AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: AC Milan
u Ligi Sampiona ,Forza Milan ,Forza Italia 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- senad_flamin
- Kontakt:
I ja uvijek ovo kazem,zato navijam za sve italijanske klubove u svim takmicenjima,kako smo krenuli francuzi ce imati vise od nas predstavnika u LPJuveSissoko je napisao/la:u Ligi Sampiona ,Forza Milan ,Forza Italia

-RIVALDO-
-
- Kontakt:
UVIJEK, čak ću i za inter navijati, te naravno romu. Volio bih da je još neko iz italije, treba da gledam one švabe sa 4 tima. Jedino bayern u lp a sve ostalo po euroligi, i oni trebaju da nam uzmu mjesta, idiotizam.senad_flamin je napisao/la:I ja uvijek ovo kazem,zato navijam za sve italijanske klubove u svim takmicenjima,kako smo krenuli francuzi ce imati vise od nas predstavnika u LPJuveSissoko je napisao/la:u Ligi Sampiona ,Forza Milan ,Forza Italia
- sarajlija89
- Kontakt:
nema od tog nista..o tome se trebalo misliti 2006.,mislim na interese talijanskog fudbala...
Navijam po osjecaju...sta ja znam...recimo navijao sam za Barcu i Chelsea protiv intera prosle godine a u finalu za inter..ne mogu reci navijao,jaka je to rijec...al nije mi toliko krivo bilo sto je inter uzeo(valjda zato sto bayern godinama ne volim isto kao manchester) i nista drugo....
ne mrzim ja toliko ni inter ni milan...al ih i ne volim, da bi tek tako navijao za njih...uglavnom sam protiv njih u zavisnosti s kim igraju...
jedino roma od ova 3 preostala talijanska kluba moze imat moje simpatije...i volio bih da oni nesto naprave
Navijam po osjecaju...sta ja znam...recimo navijao sam za Barcu i Chelsea protiv intera prosle godine a u finalu za inter..ne mogu reci navijao,jaka je to rijec...al nije mi toliko krivo bilo sto je inter uzeo(valjda zato sto bayern godinama ne volim isto kao manchester) i nista drugo....
ne mrzim ja toliko ni inter ni milan...al ih i ne volim, da bi tek tako navijao za njih...uglavnom sam protiv njih u zavisnosti s kim igraju...
jedino roma od ova 3 preostala talijanska kluba moze imat moje simpatije...i volio bih da oni nesto naprave
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- L'Avvocato
- Kontakt:
sine dragi inter i morattija mrzim više od bilo čega drugog ... nema šanse da ikad i pomislim da navijam za njih ... daBogda propali za sva vremena
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- sarajlija89
- Kontakt:
ja nikada nisam inter mrzio prije farsopolija i nisam imao nista protiv njih.....od tada se to logicno promjenilo i ne volim ih...a da mrzim... ne znam jesam li tu rijec ikada osjetio na pravi nacin pa je tesko reci
Ne volim ih i neka propadnu...ali sa njihovim navijacima imam ljudski odnos normalno
i to je to....isto vrijedi i za milan...
da s evratimo temi...
Silva ce vjerovatno u vezu???

Ne volim ih i neka propadnu...ali sa njihovim navijacima imam ljudski odnos normalno

da s evratimo temi...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Farsopoli??? ccccc
Silva igra u vezi vec nekoliko utakmica.
Seedorf u sredini je covek manje.
Antonini je slab igrac, covek manje.
Pato i Ibra ne mogu zajedno.
Samo Milan ima srece sto Spursima ne igraju najvazniji igraci.
Anyway, zbog buducnosti Serie A: Forza Milan!
-
- Kontakt:
Nisam fan Juvea,al zaista mislim da pravi fanovi bar kada je mržnja u pitanju prije svega bi trebali malo analizirati one koji su se kleli u svetu crno bijelu boju i Torino,a čim je klub ispao poletjeli su za parama i to pričom kako žele igrati Evropu i jače takmičenje,kao da se radilo o timu koji će se boriti u Serie B,a ne koji će se zasigurno vratiti u elitu za godinu,tu prije svega mislim na Gianlucu Zambrotu,nadam se da nisam uticao na diskusiju ostalih na ovoj temi,samo sam želio da iznesem stav i mislim da svaki ponosni torinez Juveov ima isto mišljenje,naravno ima tu još imena,ali imena tipa Zlatana su opšte poznat slučaj,za razliku od Gianluce.sarajlija89 je napisao/la:ja nikada nisam inter mrzio prije farsopolija i nisam imao nista protiv njih.....od tada se to logicno promjenilo i ne volim ih...a da mrzim... ne znam jesam li tu rijec ikada osjetio na pravi nacin pa je tesko reci![]()
![]()
Ne volim ih i neka propadnu...ali sa njihovim navijacima imam ljudski odnos normalnoi to je to....isto vrijedi i za milan...
da s evratimo temi...
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
- senad_flamin
- Kontakt:
slazem se ali protiv Parme je odigrao kao nikad do sad .. nadam se da ce biti dobar i protiv SpursaMaGiCa je napisao/la:Farsopoli??? ccccc
-RIVALDO-
Kada kazes Seria sinonim je Juve, kada kazes LP mislis na Milan, kad kazes propali transferi mislis na INters 

