Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Svi vi koji kritikujete Mirzu ste mrzitelji Bosne i Hercegovine i jako zlonamjerni.
E to, toSteph je napisao/la:Svi vi koji kritikujete Mirzu ste mrzitelji Bosne i Hercegovine i jako zlonamjerni.

prošle sezone 136 trojki, ove 49, ako ovako nastavi, teško će do 100 trojki
Holjins ga maximalno forsira, ne bi li proradio, a on

Holjins ga maximalno forsira, ne bi li proradio, a on

Da si nam ti živ i zdrav Mirza je postao otac blizanaca u aprilu brate.soccerfan je napisao/la: Da li su provatni problemi? Mislim covjek je nedavno blizance dobio, pa ne spavanje, umor al brate da heftu dana ne spava bolje bi igrao. Zao mi ga majke mi.

Za sada imamo dvije misterije u 2015-oj godini :
1. Zasto je pucano na Charlie Hebdo ?
2. Kako Mirza igra ovoliko ?
1. Zasto je pucano na Charlie Hebdo ?
2. Kako Mirza igra ovoliko ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Boga mi ni sekunde zlonamjeran nisam. Nije mi jasno sta mu je. Eto ti kao dobronamjerna osoba mi objasni u cemu je stvar? Ajd molim te da mogu mirno zaspati.Steph je napisao/la:Svi vi koji kritikujete Mirzu ste mrzitelji Bosne i Hercegovine i jako zlonamjerni.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ma proradit ce brat,samo se valja nervirat dotad 

Ln noc momci, nema ovdje nista do kraja 2/11 sut
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Lose skroz a 15 min skoro..
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pehirali ste ga za sut fakat. Sjecam se da su neki poslije 4-5 utakmica postavljali tabele najboljih sutera i kur*ili se. Od tada nista ne moze pogoditi. 

Kad je imo onu krizu prosle godine mislio sam da nemoze losije od toga al sam se zajebo .
Ma dobro bebe su jos uvijek jbg.Janez je napisao/la:Da si nam ti živ i zdrav Mirza je postao otac blizanaca u aprilu brate.soccerfan je napisao/la: Da li su provatni problemi? Mislim covjek je nedavno blizance dobio, pa ne spavanje, umor al brate da heftu dana ne spava bolje bi igrao. Zao mi ga majke mi.Ako su stvarno neki privatni problemi treba onda uzeti predah i riješiti to, ali čisto sumnjam izgleda da je u ozbiljnoj šuterskoj krizi koja se nastavlja i večeras.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
do toga jecalcio je napisao/la:Pehirali ste ga za sut fakat. Sjecam se da su neki poslije 4-5 utakmica postavljali tabele najboljih sutera i kur*ili se. Od tada nista ne moze pogoditi.

Edo Bavčić bi ubo makar dvije, a i ono polaganje...e moj Mirzete.
Ma sarkastičan sam..soccerfan je napisao/la:Boga mi ni sekunde zlonamjeran nisam. Nije mi jasno sta mu je. Eto ti kao dobronamjerna osoba mi objasni u cemu je stvar? Ajd molim te da mogu mirno zaspati.Steph je napisao/la:Svi vi koji kritikujete Mirzu ste mrzitelji Bosne i Hercegovine i jako zlonamjerni.
Za čudo Božije su sada svi složni.. Prije kada napišeš kritiku, fakat dobronamjernu (uostalom zašto bi ovdje neko mrzio Mirzu), si bio neprijatelj države.
Odavno je jasno da njemu Netsi ne odgovaraju, no ne mogu se oteti dojmu da je i on nekakav čudan.
@soccerfan
Naravno da su bebači
Ali je i sam rekao da imaju dadilje koje pomažu supruzi i uskaču kad on nije tu tako da ne vjerujem da su stvari takve prirode uzrok lošim nastupima. Ako ništa u Americi ( znaš i sam jer živiš tamo) sve možeš srediti i organizovati, hvala Bogu on ima lovu. 
Naravno da su bebači

Patnja ziva za gledati, ali sta da se radi. Izvlacio se Mirza i iz gorih situacija, izvuci ce se i iz ovoga. Hollins radi pravi posao i maksimalno ga forsira, ali Mirza nikako da mu to vrati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.