Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Yucca
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Yucca » 05 jan 2013, 20:32

Nisi jedini kojeg to nervira forsiranje talijana Padoina,Pelusa,Giache.... ako Conte nastavi sa ovim ne bih se zacudio da Caseres i Isla odu na kraju sezone jer mislim sjediti na klupi a prednost imati ispred tebe Peluso ili Padoin je da se zapitas :( :( a ovi ostanu :roll: :oops:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 05 jan 2013, 20:42

Ja sam pristalica Isle, ali ove sezone je Padoin opravdao svoju minutažu, tako da ne vidim u čemu je problem, naravno sve dok nastavi igrati kako je odigrao zadnjih par mjeseci.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

IlGiganteBuono
Kontakt:

Post Postao/la IlGiganteBuono » 05 jan 2013, 20:44

Juventus je klub u kojem već tradicionalno većinu igrača čine Italijani, a i stranci koji su u klubu su uglavnom oni koji imaju iskustva sa igranjem u Serie A, rijetko su se dovodili igrači iz drugih prvenstava, evenutalno jedan maskimalno dva po prelaznom roku, zato ne znam što se čudite kad je filozofija kluba takva, a koliko je uspješna govore osvojeni trofeji. :D

Conte jako voli da rotira i mjenja igrača, svi igraju i dobivaju priliku, sutra bi i Vidal mogao završiti na klupi, očigledno se ozbiljno računa na Kup pa želi da ga sačuva za Milana.

Ne znam što napadate jadnog Padoina ni krivog ni dužnog, čovjek uvijek dobro odradi svoj posao. :D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 05 jan 2013, 20:51

IlGiganteBuono@ (Soni@) nemoj mi reci da gotivis Padoina :lol: :lol: ;) ;)

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 05 jan 2013, 20:52

U redu je to, Padoin se pokazao dobar u posljednjih nekoliko utakmica, ali pogledajmo kakav je bio Caseres u posljednjih nekoliko utakmica. Istina nisu sve utakmice igrali na istoj poziciji, Caseres je pola igrao na stoperu. Kako god, vise je pruzio Caseres nego Padoin. Postigao je jako bitne golove i unio jacu dozu sigurnosti u odbrani, sto ne mogu reci za Padoina da je i on unio dozu sigurnosti na poziciji beka. Isla je fenomenalno odigrao prvih nekoliko utakmica nakon povrede i podbacio u posljednje dvije. Sta bi bilo da smo gledali kako je podbacivao Padoin na pocetku ove i drugim dijelom prosle sezone? Pa sad bi ga prodavali...

Nek probije jednom lijevog beka tamo uz out liniju i odigra neki dupli pass sa veznjakom ja cu prestati ovako misliti o njemu. A ubijedjen sam da ce to Isla i Caseres uraditi vise puta u toku utakmice. Opet kazem, nek igra momak sutra, zasluzio je, ali kako je krenulo nek on samo vraca loptu nazad stoperima i izbacit ce Lichta iz postave.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 05 jan 2013, 20:54

za sada Padoin sasvim solidno igra, tako neka počne sutra, ne smeta mi. Caceres je pravo loš u zadnje vrijeme, pa mi i ne smeta što će Peluso početi, taman da vidimo kakav je.

ja još imam vjere u Islu koji se vratio poslije teške povrede, treba njemu utakmica... šteta što Mirko neće igrati od prve, ali ući će on u nastavku da riješi tekmu.

IlGiganteBuono
Kontakt:

Post Postao/la IlGiganteBuono » 05 jan 2013, 21:01

Ja kažem maloprije Conte voli puno da rotira igrače i ja mislim skoro nijednom se dosad nije desilo da 2 ili 3 utakmice starta istih 11 igrača bez obzira kakvi bili u prethodnoj utakmici.

Caceres je čisti primjer ovoga što pričam, slažem se sa svim što napišete kako treba igrati više i češće, ali sjetite se prošlog zimskog prelaznog roka, Conte je isključivo htio Urugvajca u ekipi i dobio ga je, na njega se sigurno ozbiljno računa, zato manite se te priče o odlasku na ljeto.

