FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 22 mar 2012, 15:43

Nije forum kao što je bio prije, barem se šta pametno moglo pročitati. Sad svaki treći iole normalan korisnik ima drugi profil preko kojeg lupeta gluposti protiv ''onog sa druge strane''. A kad neko već spominje to brisanje komentara od strane moderatora, neka se taj isti mod pita je li stvarno okej to što radi. Gušite normalnu diskusiju koja ide u lijepom smjeru, a istovremeno iste stvari koje štete forumu i svima dopuštate bez ikakve osnove. Valjda su to nove generacije. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 22 mar 2012, 16:16

@ aleksandar_veliki

Nije mi jasno zasto ovolika frka oko jednoga papira. Objavljeno pa nikome nista. Za navijace je to jedna pozitivna vijest eto klub i igraci pokusavaju svim snagama da nesto naprave. Ujedno je to i alarm vlastima i sponzorima da moraju pogurati klubove jer opet ce se kola lomiti na igracima.

Sto se objave dokumenta tice nije to neka frka. Pa nedavno objavljen ugovor u kojem Celik stima utakmice. Veca je sramota da to mediji prenose nego da prenose nesto ovako. Sad da pricamo o ozbiljnosti nasih klubova i profesionalizmu uprava ne ide jer 70% njih radi volonterski znaci sa tom stavkom sve pada u vodu.

Malo vise se treba pozabaviti tim dokumentom sta se dobija a sta se gubi tim dokumentom. Kada ce se isplatiti dugovanja i da li ce se isplatiti ili opet za 3 godine kada dodje nova uprava pojavit ce se problem duga i licenciranja.

Sto se tice ovoga momka sto nije igrao 2 godine i sto je nabio kila. Ne znam zasto se od njega pravi senzacija i u negativnom i pozitivnom smislu. Sve dok se ne dokaze da je igracina za ovu ligu nema potrebe ga velicati. A ako dokaze da to nije nece biti ni prvi ni zadnji.

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 22 mar 2012, 16:47

Eto sada i Mehmed Janjoš napravio reprogram duga. To je odlična vijest, ali još jedna potvrda kako je FK Sarajevo jako ranjiv klub. Ko ne konta šta pričam samo neka se sjeti da je Janjoš uposlenik FK Olimpic. Da su bili zlobni, možda su mogli zapeti i napraviti probleme. Znači, pomoć i od Olimpica je dobro došla. Jadi moji uprave ranije, a i Boga mi i ove sada. Čekam neku pomoć od FK Hrid.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 mar 2012, 16:51

Sad dobiti licencu i onda u evropi sto dalje dogurati abd 8-) Jos samo da je naci neka 2 dobra krila i desnog beka dobrog, ova ekipa bi dosta mogla ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 mar 2012, 17:01

Ma jbo vise Evropu :roll: Jedno kolo prodjes, drugo se obrukas i vozdra...

Navijaci zele trofeje....

Znam ja da Evropa donosi zaradu, ali jbo to vise...svake godine se tim zadovoljavamo i zivotarimo...

Za ove kazne, smijesno je da su svi isto kaznjeni. :roll:

Sto se licence tice, nismo bas u zavidnoj situaciji, ali vjerujem da ce se vec, kao i svake godine nesto izmajmunisat...

Ja se iskreno nadam, da ce jednog dana, ovaj klub voditi ljudi koji ce tu biti radi dobribiti i prosperiteta kluba, sa jasnom vizijom, bez licnih interesa i koji zasluzuju da vode Sarajevo, valjda takvi postoje...

Sve ostalo je tapkanje u mjestu, a mi se ne micemo vec godinama...

@ekran

Jasno je da Sarajevo ne moze ispuniti te kriterije, ali naci ce se vec olakasavajuce okolnosti, kao sto je prezentiranje toga plana :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 22 mar 2012, 17:03

@sarajlija89 - Slažem se, ali ako se Slobodi ili nekom drugom ne može oprostiti ili dati na riječ, kako će Sarajevu. To želim reći, Uprava obeća i ode. Ko onda plaća?

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 mar 2012, 17:04

http://fcsarajevo.ba/info.php?n=406" onclick="window.open(this.href);return false;

The Great Husref Musemic !

slika
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 mar 2012, 17:09

Ma to je stvar lobija i svega ostalog, nema tu sta... Celnici Sarajeva vec neko vrijeme traze nagodbu u Savezu i nacin kako da to rijese...

Sloboda nema nikoga da se zauzeme u Savezu. Ako kanton i grad Tuzla ne pomognu, nazalost desice se ono najgore. I da pomognu, da na vrijeme izmire sve obaveze prema igracima i sta se vec tu sve obracunava, pitanje je kako dalje?

Sloboda ima visemilionski dug, klub se raspada...

Ni Sarajevo nije nista bolje. Od svih klubova koji konkurisu za Evropu, mi smo najkriticniji u tome smislu...

Vratice se dio duga, ono sitnije ce se zazmiriti i ko i svake godine dobijes licencu. Ipak, stvarna problematika ostaje, a dugorcno gledano nema te nigdje...

