Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la harishp » 31 jul 2013, 23:36

Cautinho je napisao/la:Kakav Volvo,nije mi Ibrahimovic rodjak vec Dijamant.

Poslano sa moj Digitron FCB
Onda jos vozis Tatru.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 jul 2013, 23:39

Dzeko 2 gola, Kolarov 1 gol, Mandzukic 1 gol, Jovetic 2 asistencije .. Ovo vise baca na Yugo-Cup nego na Audi Cup :lol:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 31 jul 2013, 23:43

zato je on i zabio :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

slika
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 jul 2013, 23:44

Ovo danas protiv druge postave Milana je izgledao veoma dobro al' sutra će biti mnogo ozbiljniji test za Džeksona i City.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 avg 2013, 00:39

Saurman je napisao/la:Ovo danas protiv druge postave Milana je izgledao veoma dobro al' sutra će biti mnogo ozbiljniji test za Džeksona i City.
City je inace igrao u prvoj postavi sa Companyem,Kunom,Nastasicem.
Hajde valjda ce Bayern manje primiti golova od Citya nego sto je od BVB primio.Nadati se.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 01 avg 2013, 00:57

Gdje je covjek rodjen? Zna li iko zasigurno?

Inace, odlicna partija danas. Strane su se potpuno okrenule, danas Dzeko pokusava dodati Joveticu kroz sumu nogu, a Silva sam pred golom :lol:
Inace, s Joveticem ce ciniti mega duet.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Matador
Kontakt:

Post Postao/la Matador » 01 avg 2013, 01:07

Vidim Rodwella ste spominjali na prethodnim stranicama .. On je zbog one teske povrede koju je dozivio u Evertonu , imao proslu sezonu ogranicen broj nastupa , cini mi se da nije smio odigrati vise od 14 utakmica u PL. Ove sezone ce vjerovatno dobiti vise prilike , mada i nisam siguran , Yaya je tu standardan , a Fernandinho ako bude i na 60 % od onoga sto je bio u Shakhtaru , i on ce biti ..

Za Edina su rijeci suvisne , lagano , ali lagano najbolji strijelac lige ako bude standardan , a bit ce nadam se , jer nije Manuel budala ;)

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 01 avg 2013, 01:11

realno, spominjete bluemoon, dovoljno je otići na oficijelnu stranicu citija na fb i vidjet ko piše takve stvari..
arapi koji blage veze nemaju o fudbalu već svrše kad aguero pretrči nekog, furači iz južne amerike koji gotive aguera i poneki englez..
neki čak govore da je mancini city legend, dovoljno govori ko sve "navija" za city otkako je šeik kupio city..
to su svi oni koji prate taj tim zato što ga i mi pratimo, radi određenog igrača ili grupice igrača..
pa kako god oni igrali uvijek će ovi pričat da treba igrat prvu postavu.. usudio bih se reći PES zaluđenici koji vrijednuju igrača rejtingom..
tako da je smiješno uzimati u obzir i njihove i naše izjave oko džeke. englezi pišu da kao da su kupili novog igrača!
p.s. isto da želju kupi neki šeik i dovede mesuta ozila i svi počnu arapi pratit radi Ozila Želju..

labe22
Kontakt:

Post Postao/la labe22 » 01 avg 2013, 01:17

slika
slika

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 01 avg 2013, 01:28

Svaka mu cast za ovaj gol lijevom i onaj iz voleja lijevicom, oba vrhunska...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 avg 2013, 10:29

harishp je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Ovo danas protiv druge postave Milana je izgledao veoma dobro al' sutra će biti mnogo ozbiljniji test za Džeksona i City.
City je inace igrao u prvoj postavi sa Companyem,Kunom,Nastasicem.
Hajde valjda ce Bayern manje primiti golova od Citya nego sto je od BVB primio.Nadati se.
Cityu falila 2 igrača a Milanu maltene kompletna prva postava.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 01 avg 2013, 11:29

inacefindecko je napisao/la:realno, spominjete bluemoon, dovoljno je otići na oficijelnu stranicu citija na fb i vidjet ko piše takve stvari..
arapi koji blage veze nemaju o fudbalu već svrše kad aguero pretrči nekog, furači iz južne amerike koji gotive aguera i poneki englez..

