
Jesi Šaban. :D
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 15 okt 2011, 22:46

Jimmy from the hood je napisao/la:Nisam ulazio na forum, vidio poruku danas nekad. Pa što nisi došao gdje smo se dogovorili i to je to.
Jesi Šaban. :D
Ma sta ja znam sta si ti skonto, a imo termin u 8 ujutro, nisam mogo :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 15 okt 2011, 23:08

joj nisam gledao utakmici bio sprecen al sam na radiju slusa ih kad rece gerard dao go al reko oni supci ce ga u 90 opet zabiti jbga neznam nemogu reci da je igrom koju su pruzuli ok bod jer koliko vidim iz napisanog da smo bili bolji al eto u sustinu moze ovo ok biti doslo je puno igraca treba to doci sve na svoje jos kapiten se tek sad oporavio mislim da cemo u drugom dijelu poceti pruzati jos bolje partije sto se tice man.u ih neznam poceli su furiozno sezonu kao i celzi prosle god a znamo kako se celzi okliznuo poslije tako sto se tice titule sve je otvoreno ja jos uvjek vidim liverpool da se moze ukljuciti u borbu ;)

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 15 okt 2011, 23:10

bob je napisao/la:joj nisam gledao utakmici bio sprecen al sam na radiju slusa ih kad rece gerard dao go al reko oni supci ce ga u 90 opet zabiti jbga neznam nemogu reci da je igrom koju su pruzuli ok bod jer koliko vidim iz napisanog da smo bili bolji al eto u sustinu moze ovo ok biti doslo je puno igraca treba to doci sve na svoje jos kapiten se tek sad oporavio mislim da cemo u drugom dijelu poceti pruzati jos bolje partije sto se tice man.u ih neznam poceli su furiozno sezonu kao i celzi prosle god a znamo kako se celzi okliznuo poslije tako sto se tice titule sve je otvoreno ja jos uvjek vidim liverpool da se moze ukljuciti u borbu ;)
Mogo si prebaciti koju tačku iz lokacije u post...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 16 okt 2011, 02:07

spielführer_21 je napisao/la:
bob je napisao/la:joj nisam gledao utakmici bio sprecen al sam na radiju slusa ih kad rece gerard dao go al reko oni supci ce ga u 90 opet zabiti jbga neznam nemogu reci da je igrom koju su pruzuli ok bod jer koliko vidim iz napisanog da smo bili bolji al eto u sustinu moze ovo ok biti doslo je puno igraca treba to doci sve na svoje jos kapiten se tek sad oporavio mislim da cemo u drugom dijelu poceti pruzati jos bolje partije sto se tice man.u ih neznam poceli su furiozno sezonu kao i celzi prosle god a znamo kako se celzi okliznuo poslije tako sto se tice titule sve je otvoreno ja jos uvjek vidim liverpool da se moze ukljuciti u borbu ;)
Mogo si prebaciti koju tačku iz lokacije u post...

u pravu si , malo sam se opustio ;)

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 16 okt 2011, 10:56

e ovako..za united nisu igrali Rafael, Vidić, Rooney, Nani (koliko se ja razumijem ,Chicarito nije bio bas najstandardniji ni u dosadasnjem dijelu sezone) i ko još? Cleverly. E sad...kod Liverpoola nisu igrali Johnson i Agger, ako cemo tako...Gerrard se tek oporavio, Kelly nedavno. Tu se nema sta filozofirat, Manchesteru je falilo više igrača, al' svi vi koji kazete da je Liverpool igro u punom sastavu :roll:
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 16 okt 2011, 10:58

Luis Suarez pod istragom zbog optužbe za rasističko vrijeđanje Patricea Evre

Engleski nogometni savez je pokrenuo istragu nakon što je nogometaš Manchester Uniteda Patrice Evra optužio napadača Liverpoola Luisa Suareza da ga je nekoliko puta rasistički vrijeđao za vrijeme jučerašnje utakmice.

Evra je nekim francuskim medijima rekao kako ga je Suarez u više navrata rasistički vrijeđao, te da je toga bio svjestan i sudac utakmice Andre Marinner.

U izjavi iz nogometnog saveza stoji: "Nogometni savez je večeras obaviješten o incidentu koji se navodno dogodio za vrijeme utakmice između Liverpoola i Manchester Uniteda na Angieldu. Sudac Andre Marinner je na kraju utakmice obaviješten o optužbama, te je to prijavio nogometnom savezu, koji će sada podrobnije ispitati stvar."

Glasogovornik Liverpoola je za engleske medije rekao kako je urugvajski reprezentativac 'kategorički odbacio' optužbe na svoj račun.

Samo bi trebalo još i Suareza da suspenduju. :roll:
FK Pjetlovi

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 okt 2011, 11:18

A to je razlog zbog kojeg je N'Gog napustio Anfield i zbog kojeg je G. Johnson povrijeđen. :mrgreen: Šalu na stranu, vjerujem da nema ništa od ovoga.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 16 okt 2011, 11:22

Monolog je napisao/la:A to je razlog zbog kojeg je N'Gog napustio Anfield i zbog kojeg je G. Johnson povrijeđen. :mrgreen: Šalu na stranu, vjerujem da nema ništa od ovoga.
Da je neko bijel, a ne Suarez, pa hajde. Covjek je latino, nije ni on cist, vec mjesavina rasa. Evra moze prosipat' svoje treceklasne fazone negdje drugo.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 16 okt 2011, 11:38

Kako čitam, Evra je i ranije optužio određene ljude za rasizam, tako da mu to nije strano. Obje tužbe (Finnan i Chelseaev groundsman) su naravno odbijene. :lol:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.