FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mi realno odron.
Samo cudo ce biti ako izborimo evropu.
Mi u ligi nismo vise konkurentni. Bar da se okrenemo "mladjim" snagama, da nesto probamo prikazati neki plan. Nas ucijenjuje mrtvi Ovcina, lik godinu nema nastupa a i u najboljoj formi solidan igrac za nas.
Upravu ne treba ni komentarisati. Izgleda da se probaju dugovi servisirati, ali pitanje je ko je te novce navukao.
Steta velika steta za klub kao sto je Zeljeznicar.
Plan nikakav ne vidim, sve kasno, sve onako solidno.
Samo cudo ce biti ako izborimo evropu.
Mi u ligi nismo vise konkurentni. Bar da se okrenemo "mladjim" snagama, da nesto probamo prikazati neki plan. Nas ucijenjuje mrtvi Ovcina, lik godinu nema nastupa a i u najboljoj formi solidan igrac za nas.
Upravu ne treba ni komentarisati. Izgleda da se probaju dugovi servisirati, ali pitanje je ko je te novce navukao.
Steta velika steta za klub kao sto je Zeljeznicar.
Plan nikakav ne vidim, sve kasno, sve onako solidno.
Vakat je da krenu sa prodajom karata
-
- Kontakt:
Mi protiv Minska imamo sansu jedino ako se zatvorimo i sacuvamo mrezu kod kuce, a u revansu sta Bog da. Stvarno ne vidim drugu opciju, sumnjam da se mozemo nadigravati sa njima.Bersaga je napisao/la: ↑02 jul 2023, 20:52E čuj odrekli se Evrope, kako da ne. To je možda želja ovih antiželjovaca koji ordiniraju ovdje. Jasno je da nećemo početi protiv Dinama sa 3 štopera i kad ćeš isprobati par kombinacija ako ne u prijateljskim utakmicama? Uvjeren sam da ćemo ih taktički "poklopiti", Bašić je dokazao da ima znanje i studiozan pristup pripremi utakmice. Naravno, igrat će tu dosta faktora. Brinu Cocine kardinalne greške, kad pogriješi baš pogriješi. Jučer ima dva izbora ili golmanu ili u aut i on ono uradi a isto tako protiv crnogoraca kada je povukao naprijed i okliznuo se i stvorio im gol šansu.
U srijedu odigrati sa najjačim sastavom a onda sutradan ispratiti bjeloruse, igraju protiv trećeplasirane ekipe u gostima.
Mulalić; Galić, Kosorić, Cocalić, Jašarević; Mekić, Rustemović, Drljo, Štilić, Amoah; Krpić. Očekujem ovih prvih 11.
Vidjet ćemo ko ostaje od ovih sa probe. Po mom mišljenju Bilal se najbolje pokazao, saudijac je interesantan igrač i brazilac onako, nit smrdi nit miriše.
Hrabro, disciplinovano i muški, uz našu podršku ni pozitivan rezultat neće izostati.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Pa ne znam bas drug da se nismo odrekli i da je to samo "stav" forumasa. Za eEvropu i tako ozbiljnu utakmicu nakon nekog vremena se treba klub pripremat danima. Pokusati zadrzati glavne igrace, ako nisi u stanju onda dovedes adekvatne zamjene za prve ekipe odma i onda tu ekipu uigravas za takve utakmice , konstantno, uz par izmjena. Mi doveli 6.7 amatera i probavamo, 10 dana do utakmice mi pokusavamao nesto. Citave pripreme smo potrosili na probe amatera od kojih ce jedan ili dva igraca ostati i oni ce biti 90% vremena na klupi sa nekim epizodnim ulogama i samo po potrebi. U evropske utakmice ulazis slabiji 30,40% nego sto si bio kad si izborio evropu. U sredini si se potpuno oslonio na 3 igraca koja su gotovo ista sva 3. Znaju onako lopte igrati , fino ih je pogledati, nijedan ne moze trcati, sva 3 prespora igraca, u fizickoj igri ne postoje u zracnim duelima ne postoje, uzeti lopte tesko mogu ikome. Oslonili sko se na 2 stopera od po 35.godina koji sve vise sa nekim potezima izgledaju amaterski(pogotovo cocalic) isto tako izuzetno spori i slabi sa loptom. Bekovi koji ako imaju dobar dan malo lice na bekove a u 80% utakmica i situacija izgledaju ko da ne igraju ozbiljan fudbal( pogotovo jasarevic- neki potezi su neobjasnjivi za profesionalnog fudbalera). U napadu imas Amoaha od kojeg mozes nesto ocekivati, ostalo nit smrdi nit mirise, gasal iz povrede poznavajuci nase omladince dabogda da uspije da se vrati, drljo onako moze uci po20tqk minuta u ozbiljnoj ekipi da proba promjeniti tok ili sutne koju loptu i krpic koji je od povratka dao 2.3 gola i ocigledno ce mu trebati prilican broj sansi za go, a ne znam bas da cemo ih stvarati.
