FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Gledajući sastav i ovu izmjenu, čini mi se da je večeras Dženo prepio.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Ništa specijalno, Travnik, Tuzla, Metalege uveo u ligu.Bio kasnije u drugoj ligi Slovenija, pa preuzeo Goricu u prvoj ligi, koja ga je otjerala nakon par kola.Ovo Radomlje je fino igralo sa njim, sto jest jest. Između Dudića i njega, prije bi Dudića.
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 27 maj 2022, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
Slao sam Basicu poruku kaze "Znas kako je to Bosna u srcu nemoze Bosnjo bez Bosne." 

- BegovicRamiz
- Kontakt:
ovaj Zajmovic nam je brat bratu uvalio jedno 5+ golova
Ma ne mogu ispod 4-tog mjesta.NisamInSajder je napisao/la: ↑27 maj 2022, 20:54Nek je Sablić ovdje okarakterisan kao ubleha, a Vasoski i Dzeno sa 70% jačom ekipu u odnosu na Goranovu, sa idealnom situacijom u klubu i sa pripremama osvojiše duplo manje bodova od Gorana.
Ekipa koja ima Dizdarevića, Pidru, Lazića, Mujakića, Šabanovića, Đokanovića, Kapića, Avramovskog, Suljića, Čatakovića.. A onda i Oremuša, Cmiljanića, Šećerovića, Ramića, Varešanovića, Traku je morala biti 2. na tablici ovu polusezonu. A oni će završiti 7. ili 8.

-
- Kontakt:
Za one koji nisu znali, Bašićev menadžer je Sisojin sin

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
U pregovorima je bio. Odnosno sigurno je kontakt ostvaren. Ne bi me uopste cudilo da je on novi trener.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kakav Dudić ubleha i on hahahha
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Nije on za Sarajeva.
Anelica05
uzivajte u tik toku
uzivajte u tik toku

.
Zadnja izmjena: Miron, dana/u 29 maj 2022, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
Šta bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive...
Ovaj sut mu je tacka na i jedne divne sezone u kojoj nam je j... majku.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma nama nista ne odgovara, tjerao se Husref jer je psovao igracima, pa su govorili kako ce igrat kad im psuje sve redom, nije nam ni Vinko odgovarao i otjerali covjeka jer igraci nisu htjeli igrati bez plata, Sablić imao najgoru ekipu na okupu poslije rata pa i njega nogirasmo, Vasoski najgori trener kojeg smo imali ikada, i ko god da dodje sada Kodro ili Klopp rekli bi ta će levat ne poznaje on nasu ligu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 maj 2022, 15:52Ma brate u tome je i poenta.Nama ne treba ozbiljan trener sa ozbiljnom pripremom tekme,nekom malo jacom i zahtjevnijom taktikom,dobro uigranim akcijama.Nasim mahalcima odma to smijesno i krenu se sprdati s njim,jos ako je mekan opale mu bojkot.To je mentalni sklop "Ta ce ba on meni govoriti"umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑27 maj 2022, 15:41Da je doveden ozbiljan SD, lakše bi bilo dovesti dobrog trenera.
Njima treba neko ala Husref/Ciro ko ce skociti i yebati im od-do kad se krenu zayebavati na treningu i utakmici i otjerati na tribine.Nisam ni ja nesto previse odusevljen Dudicem,Dzeno sa 4 treninga rasturio ga prvo i dobar dio drugog poluvremena.Ali Dudic najvise od ovi kandidata odgovara ovom gore opisu,i dobro poznaje ligu.Prije bi i njega nego opet neke eksperimente sa trenerima iz komsiluka,o Varesanovicu,Trivunovicu i sl.da ne pricam
Od prvog mandata Kodre do danas svakog trenera smo otjerali iz 2 razloga ili sto mu klub nije omogućio dobru ekipu, ili sto su ga ove pizde bojkotovale(Husref i Vinko), ljudi imali rezultate dok se balerinama nije digao **** da nece da igraju vise.
Ja sam za Kodru samo ako ces mu dati ugovor na 3 godine i odriješene ruke sto se tiče igrackog kadra, otjeraj koga hoces, posalji na tribine, nema dovodjenja igraca bez dogovora se šefom struke i tako mozda covjek nesto i uradi.
-
- Kontakt:
Ovaj frajer protiv nas se pretvori u cronalda
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
gasi mjesalicu motaj kablove
**** majku ako smo ikad bili lošiji....
Maši ti Dzeno kurcem sad
Maši ti Dzeno kurcem sad
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Nadam se da su one Horde u povratku stale u Konjicu, da sačekaju Ahmetovića, Velkoskog, Hebibovića I ostale invalide u povratku.