Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
poturili mu jj-ovi sihire
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ma ne valja se nikad previse kurciti.Chinaglia je napisao/la:do toga jecalcio je napisao/la:Pehirali ste ga za sut fakat. Sjecam se da su neki poslije 4-5 utakmica postavljali tabele najboljih sutera i kur*ili se. Od tada nista ne moze pogoditi.
Jel ono ovim jadnicima prosle sezone kao od sale ubacio 20 ?
mora ovo mnogo bolje

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Ja sam neku vece napisao sad ne znam dal na ovoj il Jukinoj temi nije ni bitno, da je osnovna razika izmedu njih dvojice i ogroman plus Juki to sto mali ima muda i ne hebe zivu silu. A Mirzi bas to nedostaje.Steph je napisao/la:Ma sarkastičan sam..soccerfan je napisao/la:Boga mi ni sekunde zlonamjeran nisam. Nije mi jasno sta mu je. Eto ti kao dobronamjerna osoba mi objasni u cemu je stvar? Ajd molim te da mogu mirno zaspati.Steph je napisao/la:Svi vi koji kritikujete Mirzu ste mrzitelji Bosne i Hercegovine i jako zlonamjerni.
Za čudo Božije su sada svi složni.. Prije kada napišeš kritiku, fakat dobronamjernu (uostalom zašto bi ovdje neko mrzio Mirzu), si bio neprijatelj države.
Odavno je jasno da njemu Netsi ne odgovaraju, no ne mogu se oteti dojmu da je i on nekakav čudan.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Jeste brate prije skoro god. dana 02.04BosnaSTL je napisao/la:Jel ono ovim jadnicima prosle sezone kao od sale ubacio 20 ?
Ma znam sto je najgore.Janez je napisao/la:@soccerfan
Naravno da su bebači![]()
Ali je i sam rekao da imaju dadilje koje pomažu supruzi i uskaču kad on nije tu tako da ne vjerujem da su stvari takve prirode uzrok lošim nastupima. Ako ništa u Americi ( znaš i sam jer živiš tamo) sve možeš srediti i organizovati, hvala Bogu on ima lovu.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
RealnoGledano
- Kontakt:
ma ima i Mirza muda jarane i to ko kosarkaske lopte inace ne bi uzimao ovoliko suteva
ako se uzme u obzir da zadnjih mjesec-dva da loptu sutne u nebo i njega bi promasio
ako se uzme u obzir da zadnjih mjesec-dva da loptu sutne u nebo i njega bi promasio
meni nije jasno kako za dvije cetvrtine koje su zajedno 24 minute potrosi se cijeli sat vremena
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Otislo pola raje a nekad znalo biti po 200 ljudi 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nekad je vala i Mirza znao zabiti po 4-5 trica za poluvrijeme pa je i 200 duša ostajalo, ovako loša igra loša posjeta na forumu.... Ali vjerna raja je vazda tu

Ja vala nemogu ove Netse vise gledati, smorise pravo. Toliko novaca bacenih uzalud. 
Zadnja izmjena: JoeCelt, dana/u 10 jan 2015, 03:03, ukupno mijenjano 1 put.
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
-
bhfanatic14
- Kontakt:
To je toJanez je napisao/la:Nekad je vala i Mirza znao zabiti po 4-5 trica za poluvrijeme pa je i 200 duša ostajalo, ovako loša igra loša posjeta na forumu.... Ali vjerna raja je vazda tu![]()
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ma ja pustio muziku i cekam kad ce Mirza uci.
Nisam neki fan kosarke, pogotovo kad igraju Netsi.
Nisam neki fan kosarke, pogotovo kad igraju Netsi.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ne kontam lopeza sto trice ne suta, kad mu je sut vise nego solidan
— Tony Adams.
— Tony Adams.
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Nema šta, kritični šuterski periodi za našeg Mirzu. Ja se nadam da nekako može ubaciti 10 poena do kraja aBd 
Da se hoce odlijepit Brooklyn,pa da udje Mirza i igra bez pritiska ikakvog,nek isforsira dok ne procepi,ovako katastrofa
Sad je Juka IN dok neki novi BiH klinci nedodju u NBA 
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Furkan se zove, ej Furkan

Mirza naguraj na 10 poena kako znas i umijes taman i ti sa njom kroz obruc usao

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.