Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bhsport
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la bhsport » 01 avg 2013, 12:19

Denizli je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Gdje je covjek rodjen? Zna li iko zasigurno?

Inace, odlicna partija danas. Strane su se potpuno okrenule, danas Dzeko pokusava dodati Joveticu kroz sumu nogu, a Silva sam pred golom :lol:
Inace, s Joveticem ce ciniti mega duet.
Rodjen je u DOBOJU.Stari mu je bio golman Sloge iz Doboja.Inace on je iz Sarajeva bio porijeklom.Kasnije kada je ugovor istekao.Vratio se je u Sarajevo.Ali je rodjen u Doboju
To jednostavno nije istina Edin Dzeko, nas dijamant je rodjen u Sarajevu i molim te da ne iznosis neistine na forumu.
Svoju zaje.banciju ostavi nedgje drugo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 01 avg 2013, 12:20

xinxee je napisao/la:Veceras Bayern 4-1 City ( skromno) 8-) nek dzekson da 1 za utjehu
jok , ja baš mislim da će biti 4-1 za City , djeluju jako dobro a Bayern slabo poprilično .. 2 gola Džeko.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 01 avg 2013, 12:21

Batko je napisao/la:I ja mislim da je City favorit..... Bayern mi se ne cini ubitacan pod Pepovom palicom.
Sa obzirom da se vracaju Martinez,Dante i Bastian cityu negine hendikep.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 01 avg 2013, 12:33

Sta je sa Gotzeom??

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 01 avg 2013, 12:36

Batko je napisao/la:Dzeko se odlicno ponasao, mnogi da ne kazem vecina bi je8ali mater Manciniju 100%, Dzeko je ostao suzdrzan, trpio i nosio se sa sobom...

Gledam sinoc onaj Mandzukic zabi gol i je8e mater Gvardioli, e on je8e mater, covjek koji je do juce bio obican igrac Wolfsburga, krenuo 2 puta sa klupe i on bi je8ao mater Gvardioli? :lol: a realno nema sanse da on ima mjesta medju onakvim igracima...
Zato ga nece biti na mapi, ove sezone. ( Mandzukic)

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 01 avg 2013, 14:46

Edin Dzeko: Novi trener me je ojacao!
http://espnfc.com/news/story/_/id/15112 ... ko?cc=5901
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 01 avg 2013, 15:06

Batko je napisao/la:Sta je sa Gotzeom??
Povrijedjen. Slazem se sa @emirom18 .
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 01 avg 2013, 15:54

Ja sad gledam izjavu Pellegrinija i opet vratim pa opet gledam. :mrgreen: Covjek kaze, Edin Dzeko je moj prvi izbor, ostali koji su dovedeni su tu da pojacaju konkurenciju na svakoj poziciji.

Ne znam smijem li se radovati. Poslije toga rece da se Nastasic povrijedio i da Aguero ima problema sa koljenom. Utrpace Aguera negdje, kad bude 100% zdrav.

Mislim da ce City danas trijumfovati. Cak razmisljam da skoknem i uplatim nesto ako je kvota tolika. Isplati se rizikovati. Stoja na City je 4 stoje zarade. (samo navodim primjer, ne kazem da cu uplatiti stoju :D)

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 01 avg 2013, 16:01

SamoZeljo je napisao/la:Ja sad gledam izjavu Pellegrinija i opet vratim pa opet gledam. :mrgreen: Covjek kaze, Edin Dzeko je moj prvi izbor, ostali koji su dovedeni su tu da pojacaju konkurenciju na svakoj poziciji.

Ne znam smijem li se radovati. Poslije toga rece da se Nastasic povrijedio i da Aguero ima problema sa koljenom. Utrpace Aguera negdje, kad bude 100% zdrav.

