FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

barca_87
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la barca_87 » 20 jan 2013, 16:49

Scof1eld je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:Sta ima valdes no tuvo culpa en ninguno de los tres goles :roll:

Ovo poslije da nije odbranio nijedan sut, mislim da nijedan golman u historiji fudbala nema vise utakmica sa takvom statistikom. Covjek samo ove zadnje dvije sezone ima minimalno dvadeset gdje je svaki sut go :lol:
de ba sta bezze pricas tu svaki udarac na gol prima gol,sinoc sva tri gola svi mediji su slozni da ni za jedan nije kriv i svako normalan vidi da nema valdes nista sa ta tri gola a ti se pravis neki strucnjak ,, A kako nije odbranio ni jedan sut,na kraju poluvremena castro kad je suto ko voleom i to nije jel odbranio,to je bila dobra sansa ,sad ces rec imo srece puco blizu njega il tako nesh slicno ,al uglavnom nije sve uslo sto su sutali sto ti pricas i otpisi ovu utakmicu od tih gdje svaki sut gol bio ha ya

od tih dvadest tekmi mozda 15 je gdje neko drugi pogrijesi i protvnicki igrac ima cistu sansu gdje ne bi ni jedan golman odbranio pa ni valdes,npr ko sinoc, sta bi to uradio drugi golman kod ove tri situacije bgt ccc,mozda produzio ruku ko na tekken 3 il sta vec :lol:

al neka ti vidis nesto a novinari glupi i ne znaju sto pisu da nije kriv ni za jedan gol sinoc,na drogama su 100% a ti si upravu

edit: kad madridska marca pise koja jedva ceka neke kikseve da bi oblatila nekog igraca barce da valdes nije mogo nista kod ova tri gola
"NO PUDO HACER NADA EN LOS GOLES REALISTAS"
Ma uvijek ista prica, nikad nije njegov go, nikad nista nije mogao uraditi. :roll:

Covjek ima u sezoni prosjek vise od gola po utakmici a sigurno barca nema veci prosjek od 3 suta koja im se upute. Kriv je direktno za ispadanje od Chelsea gdje imas omjer suteva 40:3 a izgubis 2:3. Kriv ja za poraz u superkupu. Jedini zasluzan za njegovu karijeru je tim koji njegovu nesposobnost maksimalno pokriva jer ne mogu zamisliti kakve ce brojeve imati u timu kojem se osuta 10+ puta na utakmici.

Da nije trebao biti proglasen za igraca utakmice zbog te odbrane, ipak je primio samo 3/4 :roll:

Naravno da ce Marca to pisati, njima najvise odgovara da agent Valdes sto duze ostane :mrgreen:
pa hajd sta je trebo uradit kod golova sinoc?hajd mi ti lijepo reci ??? mozda pric mascheranu i pitat ga "u koju stranu ces pucat da znam gdje se bacit " il sta ??

da kriv je sto je drogba sa 5 metara dao gol ,tu bi inace svaki golman odbranio iz peterca gol ko iz sale ,kriv je sto je torres sam izaso pred njega a najblizi igrac barce bio 40 metara od gola a sto su alexis i kompanija (u londonu) fulali nemoguce sanse sto bi i adilovic iz zelje dao to nista jel

de ba malo realnosti ,cuj valdes direktno kriv za ispadanje a napadaci barce od 40 suteva u okvir gola dali 2 gola ,messi fulo penal itd itd i valdes je kriv ba ;) hahahahahahahh dobar
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 jan 2013, 17:41

@barca_87
jel se ti to zayebajes s nama il nisi ozbiljan ? Nemam pojma sto branis flopinu. Imas pravo da ne vidis sto svi ostali vide, ali nemas pravo da budes uporan u odbrani najvece flopine u prvih 11 blaugrane. Yel tvoja glava umislila da vise voli klub od nas ostalih ?
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 20 jan 2013, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 20 jan 2013, 18:00

Ma nema tu rasprave vise.
Covjek vam fino objasni sta i kako i vi opet po svome.
Eto, Valdes ce otici poslije 2014-te i Barca ce dobiti novog golmana.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 jan 2013, 18:06