Ne znam bas da su se navijaci odrekli evrope a da klub pokusava da nas razuvjeri.
Ne znam bas da su se navijaci odrekli evrope a da klub pokusava da nas razuvjeri.
Na Grbavici nula protiv bjelorusa, puna saka. Samo gol ne primiti, mada tesko izvodljivo s ovom odbranom.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Jel se vi sjecate da smo se jedva skupili da odigramo predproslu sezonu, pocetak prosle za nijansu bolji. Evropu smo dobili na osnovu navijaca i par bljeskova igraca. Jeste li svjesni u kakvim smo dugovima, sad je situacija po tom pitanju malo bolja ali dovodjenjem tih velikih pojacanja i njihovim placanjem bi opet bili pri ambisu a i jednostavno nemamo para trenutno za njih.
Zar nije rjesenje vracat dugove ovom dinamikom i pokusat se opet potuc za Evropu. Pod broj 1 je da tribine budu kao proslu sezonu te da uprava nastavi vracat dugove. U tome je kljuc. Vjerujem da bi ovim tempom sledece sezone mogli ocekivat neka "jaca imena".
Eto kao ovi iz uprave ne bi voljeli dovest mega igrace poosvajat sve zivo. Na kraju mozda i imaju kontakte sa nekim igracima ali znate kako to hoda, dok im ne propadne nesto vani mi smo na cekanju.
Zar nije rjesenje vracat dugove ovom dinamikom i pokusat se opet potuc za Evropu. Pod broj 1 je da tribine budu kao proslu sezonu te da uprava nastavi vracat dugove. U tome je kljuc. Vjerujem da bi ovim tempom sledece sezone mogli ocekivat neka "jaca imena".
Eto kao ovi iz uprave ne bi voljeli dovest mega igrace poosvajat sve zivo. Na kraju mozda i imaju kontakte sa nekim igracima ali znate kako to hoda, dok im ne propadne nesto vani mi smo na cekanju.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Sto da ne primimo gol, da nije mozda zbog gola u gostima hahahhahah
Jedva cekam da se zacepe usta svim pljuvacima sportskog segmenta.
Jedva cekam da se zacepe usta svim pljuvacima sportskog segmenta.
-
- Kontakt:
Nije, vec zbog prednost pred revans. Ako pred 13000 nasih navijaca ne mozemo sacuvati mrezu, uzalud je onda ocekivati nesto u revansu, jer ko da gledam, bice problem sa transport, igracima kasnio avion, kasno stigli, bili umorni, itd.
-
- Kontakt:
Čemu život kad u njemu imaš toliko negative? Ovim negativcima preporučujem kolektivno samoubistvo, kako bi nas koji želimo pozitivno razmišljati ostavili na miru.
-
- Kontakt:
Nama su i dalje glavni oslonci ljudi 35+ godina. Aci, Coci i Stili kipove napraviti ispred stadiona. Pored dva veterana imas nesigurnig Drinu, Dubackica i veznog Adonisa
Ulazis sa bekovima koji su mentalno nestabilni Galic i Jasarevic.
Veznim Mekicem, Rustemovicem, klupa Biber i Hajdarevic, Beca, i Arapom
Krila Amoah, Drljo, povratnik nakon povrede Gasal i puno sporiji Santos
Spicevi Krpic, Haracic, Hodzic luta po Dubaiju.
Pohvale za trenera koji nije ruznu rijec ili kritiku uputio nekome a ima dosta razloga za to. Radi sto ima bez ikakve hampe.
Pustas Pirica, Kobasevica, Krizevca. Hocemo se kladiti da cemo ih vracati za par godina?
