Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Jako lijepo sto se jedan portal, koji bi trebao biti neovisan i u sluzbi naroda, otvoreno stavlja na stranu Enesa Trnovcevica, dokazanog neprijatelja BH sporta. Mozete vi govoriti koliko hocete da je to "Jusufova strana", medjutim tu se Jusuf Nurkic ne pita apsolutno nista. On je intelektualno na nivou djeteta iz drugog razreda osnovne, stoga sve sto procitate da je izjavio na ovu temu, rijeci su njegovog pohlepnog agenta. Shvatam ja da vam je Harun Mahmutovic malo stao na zulj, uskracujuci vam neke stvari u odredjenim momentima, shvatam ja da ste ljuti mozda na njega licno, ali ovo sto radite nije dobro za cjelokupnu situaciju ni za BH kosarku opcenito. Ja sam prvi bio bijesan na Haruna zbog ovih Facebook ispada, i sad smatram da se radi takvih stvari u vecini firmi dobija otkaz, izuzetak ne bi trebao biti ni Kosarkaski Savez. Ali gledajuci iskljucivo ovu trakavicu na relaciji Enes-Harun, ja cu uvijek vise vjerovati dokazanom kosarkaskom radniku, nego covjeku koji ima kompleks od vlastitog imena i prezimena, ljudskoj i moralnoj nuli koja Slovencima godinama odvodi nasu djecu.
Mozete sad slobodno i mene proglasiti placenikom, ako vam tako vise odgovara.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Sve rečenoKK_Bosna je napisao/la:e moj @mirzatele, jesi li konacno shvatio da je moj post od 30. oktobra u kojem sam rekao da juka nece igrati zbog haruna i dine istinit? i ne moras se ubijatimirzatele je napisao/la:Molim da se tema ovog izdajnika skloni sa ovog pdf-a
SRAMI SE JUSUFE![]()
tada sam samo kratko napisao nepobitnu i istinitu cinjenicu koju sam podijelio sa vama jer sam bio 100% siguran u to sta govorim, a eto vidite da je juka to javno i rekao danas... necu ni sada duziti, samo ukratko:
prvo treba krenuti od pocetka... ovaj post je izuzetno tacno napisan i svi ga trebaju jos jednom dobro procitati da shvate najprije kakva je realacija na liniji jusuf - enes:
odnosno, da to srocimo u jednu recenicu: jusuf je enesov rob.BenjooJutub je napisao/la:Znam Juku od kako je došao u Laško, bili smo u dobrim odnosima, družili smo se često i sl.
Ovaj njegov menadžer je takav kakav je, on je prvo Jusufa naučio da hoda sa laganim treninzima u OŠ "Bašigovci" zatim su sišli u Tuzlu gdje je trenirao u dvorani gdje igraju KK Falconsi. Tu ga je učio osnovama trčanja. Kada je stigao u Laško, usavršavao je trčanje i lagano se uključivao u treninge. E u to vrijeme, tokom tih godina Jusuf je morao sa Enesom potpisati "kijamet" nekih ugovora, nekih osiguranja i šta ja znam sve. Ovo je 100% istina.
I da li vi stvarno mislite da ovo Jusuf govori što on želi da govori ili je jednostavno primoran od strane mnadžera? Niste ni svjesni da bi ostao bez prebijene marke kada bi okrenuo leđa Trnčeviću, ne samo sada, nego za cijelu svou karijeru.
Imamo sreću što je Trnčević zakuhao sa ljudima iz Laškog ( od tada ni jednog igrača više nije doveo u Laško, a prije Juke je doveo Omića i Atanackovića)) pa je Jusuf prešao u Cedevitu, a poslije kada je nuđen Slovencima nisu ni htjeli da čuju za njega, prvenstvano zbog Trnčevića pa je to naš savez iskoristio bez i po' muke. Juka uopšte nije bio u lošim odnosima sa ljudima iz Laškog, nego je morao glumiti, pogađajte - zbog menadžera.
Kada je tad takav uticaj imao na njega, možete mislit kako je to tek danas, kad je Juka uspjeo u karijeri i kakve sve cake izvodi Trnčević da bi zgrnuo što više keša u svoj džep.
to smo valjda apsolvirali? idemo dalje:
enes, dokazani neprijatelj bosne i hercegovine ne voli dinu konakovica (vjerovatno dino ni njega ne voli, uostalom, nijedan patriota ne bi smio da voli ljigavca i neprijatelja drzave) i tu je kljuc citave ove sapunice.
takodjer, enes ne voli ni haruna jer otkako je ovaj postao gensek enes vise ne moze raditi kontra drzave, tj. krasti joj igrace... enesu je cak i krivo sto je harun zajedno s acom nagovorio juku da izabere BiH prije slovenije (enesova zelja, ipak EU pasos je EU pasos)... tu je aco, kao veliki demagog i manipulator, odigrao ogromnu ulogu!
racunica je jednostavna. juka ne igra za reprezentaciju = bolji status u denveru. bolji status u denveru = veci naredni ugovor (nebitno u denveru ili negdje drugo). veci ugovor juki = vise para trnovcevicu.
savez ima mnogo propusta, harun je napravio dosta dobrih stvari (to nije ni tesko jer su njegovi prethodnici bili radili za drzavu isto oliko i trnovcevic), ali je imao i gresaka - to sam uvijek govorio javno, a i harunu licno.
odakle jusufu nurkicu pravo da tjera neku pravdu i da javno govori da je ovo "privatni savez" (po nekim elementima ga mozemo tako i okarakterisati, kao sto je admin napisao da su u savezu uvijek bile sarajlije, odnosno kk bosna kadar)... zasto mirzi teletovicu ne smetaju harun i dino? djedovicu? gordicu? kikanovicu?
kenan bajramovic je ogorcen na savez i oprostio se od reprezentacije zbog saveza, na stranu to jel ga vi voljeli ili ne, keno je bio na svakom okupljanju i nikada nije bio upitan kada je reprezentacija u pitanju, cak ni kad je uzeo milioncic od ukrajinaca...
zapitajte se zasto jusufa niko od saigraca iz reprezentacije nije podrzao? ako su bas harun i dino toliki problemi, zasto onda ostali igraci ne stanu na jukinu stranu (imali smo isti slucaj u fudbalskoj reprezentaciji kada su svi slozno istupili iz ekipe)? da li vam to nesta govori?
i zaboravite na mirzu kao medijatora izmedju saveza i juke. ne zato sto mirza nece da prica, vec zato sto juka nema respekta prema njemu. nema ni prema ivanovicu. a ocito da nema ni prema ovom narodu jer - ne igra se za haruna, ne igra se za savez, ne igra se ni za selektora u krajnjoj liniji - igra se za drzavu.
eto, ja opet oduzih, ali morao sam vise ispricati cinjenice sad kad se sve raspetljalo, a i da sam tog 30. oktobra ovo napisao proglasili bi me ludim kao tada
uostalom, harun ce otici, a juka nece opet igrati na evropskom.
ne, juka nece igrati, mozemo u rucak u septembru, odnosno avgustu kad pocnu pripreme?storm_raider je napisao/la:Kao sto sam onomad tvrdio da Omic nece igrati za nas (neko mi ovdje dodje rucak), tako i sad tvrdim da Nurkic hoce. Isto tako Enes ce uskoro biti primoran da povuce rucnu.