M4kaveli je napisao/la:Ma nema tu rasprave vise.
Sta je fino objasnio ? S koje udaljenosti je Drogba dao gol - s te udaljenosti veliki Iker skida 70% lopti. Na nasu zalost za razliku od naseg flopine njega lopta "slucajno" ne pogadza u ruke, glavu, pruzenu nogu. Naseg konja ni u kopito da pogodi. Sve i jedan sut mu je u mrezi. Nek ide u 3pm i on i njegovi refleksi i odbrane. Nije toliko sve ovo vezano za sinosnju utakmicu, ali halo ba hajvane hocel ti ikad kopito il glavusa biti slucajno na mjestu da te pogodi ? Ma nikad. :evil: Svaki sut na prvu stativu GOL. po sredini GOL ispod ruke, sa strane naravno GOL. Imal ikad srece kod ovog papka. NIKAD. :evil: Nosi sugu u neki novi klub. :evil:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 20 jan 2013, 19:00

bparena je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:Ma nema tu rasprave vise.
Sta je fino objasnio ? S koje udaljenosti je Drogba dao gol - s te udaljenosti veliki Iker skida 70% lopti. Na nasu zalost za razliku od naseg flopine njega lopta "slucajno" ne pogadza u ruke, glavu, pruzenu nogu. Naseg konja ni u kopito da pogodi. Sve i jedan sut mu je u mrezi. Nek ide u 3pm i on i njegovi refleksi i odbrane. Nije toliko sve ovo vezano za sinosnju utakmicu, ali halo ba hajvane hocel ti ikad kopito il glavusa biti slucajno na mjestu da te pogodi ? Ma nikad. :evil: Svaki sut na prvu stativu GOL. po sredini GOL ispod ruke, sa strane naravno GOL. Imal ikad srece kod ovog papka. NIKAD. :evil: Nosi sugu u neki novi klub. :evil:
Ja ozbiljno nekad pomislim da si ti bolestan , ili da nisi sav svoj... Čekaj , šta ti imaš od toga što stalno pljuješ po Valdesu ? Loš je golman , pa opet ne uzima ti Valdes platu ili slično nešto . Smiješno mi je da vidim kad se toliko uživiš i počneš psovat okolo liku (kao i Thiagu prije par dana) , kao da od Barcinih rezultata živiš...

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 20 jan 2013, 19:23

azTer je napisao/la: svjesni smo da stalno dolaze te priče o budućim zvijezdama iz la masije, ali mene je ovaj mali do sad, čini mi se, najviše dojmio. to je praktički dijete, a ima hladnokrvnost pravog centarfora. treba pitat falkaa jel **** šta po aziji prethodnih godina.
Umirem. :lol: :lol: :lol:
Smoke Weed Everyday!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 20 jan 2013, 19:33

bparena je napisao/la:@barca_87
jel se ti to zayebajes s nama il nisi ozbiljan ? Nemam pojma sto branis flopinu. Imas pravo da ne vidis sto svi ostali vide, ali nemas pravo da budes uporan u odbrani najvece flopine u prvih 11 blaugrane. Yel tvoja glava umislila da vise voli klub od nas ostalih ?
ne branim ja njega toliko sad koliko mi je smijesno da ga krivite za svaki moguci gol gdje bi makar 80 % golmana primila gol, ko npr sinoc ,ja lijepo kazem sta je to on trebo uradit pa da ne primi gol ,ja nezz a nezz ni ti ,jer jedino da je vidovit pa da zna unaprijed sta ce se desit ,jedino tako .Jos i novine pisu da nije kriv ni za jedan gol al ne ko ce vama strucnjacima dokazat. Hajd kad nekad pogrijesi pa onda ga i ne bi branio nego bi ga i napo a i napado sam ga kad je bilo razloga za to.Sad nesh napadat ga za ove golove je smijesno,ja mislim da je tebi valdes kriv za svih 23 gola koja je barca primila u la ligi a ne vidis greske odbrane i neke nesretne situacije .Svaki moguci gol koji je barca primila ti neshto si napado njega flop ovo ono i spominjo super kup ,ja mislim da neces to zabravit ni za 10 godina ,ko da je u nezz kojoj utakmici pogrijesio a ne u super kupu,trofej koju je najmanje bitan.

uglavom nije valdes neki golman sad naspram casillasa ,al nije ni toliko los koliko ti to nesh potenciras i koliko si dosadan sa tim flop ovo ono ko da svaku utakmicu pravi neke katastrofalne greske
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 20 jan 2013, 20:17

[youtube][/youtube]

analiza utakmice axel torresa sa gol televizije ;)

edit:stvarno alves je van forme al skroz ,pa koliko puta ljudi dadose na isti fazon gol sto on ne pokriva svoju stranu ccc

MES QUE UN CLUB !!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 20 jan 2013, 20:58

Tito Vilanova neće prisustvovati meču sa Malagom koji je na rasporedu u četvrtak. Sutra putuje u SAD i ostat će tamo desetak dana zbog zdravstvenih razloga.

Dani Alves je igrač koji je uputio najviše asistencija u La Ligi u posljednjih 10 sezona.
Sad ne znam da li je ovo istina ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 jan 2013, 21:29

@viKK
sta tebe briga jesam li ja bolestan ? :evil: Okrenes se oko sebe i pogledas jesul OK. Ja sam nebitan...

