Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Au ruka.....
Htjedoh napisati treba se paziti prekida jedino tako mogu zabiti gol... 

FK Pjetlovi
- Red Assassin
- Kontakt:
Nesretni i nespretni Kuyt.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Hey sreće mamo mila 

- Red Assassin
- Kontakt:
Bili smo bolji al smo podjelili bodove. Ne krivim ni kuytaa ni skrtela ni hendoa, i suarez se nafulo.
a jesu ovi propaliteti sretni majko mila zasluzili smo pobjedu
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- Unforgotten
- Kontakt:
Odlična partija, iako pobjeda nije došla, mogu biti ponosni jer Mančester nije NIJEDNOM ozbiljnije zaprijetio, sve je to bilo iz prekida i sličnih situacija, dok je Liverpool pokazao odlučnost, bio bolji, ali eto sreća je ono što im je trebalo da ispune cilj. Što je najbitnije, igra je odlična i mislim da ako ovako nastave LP neće biti upitna.
Nekako mi je Dalglish čudno postupio što je odradio samo jednu izmjenu, ali ipak je on onaj koji odlučuje i zna šta je najbolje za njegovu ekipu.
Samo sreća fali, samo sreća
Nekako mi je Dalglish čudno postupio što je odradio samo jednu izmjenu, ali ipak je on onaj koji odlučuje i zna šta je najbolje za njegovu ekipu.
Samo sreća fali, samo sreća

Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
- BluesForever
- Kontakt:
Bili ste mnogo bolji od ManU i trebali ste pobjediti,ali ipak je sudia bio na njihovoj strani kao i sreca,uvjek ta ekipa da neki pacerski gol pa to je nevjerovatno.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Manutd, nezasluzeno odnosi jedan bod. Steta za Liverpool, bili su dosta bolji i trebali slaviti u ovom mecu. Sreca nije bila na vasoj strani...
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Eto prodje vam utakmica sezone i jedinstvena prilika da pobjedite United. Vise srece sljedeci put na Anfieldu, jer na Old Traffordu se zna sta ce bit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
solidna utakmica(barem u II poluvremenu)
nisam gledao 10-ak minuta u II poluvremenu,pa tako da nisam vidio ni gol koji smo primili niti Kuyt-ovu priliku..pa ako bi mi neko mogao objasnit
i vidim da trenutno imamo 14 bodova-bod manje od Newcastla koji ima i utakmicu manje
nisam gledao 10-ak minuta u II poluvremenu,pa tako da nisam vidio ni gol koji smo primili niti Kuyt-ovu priliku..pa ako bi mi neko mogao objasnit
i vidim da trenutno imamo 14 bodova-bod manje od Newcastla koji ima i utakmicu manje

ZZ
Daj molim te,ne pricaj gluposti,ako je bio na icijoj strani,onda je to liverpoolova.BluesForever je napisao/la:Bili ste mnogo bolji od ManU i trebali ste pobjediti,ali ipak je sudia bio na njihovoj strani kao i sreca,uvjek ta ekipa da neki pacerski gol pa to je nevjerovatno.
a matereti sta ce biti na old traffordu da necete opet 4 komada primitiCartman je napisao/la:Eto prodje vam utakmica sezone i jedinstvena prilika da pobjedite United. Vise srece sljedeci put na Anfieldu, jer na Old Traffordu se zna sta ce bit.
LIVERPOOL YNWA
Zar je moguće imati ovoliko nesreće ? Pa zar je moguće, *ebo sve ovakve sretne ekipe kao SCUM, tu je naravno i sudija koji im stalno pomaže.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
A ono igranje rukom Evansa je nebitno jel de ?AllGunsBlazing je napisao/la:Jos jedna greska sudije koja je utjecala na gol, sad ste vec u plusu sa tim..

Sve u svemu nisam zadovoljan.Fergi je očigledno došao sa namjerom da na Anfiledu ostane neporažen i u tome je uspio.Liverpool je bio daleko bolja ekipa ali nisu iskoristili šanse + De Gea branio fenomenalno.
Igra se popravila u 2.poluvremenu ali i dalje je to jako loše,s obzirom da je United igrao u kombinovanom sastavu očekivao sam da će biti uvjerljiva pobjeda.

Iznenadio me i Kenny jer je imao Bellamya i Carrolla na klupi koji su mogli nešto promijetniti.Čudno kako je toliki broj visokih lopti išao u šesnesterac jer nije igrao Carroll.Gerrard je sve u svemu odigrao solidnu utakmicu,može on to puno bolje.Onaj gol je identičan onom iz prošle sezone sa OT-a,majstorija.
FK Pjetlovi
Koji sam ja peh, prvo ne odem na okupljanje jer sam bolestan i onda ovo...
Koliko sam se samo iznervirao na kraju...
Koliko sam se samo iznervirao na kraju...

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
A i ono Skrtelovo (ja mislim da je on bio) igranje rukom,tj spustanje lopte rukom isto nije bitno?reds je napisao/la:A ono igranje rukom Evansa je nebitno jel de ?AllGunsBlazing je napisao/la:Jos jedna greska sudije koja je utjecala na gol, sad ste vec u plusu sa tim..
Sve u svemu nisam zadovoljan.Fergi je očigledno došao sa namjerom da na Anfiledu ostane neporažen i u tome je uspio.Liverpool je bio daleko bolja ekipa ali nisu iskoristili šanse + De Gea branio fenomenalno.
Igra se popravila u 2.poluvremenu ali i dalje je to jako loše,s obzirom da je United igrao u kombinovanom sastavu očekivao sam da će biti uvjerljiva pobjeda.
Iznenadio me i Kenny jer je imao Bellamya i Carrolla na klupi koji su mogli nešto promijetniti.Čudno kako je toliki broj visokih lopti išao u šesnesterac jer nije igrao Carroll.Gerrard je sve u svemu odigrao solidnu utakmicu,može on to puno bolje.Onaj gol je identičan onom iz prošle sezone sa OT-a,majstorija.

Ovo je za vas odlican rezultat i mnogo ce vam pomoci u borbi za Evropa Ligu.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.