Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

miky_hz
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la miky_hz » 30 apr 2019, 20:11

Haskic danas 3 gola u razmaku od 50-te minute do 71 :clap:

24 gola u prvenstvu
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 30 apr 2019, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 30 apr 2019, 20:11

miky_hz je napisao/la:Haskic danas 3 gola u razmaku od 50-te minute do 71 :clap:
Bolji od Vrančića
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 30 apr 2019, 20:32

Vucevich je napisao/la:
hurem je napisao/la:Glup ti je post.

Pobijediti Zrinjskog 2 od 3 puta, Zelju i Sirokog po 3:0 u gostima, pa sta je to nego dominacija?
Eto ti dominacije. Pogubili se ljudi, ne znaju šta će od tolike dominacije, na kraju će popušiti titulu od kockara koji igra sa Rustemovićem i Pezerom u vezi.
nemoj hejtat
vidiš do čega te dovede to da moraš pojesti svoje riječi
tvoja energija se puno bolje troši na branjenje lijevonogim krilima da centriraju sa lijevog krila, a samo jer ih je neko stavio na desno....

komplet zadnja linija sarajeva(izuzev Lazića) je odbrana u-21, po poziv Crepulji, Rahmanoviću,Tataru kao arhitektama istorijske Duple Krune ne bi bio suvišan uopšte....

:kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 30 apr 2019, 20:40

Denchi je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:
hurem je napisao/la:Glup ti je post.

Pobijediti Zrinjskog 2 od 3 puta, Zelju i Sirokog po 3:0 u gostima, pa sta je to nego dominacija?
Eto ti dominacije. Pogubili se ljudi, ne znaju šta će od tolike dominacije, na kraju će popušiti titulu od kockara koji igra sa Rustemovićem i Pezerom u vezi.
nemoj hejtat
vidiš do čega te dovede to da moraš pojesti svoje riječi
tvoja energija se puno bolje troši na branjenje lijevonogim krilima da centriraju sa lijevog krila, a samo jer ih je neko stavio na desno....

komplet zadnja linija sarajeva(izuzev Lazića) je odbrana u-21, po poziv Crepulji, Rahmanoviću,Tataru kao arhitektama istorijske Duple Krune ne bi bio suvišan uopšte....

Ne mogu stvoriti šansu protiv Radnika iz Bijeljine, dominacija ne staje.

A reprezentacija koja kao cilj ima (koliko to realno bilo ili ne) plasman na evropsko prvenstvo ili svjetsko prvenstvo valjda ne bi trebalo računati na igrače iz ekipe koja sa ponosom može reći da je rekorder najvećeg poraza domaće ekipe u historiji Europa Leaguea.

Tatar, Crepulja :rol: nismo Gibraltar

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 30 apr 2019, 20:45

Historijska dupla kruna??????????????

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 30 apr 2019, 20:49

Vucevich je napisao/la:

A reprezentacija koja kao cilj ima (koliko to realno bilo ili ne) plasman na evropsko prvenstvo ili svjetsko prvenstvo valjda ne bi trebalo računati na igrače iz ekipe koja sa ponosom može reći da je rekorder najvećeg poraza domaće ekipe u historiji Europa Leaguea.

da, vidiš ja sam totalno zaboravio da ti sudiš igračima po jednoj utakmici a ne po statistici sezone :D
odlika znalaca :rol:

i dalje si zaokupljen porazom ekipe iz 100 i neke lige protiv četvrtoplasirane ekipe Serie A(3ća/4ta liga svijeta)?
da nije slučajno nerealan rezultat? koji je realan po tebi? omjer snaga te dvije lige?

ako se vratiš pa prolistaš teme na ovom forumu o cimirotu,dulji i ostalim u repci vidjećeš slične reakcije kao na ova imena sad, a za Sarića još i danas ima nekih koji ga potcjenjuju i guraju nekakve balavce prije njega :D

budi ponosan na svoje porijeklo, kao što je i Modrić ponosan što je igrao Premijer ligu BiH, to ga je učinilo jačim kaže najbolji igrač svijeta... ;) :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 30 apr 2019, 20:51

Rokoko87 je napisao/la:Historijska dupla kruna??????????????
naravno

kao i historijska tričica jednoj ekipi koja neće vidjeti evropu ;)
:D

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 30 apr 2019, 20:53

Denchi je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:Historijska dupla kruna??????????????
naravno

kao i historijska tričica jednoj ekipi koja neće vidjeti evropu ;)
:D
Bahati, bahati Denchi.

