NK Široki Brijeg

Dabar
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Dabar » 16 mar 2011, 19:05

DULE PACOV je napisao/la:Čestitke na dobrom rezultatu,inače ne gotivim nijeda klub osim Likčea al sam večeras navijo za vas -zbog primitivzma i seljakluka igrača giganta :lol: -vidimo se u finalu :D
Jest vidimo se u finalu,samo se treba nadat da neće doći do suspenzije ;)

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 16 mar 2011, 19:10

Čestitam ono je odlična igra vidi se da ste prvenstvo pustili niz vodu i da idete na kup i ne sumnjam da ćete ga osvojiti jer ste najbolji od preostalih ekipa tamo. Vagner promaši nešto što je lakše zabiti al nema veze bolji ste i ićete u finale.
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 16 mar 2011, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 16 mar 2011, 19:15

Ma u finalu ste čestitke na odličnoj igri iako ste mogli i pobjediti ,ali dobit ćete ih na pecari 100% TAĆE Željo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 16 mar 2011, 19:20

Ja nisam ni čuo navijače, da nisu u nekom štrajku :D

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 16 mar 2011, 19:21

zalit cemo mi ovakve propustene sanse mogli smo i pobjedit danas ali eto sta je tu je
necu da kenjam po temi fk zeljeznicar al samo netko nek se osudi od njih doc na ovu temu pa pricat kako smo mi ŠKIRPARI primitivci oni gradani ,fina raja
ne kazem ja u nas isto ima primitivizma i svakojakih povika ,al bacanje petarde na igrace, uuu diogu i jos svakakvih sranja ...
ovo je dobar rezultat za uzvrat ,a i svaka cast bazini koji je odlicno takticki odigrao ,široki nikad (u jednu ruku i zao mi je zbog tog jer smo gubili vazne utakmice tako ) nije bio ekipa koja je igrala bunker ali danas je odigrala dosta gusto u obrani i u vezi dobro je to majca uradio

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 16 mar 2011, 20:17

Nije nesto utakmica, al dobar rezultat, to je jedino bitno. Široki se opredijelio cvrsto odigrati, vise misliti da ne primi gol, al mislim da ce vecina priznati da je svejedno imao i zrelije sanse od Želje, pri cemu se primarno misli na Wagnera i prazan gol fakticki, te sansu Varee. Željo los u ovoj utakmici, u prvom ni sanse, u drugom nesto na silu, al nedovoljno, moze i jedna i druga ekipa puno bolje i sigurno ce biti puno bolja i otvorenija utakmica na Pecari.
Stvoren je pozitivan sok promjenom onog retarda, ekipa je grizla i borila se, sto je napredak sam po sebi pa taman da su izgubili 3:0, a moze i igra krenuti nabolje uz nekoliko modifikacija i prave motivacije. Sudjenje onako, nije nikoga narocito ostetio, sto je propustio jednom, propustio je i drugom, ne treba komentirati uopce.
...Život za Široki...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 16 mar 2011, 20:49

Dejan, BL je napisao/la:Ja nisam ni čuo navijače, da nisu u nekom štrajku :D
Govorili su mi likovi koji su gledali na tv-u da je skroz bilo sjeban ton, prvo se malo cuje pa se necuje pa tako, onda se malo cuje onda ori ... :?
Inace cestitam Sirokom ,dobro je pa nismo zijanili, ali najvise mi je zao sto ste stekli dojam kako su nasi igraci seljacine ,iako je danas tako izgledalo u potpunosti, pogotovo mirsad beslija, no to tako nije na ostalim utakmicama , ja fakat neznam sta je ovo bilo, no nevazno,

Colorado

Post Postao/la Colorado » 16 mar 2011, 20:51

hahahaha :lol: Ne strajkuju nego je utakmica bila u 5 i bio je radni dan :roll: :roll:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 16 mar 2011, 21:07

jesul ono škripari isto bili!? meščini prikaza ih na kraju 10tak..

inače čestitke momcima..pa kad netko kaže nije do Ištuka...pa danas smo u obrani bili bolji nego u zadnjih 5 godina, iako je bilo doduse i plivanja al nema veze...imali smo 2 stoposstotne (wagner i varea)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

skituljac
Kontakt:

