HZ kompleksasi koji se usudjuju pricati o pratnji murije (od Sarajeva do Širokog, doslovno u kilometar) i slicno - raus s teme. Kvarite normalnu diskusiju, niti ste zanimljivi. Ako je vama toliki to kompleks pa se morate usporedjivati i javljati, to vise o vama govori nego bilo kome drugom. Dakle, dosta vam off topicarenja odmah u startu.
juveboy je napisao/la:Beslija malo glumi, umisljen je, konta da moze sve na autoritet. . . Iako sam navijac Zelje popio bi on meni crveni danas, ako ne zbog prekrsaja onda zbog prigovora. Mislim da ce Zeljeznicar u revansu biti jaci jedno 40% minimum. Lazar Popovic je igrac na kojem se zasniva igra zelje, uvjerit cete se u to next match... Sto se tice navijaca s obzirom na radni dan i termin, atmosfera odlicna. Mali Visca je igracina, igraci Sirokog jako korektni i aspolutno realan ishod 0:0...
Ma Beslija je kapetan, al je pretjerao u dosta situacija, mogao je i ne zavrsiti susret vrlo lako, al drago mi je da nije potezao nikakve crvene kartone i sl. Ok je to bilo, samo eto opet kazem stjece se dojam da je Široki imao zrelije sanse i mogao je na kraju odnijeti pobjedu komotno. Fali tu jos puno toga, al dobar pocetak bar, sve je bolje od Istukove vizije.
...Život za Široki...