Ima li negdje da se pogleda taj idejni projekat i plan rušenja i građenja?Orton je napisao/la: ↑29 jul 2020, 21:31
Prvo što će se raditi jeste da se teren pomjeri prema zapadu, i on se jedini neće rušiti, ostale sve tribine će biti srušene,ali u etapama.
Ovo prema zapadu će biti gotovo do jula naredne godine.
Naredna etapa je onda rušenje sjevera da se priblizi terenu a zatim istok i jug.
Neće to ni približno ići tako brzo kako si ti možda zamislio to
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
JURIŠ
kako će postojat kad treba da se raspiše natječaj za idejno rješenje prema planu postojećem?
čitajte malo jbg dan
čitajte malo jbg dan
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Znam da nema, nego me interesuje odakle momak crpi informacije pa zna šta će se rušiti i graditi i kojim redom.
JURIŠ
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nema jer ga je decko izmislio upravo. I on i ja znamo da je izmislio, i svako ko ima malo mozga zna da je slagao od A do Žmidzuka je napisao/la: ↑29 jul 2020, 21:35Ima li negdje da se pogleda taj idejni projekat i plan rušenja i građenja?Orton je napisao/la: ↑29 jul 2020, 21:31
Prvo što će se raditi jeste da se teren pomjeri prema zapadu, i on se jedini neće rušiti, ostale sve tribine će biti srušene,ali u etapama.
Naredna etapa je onda rušenje sjevera da se priblizi terenu a zatim istok i jug.
Vrijedja nam momak inteligenciju mislim stvarno
Nikakav ni prijedlog ni projekat nece izaci do naredne godine, jer sve to nije ni dogovoreno do detalja, pa tek onda treba da se smislja, razgovara, planira i sl
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ja se samo nadam da to neće trajati dugo. A znajući nasu administraciju proći će godine I godine dok bude gotov taj idejni projekat.JavierBosnia je napisao/la: ↑29 jul 2020, 21:37Nema jer ga je decko izmislio upravo. I on i ja znamo da je izmislio, i svako ko ima malo mozga zna da je slagao od A do Žmidzuka je napisao/la: ↑29 jul 2020, 21:35Ima li negdje da se pogleda taj idejni projekat i plan rušenja i građenja?Orton je napisao/la: ↑29 jul 2020, 21:31
Vrijedja nam momak inteligenciju mislim stvarno
Nikakav ni prijedlog ni projekat nece izaci do naredne godine, jer sve to nije ni dogovoreno do detalja, pa tek onda treba da se smislja, razgovara, planira i sl
Nek bude prvi korak teren, i ono osnovno što treba da bude 3 rang.
Kada čovjek pročita kako se ovdje pojedinci obraćaju jedni drugima i pozali što je ista napisao.
U svakom slučaju, napokon imamo nešto u svojim rukama što je nešto najbolje što nam se desilo.
Uglavnom želim da se ne razočarate ako stadion ne bude ono što mnogi ovdje očito zamišljaju a naročito ne do 2022 godine ili sta je već napisao momak iznad mene.
Ugodnu noć svima
U svakom slučaju, napokon imamo nešto u svojim rukama što je nešto najbolje što nam se desilo.
Uglavnom želim da se ne razočarate ako stadion ne bude ono što mnogi ovdje očito zamišljaju a naročito ne do 2022 godine ili sta je već napisao momak iznad mene.
Ugodnu noć svima
Ako su nasi ganjali Kosevo, vjeruj onda da postoji plan i izgled buduceg Koseva...
Preskup je ovo stadion da bi se uzeo i cekalo...
Preskup je ovo stadion da bi se uzeo i cekalo...
sigurno međutim, treba ga prilagoditi trenutnom akcionom planu...pa onda isplanirati dobro kako i šta raditi korak po korak da možeš nastaviti igrati regularno...ili eto sa nekim minimalnim odsustvom...
a što se toga tiče Nam voli detalje...tu nema zime
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Da li je moguce da se TSS cca 5. put povrjedio... ja evo ne vjerujem
Ono kako ja zamišljam onako lajicki idejni projekat je početak za građevinsku da bi nešto radio. Pa ide glavni projekat, a to sve se predaje opštini papiri na usvajanje.To je milion papira za predati. Pa koliko su kone čekale građevinsku za istok. Volio bi da griješim ali to ide jako sporo.
Al dobro bitno je da je krenulo, opet kažem bitan je teren, trava I ostalo da igramo kvalifikacije do 3 pretkola.To bi trebao da bude prioritet za sledeću sezonu i Evropu.
kako 5 kralju

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nije se opet povrijedio nego je isao na magnetnu rezonancu lista, i sve je uredu..nema potrebe za brigom

Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 29 jul 2020, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
ma pusti bitno je nesto napisat bilo to tacno ili ne
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Pa juce sam napisao da sam negdje procitao i napisao sam cca(znacenje cirka oko..).Hvala bogu pa nije nista,nema potrebe da me napdate.
Ma sta ima veze i atletska staza neka stoji, znam da nam je svima dodijala ali kad se fino uradi nova jos travnjak novi bice to ko bombona. Pored krova i stolica treba se srediti i onaj prostor ispod tribina ona skladista ono je haos bas.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
- Kontakt:
Čestitke i veliko hvala svima koji su ovome doprinijeli da naš dom bude i ostane na Koševu.
A sve najgore onim imbecilima koji su Namu slali poruke preko FB, napadajući i vrijeđajući, stidite se papci, zavucite se u rupe i ne izlazite. Isto važi i za one mungose što su pjevali "uprava napolje" prilikom proslave historijskog uspjeha tj. odbrane titule. Kreteni!

A sve najgore onim imbecilima koji su Namu slali poruke preko FB, napadajući i vrijeđajući, stidite se papci, zavucite se u rupe i ne izlazite. Isto važi i za one mungose što su pjevali "uprava napolje" prilikom proslave historijskog uspjeha tj. odbrane titule. Kreteni!

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ne stigoh pogledati detaljnije ništa oko stadiona danas, tek sad vidim kako stvari stoje.
Čestitam nam na useljenju, i da potraje. A posebno zahvaliti Tan-u i Nam-u
#KoševoSarajevu

A sad se baciti na posao, napraviti plan i jedno po jedno rješavati.
Čestitam nam na useljenju, i da potraje. A posebno zahvaliti Tan-u i Nam-u

#KoševoSarajevu

A sad se baciti na posao, napraviti plan i jedno po jedno rješavati.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Čestitam nam braćo!