Post Postao/la skituljac » 16 mar 2011, 21:15

nime_tm87 je napisao/la:
Govorili su mi likovi koji su gledali na tv-u da je skroz bilo sjeban ton, prvo se malo cuje pa se necuje pa tako, onda se malo cuje onda ori ... :?
Inace cestitam Sirokom ,dobro je pa nismo zijanili, ali najvise mi je zao sto ste stekli dojam kako su nasi igraci seljacine ,iako je danas tako izgledalo u potpunosti, pogotovo mirsad beslija, no to tako nije na ostalim utakmicama , ja fakat neznam sta je ovo bilo, no nevazno,
Nista cudno sto ton nije bio ok,kakva nam je TV i komentator,dobro je i ispalo.
Za igrace nisi u pravu.Prije 2 sedmice sam bio svjedok svega ovog istog od istih igraca.Ja znam da su tvoji,ali kad su seljaci,seljaci su,i to sve isti likovi,ne svi.

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 16 mar 2011, 21:23

Kevin je napisao/la:jesul ono škripari isto bili!? meščini prikaza ih na kraju 10tak..

inače čestitke momcima..pa kad netko kaže nije do Ištuka...pa danas smo u obrani bili bolji nego u zadnjih 5 godina, iako je bilo doduse i plivanja al nema veze...imali smo 2 stoposstotne (wagner i varea)
I meni se cini da ih je bilo,da ih mozes na prste prebrojat :lol: Samo nebi im bio u kozi,valjalo im je izaci iz Sarajeva :roll:

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 16 mar 2011, 22:19

Kevin je napisao/la:jesul ono škripari isto bili!? meščini prikaza ih na kraju 10tak..
Jeste, doslo ih je 11 a usli su nekih pola sata od pocetka utakmice.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 16 mar 2011, 22:56

Beslija malo glumi, umisljen je, konta da moze sve na autoritet. . . Iako sam navijac Zelje popio bi on meni crveni danas, ako ne zbog prekrsaja onda zbog prigovora. Mislim da ce Zeljeznicar u revansu biti jaci jedno 40% minimum. Lazar Popovic je igrac na kojem se zasniva igra zelje, uvjerit cete se u to next match... Sto se tice navijaca s obzirom na radni dan i termin, atmosfera odlicna. Mali Visca je igracina, igraci Sirokog jako korektni i aspolutno realan ishod 0:0...

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 16 mar 2011, 23:01

bravo siroki,cestitam na hrabroj igi,a skriparima na dolasku na grbavicu nenajavljeno
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 16 mar 2011, 23:13

Rosas7 je napisao/la:bravo siroki,cestitam na hrabroj igi,a skriparima na dolasku na grbavicu nenajavljeno
Halo bolan, kao da je "nenajavljen dolazak na Grbavicu" nesto spektakularno ? Pa nije 92 godina, mirno je stanje, svak' svagdje moze ici bez obzira na nacionalnost. Sto odmah zelite preinicirat stvar ? Opustite se malo, ovo je drzava BiH i nemojte normalne stvari predstavljati nenormalnim.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 16 mar 2011, 23:32

juveboy je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:bravo siroki,cestitam na hrabroj igi,a skriparima na dolasku na grbavicu nenajavljeno
Halo bolan, kao da je "nenajavljen dolazak na Grbavicu" nesto spektakularno ? Pa nije 92 godina, mirno je stanje, svak' svagdje moze ici bez obzira na nacionalnost. Sto odmah zelite preinicirat stvar ? Opustite se malo, ovo je drzava BiH i nemojte normalne stvari predstavljati nenormalnim.
ee jesu mangupi drama hahaha niti transa niti sala i jos su zali da ce pod pratnjom murije se vratit ahahah ...
mogu i ja otici sad u mostar na stajanje ultrasa odgledat mec i kuci i sta ja sam mangup jell !!!!
nadam se da ce i protiv sarajeva doci nenajavljeno samo sto cemo ih pod budnim oko paziti po gradu i oko stadionaa !!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 16 mar 2011, 23:43

