Radovanovic je jos u Slobodi, ali se povrijedio nakon par kola i jos uvijek se oporavlja. Pretpostavlja se da ce moci igrati ponovo u aprilu, cini mi se.salmy je napisao/la: Ma interesuje me samo gdje se izgubi onaj da li bi Radovanovic ili kako se vec zove, igrao u Slaviji , pa presao u Slobodu, povrijedi se frajer i nigdje ga nema.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: FK Velež: Igrački kadar i transferi
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Re: FK Velež: Igrački kadar i transferi
Citam na Turbininom forumu da su u belaju pred pocetak proljetnog dijela prvenstva. Manjak love, kriza. Mislim da bi bilo dobro i nama a i njima kada bi im pozajmili kojeg igraca (Isic, Peco, Jakupovic, D. Cemalovic). Uspostaviti neku suradnju, pomoci koliko mozemo. Jablanica je uvjek davala talente (Salem, Vaha, Braco,....itd). Treba to imati na umu i vec sada uspostaviti suradnju da bi kasnije mi prvi imali pravo glasa. Nije samo Turbina, ima tu jos ekipa (Igman, Iskra, Velez iz Nevesinja,.....itd).
Prkosni i Ponosni od 1922
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Doveli centarfora od 170 cm
,po pricama samo traze stopera i lijevog beka tako da nista od toga.
#musvdg
javljajte rezultat kontra GOŠK-a- 
Brato nije ni Gerd Muller nesto veci bio,pa ni Ulf Kirsten da ne spominjemo Diega i jos neke. Ako je on dobar nebitna je visina1922VFC1981 je napisao/la:Doveli centarfora od 170 cm,po pricama samo traze stopera i lijevog beka tako da nista od toga.
From father to son
-
1922VFC1981
- Kontakt:
A gledo sam ga protiv zelje,ne bi pisao ovo da je Gerd Muller ili Ulf Kirsten da je cemu pa hajCernica je napisao/la:Brato nije ni Gerd Muller nesto veci bio,pa ni Ulf Kirsten da ne spominjemo Diega i jos neke. Ako je on dobar nebitna je visina1922VFC1981 je napisao/la:Doveli centarfora od 170 cm,po pricama samo traze stopera i lijevog beka tako da nista od toga.
#musvdg
nek se momci dobro fizički spreme, a za ostalo će se lahko naći rješenje. Mi jedino protivnike možemo lomiti brzom igrom, za što je uslov dobra fizička sprema. 
Brato ako mozes u jednoj prijateljskoj skenirat igraca onda si ti Bora Milutinovic

From father to son
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Je bo BoruCernica je napisao/la:Brato ako mozes u jednoj prijateljskoj skenirat igraca onda si ti Bora Milutinovic![]()
![]()
#musvdg
ako saznate rezultat prijateljske napišite rezultat. 
-
RamizBegovic
- Kontakt:
HAJMO ROĐENIIIIAlemC85 je napisao/la:ako saznate rezultat prijateljske napišite rezultat.
GOLOVA,GOLOVA
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Druze ubjedjen sam da nemozemo biti losiji nego li jesenas, sve i da ne dovedemo nikoga vise. Pa zamisli koja su sranja bila u svlacionici kada tadasnji igrac (izdajnik) danas radi za neprijatelja. Fino ce to Feja poslozit!1922VFC1981 je napisao/la:Je bo BoruCernica je napisao/la:Brato ako mozes u jednoj prijateljskoj skenirat igraca onda si ti Bora Milutinovic![]()
![]()
![]()
hahah,necu da budem pesimista ali ubi me ovo cekanje lige i cekanje ko ce jos doc,poludit cu
![]()
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
0 2 pol.
haurduc penal i zvonic strijelci
-
RamizBegovic
- Kontakt:
TOOOO KRALJU
SAMO GOLOVAAAA
SAMO GOLOVAAAA
trpaj radi samopouzdanja...VELEZDOGROBA je napisao/la:0 2 pol.
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Yebalo je majku, cuj Haurdic
HAJMO RODJENIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

HAJMO RODJENIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
zizu eto ga, Haurdić zabio
HAJMO ROĐENIIIII

HAJMO ROĐENIIIII
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
Haurdic zna lopte,nema tu sta cudno biti,druga je stvar sta je bilo jesenas,previse je tu losa atmosfera bila
Ja vjerujem da ce to puno bolje izgledati na Proljece
Ja vjerujem da ce to puno bolje izgledati na Proljece
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Bravo Haurdiću, poništavam sve što sam napisao.
Eto titule u Mostar!

Zna malo g*vno igrat' lopte, nego neće da pošteno isprlja yebeni šorc. Da je Diego Armando Maradona tjer'o bih ga, a ne Haurdić.
Eto titule u Mostar!
Zna malo g*vno igrat' lopte, nego neće da pošteno isprlja yebeni šorc. Da je Diego Armando Maradona tjer'o bih ga, a ne Haurdić.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
RamizBegovic
- Kontakt:
ZAVRŠENO!!!
KOJI JE KONAČNI REZULTAT
KOJI JE KONAČNI REZULTAT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.