Nasa liga je smijesna i zalosna u isto vrijeme. Odavno mi se sve zgadilo, ali nije da imam neku alternativu...

Valjda bude bolje nekad...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 22 mar 2012, 17:39

Na moju žaslost, a siguran sam i mnogih drugih, ovo iz usta direktora, meni govori da ove godine od licence neće biti ništa.

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 22 mar 2012, 17:48

aleksandar_veliki je napisao/la:
ekran je napisao/la:Na moju žaslost, a siguran sam i mnogih drugih, ovo iz usta direktora, meni govori da ove godine od licence neće biti ništa.
Ja mislim, nadam se da nece biti pljuvanja, da Savez mora zauzeti ostar stav po pitanju licenci, ne samo za Evropu, nego i za nasu ligu. Ispunjavas uslove, odlicno, ne ispunjavas uslove, opet odlicno, nema licence i cao. Samo tako se red moze uvesti, a dok se god bude gledala ispod oka, odnosno izlazilo u susret ovom ili onom, ove stvari ce se ponavljati. Nema veze da li se radi o Sasrajevu. Zelji, Borcu, GOŠK-u, nebitno je skroz. A price nasih celnika koji uvijek govore da nisu oni napravili dug, da su to zatekli, su u najmanju ruku smijesne. Preuzeli su klub, ovaj ili onaj, samim tim su preuzeli i sve dobro i lose. Dakle, preuzeli su i dugove, ukoliko se nisu sa istim u stanju izboriti, znaci da su nesposobni. Ne ispunjavas uslove, nema licence, ni za Evropu ni za Premijer ligu. Tako se ide ka ozdravljenju bh. fudbala, nikako sa prastanjem i odugovlacenjem.
Upravo zbog pljuvanja, pokušavam kratiti pisanje, ali sve što si napisao je potpuno tačno. Na stranu šta želimo, ali sve mora biti izmireno i tu je kraj. Nije pravilo moje, i koliko ja znam ove godine će biti tako. Uzalud medijski pritisak.

bambur
Kontakt:

Post Postao/la bambur » 22 mar 2012, 18:15

arbitraža je napisao/la:Eto sada i Mehmed Janjoš napravio reprogram duga. To je odlična vijest, ali još jedna potvrda kako je FK Sarajevo jako ranjiv klub. Ko ne konta šta pričam samo neka se sjeti da je Janjoš uposlenik FK Olimpic. Da su bili zlobni, možda su mogli zapeti i napraviti probleme. Znači, pomoć i od Olimpica je dobro došla. Jadi moji uprave ranije, a i Boga mi i ove sada. Čekam neku pomoć od FK Hrid.
Nije moje da se petljam ali ovo nema veze sa tim klubom nego odnosom janjoša prema svome klubu koji mu je dao što mu sadašnje neće dati za narednih 300 godina. Izvinjavam se na uplitanju unaprijed

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 22 mar 2012, 18:21

bambur je napisao/la:
arbitraža je napisao/la:Eto sada i Mehmed Janjoš napravio reprogram duga. To je odlična vijest, ali još jedna potvrda kako je FK Sarajevo jako ranjiv klub. Ko ne konta šta pričam samo neka se sjeti da je Janjoš uposlenik FK Olimpic. Da su bili zlobni, možda su mogli zapeti i napraviti probleme. Znači, pomoć i od Olimpica je dobro došla. Jadi moji uprave ranije, a i Boga mi i ove sada. Čekam neku pomoć od FK Hrid.
Nije moje da se petljam ali ovo nema veze sa tim klubom nego odnosom janjoša prema svome klubu koji mu je dao što mu sadašnje neće dati za narednih 300 godina. Izvinjavam se na uplitanju unaprijed
Možemo se složiti da je FKS dao Janjošu sve. Ipak, znamo gdje sada radi i da je mogao biti lud i gluh. Inače, vidim da tebi ne paše bilo kakavo pominjanje Olimpica, pa se i ja tebi izvinjavam. Neću više nikad. Ovo je tema FKS i ostajem kod toga.

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 22 mar 2012, 19:54

Sarajlijc@ je napisao/la:http://fcsarajevo.ba/info.php?n=406

slika
Husref se vraća poslije utakmice sa Veležom ;)

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 22 mar 2012, 20:02

Zmajjj je napisao/la:

slika

Moze se vratiti kupiti duksu ili sta je mozda zaboravio danas kupiti.. Sad zasad je tu Sir Dragan Jovic ;)
NON MOLLARE MAI

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 22 mar 2012, 20:04

sarajlija89 je napisao/la:Ma jbo vise Evropu :roll: Jedno kolo prodjes, drugo se obrukas i vozdra...

Navijaci zele trofeje....

Znam ja da Evropa donosi zaradu, ali jbo to vise...svake godine se tim zadovoljavamo i zivotarimo...

Za ove kazne, smijesno je da su svi isto kaznjeni. :roll:

Sto se licence tice, nismo bas u zavidnoj situaciji, ali vjerujem da ce se vec, kao i svake godine nesto izmajmunisat...