HZ kompleksasi koji se usudjuju pricati o pratnji murije (od Sarajeva do Širokog, doslovno u kilometar) i slicno - raus s teme. Kvarite normalnu diskusiju, niti ste zanimljivi. Ako je vama toliki to kompleks pa se morate usporedjivati i javljati, to vise o vama govori nego bilo kome drugom. Dakle, dosta vam off topicarenja odmah u startu.
juveboy je napisao/la:Beslija malo glumi, umisljen je, konta da moze sve na autoritet. . . Iako sam navijac Zelje popio bi on meni crveni danas, ako ne zbog prekrsaja onda zbog prigovora. Mislim da ce Zeljeznicar u revansu biti jaci jedno 40% minimum. Lazar Popovic je igrac na kojem se zasniva igra zelje, uvjerit cete se u to next match... Sto se tice navijaca s obzirom na radni dan i termin, atmosfera odlicna. Mali Visca je igracina, igraci Sirokog jako korektni i aspolutno realan ishod 0:0...
Ma Beslija je kapetan, al je pretjerao u dosta situacija, mogao je i ne zavrsiti susret vrlo lako, al drago mi je da nije potezao nikakve crvene kartone i sl. Ok je to bilo, samo eto opet kazem stjece se dojam da je Široki imao zrelije sanse i mogao je na kraju odnijeti pobjedu komotno. Fali tu jos puno toga, al dobar pocetak bar, sve je bolje od Istukove vizije.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 16 mar 2011, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 16 mar 2011, 23:48

ŠB_Fidelis je napisao/la:HZ kompleksasi koji se usudjuju pricati o pratnji murije (od Sarajeva do Širokog, doslovno) - raus s teme. Kvarite normalnu diskusiju.
juveboy je napisao/la:Beslija malo glumi, umisljen je, konta da moze sve na autoritet. . . Iako sam navijac Zelje popio bi on meni crveni danas, ako ne zbog prekrsaja onda zbog prigovora. Mislim da ce Zeljeznicar u revansu biti jaci jedno 40% minimum. Lazar Popovic je igrac na kojem se zasniva igra zelje, uvjerit cete se u to next match... Sto se tice navijaca s obzirom na radni dan i termin, atmosfera odlicna. Mali Visca je igracina, igraci Sirokog jako korektni i aspolutno realan ishod 0:0...
Ma Beslija je kapetan, al je pretjerao u dosta situacija, mogao je i ne zavrsiti susret vrlo lako, al drago mi je da nije potezao nikakve crvene kartone i sl. Ok je to bilo, samo eto opet kazem stjece se dojam da je Široki imao zrelije sanse i mogao je na kraju odnijeti pobjedu komotno. Fali tu jos puno toga, al dobar pocetak bar, sve je bolje od Istukove vizije.
pa jbg i nas da ide na gostovanja po 10 i bez transa sala ili bilo cega sto predstavlja klub za koji navijam i ponovo i pored murije su malo zakamenjani na stupu eeheh na odlasku !!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 16 mar 2011, 23:52

Danasnja utakmica je pokazala da je bilo do Istuka sto se tice ekipe... Ono protiv Olimpica je vjer. bio bojkot nekih igrača i neka je... Utakmica dosta dobra, suđene prolazna ocjena... Par gresaka na obe strane... E sad valja pobjediti na Pecari... Ima dovoljno vremena da se momci jos bolje posloze, mozda se i Marciano vrati do tada koji nam sigurno puno znaci na zadnjem veznom... Ovo je danas bilo dosta dobro ali može i mora jos bolje...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 16 mar 2011, 23:55

Pa moj mma, nije to bas tako bilo i tako jednostavno kako ti sad mislis i pises. Ali nije bitno, nema se sta kome pravdati, samo jedno u nizu, ta Skenderija se pohodi, kamoli ostalo, pravite filozofiju od necega bespotrebno. Bitno je da kvaris bezveze temu jer pozivas upisima ostatak i onda kamo to ode. Imas temu za to i zdra'o.
...Život za Široki...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Combattente87, Maestro^^, MikiPirs, Noke995, riki46, ultrazonfa, Vanja8 i 68 gostiju.