Džaba se nerviramo svi odreda , nahlupali smo ovdje 1000 stranica , a čovjek napisa jedinu istinu u 3 riječi , a to su "Jusuf Rob Enesov"

sad ce ti izbrisati postCelikovac je napisao/la:Jako lijepo sto se jedan portal, koji bi trebao biti neovisan i u sluzbi naroda, otvoreno stavlja na stranu Enesa Trnovcevica, dokazanog neprijatelja BH sporta. Mozete vi govoriti koliko hocete da je to "Jusufova strana", medjutim tu se Jusuf Nurkic ne pita apsolutno nista. On je intelektualno na nivou djeteta iz drugog razreda osnovne, stoga sve sto procitate da je izjavio na ovu temu, rijeci su njegovog pohlepnog agenta. Shvatam ja da vam je Harun Mahmutovic malo stao na zulj, uskracujuci vam neke stvari u odredjenim momentima, shvatam ja da ste ljuti mozda na njega licno, ali ovo sto radite nije dobro za cjelokupnu situaciju ni za BH kosarku opcenito. Ja sam prvi bio bijesan na Haruna zbog ovih Facebook ispada, i sad smatram da se radi takvih stvari u vecini firmi dobija otkaz, izuzetak ne bi trebao biti ni Kosarkaski Savez. Ali gledajuci iskljucivo ovu trakavicu na relaciji Enes-Harun, ja cu uvijek vise vjerovati dokazanom kosarkaskom radniku, nego covjeku koji ima kompleks od vlastitog imena i prezimena, ljudskoj i moralnoj nuli koja Slovencima godinama odvodi nasu djecu.

