Vjerojatno je neka greška jer smo u programu i na ASBiH, AS6 Hr i AS5 Srb

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Baka Sliškoviću, is det ju?
Mojne Merlina, očijuti... Ismeta Krvavac, stara rokerka iz mira.
Ma Merlin je najveća zvijezda na Balkanu. On kad dođe, u stranu idu sve zvijezde koje kone "imaju", tipa Tifa, Sejo, pa čak i Čola. Merlin je level iznad.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑30 jul 2020, 16:19Mojne Merlina, očijuti... Ismeta Krvavac, stara rokerka iz mira.
Ništa bez Hankeskoroalen je napisao/la: ↑30 jul 2020, 16:32Ma Merlin je najveća zvijezda na Balkanu. On kad dođe, u stranu idu sve zvijezde koje kone "imaju", tipa Tifa, Sejo, pa čak i Čola. Merlin je level iznad.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑30 jul 2020, 16:19Mojne Merlina, očijuti... Ismeta Krvavac, stara rokerka iz mira.
Samo Eminem
Ako ćemo iskreno, Merlin je najveći plagijator na Balkanu, a krađa je krađa, makar to bila i pjesma. Kao opravdanje, može mu služiti da su na Balkanu haman svi plagijatori.skoroalen je napisao/la: ↑30 jul 2020, 16:32Ma Merlin je najveća zvijezda na Balkanu. On kad dođe, u stranu idu sve zvijezde koje kone "imaju", tipa Tifa, Sejo, pa čak i Čola. Merlin je level iznad.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑30 jul 2020, 16:19Mojne Merlina, očijuti... Ismeta Krvavac, stara rokerka iz mira.
Haj dobro, malo razglabamo, nemeremo vazda o pojačanjima. Nemo' da smo ograničeni.AlfredNobel je napisao/la: ↑30 jul 2020, 17:01Jel ovo tema 'FK Sarajevo' ili 'njegovatelji lika i djela Dine Merlina'?
A zezaaaa, samo vi udrite.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑30 jul 2020, 17:03Haj dobro, malo razglabamo, nemeremo vazda o pojačanjima. Nemo' da smo ograničeni.AlfredNobel je napisao/la: ↑30 jul 2020, 17:01Jel ovo tema 'FK Sarajevo' ili 'njegovatelji lika i djela Dine Merlina'?
Bravo, tako jeAlfredNobel je napisao/la: ↑30 jul 2020, 17:01Jel ovo tema 'FK Sarajevo' ili 'njegovatelji lika i djela Dine Merlina'?
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 28 gostiju.