Pa bice!Omar500 je napisao/la:Otkud vam to da će prijenos biti na BHT 1 ? Mislim, otkud Stoletu ta informacija
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- nookey
- Kontakt:
Protiv Borca mora biti totalna mobilizacija,znači nema fali nam ovo,nemamo ovo,ima da gori Grbavica i jug i sjever,a i približava se derbi,dosta je bilo uspavanke,vrijeme je da se svi probude!
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
A sto tica prijeti 14 godisnjacima,al nema veze ponovo ga svi maltretiraju i onog vaseg vuglu djeca od 15 godina maltretiraju radi im sklekove 

Nadam se, treba koreografija na jugu , i onda bakljada Jug-Zapad-Sjever-Istok i da grmiiii!!! Ma samo da raja dođe, to je glavnonookey je napisao/la:Protiv Borca mora biti totalna mobilizacija,znači nema fali nam ovo,nemamo ovo,ima da gori Grbavica i jug i sjever,a i približava se derbi,dosta je bilo uspavanke,vrijeme je da se svi probude!
I treba u prvoj tekmi zabiti jedan ili dva gola. Ono, biće nam mnogo lakše. I bolje ući u tekmu, u početak, a ne za razliku od prošle dvije tekme u kupu, počeci katastrofa. Tako smo i primili svaki gol u finalu kupa.
- nookey
- Kontakt:
Mislim da će nam odbrana sad biti jača sa Kerlom voljeli ga ne voljeli najači nam je sad igrač nazad.E sad ćemo vidjeti Vasilić kako će u Mostaru odigrati,ali mislim da će to do Borca sve nadoći,Višća će se potpuno oporaviti,da može čitavu utakmicu odigrati,Radovanović i Bešlija se vraćaju,tako da će to fino izgledati,samo treba muški odigrati i izvući dobar rezultat za revanš i ovdje ih dočekati kako treba!Omar500 je napisao/la:Nadam se, treba koreografija na jugu , i onda bakljada Jug-Zapad-Sjever-Istok i da grmiiii!!! Ma samo da raja dođe, to je glavnonookey je napisao/la:Protiv Borca mora biti totalna mobilizacija,znači nema fali nam ovo,nemamo ovo,ima da gori Grbavica i jug i sjever,a i približava se derbi,dosta je bilo uspavanke,vrijeme je da se svi probude!
I treba u prvoj tekmi zabiti jedan ili dva gola. Ono, biće nam mnogo lakše. I bolje ući u tekmu, u početak, a ne za razliku od prošle dvije tekme u kupu, počeci katastrofa. Tako smo i primili svaki gol u finalu kupa.
-
- Kontakt:
Nadat se povoljnom rezultatu u B.L. pa onda napunit Grbavicu i prolaz nece doc u pitanje 

Prenos ce biti , sipovac je potpiso ugovor odma !!Omar500 je napisao/la:Otkud vam to da će prijenos biti na BHT 1 ? Mislim, otkud Stoletu ta informacija
http://www.fkborac.net/sajt/novosti/rea ... 1/09/2010/
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
nemojte samo maice sa pogrešnim tekstom štampati 

- nookey
- Kontakt:
Jbg nije finale možda bi se i zaletiliKODRO je napisao/la:nemojte samo maice sa pogrešnim tekstom štampati

Pa druze ko da je finalenookey je napisao/la:Jbg nije finale možda bi se i zaletiliKODRO je napisao/la:nemojte samo maice sa pogrešnim tekstom štampati

ko ovo prodje njegov je kup , Sarajevo nea sanse, Zrinjski gola voda, Siroki mozda al o5 jaci smo i mi i vi od sirokog
Nista nas nije slomilo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
- nookey
- Kontakt:
Pa dobro ima ti ta mjestaPrPaAaa je napisao/la:Pa druze ko da je finalenookey je napisao/la:Jbg nije finale možda bi se i zaletiliKODRO je napisao/la:nemojte samo maice sa pogrešnim tekstom štampati![]()
![]()
ko ovo prodje njegov je kup , Sarajevo nea sanse, Zrinjski gola voda, Siroki mozda al o5 jaci smo i mi i vi od sirokog