Ovo se zove historijski.
Ključni detalj se vjerovatno desio kada je u proljeće 2001. godine na mjesto šefa stručnog štaba postavljen Amar Osim, dotadašnji trener juniora, sin naše legende, Ivice Osima. S njegovim dolaskom je krenula i nezaustavljiva serija pobjeda. Na kraju je osvojeno prvo mjesto, i to sa sedam bodova više u odnosu na drugoplasirani tim. Prethodno je u dvomeču sa Brotnjom osvojen i Super kup BiH, dok je dominacija Željezničara u toj sezoni upotpunjena drugim uzastopnim osvajanjem pehara za pobjednika Kupa BiH. Uspjeh je bio dodatno slađi zbog toga što je u odličnoj finalnoj utakmici savladano Sarajevo sa 3:2.
Btw tričica je tričica, al tri puta je tri puta(prošla sezona).:kafa:

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 30 apr 2019, 20:57

Rokoko87 je napisao/la:
mora da si pomješao nešto naravno da ne govorim o djelovanjima koja su pod istragom :kafa:

tričica vam je historijska u domu vašem, zlobnici će je pakosno nazvati i bazom...

i molim te nemoj mi se obraćati, hvata me vertigo kad pričam sa nekim 20 poena niže :crazy:

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 30 apr 2019, 21:00

Nemoj se ni ti meni obraćati, hvata me veritgo kad pričam s nekim ko je par titula niže.:kafa:

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 30 apr 2019, 21:05

Rokoko87 je napisao/la:Nemoj se ni ti meni obraćati, hvata me veritgo kad pričam s nekim ko je par titula niže.:kafa:
eto onaj Misketov kup će vam biti bitan cijelu godinu :D
:rol:

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 30 apr 2019, 21:24

Denchi je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:

da, vidiš ja sam totalno zaboravio da ti sudiš igračima po jednoj utakmici a ne po statistici sezone :D

i dalje si zaokupljen porazom ekipe iz 100 i neke lige protiv četvrtoplasirane ekipe Serie A(3ća/4ta liga svijeta)?
da nije slučajno nerealan rezultat? koji je realan po tebi? omjer snaga te dvije lige?

ako se vratiš pa prolistaš teme na ovom forumu o cimirotu,dulji i ostalim u repci vidjećeš slične reakcije kao na ova imena sad, a za Sarića još i danas ima nekih koji ga potcjenjuju i guraju nekakve balavce prije njega :D

budi ponosan na svoje porijeklo, kao što je i Modrić ponosan što je igrao Premijer ligu BiH, to ga je učinilo jačim kaže najbolji igrač svijeta... ;) :kafa:
Pa samo sam naveo jedan primjer, ima ih i više - također ne mogu ništa protiv nikad slabije Slobode iz Tuzle i Krupe iz Krupe na Vrbasu. Ako ne možeš protiv seoskih poluamatera, šta imaš tražiti protiv jedne Italije ili Grčke? Realni nivo kluba se vidi svake godine u evropskim takmičenjima gdje gube od nekakve Zete, Kukesija, Zarije Balti (koja trenutno igra u Moldovskoj drugoj diviziji) :lol:. Priželjkuješ ovog Tatara koji je bio rezerva u Slavenu iz Belupa i Crepulju koji je bio rezerva u Belgijskoj drugoj diviziji da budu reprezentativci, može jedino biti da hoćeš da se nikad ne plasiramo na neko takmičenje opet? Da kažem opet, mene zanima jedino reprezentacija i uspjeh istog, guranje igrača iz najjadnije lige u Evropi jer igraju za "tvoj" klub ne ide prema tome.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 30 apr 2019, 21:41

Vucevich je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:

Pa samo sam naveo jedan primjer, ima ih i više - također ne mogu ništa protiv nikad slabije Slobode iz Tuzle i Krupe iz Krupe na Vrbasu. Ako ne možeš protiv seoskih poluamatera, šta imaš tražiti protiv jedne Italije ili Grčke? Realni nivo kluba se vidi svake godine u evropskim takmičenjima gdje gube od nekakve Zete, Kukesija, Zarije Balti (koja trenutno igra u Moldovskoj drugoj diviziji) :lol:. Priželjkuješ ovog Tatara koji je bio rezerva u Slavenu iz Belupa i Crepulju koji je bio rezerva u Belgijskoj drugoj diviziji da budu reprezentativci, može jedino biti da hoćeš da se nikad ne plasiramo na neko takmičenje opet? Da kažem opet, mene zanima jedino reprezentacija i uspjeh istog, guranje igrača iz najjadnije lige u Evropi jer igraju za "tvoj" klub ne ide prema tome.
Sarajevo ce biti novi Ajax sljedece sezone. Ima da prave dar mar po Europi. :kafa:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 30 apr 2019, 21:44