kako tebi ne dosadi ponavljati jedno te istoNadam se da je toga svjestan i sekretar, te da ce shvatiti da je za BiH mnogo vazniji Jusuf od njegovog ega, te da ce se u miru, skriven od javnosti pojaviti u Denveru i popricati sa Jusufom, pa ako treba i sa ovim njegovim menadzerom, koji je po pricama vas koji pratite kosarku dosta dobro, veliko zlo. Treba se nekad i sageti, pogaziti ponos, zaprdi mu...

ja cu Haruna pamtiti po dobrim stvarima a vas nekoliko i dalje pisite protiv njega...
Zadnja izmjena: semir01, dana/u 17 dec 2014, 20:46, ukupno mijenjano 2 puta.
Mene cudi da se niko od igraca ne oglasava. Da nisu i oni u losem odnosu sa Nurkicem? Mozda nije samo savez.aleksandar_veliki je napisao/la:Ne bih se slozio, mislim da su admin i moderatori, te još pokoji forumas, za to da BiH na Evropskom igra u najjačem mogućem sastavu. Ponovit cu opet, sekretar radi solidno posao za koji je dobro placen i svakako da ima zasluga za uspjehe mladih selekcija, no nikako ne vise od Nurkica i Sparsa. Medjutim, bez obzira na sve to, ukoliko se ne izgladi situacija sa jednim od deset najboljih mladih igraca u Evropi, sekretara cemo za pet godina pamtiti kao covjeka koji je obnasao tu funkciju u vrijeme kada smo ostali bez kosarkaskog dijamanta. Nadam se da je toga svjestan i sekretar, te da ce shvatiti da je za BiH mnogo vazniji Jusuf od njegovog ega, te da ce se u miru, skriven od javnosti pojaviti u Denveru i popricati sa Jusufom, pa ako treba i sa ovim njegovim menadzerom, koji je po pricama vas koji pratite kosarku dosta dobro, veliko zlo. Treba se nekad i sageti, pogaziti ponos, zaprdi mu...Greivis je napisao/la:Primjecujem da su admin i moderatori jedini na Jusufovoj strani. Zanimljivo.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
TaRgEt_ je napisao/la:Nermine druze imas pp, sve ja razumijem ali reci ovako i vrijeđati je sramota. Fuj kakve gnusnoce vrijeđati momkanerminh74 je napisao/la:moj target ovo je sve fujTaRgEt_ je napisao/la:Kako ce mnogi ovdje da pojedu svoja pljuvanja kada Juka dodje, nema potrebe da se i tada uvlacite u supak . Sramota ali najgnusnije sto sam vidio danas treba da ti se izrezu tetive , fuj ...
samo se nadam da će juka da dođe i da je ovo izrečeno u afektu
POTPIS nikad necu reci ni jednu ruzni rijec za Juku igrao ona za repku ili ne stvarno je sramota sta se pise,naravno i dalje cu ga gledati u NBA u kasne sate ja se Juke nikad necu odreci kao mnogi ovdje

Ove forumske pljuvace blago receno necu komentarisat

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Svaka cast Juka hvala ti sto neces igrati ra repkuOve forumske pljuvace blago receno necu komentarisat

A koji ti djavo moras biti svakome loncu poklopac i tako to ? Imas svoje misljenje rekao si da te boli **** za Nurkicem sto koomentarises svaku **** objavu ovdje , rekao si sto si imao nema potrebe da ponavljas 10 puta.semir01 je napisao/la:Svaka cast Juka hvala ti sto neces igrati ra repkuOve forumske pljuvace blago receno necu komentarisatdok jedan Mirza Teletovic uvijek istice i hvali rad saveza jer nije vise situacija kao prije i sad imaju sve..... ne znam ne vidim da se niko od igraca zali na savez osim Nurkica kojima se i njima po.sro usta jer je reako da igraju za "privatnu" repku
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
- storm_raider
- Kontakt:
Moze, naravno. Prihvatam opkladu. Ionako mi taj iz tvog potpisa vec dodje rucak.KK_Bosna je napisao/la:ne, juka nece igrati, mozemo u rucak u septembru, odnosno avgustu kad pocnu pripreme?storm_raider je napisao/la:Kao sto sam onomad tvrdio da Omic nece igrati za nas (neko mi ovdje dodje rucak), tako i sad tvrdim da Nurkic hoce. Isto tako Enes ce uskoro biti primoran da povuce rucnu.