Ja se iskreno nadam, da ce jednog dana, ovaj klub voditi ljudi koji ce tu biti radi dobribiti i prosperiteta kluba, sa jasnom vizijom, bez licnih interesa i koji zasluzuju da vode Sarajevo, valjda takvi postoje...

@ekran

Jasno je da Sarajevo ne moze ispuniti te kriterije, ali naci ce se vec olakasavajuce okolnosti, kao sto je prezentiranje toga plana :roll:

Takvi su ti vec tu ;)
NON MOLLARE MAI

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 22 mar 2012, 20:23

Alen Škoro je napisao/la:
Zmajjj je napisao/la:

slika

Moze se vratiti kupiti duksu ili sta je mozda zaboravio danas kupiti.. Sad zasad je tu Sir Dragan Jovic ;)
Neka ga brate samo neka smo ga se mi riješili :lol: , nikad manje bodova nismo osvojili nego sa njim ;) , nikad nam ekipa nije bila najnedisciplinija sa najviše žuti i crveni kartona nego sa njim ;) , nikad manje publike nas nije gledalo nego sa njim ;) nikad lošija pojačanja nisu došla nego sa njim ;) ima on debelog grijeha kod puno ljudi iz fudbala, igrača, službeni lica a kod nas pogotovo hahahaha izvaljo je ljude?

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 22 mar 2012, 20:26

zmajjjjjjjjjju koristi slovo H

žutiH
crveniH
službeniH

itd....

izvini moderatoru ;) moro :o sam mu kazati :idea:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 22 mar 2012, 20:34

sarajlija89 je napisao/la:

Vidi pasa.Steta,citaj dug, u klubu tokom godina je ogromna i ko god dodje u klub ne moze da se nosi sa 5-6 miliona dugova.Mogu nastavit istom politikom ali to vec nije za dobrobit kluba i siguran sam da tu nema vizije o kojoj ti pricas.
Haj pored toga sto imaju vec 5 miliona duga ali imaju za vratom i ljude koji su napravili taj dug i ljude koji zele da se vrate i jos para uzmu, tj zaduze klub, i sve ce uradit da to i ostvare.
Znaci dva ogromna problema imas na svojim ledjima.

Siguran sam da dosta ljudi koji trenutno rade u klubu kao i dobar dio onih u upravnom odboru sigurno radi za dobrobit kluba bez licnih interesa ali jednostavno pored sto se moraju nosit sa gore navedenim problemima za vratom imaju i Zelju.Mozda to sad zvuci malo ruzno.Ali nas najveci rival trenutno ima pare.Nisu to pare koje je njihova uprava namaknula sponzorima isl kao sto nasa uprava pokusava.To su pare koje je jedan covjek donio i on ih obrce i radi odlican posao.Znaci oni imaju pare, sa parama dolazi odlicna ekipa.Pored svega toga covjek koji je donio te pare je samim tim odlican trener i zna sta je potrebno da bi se napravio rezultat u BiH i na tome mu svaka cast.zbog toga svi rezultati i napori koje nasa uprava postigne su umanjeni.Jbg to je tako, sad smo mi u takvoj situaciji.I oni su bili u istoj, ako ne i goroj, kad smo mi u periodu 2005-2007 osvojili dva trofeja i napravili dobre rezultate u Europi a oni istu ocima vidjeli nisu.Mi se jos i dobro drzimo u ovoj situaciji.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 22 mar 2012, 20:55

da ima "zdravih" umova i sa iskrenim namjerama u klubu bilo bi i zdravog a znacajnog kapitala,status kluba trenutno je takav da je to prakticno D.O.O.,prema tome sve je ovo ovde samo obicno naglabanje,i nemojte se pojedinci provaljivati pojedinim postovima, tako se ovi dole samo nasladjuju..nemojmo i mi ovde svojim nepromisljenim akcijama doprinositi da dodatno srozavamo klub pricama o teoriji zavjere i sl.,mi kao navijaci,koji smo trenutno jedina ili najsvjetlija tacka kluba,a u ime toga reci cu da je u vrapcicima dvica..zivi bili pa vidjeli :!:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 22 mar 2012, 21:01

socrates je napisao/la:da ima "zdravih" umova i sa iskrenim namjerama u klubu bilo bi i zdravog a znacajnog kapitala,status kluba trenutno je takav da je to prakticno D.O.O.,prema tome sve je ovo ovde samo obicno naglabanje,i nemojte se pojedinci provaljivati pojedinim postovima, tako se ovi dole samo nasladjuju..nemojmo i mi ovde svojim nepromisljenim akcijama doprinositi da dodatno srozavamo klub pricama o teoriji zavjere i sl.,mi kao navijaci,koji smo trenutno jedina ili najsvjetlija tacka kluba,a u ime toga reci cu da je u vrapcicima dvica..zivi bili pa vidjeli :!:
Ako mislis na mene, nisam ni potencirao da je namjesteno nedo bog.Mozda u afektu par sati poslje poraza od Goska, ne sjecam se sta sam tad pisao :mrgreen:

Dalje, mozes li pojasnit ovaj bold, prva recenica.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.