Borac je trenutno u boljoj formi nas su povrede malo izbacile iz takta,ali biće tu guravo u obje utakmice
razmisljamo pogresno, treba borac skloniti na stranu trenutno je puno bitnija utakmica sa velezom, do borca ce se dosta stvari promjeniti vratice se neki igraci u ekipu ali velez je bitan da vece sad obezbjedimo priklucak za vodecima a i jako puno radi samopouzdanja.o borcu drugom prilikom.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- nookey
- Kontakt:
U pravu si,jako nam treba rezultat iz Mostara pa makar i neriješeno zbog samopouzdanja,a po svemu viđenom onakav Velež nam ne bi smio praviti probleme,ali opet,mi u gostima...pile87 je napisao/la:razmisljamo pogresno, treba borac skloniti na stranu trenutno je puno bitnija utakmica sa velezom, do borca ce se dosta stvari promjeniti vratice se neki igraci u ekipu ali velez je bitan da vece sad obezbjedimo priklucak za vodecima a i jako puno radi samopouzdanja.o borcu drugom prilikom.
Koji bolan crnac ? Ne misliš valjda na Kennyazeka_tm87 je napisao/la:trenira li jos uvijek onaj crnac s nama??

Ma, Velež će biti teško uzeti. Rani pogodak bi ih uništio, a oni idu na pobjedu. Ako bi znali postaviti dobru odbranu, počet će paničiti i praviti greške. Tu nastupamo mi

Može se Veležu i tri boda uzeti, i zaista bi bilo super uzeti 4-6 bodova iz sljedeća dva gostovanja ( Velež, Slavija ) . Jer, ne smijemo se pouzdati u plavo proljeće. Jeste da ćemo tada 99.99% bolje igrati, biti u formi i sve to, ali eto. Treba uzeti sve tekme kući i iz sljedeća dva gostovanja što više bodova, jer je ostatak gostovanja mnogo teži.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Utakmica u Mostaru je veoma bitna za nas i vrlo lako bi mogla biti prekretnica za nastavak sezone. Sa pobjedom ne dobijamo samo 3 boda nego puno vise. Izmedju ostalog, samopouzdanje igracima i podizanje atmosfere medju navijacima. Lakse bi igrali kup utakmicu sa Borcem. Pobjedom nad Celikom kuci, u sljedecem kolu, bi lakse docekali gostujucu utakmicu u Istocnom Sarajevu a onda i derbi.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ne znam ti za internet moj Hamo.Hamo je napisao/la:Stole de mi reci odma kako da gledam svoga Želju u dvije tekme protiv Borca (kup) i Čelik(liga),nisam u mogućnosti jer ću tada biti na putu.Da li će biti preko interneta![]()
AMAR OSIM
- samir_tm87
- Kontakt:
Stole iz Bora je napisao/la:Utakmica u Mostaru je veoma bitna za nas i vrlo lako bi mogla biti prekretnica za nastavak sezone. Sa pobjedom ne dobijamo samo 3 boda nego puno vise. Izmedju ostalog, samopouzdanje igracima i podizanje atmosfere medju navijacima. Lakse bi igrali kup utakmicu sa Borcem. Pobjedom nad Celikom kuci, u sljedecem kolu, bi lakse docekali gostujucu utakmicu u Istocnom Sarajevu a onda i derbi.
s pobjedom u mostaru i svim pobjedama kuci , pobjednom na hadisonu mozemo biti jeseni prvaci

EDIT : Hamo ako protiv celika bude na TV-u a mislim da bi trebala onda mozes naci preko neta a za borac nezz

Trenutno korisnika/ca: Hansestadt i 13 gostiju.