Enes ce uskoro biti primoran da povuce rucnu, citirajte me u Martu.
@acuka, ako ti 10 ljudi kaze da ste imali senzacionalisticki naslov, onda mozda da pocnete da se preispitujete? Evo neka ja budem taj 11-ti. Nije vase da sudite, samo da prenesete informaciju. Koliko ja znam komentar novinara nikada ne smije biti lican, zato i postoje blogovi. To "Od**bite" je najmanje bitno iz cijelog Harunovog epa o Gilgamesu. Koliko god bila to glupost sto je on uradio.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 17 dec 2014, 21:01, ukupno mijenjano 3 puta.
Sport je lijek za tijelo i duh.
A šta bi ta djeca radila i gdje bi bili sad da ih neko nije odveo iz ove rupe? Šta bi sad Jusuf bio da nije otišao u Sloveniju? Eto htio je u Bosnu al' ga gospodin Dino odhebao.Celikovac je napisao/la:Jako lijepo sto se jedan portal, koji bi trebao biti neovisan i u sluzbi naroda, otvoreno stavlja na stranu Enesa Trnovcevica, dokazanog neprijatelja BH sporta. Mozete vi govoriti koliko hocete da je to "Jusufova strana", medjutim tu se Jusuf Nurkic ne pita apsolutno nista. On je intelektualno na nivou djeteta iz drugog razreda osnovne, stoga sve sto procitate da je izjavio na ovu temu, rijeci su njegovog pohlepnog agenta. Shvatam ja da vam je Harun Mahmutovic malo stao na zulj, uskracujuci vam neke stvari u odredjenim momentima, shvatam ja da ste ljuti mozda na njega licno, ali ovo sto radite nije dobro za cjelokupnu situaciju ni za BH kosarku opcenito. Ja sam prvi bio bijesan na Haruna zbog ovih Facebook ispada, i sad smatram da se radi takvih stvari u vecini firmi dobija otkaz, izuzetak ne bi trebao biti ni Kosarkaski Savez. Ali gledajuci iskljucivo ovu trakavicu na relaciji Enes-Harun, ja cu uvijek vise vjerovati dokazanom kosarkaskom radniku, nego covjeku koji ima kompleks od vlastitog imena i prezimena, ljudskoj i moralnoj nuli koja Slovencima godinama odvodi nasu djecu.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
KK_Bosna je napisao/la:e moj @mirzatele, jesi li konacno shvatio da je moj post od 30. oktobra u kojem sam rekao da juka nece igrati zbog haruna i dine istinit? i ne moras se ubijatimirzatele je napisao/la:Molim da se tema ovog izdajnika skloni sa ovog pdf-a
SRAMI SE JUSUFE![]()
tada sam samo kratko napisao nepobitnu i istinitu cinjenicu koju sam podijelio sa vama jer sam bio 100% siguran u to sta govorim, a eto vidite da je juka to javno i rekao danas... necu ni sada duziti, samo ukratko:
prvo treba krenuti od pocetka... ovaj post je izuzetno tacno napisan i svi ga trebaju jos jednom dobro procitati da shvate najprije kakva je realacija na liniji jusuf - enes:
odnosno, da to srocimo u jednu recenicu: jusuf je enesov rob.BenjooJutub je napisao/la:Znam Juku od kako je došao u Laško, bili smo u dobrim odnosima, družili smo se često i sl.
Ovaj njegov menadžer je takav kakav je, on je prvo Jusufa naučio da hoda sa laganim treninzima u OŠ "Bašigovci" zatim su sišli u Tuzlu gdje je trenirao u dvorani gdje igraju KK Falconsi. Tu ga je učio osnovama trčanja. Kada je stigao u Laško, usavršavao je trčanje i lagano se uključivao u treninge. E u to vrijeme, tokom tih godina Jusuf je morao sa Enesom potpisati "kijamet" nekih ugovora, nekih osiguranja i šta ja znam sve. Ovo je 100% istina.
I da li vi stvarno mislite da ovo Jusuf govori što on želi da govori ili je jednostavno primoran od strane mnadžera? Niste ni svjesni da bi ostao bez prebijene marke kada bi okrenuo leđa Trnčeviću, ne samo sada, nego za cijelu svou karijeru.