Razumijem da su vam neki igrači dragi od drugih, ali fakat nemate povoda da kritikujete Conteov rad i njegov izbor igrača. Protiv nekog je dobro da igra Caceres, protiv nekog Padoin, protiv nekog Giaccherini itd. Conte i stručni štab sve to pametno raspodjele i na kraju kad sve sabarete i oduzmete svi igrači igraju dovoljno da ne budu nezadovoljni.
Yucca je napisao/la:IlGiganteBuono@ (Soni@) nemoj mi reci da gotivis Padoina :lol: :lol: ;) ;)
Ne gotivim, ali mi smeta malo što se stalno kritikuje momak, nije ni došao proglašen je nepoželjnim. :D

PS Zamjenio si ti mene s nekim, dobri moj Biščaninu. :P :mrgreen:

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 05 jan 2013, 21:08

IlGiganteBuono@ do mene je izvini vjerovatno sam te zamijenio sa jednim drugom forumasem :lol: ;) ;) :mrgreen:

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 05 jan 2013, 21:10

Jason Asamoah

slika

8-)
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

IlGiganteBuono
Kontakt:

Post Postao/la IlGiganteBuono » 05 jan 2013, 21:10

Yucca je napisao/la:IlGiganteBuono@ do mene je izvini vjerovatno sam te zamijenio sa jednim drugom forumasem :lol: ;) ;) :mrgreen:
Razumijemo se. :D :lol:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 jan 2013, 23:58

Luca je igrao kada nije bilo Lea, isto tako on može postati zamjena za Pirla. On predstavlja sadašnjost i budućnost Juventusa. Da završimo, iz ove grupe nitko ne odlazi nigdje." - Conte
Ovo mi se sviđa, nadam se da će mu Conte više šanse pružiti u vezi, jer sad i Peluso može popuniti mjesto na stoperu.

Sutra aBd nova pobjeda i da se fino krene u 2013. godini :), prema nekim najavama mogao bi biti šarolik sastav, da li to Conte želi odmoriti neke igrače za kup protiv Milana.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 06 jan 2013, 00:00

trebalo bi pokušat nekad Marronea na mjestu Pirla, možda i mogne zamjeniti njega nekad u budućnosti, ko zna? samo da ga ne koristi na štoperu, nije to pozicija za njega..

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 06 jan 2013, 00:21

IFFHS-ov poredak najboljih vratara 21. stoljeća: 8-)

1. Gianluigi Buffon (Italija) 218 bodova

2. Iker Casillas (Španjolska) 217

3. Petr Čech (Češka) 172

4. Edwin van der Sar (Nizozemska) 116

5. Oliver Kahn (Njemačka) 99
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 06 jan 2013, 00:47

Mister zna najbolje, nema tu puno mudrolije. Igraju najspremniji u svakom trenutku, bice sanse za sve ostale prvom prilikom.

Ovo sto rade momci prelazi sva ocekivanja, iako po mnogima postoji par " polovnjaka ". Uzivam u ovoj sezoni, u utakmicam, ono bas sve ide kao u nekom filmu. Sva tri fronta otvorena sa izglednim sansama za neki trofej.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 06 jan 2013, 00:50

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 06 jan 2013, 00:51

kako bih bio sretan da Matri nastavi sa golovima

cunga
Kontakt:

Post Postao/la cunga » 06 jan 2013, 00:55

haha cuj i peluso i de ceglie na lijevoj strani .... haha to ce biti zanimljivo
jos padoin po desnoj hahahah :D

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 06 jan 2013, 00:56

Peluso ce biti pun pogodak, imam neki predosjecaj... :D

Matri mora zabiti, ona dva gola su vjetar u ledja, plus, ugodan odmor sa svojom voljenom mora imati pozitivan efekat. Bar dva komada ocekujem sutra...

slika
Zadnja izmjena: Nedved11, dana/u 06 jan 2013, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

IlGiganteBuono
Kontakt:

Post Postao/la IlGiganteBuono » 06 jan 2013, 01:02

Ne očekujte sutra neku lijepu i dopadljivu igru, ovo je prva utakmica nakon pauze, igrači još uvijek nisu u takmičarskoj formi, sreća pa igramo protiv relativno lahkog protivnika i to na domaćem terenu. Ali sam ubjeđen da ko god dobije priliku neće razočarati, s lakoćom smo se obračunavali sa autsajderima zato sumnjam da će sutra biti problema.

Kad smo već kod Matrijevog odmora evo i jednog detalja:

slika

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 06 jan 2013, 01:51

Kakav cemo horor imati sutra po ljevoj i desnoj strani De Ceglie,Peluso i Padoin ima sve da prsrti od prodora i centarsuteva :lol: :lol: :lol: :lol:

Izvinite ali morao sam kad sam vidio sastav i ovu trojicu bice uspijeh ako zajedno budu imali jedan posten centarsut :oops: :oops:

SRETNO NAM SUTRA I ABD POBJEDA :D :D :D :D

FORZAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEE :D :D :D :D

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.