- dr.feelgood
- Kontakt:
meskalin je napisao/la:Kada kazes Seria sinonim je Juve, kada kazes LP mislis na Milan, kad kazes propali transferi mislis na INters

presjek italijanskog fudbala u proslom stoljecu
- L'Avvocato
- Kontakt:
hahahahaah to je tomeskalin je napisao/la:Kada kazes Seria sinonim je Juve, kada kazes LP mislis na Milan, kad kazes propali transferi mislis na INters

★★★
Pa dobro pratis li ti fudbal uopstehodža je napisao/la:hodža je napisao/la:Hoće li igrati Van Bomel sutra ??![]()

Nece igrati zato sto je igrao za Bayern

jbt ni na kraj mi pametiscudetto je napisao/la:Pa dobro pratis li ti fudbal uopstehodža je napisao/la:hodža je napisao/la:Hoće li igrati Van Bomel sutra ??![]()
![]()
![]()
Nece igrati zato sto je igrao za Bayern

joj lapsusa majko moja

FORZA MARŠAL !!!
- senad_flamin
- Kontakt:
mrznja , netrepeljivost , antipaticnost su neki sinonimi za konkurentne klubove , ni ja kao ni ostali nisam imun na takve osjecaje pa tako da neke izjave uzimam kao sasvim normalne sve dok nema uvreda i omalovazavanja , a vec sam pisao da mi je roma antipaticna a lazio , napoli , sampa su mi drage ekipe , sto se tice juventusa i milana to su rivali i prema njima normalno imam odredjene osjecaje ali ih ne mrzim i navijam za njih u evropskim tekmama naravno kad ne igraju protiv intera.
Sastav milana za sutrasnju tekmu ne ulijeva povjerenje , napad je ok ,cak vrhunski jer ibra je najbolji napadac ali bi problem prije svega mogla biti spora sredina , pogotovo ako budu igrali i sedorf i gatuso , u svakom slucaju puno srece za milan
Sastav milana za sutrasnju tekmu ne ulijeva povjerenje , napad je ok ,cak vrhunski jer ibra je najbolji napadac ali bi problem prije svega mogla biti spora sredina , pogotovo ako budu igrali i sedorf i gatuso , u svakom slucaju puno srece za milan
Pa nije kreten staviti sporog Seedrfa to bi bilo ravno katastrofi, po meni ima dvije opcije svi znamo kako Tottenhem brzo igra u koliko im promjeni ritam s sporom igrom, a pri tome da lupota bude u nogama Milanovih igraca, to jednostavno izludjuje engleze razbija im ritam
a druga je da se nadmece s njima brzinom e tu necemo dobor proci.

- Alen Škoro
- Kontakt:
Milan zimus pojacanja dovodio samo zbog Serie A 
Nadam se da ce Allegri dobru taktiku postaviti,iskreno se nadam kvalitetnom rezultatu.
Nego, jucer se oprosti najveci igrac svih vremena, on je nastupao za Milan i Inter. Da li neko zna koga vise voli - Milan ili Inter? Na to pitanje nikad nisam znao odgovor.Forza Milan!

Nadam se da ce Allegri dobru taktiku postaviti,iskreno se nadam kvalitetnom rezultatu.
Nego, jucer se oprosti najveci igrac svih vremena, on je nastupao za Milan i Inter. Da li neko zna koga vise voli - Milan ili Inter? Na to pitanje nikad nisam znao odgovor.Forza Milan!
NON MOLLARE MAI
Evo sve stranice najavljuju Silvu u vezi. Odlicno. Znaci moglo bi izgledati ovako:Abbiati-Abate-Nesta-Yepes-Antonini-Silva-Flamini-Seedorf/Gatusso-Robinho-Pato-Ibra. Nije lose. Sredina nece biti toliko spora ukoliko ne budu igrali i Seedorf i Gatusso. Budu li ova 2 mrtvaca igrala gotovi smo. Njihovi napadaci su u zadnje vrijeme ocajni ali ne bi me cudilo da pobudale danas i zabiju nam koji gol. Veza solidna a odbrana im je po meni najslabija tacka gdje bi Ibra trebao uraditi svoje i nocas nesto zabiti i osigurat cetvrtinu finala.
A ovo pitanje sto se tice Phenomena ko mu je drazi Milan ili Inter je meni malo glupo. Smatram da on za ova dva tima nastupao cisto poslovno znaci da odradi svoje uzme pare i eto kao i za prethodne (Barcelonu,PSV). On voli jedan tim a to je Corinthians sto je izjavio 1000 puta i tu je kraj price.
A ovo pitanje sto se tice Phenomena ko mu je drazi Milan ili Inter je meni malo glupo. Smatram da on za ova dva tima nastupao cisto poslovno znaci da odradi svoje uzme pare i eto kao i za prethodne (Barcelonu,PSV). On voli jedan tim a to je Corinthians sto je izjavio 1000 puta i tu je kraj price.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.