Postao/la F.G.R. HARMANI » 24 mar 2014, 11:57
Sustina je bila u tome sto je proslu polusezonu Jedinstvo bilo dominantno i nijedna utakmica koju smo pobijedili nije mogla proci bez price da smo je kupili. Sada kada se Sloboda ukljucila u borbu situacija je ista. I kada zavrsi utakmica u subotu, bez obzira kakav rezultat bio, postojace hiljadu verzija.
Prica je kratka i jasna, jedan klub ulazi u Premijer ligu, ovako ili onako, a drugi ce zestoko zijaniti, jer su i Sloboda i Jedinstvo mnogo ulozili. A kada zavrsi sezona i kada budemo imali sve crno na bijelo, diskusije i komentari ce biti jos i gori. Nazalost, tako ce biti. Ljudi ce svasta pricati, ali niko nece imati dokaze za to. Sve ce se uglavnom svesti na teorije zavjere tipa "lako je njima kada imaju vise para; lako je njima kad imaju ovog, kad imaju onog, onaj tamo poguro, ovaj vamo; oni im pustili; oni im komsije igrali za njih; ovi platili sudije itd..." To je neizbjezno na raspravama ovakvog tipa.
Ako Sloboda bude prva, ja cu prvi cestitati, meni to nije bad.
Sto se tice gostovanja i utakmice u Tuzli.
Od ovih prica oko nekakvog doceka na noz nema nista.Ti koji to pricaju su vjerovatno nebitni likovi, i onda pokusavaju to ovdje na forumu nekako kompenzirati. Uglavnom stupilo se u neke kontakte sa nekim momcima iz Fukara, i nece biti nikakvog belaja. To je prava gradska raja, ugostice nas, biti pri ruci i bice protokol oko organizacije dolaska i ulaska na stadion. To ce se sve izorganizovati, a ko zeli da ide njegovo je samo da kontaktira udruzenje navijaca SN i da se pridrzava uputa koje ce biti dogovorene. I nece biti nikakvih problema. Mozda neko verbalno dobacivanje ali to je nizbjezno, od takvih se ne moze pobjeci. Uglavnom, ne briniti sve ce biti OK. Imamo garanciju 100%
MENI MOJE, A VAMA VASE