pa hajd sta je trebo uradit kod golova sinoc?hajd mi ti lijepo reci ??? mozda pric mascheranu i pitat ga "u koju stranu ces pucat da znam gdje se bacit " il sta ??Scof1eld je napisao/la:Ma uvijek ista prica, nikad nije njegov go, nikad nista nije mogao uraditi.barca_87 je napisao/la:de ba sta bezze pricas tu svaki udarac na gol prima gol,sinoc sva tri gola svi mediji su slozni da ni za jedan nije kriv i svako normalan vidi da nema valdes nista sa ta tri gola a ti se pravis neki strucnjak ,, A kako nije odbranio ni jedan sut,na kraju poluvremena castro kad je suto ko voleom i to nije jel odbranio,to je bila dobra sansa ,sad ces rec imo srece puco blizu njega il tako nesh slicno ,al uglavnom nije sve uslo sto su sutali sto ti pricas i otpisi ovu utakmicu od tih gdje svaki sut gol bio ha yaScof1eld je napisao/la:Sta ima valdes no tuvo culpa en ninguno de los tres goles![]()
Ovo poslije da nije odbranio nijedan sut, mislim da nijedan golman u historiji fudbala nema vise utakmica sa takvom statistikom. Covjek samo ove zadnje dvije sezone ima minimalno dvadeset gdje je svaki sut go
od tih dvadest tekmi mozda 15 je gdje neko drugi pogrijesi i protvnicki igrac ima cistu sansu gdje ne bi ni jedan golman odbranio pa ni valdes,npr ko sinoc, sta bi to uradio drugi golman kod ove tri situacije bgt ccc,mozda produzio ruku ko na tekken 3 il sta vec![]()
al neka ti vidis nesto a novinari glupi i ne znaju sto pisu da nije kriv ni za jedan gol sinoc,na drogama su 100% a ti si upravu
edit: kad madridska marca pise koja jedva ceka neke kikseve da bi oblatila nekog igraca barce da valdes nije mogo nista kod ova tri gola
"NO PUDO HACER NADA EN LOS GOLES REALISTAS"![]()
Covjek ima u sezoni prosjek vise od gola po utakmici a sigurno barca nema veci prosjek od 3 suta koja im se upute. Kriv je direktno za ispadanje od Chelsea gdje imas omjer suteva 40:3 a izgubis 2:3. Kriv ja za poraz u superkupu. Jedini zasluzan za njegovu karijeru je tim koji njegovu nesposobnost maksimalno pokriva jer ne mogu zamisliti kakve ce brojeve imati u timu kojem se osuta 10+ puta na utakmici.
Da nije trebao biti proglasen za igraca utakmice zbog te odbrane, ipak je primio samo 3/4![]()
Naravno da ce Marca to pisati, njima najvise odgovara da agent Valdes sto duze ostane
da kriv je sto je drogba sa 5 metara dao gol ,tu bi inace svaki golman odbranio iz peterca gol ko iz sale ,kriv je sto je torres sam izaso pred njega a najblizi igrac barce bio 40 metara od gola a sto su alexis i kompanija (u londonu) fulali nemoguce sanse sto bi i adilovic iz zelje dao to nista jel
de ba malo realnosti ,cuj valdes direktno kriv za ispadanje a napadaci barce od 40 suteva u okvir gola dali 2 gola ,messi fulo penal itd itd i valdes je kriv ba