I nije tebe briga kolikok su mi oni bitni a koliko nebitni. VV, i arogantni Thiago mi znaju pokvariti vece. A ono maksuz ostanem kuci da pogledam tekmu i naravno da im ne halalim prokockano vrijeme. I mojne me sad pitat sto ostajem. I to te nije briga. Ne psujem nit vrijedzam ikog na forumu i onda je sve ostalo samo moje misljenje.

@M4kaveli
Alves je u kombinaciji s Mesijem extra momenat. Mislim da je Mesi bas na asistenciju Alvesa dao mnoge golove do sad.

@barca_87
Alves je sinoc lose reagovo (bolje reci nereagovo) kod prvog gola isto kao sto je uradio kod prvog gola Intera u Milanu. Nije ga nigdje bilo - ostavio covjeka skroz usamljenog.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 20 jan 2013, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 jan 2013, 21:36

M4kaveli je napisao/la:
Dani Alves je igrač koji je uputio najviše asistencija u La Ligi u posljednjih 10 sezona.
Ima 71 asistenciju. Poređenja radi, Xavi je na 62, Messi na 75. Ovo su podaci koje ja imam, nisam gledao ostale igrače, al' sumnjam da je neko skupio više od njih. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 20 jan 2013, 21:54

Možda bi i Inijesta mogao biti tu negdje.

A Alves zato ove sezone na 13 utakmica nema ni gol ni asistenciju u Primeri.
Smoke Weed Everyday!

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 20 jan 2013, 22:03

EvoMene je napisao/la: A Alves zato ove sezone na 13 utakmica nema ni gol ni asistenciju u Primeri.
Ko li je onda Pedru jucer asistirao za gol :?

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 jan 2013, 22:06

PatrickBateman je napisao/la:
EvoMene je napisao/la: A Alves zato ove sezone na 13 utakmica nema ni gol ni asistenciju u Primeri.
Ko li je onda Pedru jucer asistirao za gol :?
Alves je to bio i sinoc ima asistenciju, a cesto on to uradi pa mislim da mu ovo nije jedina asistencija u 13 tekmi.

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 20 jan 2013, 22:07

Lapsus. :D

Prva je 99 %. Ja se ne mogu sjetiti nijedne više.
Smoke Weed Everyday!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 20 jan 2013, 23:14

Ma Alves i Messi se najbolje razumiju.
Pogotovo je to bilo izrazeno prosle i pretprosle sezone.
Ali da ima toliko asistencija, nisam znao.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 20 jan 2013, 23:47

bparena je napisao/la: @barca_87
Alves je sinoc lose reagovo (bolje reci nereagovo) kod prvog gola isto kao sto je uradio kod prvog gola Intera u Milanu. Nije ga nigdje bilo - ostavio covjeka skroz usamljenog.
ma hajd to je bilo davno ,a jesil pogledo ovaj video sa gol televizije ,bas su sve golove prikazali sto je alves kriv ove sezone ,sve na isti fazon ,ode previse u sredinu odbrane a ne obraca paznju na lijevo krilo protivnicke ekipe ,tako seviila dala gol,real dao ,sociedad (na nou campu),bas previse puta mu se ove sezone to desava

MES QUE UN CLUB !!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 jan 2013, 23:57

barca_87 je napisao/la:
bparena je napisao/la: @barca_87
ma hajd to je bilo davno ,a jesil pogledo ovaj video sa gol televizije ,bas su sve golove prikazali sto je alves kriv ove sezone ,sve na isti fazon ,ode previse u sredinu odbrane a ne obraca paznju na lijevo krilo protivnicke ekipe ,tako seviila dala gol,real dao ,sociedad (na nou campu),bas previse puta mu se ove sezone to desava
Ne stvarno mi Alves nekad bude skroz naskroz nejjasan. Izgubi se na momenat ko sto se kaze "ko mjuha bez glave" i nigdje ga. Mislim ko da mu se nesto preklopi u glavi i onda neki cudni ubacaji, cudni nabacaji a tamo gdje nam treba - velika nula. :shock: Mnogo vise misli o napadu nego o samoj odbrani gdje mu je prirodno mjesto. Ma sve u svemu sve do biskvita nam je veliki upitnik. :( jedan star, drugi na izletu i nema ga gdje treba, treci golgeter u svoj gol, cetvrtom misli na tribinama uz kolumbijski ritam, na golu da vise ne ponavljam, al sve u svemu daleko neozbiljnije od onog djela od biskvita do pedra.

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 21 jan 2013, 00:07

Monolog je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:
Ima 71 asistenciju. Poređenja radi, Xavi je na 62, Messi na 75. Ovo su podaci koje ja imam, nisam gledao ostale igrače, al' sumnjam da je neko skupio više od njih. :D
Odakle ti ovi podaci ? Za Messija?

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 21 jan 2013, 00:10

Francuska wikipedia kaze da ima 80, a ona je poprilično tačna.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: HalaMadrid i 1 gost.