Imamo sreću što je Trnčević zakuhao sa ljudima iz Laškog ( od tada ni jednog igrača više nije doveo u Laško, a prije Juke je doveo Omića i Atanackovića)) pa je Jusuf prešao u Cedevitu, a poslije kada je nuđen Slovencima nisu ni htjeli da čuju za njega, prvenstvano zbog Trnčevića pa je to naš savez iskoristio bez i po' muke. Juka uopšte nije bio u lošim odnosima sa ljudima iz Laškog, nego je morao glumiti, pogađajte - zbog menadžera.
Kada je tad takav uticaj imao na njega, možete mislit kako je to tek danas, kad je Juka uspjeo u karijeri i kakve sve cake izvodi Trnčević da bi zgrnuo što više keša u svoj džep.
to smo valjda apsolvirali? idemo dalje:
enes, dokazani neprijatelj bosne i hercegovine ne voli dinu konakovica (vjerovatno dino ni njega ne voli, uostalom, nijedan patriota ne bi smio da voli ljigavca i neprijatelja drzave) i tu je kljuc citave ove sapunice.
takodjer, enes ne voli ni haruna jer otkako je ovaj postao gensek enes vise ne moze raditi kontra drzave, tj. krasti joj igrace... enesu je cak i krivo sto je harun zajedno s acom nagovorio juku da izabere BiH prije slovenije (enesova zelja, ipak EU pasos je EU pasos)... tu je aco, kao veliki demagog i manipulator, odigrao ogromnu ulogu!
racunica je jednostavna. juka ne igra za reprezentaciju = bolji status u denveru. bolji status u denveru = veci naredni ugovor (nebitno u denveru ili negdje drugo). veci ugovor juki = vise para trnovcevicu.
savez ima mnogo propusta, harun je napravio dosta dobrih stvari (to nije ni tesko jer su njegovi prethodnici bili radili za drzavu isto oliko i trnovcevic), ali je imao i gresaka - to sam uvijek govorio javno, a i harunu licno.
odakle jusufu nurkicu pravo da tjera neku pravdu i da javno govori da je ovo "privatni savez" (po nekim elementima ga mozemo tako i okarakterisati, kao sto je admin napisao da su u savezu uvijek bile sarajlije, odnosno kk bosna kadar)... zasto mirzi teletovicu ne smetaju harun i dino? djedovicu? gordicu? kikanovicu?
kenan bajramovic je ogorcen na savez i oprostio se od reprezentacije zbog saveza, na stranu to jel ga vi voljeli ili ne, keno je bio na svakom okupljanju i nikada nije bio upitan kada je reprezentacija u pitanju, cak ni kad je uzeo milioncic od ukrajinaca...
zapitajte se zasto jusufa niko od saigraca iz reprezentacije nije podrzao? ako su bas harun i dino toliki problemi, zasto onda ostali igraci ne stanu na jukinu stranu (imali smo isti slucaj u fudbalskoj reprezentaciji kada su svi slozno istupili iz ekipe)? da li vam to nesta govori?
i zaboravite na mirzu kao medijatora izmedju saveza i juke. ne zato sto mirza nece da prica, vec zato sto juka nema respekta prema njemu. nema ni prema ivanovicu. a ocito da nema ni prema ovom narodu jer - ne igra se za haruna, ne igra se za savez, ne igra se ni za selektora u krajnjoj liniji - igra se za drzavu.
eto, ja opet oduzih, ali morao sam vise ispricati cinjenice sad kad se sve raspetljalo, a i da sam tog 30. oktobra ovo napisao proglasili bi me ludim kao tada
uostalom, harun ce otici, a juka nece opet igrati na evropskom.
ne, juka nece igrati, mozemo u rucak u septembru, odnosno avgustu kad pocnu pripreme?storm_raider je napisao/la:Kao sto sam onomad tvrdio da Omic nece igrati za nas (neko mi ovdje dodje rucak), tako i sad tvrdim da Nurkic hoce. Isto tako Enes ce uskoro biti primoran da povuce rucnu.