Vucevich je napisao/la:
pa navedi ih :D
kažeš fino od 3 tekme 2 su uzeli tu Slobodu 1 nisu(u 94 zabiju)na guzove...protiv Krupe su uglavnom nabijali gol razliku 6 komada u 3 tekme, vidiš da je to malo drugačija tema ako ne dozvoliš da te kompleksi ponesu i zaoblače tvoj um da ne možeš prihvatiti fakte pred nosom :D :kafa:

ponovo se koncentrišeš samo na neuspjehe, dok zanemariš play-offe npr. koji su dostigle neke druge BH ekipe? možda? u snu? nekad? NE? šok i nevjerica

Dulja je i grao u Olimpicu, Sarić u gošku dubrovnik,zaprešiću, cimirot u leotaru, izgleda ne kapiraš baš razvoj igrača i put istog...previše elitistički pristup za ovu repku :urnebes: :rol: i ne jer igraju za moj klub isključivo , nego jer su najbolji iz naše zemlje(dokazano)...sve su to logični potezi svakoj repci na kugli zemaljskoj ali opet tebi treba švabo da ti to kaže da bi ti to skonto :D :kafa:

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 30 apr 2019, 21:46

Po nekom mom misljenju, iz Sarajeva bi Rahmanovic trebao biti najblizi repci.
On mi najvise lici na igraca koji bi mogao igrati u oba pravca, to je ono sto se trazi.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 30 apr 2019, 21:52

Denchi je napisao/la:
pa navedi ih :D
kažeš fino od 3 tekme 2 su uzeli tu Slobodu 1 nisu(u 94 zabiju)na guzove...protiv Krupe su uglavnom nabijali gol razliku 6 komada u 3 tekme, vidiš da je to malo drugačija tema ako ne dozvoliš da te kompleksi ponesu i zaoblače tvoj um da ne možeš prihvatiti fakte pred nosom :D :kafa:

ponovo se koncentrišeš samo na neuspjehe, dok zanemariš play-offe npr. koji su dostigle neke druge BH ekipe? možda? u snu? nekad? NE? šok i nevjerica

Dulja je i grao u Olimpicu, Sarić u gošku dubrovnik,zaprešiću, cimirot u leotaru, izgleda ne kapiraš baš razvoj igrača i put istog...previše elitistički pristup za ovu repku :urnebes: :rol: i ne jer igraju za moj klub isključivo , nego jer su najbolji iz naše zemlje(dokazano)...sve su to logični potezi svakoj repci na kugli zemaljskoj ali opet tebi treba švabo da ti to kaže da bi ti to skonto :D :kafa:
Pa da li je Cimirot igrao za A reprezentaciju kada je bio u Leotaru, je li Dulja igrao za A reprezentaciju kada je bio u Olimpiku? Kakva je to logika? Nije reprezentacija akademija.

Ne vidim u reprezentacijama poput Irske ili Vels da guraju polovnjake iz domaće lige, a valjda bi trebali jer kako kažeš to su logični potezi. Ili kako 'Švabo' kaže (ne shvatam šta ti ovo treba da znači tačno? Pijem Jamnicu, kupujem u Konzumu, nešto po tom fazonu jel? :lol: )

Ne možeš ozbiljno reći da je Ljuban Crepulja trenutno među 23 najbolja bh. igrača. :rol:

Upravo su reprezentaciji falili Benjamin Tatar i Ljuban Crepulja, da smo ih imali u prošlom ciklusu danas bi pričali o historijskom nastupu na svjetskom prvenstvu u Rusiju gdje smo dogurali do četvrtfinala.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 30 apr 2019, 21:52

ASD je napisao/la:Po nekom mom misljenju, iz Sarajeva bi Rahmanovic trebao biti najblizi repci.
On mi najvise lici na igraca koji bi mogao igrati u oba pravca, to je ono sto se trazi.
Sarićev backup

interesuje me kakav bi Crepulja bio kao play sa jačim igračima oko sebe :hmmmmm:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 30 apr 2019, 22:10

Kakav ciganluk ovdje :puke: zato je i umro ovaj Forum ,uvjek jedni te isti kvare ovaj podforum nase repke...propaganda jedna te ista godinama..bitno je nek je on iz zelje il sarajeva a sto je levat fudbala to ne igra ulogu. kakav bezobrazluk kad ti hoce da uvale pricu o nekakvim crepuljama, tatarom ,rahmanovicem :rol: igraci koji redovno primaju porcije po evropi , atalanta sa pola snage uvali 7komada, a da nepricamo o brukama protiv velesila kukesija, zarije balti, i ostalih...tatar u hrvatskoj nije Mogo igrat, rahmanovic u mariboru punio flaše sa onim energetskim prahom za prvu ekipu, nije imo mjesta tamo, vamo je.be mater po bijeljini, hoce se udarat Po tunelima jer je nemocan na terenu :rol:....liga gdje je pola prvenstva namjesteno , kvalitet je dno dna , nazalost pogledam neke utakmice preko One moje tv, to za gledat nije. Sve gore i gore...tu nema igraca za repke ni blizu.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 30 apr 2019, 22:13

Vucevich je napisao/la:
Pa da li je Cimirot igrao za A reprezentaciju kada je bio u Leotaru, je li Dulja igrao za A reprezentaciju kada je bio u Olimpiku? Kakva je to logika? Nije reprezentacija akademija.