Mislim da ce City danas trijumfovati. Cak razmisljam da skoknem i uplatim nesto ako je kvota tolika. Isplati se rizikovati. Stoja na City je 4 stoje zarade. (samo navodim primjer, ne kazem da cu uplatiti stoju :D)

nemoj kockati, cekaj dok ramazan prodje ;-)........ako je kvota 4,10 na city, onda ce proci, ako nije onda ne diraj :)

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 01 avg 2013, 16:06

Ma, nisam odavno uplatio nista. Vidis, na Ramazan nisam ni mislio. :shock: Nisi trebao nista govoriti jer bi bilo oprosteno, kad se uradu u neznanju. Sad znam, ne mogu se vise opravdati. :D

Kladionice i nisu neka kocka. Blaza varijanta. :mrgreen:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 01 avg 2013, 16:42

" onclick="window.open(this.href);return false;

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 01 avg 2013, 17:11

Na BWINu kvota na City 5.00 (okruglo 5) :o

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 01 avg 2013, 17:13

Sta je s Aguerom ?

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: Edin Džeko

Post Postao/la Cautinho » 01 avg 2013, 17:17

ahmic je napisao/la:Sta je s Aguerom ?
Kazu da je povreda,ali dosta se spekulira da je totalno van forme i ne moze da igra utakmice.

Poslano sa moj Digitron FCB
Keep walking.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 01 avg 2013, 17:28

Zapamtite ovo, mislim da će City dosta oslabiti kada se vrati Aguero, posebno Dzeko koji se slabo slaže snjim, to jest Aguero se slabo slaže sa bilo kim...

Najbolje bi bilo da ostane ovako a da Aguera udaju, recimo Real bi ga odma kupio!

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 01 avg 2013, 17:32

Batko je napisao/la:Zapamtite ovo, mislim da će City dosta oslabiti kada se vrati Aguero, posebno Dzeko koji se slabo slaže snjim, to jest Aguero se slabo slaže sa bilo kim...

Najbolje bi bilo da ostane ovako a da Aguera udaju, recimo Real bi ga odma kupio!
Tesko da bi real sad dao pare pogotovo ako se iskesira za Balea doveli su vec isca ... Slazem se sa prvim dijelom posta , nece pelegrini rizikovat svoju guzicu radi sebicnog driblanja i atraktivnih poteza u to sam siguran...

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 01 avg 2013, 17:36

grgr je napisao/la:
Batko je napisao/la:Zapamtite ovo, mislim da će City dosta oslabiti kada se vrati Aguero, posebno Dzeko koji se slabo slaže snjim, to jest Aguero se slabo slaže sa bilo kim...

Tesko da bi real sad dao pare pogotovo ako se iskesira za Balea doveli su vec isca ... Slazem se sa prvim dijelom posta , nece pelegrini rizikovat svoju guzicu radi sebicnog driblanja i atraktivnih poteza u to sam siguran...
Opet mene brine što su i Pelegrini i Aguero latinjare pa mozda zbog te povezanosti Jackson bude ispaštao al opet..vidjet cemo :D
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 01 avg 2013, 17:54

Normalan je to trener,nema tu stele i forsiranja svojih.Nije to Mancini.
Pellegrini je normalna licnost.

Keep walking.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 avg 2013, 17:55

Svaki trener ima svoje favorite, pa tako ce imat i ovaj. Nadajmo se da ce Dzeko bit jedan od njih. Cuj forsiranje "svojih". Pa Mancini je i doveo Dzeku, nije ga doveo Amar Osim u City.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 01 avg 2013, 18:02

Favorite ce dobiti u igracima koji se trude i daju sve od sebe na terenu za momcad.
Znaci,bit ce po zaslugama.
Ovaj dvojac Tevez-Aguero od strane Mancinija i jest preforsiran,nakon onog sestomjesecnog izbivanja sa terena i uvreda ba sve strane odjednom sve dobro i Tevez zlatno dijete.
Sjeca li se iko Balotellija?
Ako to nije forsiranje svojih,ne znam sta jest.
Koliko je covjek gluposti uradio u zivotu,jedva sam cekao nesto dovoljno veliko da ovaj napusti City.
Pa jesu li se tukli on i Mancini?
Sreca ode u Milan.A ode i Mancini.
I bas se direktno vidi koliko je ovaj tim prodisao dolaskom pravog strucnjaka.

Keep walking.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.