clichy i lescot panjevi, posebno ovaj prvi.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Zar nisi cuo?ANTIFA ! je napisao/la:Selam momcici , posebno pozdravljam Quaresmu , **** ga Shity u paksu
CHELSEAAAAAAA !
Rooney88 je napisao/la:Zar nisi cuo?ANTIFA ! je napisao/la:Selam momcici , posebno pozdravljam Quaresmu , **** ga Shity u paksu
CHELSEAAAAAAA !
@Quaresma opet navija za Chelsea.
Chichy glavni krivac za poraz Citya,odigrao je zaista skandaloznu utakmicu,i prije crvenog kartona bio je najgori igrac gradjana zajedno sa Zabaletom! sta reci o utamicu,City u prvom poluvremenu predobar,dominantan i trebali su zabiti 2-3 gola,u drugom poluvremenu Chelsea je bio zadovoljan bodom,ali onda glupan dobije crveni karton i da vjetar u ledja domacinu,poslije toga na terenu je bila samo jedna ekipa! Lescot je katastrofalno reagovao kod penala i to je to,Chelsea nije zasluzio pobejdu,ali to je sport..ne pobjedjuje uvijek kvalitetniji tim! City ce nakon ovoga imati tesku utakmicu protiv Arsenala,odlucujucu,ako tu izgube tesko ce doci do titule,to je sad vec vise nego jasno!*p!p!t@* je napisao/la:Clichy flop of the match i prije crvenog, poder'o ga Daniel k'o siroče napolitanku ...
Saurman je napisao/la:Čemu vakat tome i vrijeme pošteno vas je načeo Chelsea.
Crveni karton je razlog da se dobije 6 komada, odnosno da(š) jednog ?Goldy je napisao/la:kad kliši dobi crveni, ja sam odma pomislio "jao, sad će biti 6:1 rezultat..." jer sam cuo da je to normalno kad igras sa igracem manje...kad ono- samo 2:1![]()
![]()
KakavGoldy je napisao/la:kad kliši dobi crveni, ja sam odma pomislio "jao, sad će biti 6:1 rezultat..." jer sam cuo da je to normalno kad igras sa igracem manje...kad ono- samo 2:1![]()
![]()
Fkt neuvjerljiv zadnjih par tekmi, ni protiv Bayerna B nije bio nesto aman.Nail for Real je napisao/la: Kakavprovokatorski post.
Nego, vidjesmo taj pecat Mancinia, meni ovaj City ne izgleda uopste uvjerljivo.
ma njegov pecat je to sto je okupio sve ove igrace na jednom mjestu nagovorio vlasnike da otvore kesu ispregovarao transfere privukao igrace...i tako to...ne moze to svako...malo ko to moze...sad kakvi ce rezultati biti videcemo...mozda ce uzeti sve trofeje mozda nece ni jedan...kao sto bi on rekao 'futbol is veri strendz' ...kakogod City je sa njim postao faca-svetska popularnost- i usao u veliku cetvorku..to je vec veliki uspeh...ne treba pozurivati...velike ekipe se stvaraju zajednickim igranjem godinama a ne kupovinom...kupovinom se moze steci popularnost i slicno...a ne igra i ekipa...ali eto dosad je city cak imao i lepu i efikasnu igru i malo su golova primali-znaci zna on i voditi ekipe....a sad cemo ih videti kako porazi deluju na njih.... imho mozda je i dobro da se nisu previse bodovno odvojili da se ne bi dogodio neki preveliki pad i opustanje pred kraj....ceze je napisao/la:Fkt neuvjerljiv zadnjih par tekmi, ni protiv Bayerna B nije bio nesto aman.Nail for Real je napisao/la: Kakavprovokatorski post.
Nego, vidjesmo taj pecat Mancinia, meni ovaj City ne izgleda uopste uvjerljivo.
I meni cudno zvuci, ali tako, mrtvi-hladni, tvrde navijaci Man. UnitedaArnelinho je napisao/la: Crveni karton je razlog da se dobije 6 komada, odnosno da(š) jednog ?
Ma sta kazes sad majstore?mozak je napisao/la:Čujemo se nakon tekmeel_ninho_torres je napisao/la:bla bla bla bla bla bla to je tvoj odgovor!
Trenutno korisnika/ca: ackeey, Invincibles14 i 19 gostiju.