Ne vidim u reprezentacijama poput Irske ili Vels da guraju polovnjake iz domaće lige, a valjda bi trebali jer kako kažeš to su logični potezi. Ili kako 'Švabo' kaže (ne shvatam šta ti ovo treba da znači tačno? Pijem Jamnicu, kupujem u Konzumu, nešto po tom fazonu jel? :lol: )

Ne možeš ozbiljno reći da je Ljuban Crepulja trenutno među 23 najbolja bh. igrača. :rol:

Upravo su reprezentaciji falili Benjamin Tatar i Ljuban Crepulja, da smo ih imali u prošlom ciklusu danas bi pričali o historijskom nastupu na svjetskom prvenstvu u Rusiju gdje smo dogurali do četvrtfinala.
pa nije, potcjenjuješ iz kojeg kluba neko dolazi kao to je jako bitno(Tatar), znaš moraju bit iz Minkena :D da bi igrali, a komplet repka počela u PLBiH..izuzev par momaka...nema potrebe za tim potcjenjivanjem, kako nema kod Hrvatske takve idiotske priče, jbg ljudi samo viceprvaci svijeta a vodili momke iz dinama, rijeke, šta je to? treba im neko objasnit...

haj ti pogledaj opet te repke pogotovo te škote, irce(sve), ne znam gdje misliš da igraju ti igrači? po španiji garant :think:

ne znam da li ti je poznat postupak podmlađivanja repke, stvaranja tima i selektiranja, to obično ide davanjem prilika igračima koji nisu trenutno u repci, revolucionarno u pm.

a da nije falio Ibričić, sušić, ili nekakvi golmani koji su u ovoj(po tebi neozbiljnoj ligi za repku) znali fasovat po 3 komada u 3 minute? ili ne znati uštopati povratnu loptu? :D

vrati se i pročitaj šta sam ti napisao prije nego si počeo spinovati i vrdati da trebaju u 23 najbolja i te nebuloze...dakle "po poziv Crepulji, Rahmanoviću,Tataru" kao nagrada za dobre igre OVE sezone, ne prijašnje kvalifikacije dobri moj spinneru ;) :D

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 30 apr 2019, 22:21

bhfanatic14 je napisao/la:Kakav ciganluk ovdje :puke: zato je i umro ovaj Forum ,uvjek jedni te isti kvare ovaj podforum nase repke...propaganda jedna te ista godinama..bitno je nek je on iz zelje il sarajeva a sto je levat fudbala to ne igra ulogu. kakav bezobrazluk kad ti hoce da uvale pricu o nekakvim crepuljama, tatarom ,rahmanovicem :rol: igraci koji redovno primaju porcije po evropi , atalanta sa pola snage uvali 7komada, a da nepricamo o brukama protiv velesila kukesija, zarije balti, i ostalih...tatar u hrvatskoj nije Mogo igrat, rahmanovic u mariboru punio flaše sa onim energetskim prahom za prvu ekipu, nije imo mjesta tamo, vamo je.be mater po bijeljini, hoce se udarat Po tunelima jer je nemocan na terenu :rol:....liga gdje je pola prvenstva namjesteno , kvalitet je dno dna , nazalost pogledam neke utakmice preko One moje tv, to za gledat nije. Sve gore i gore...tu nema igraca za repke ni blizu.
a ipak igra jedan Duljević,Cimirot,Sarić,Todorović,Ćivić,Memišević,Zakarić koji su do prije sezonu-dvije igrali po istim tim barama i livadama

baš čudno

kao da ti igrači nisu kantani od istih tih navedenih evropskih klubova u euro izletima(a jesu), kao da ta Atalanta nije ispred ekipe kapitena ove repke???
kao da to nije provala godine??? kao da ta Atalanta nije složila 2 komada usred Torina nekom Ronaldu i ekipi u kojoj igra neki Pjanke pa su se morali potuć i ganjat za bod(KUĆI :D )...

kao da se osjeti neka hmmm kako bi to rekao neka hmmmm zavist,glupost, ili nešto između :rol: :urnebes: :facepalm: :tralala:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 37 gostiju.