na Bluemoonu mu najviše zamjeraju slab prvi dodir, a iskreno, prvi dodir mu jeste slab, češće loš nego dobar .. zamjerali su mu i loše ponašanje na terenu, da se ne trudi, itd .. al' et', to ga donekle kontam, šta mu je ono đubre radilo, dobro da se nije ubio .. međutim, sad kad krene da zabija pod Pellegrinijem, svi će svršavati na njega, a oni hejteri, dakle oni što ga ne vole, uvijek će mu naći zamjerku .. Edin je najbolji strijelac u Cityju, dakle strijelac, ne očekuješ od njega da radi što mogu Aguero, Negredo, Jovetić
inacefindecko je napisao/la:neki čak govore da je mancini city legend, dovoljno govori ko sve "navija" za city otkako je šeik kupio city..
bez obzira šta mi mislili, on je njima donio dvije titule nakon koliko godina, ne sjećam se .. i bez obzira što mi smatramo da je trebao i morao osvojiti još poneku, oni vide one dvije i slave ga .. za mene je to razumljivo

ipak, mišljenje tih sa 'Bluemoona' ne treba uzimati previše ozbiljno, pravi navijači su oni na stadionu, a oni kao što znamo pjevaju 'oooooooo Edin Džeko', eto šta navijači Cityja misle o njemu .. zašto su ga zavoljeli?! zbog njegove jednostavnosti, dobrote, jer je timski igrač, kad daje izjave, priča o timu, a ne o sebi .. na to dodaj to što je zabijao i eto zašto ga vole .. a koliko ćemo tek ove sezone slušati 'oooooo Edin Džeko' 8-)
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 01 avg 2013, 11:35

Dzeko se odlicno ponasao, mnogi da ne kazem vecina bi je8ali mater Manciniju 100%, Dzeko je ostao suzdrzan, trpio i nosio se sa sobom...

Gledam sinoc onaj Mandzukic zabi gol i je8e mater Gvardioli, e on je8e mater, covjek koji je do juce bio obican igrac Wolfsburga, krenuo 2 puta sa klupe i on bi je8ao mater Gvardioli? :lol: a realno nema sanse da on ima mjesta medju onakvim igracima...

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 01 avg 2013, 11:44

kako će imat' šanse kad frajer forsira formaciju bez klasičnog napadača :D nije Gomez bezveze otišao :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 01 avg 2013, 12:03

Consigliere je napisao/la:Gdje je covjek rodjen? Zna li iko zasigurno?

Inace, odlicna partija danas. Strane su se potpuno okrenule, danas Dzeko pokusava dodati Joveticu kroz sumu nogu, a Silva sam pred golom :lol:
Inace, s Joveticem ce ciniti mega duet.
Rodjen je u DOBOJU.Stari mu je bio golman Sloge iz Doboja.Inace on je iz Sarajeva bio porijeklom.Kasnije kada je ugovor istekao.Vratio se je u Sarajevo.Ali je rodjen u Doboju

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 01 avg 2013, 12:10

JTS je napisao/la:kako će imat' šanse kad frajer forsira formaciju bez klasičnog napadača :D nije Gomez bezveze otišao :D
guardiola svšrava na lažne devetke , a centarfore obožava upropastiti tako što ih stavlja na krila .. pa Ibrahimović se nije snašao kod njega na krilu , a kamoli Mandžukić koji nije ni 10% Ibrahimovića ..

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 01 avg 2013, 12:16

Ja kvote na pobjedu City-a protiv bajerna @4.80 nije li malo previse a na pobijedu Bajerna @1.60 ili sam ja lud il nekom noge smrde :lol: :lol: :lol: mislim da je na pobijedu City-a itekako value a posebno ako budu igrali ko sinoc u prvi pola sata .....

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 01 avg 2013, 12:18

Gledajuci igre bajerna u zadnjim utakmicama po meni 1x Zicer i jos kad bi Edin im zabio sreci nigdje kraja :D

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 01 avg 2013, 12:18

I ja mislim da je City favorit..... Bayern mi se ne cini ubitacan pod Pepovom palicom.

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 01 avg 2013, 12:19

Veceras Bayern 4-1 City ( skromno) 8-) nek dzekson da 1 za utjehu

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Bing [Bot], lol89 i 38 gostiju.