zakucao ko Vince Carter iza leđa
kljucati temu nakon ovoga....svakako se samo ponavljamo
Covjek je realan i nema potrebe za tolikom tenzijom. To sto su za pojedince takvi postovi visa matematika, ne znaci da se trebate uzbudjivati do te mjere. To sto ne razumijete nemojte da vas nervira, citajte obrazujte se, podrzavajte rjesavanje nesporazuma na bazi kulturne komunikacije.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
a sta tebe boli kur.ackoji ti djavo moras biti svakome loncu poklopac i tako to ? Imas svoje misljenje rekao si da te boli **** za Nurkicem sto koomentarises svaku **** objavu ovdje , rekao si sto si imao nema potrebe da ponavljas 10 puta

Neće igrati za BiH dok mu je ovaj menadžer..... Živi bili pa vidjeli.....
Sto se tiče Haruna, mislim da je i on uskoro potrošen i da će se povuci.... Koliko je njegov rad značio osjeticete kada ode....
Sent from my iPad using Tapatalk
Sto se tiče Haruna, mislim da je i on uskoro potrošen i da će se povuci.... Koliko je njegov rad značio osjeticete kada ode....
semir01 je napisao/la:a sta tebe boli kur.ackoji ti djavo moras biti svakome loncu poklopac i tako to ? Imas svoje misljenje rekao si da te boli **** za Nurkicem sto koomentarises svaku **** objavu ovdje , rekao si sto si imao nema potrebe da ponavljas 10 puta![]()
imam pravo da pisem.... koliko vidim i aco i jos jedan moderator su svima poklopci ko se ne slaze sa njihovim misljenjem
Nemas pravo da trolas , ako vec zelis da budes pametan napisi nesto kontsruktivno a ne jedno te isto non stop napisi neke argumente a ne trolanje i glupposti , ako nisi znao spamm je zabranjen.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
ako trolam vec bi bio banovan[Nemas pravo da trolas ,

Danas sam razgovarao s jednim fudbalskim menadžerom koji poznaje jako dobro Jusufovog menadžera i samo mi je kratko prokomentarisao ovo:
Konaković je zlo bh košarke i on je kumovao svemu ovom, a Harun je ljut na Nurkića jer se već godinu ipo dana radi na tome da Nurkić promjeni sportsko državljanstvo u kojem itekako kumuje prozvani menadžer!
Konaković je zlo bh košarke i on je kumovao svemu ovom, a Harun je ljut na Nurkića jer se već godinu ipo dana radi na tome da Nurkić promjeni sportsko državljanstvo u kojem itekako kumuje prozvani menadžer!
Jusufe, za reprezentaciju se ne igra zbog ljudi u KS BiH, nego zbog navijača koji zbog tebe ostaju budni do ranih jutarnjih sati da isprate tvoje igre u Denveru. I onih koji to nisu u stanju činiti zbog obaveza, ali redovno prate tvoj napredak u NBA ligi i strepe da li ćeš zaigrati za svoju zemlju. Ružno je nazivati naš ponos i diku "privatnom reprezentacijom", jer time vrijeđaš sve sportske radnike koji se trude da reprezentaciju dovedu na viši nivo, ali i sve naše reprezentativce, koji se svaki put uredno odazovu i daju posljednji atom snage braneći boje naše države. Imamo (i imali smo) daleko većih zvijezda koji su i u gorim situacijama igrali u našem dresu, a ne sjećam se da su se toliko dičili svojim patriotizmom.
Toliko.
Btw, da ne bih slučajno od strane pojedinih bio etiketiran kao neko ko slijepo podržava Haruna (ili ne daj Bože Konakovića
), reći ću da su histerični ispadi, koje je naš glavni operativac imao na FB-u, nedopustivi za jedan ozbiljan savez. Cijenim sav njegov trud da od ovog kolektiva napravi nešto, ali daleko od toga da ima kredit da se ponaša kao da je nezamjenjiv.
Toliko.
Btw, da ne bih slučajno od strane pojedinih bio etiketiran kao neko ko slijepo podržava Haruna (ili ne daj Bože Konakovića

Ovo je fakat nesto vise od malo nesporazuma, ocigledno veliki interesi menedzera rade svoje! Savez takoder ima interes da Juka igra ( sto je sasvim normalno) samo neznam tko se moze staviti na stranu Enesa T.
on mi dode kao Fikret Abdic!!!
Claus@

Claus@

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
semir01 je napisao/la:ako trolam vec bi bio banovan[Nemas pravo da trolas ,uzivaj decko sta si se za mene zakacio koji djavo
Prvo "decko" uzivam ali ti imas neke **** komplekse. Ajde zdravo nastavi da pljujes ako ce ti lakse biti
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
gazijabih je napisao/la:Danas sam razgovarao s jednim fudbalskim menadžerom koji poznaje jako dobro Jusufovog menadžera i samo mi je kratko prokomentarisao ovo:
Pa to je ono o čemu ja govorim.... Kreten ga nagovara da igra za Sloveniju....
A ovim drugim, znaju koji su, poručujem. Kada otjerate Haruna pitam se hoćete li i onda podržavati tog menadžera i naravno Juku zmajčeka...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.