Licno sam bez ikakvih ocekivanja.
Ako nemas para, moras imati neki plan izlaza iz krize.
Da li ulaskom "jacih" ljudi koji ce dobiti upravljacka prava, transferima, ovom dinamikom nikad necemo vratiti dugove. Jer sve zavisi od navijaca..
Ulazis sa bekovima koji su mentalno nestabilni Galic i Jasarevic.
Veznim Mekicem, Rustemovicem, klupa Biber i Hajdarevic, Beca, i Arapom
Krila Amoah, Drljo, povratnik nakon povrede Gasal i puno sporiji Santos
Spicevi Krpic, Haracic, Hodzic luta po Dubaiju.
Pohvale za trenera koji nije ruznu rijec ili kritiku uputio nekome a ima dosta razloga za to. Radi sto ima bez ikakve hampe.
Pustas Pirica, Kobasevica, Krizevca. Hocemo se kladiti da cemo ih vracati za par godina?
Licno sam bez ikakvih ocekivanja.
Ako nemas para, moras imati neki plan izlaza iz krize.
Da li ulaskom "jacih" ljudi koji ce dobiti upravljacka prava, transferima, ovom dinamikom nikad necemo vratiti dugove. Jer sve zavisi od navijaca..
Znaci borusija kad igra domace tekme pred 60-70k ljudi nikad ne bi smjela primiti gol.19vendetta87 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 00:00Nije, vec zbog prednost pred revans. Ako pred 13000 nasih navijaca ne mozemo sacuvati mrezu, uzalud je onda ocekivati nesto u revansu, jer ko da gledam, bice problem sa transport, igracima kasnio avion, kasno stigli, bili umorni, itd.
Mogo bi jedan potpis u ovih dan,dva se smanji nervoza 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- dubioza144
- Kontakt:
Jok to su ovi sa probe
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Nije sa probe, iako će i tu biti potpisa. Ovaj je želja već dugo vremena. Al neću da trčim pred rudu dok se potpis ne stavi.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Po čemu je to Ovčina neki spektaluran igrač, koliko se on premišlja i koliko ga raja na fb "želi"..
Solidan premijerligaški igrač i ništa više od toga, koji pritom nije igrao polusezonu čitavu.
Solidan premijerligaški igrač i ništa više od toga, koji pritom nije igrao polusezonu čitavu.
-
- Kontakt:
Naspram Galica je Dani CarvajalavalPacidoroP je napisao/la: ↑03 jul 2023, 11:38Po čemu je to Ovčina neki spektaluran igrač, koliko se on premišlja i koliko ga raja na fb "želi"..
Prvo sto defanzivno bolji nego ijedan nas bek, drugo jaci je u ofanzivi nego ijedno nase krilo osim amoahaavalPacidoroP je napisao/la: ↑03 jul 2023, 11:38Po čemu je to Ovčina neki spektaluran igrač, koliko se on premišlja i koliko ga raja na fb "želi"..
Trece tehnicki je potkovaniji nego nasi bekovi i krila
Cetvrto trci vise nego bilo ko od ovih
Peto fali nam igraca
Od bekova i krila koje mi imamo jedino Amoah moze stati u istu recenicu s Ovcinom
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ja se izvinjavam što upadam ali moram reći da je Ovčina defanzivno rupa a naprijed odličan igrač. Prirodna pozicija mu je inače desno krilo silom prilika kod Dudića prebačen na beka sigurno svi znaju al eto. Čisto da se od njega ne pravi dani alves, dobar igrač ali sa određenim nedostatcimaNoDi80 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 11:47Prvo sto defanzivno bolji nego ijedan nas bek, drugo jaci je u ofanzivi nego ijedno nase krilo osim amoahaavalPacidoroP je napisao/la: ↑03 jul 2023, 11:38Po čemu je to Ovčina neki spektaluran igrač, koliko se on premišlja i koliko ga raja na fb "želi"..
Trece tehnicki je potkovaniji nego nasi bekovi i krila
Cetvrto trci vise nego bilo ko od ovih
Peto fali nam igraca
Od bekova i krila koje mi imamo jedino Amoah moze stati u istu recenicu s Ovcinom
- jointunija
- Kontakt:
Četvrtak ili petak.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.