Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
"Sejad Kolasinac bi rado igrao za U21 BiH,razgovarao
sam sa njim prije 2 sata ispred Arene od Schalke04 ali mu klub(Schalke) neda da nastupi za U 21 od BiH, jedino ako dobije poziv od A tima onda ce da ga puste da igra za Bosnu, to jest ako ga Susic pozove. "
Evo skoro sam procitao ovaj jedan komentar na forumu interesuje me da li je ovo moguće,jer ako se ne varam nešto između redova je i Jagodić izjavio da postoji neki pritisak od klubova na Halilovića i Kolašinca...
sam sa njim prije 2 sata ispred Arene od Schalke04 ali mu klub(Schalke) neda da nastupi za U 21 od BiH, jedino ako dobije poziv od A tima onda ce da ga puste da igra za Bosnu, to jest ako ga Susic pozove. "
Evo skoro sam procitao ovaj jedan komentar na forumu interesuje me da li je ovo moguće,jer ako se ne varam nešto između redova je i Jagodić izjavio da postoji neki pritisak od klubova na Halilovića i Kolašinca...
Gdje si to procitao???zgembo89 je napisao/la:"Sejad Kolasinac bi rado igrao za U21 BiH,razgovarao
Jer je zesca glupost,klub mu neda da zaigra za U-21 nego samo za A repku,fakat trebas biti ha za budala da takvo sta napises.Klub ni sekunde nemoze odredjivati za koju ce ovaj selekciju igrati,pogotovo kad je rijec o istoj drzavi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hitzfeld pozvao Izeta Hajrovića
"Jako mi je drago zbog poziva. To me svakako ispunjava. Nadam se da ću igrait protiv Tunisa i da ću iskoristiti svoju priliku", kazao je Hajrović za švicarske medije.
Sačuvaj nas Bože ovakvih 'patriota' ..ko mu je*e mater, zdravo.
"Jako mi je drago zbog poziva. To me svakako ispunjava. Nadam se da ću igrait protiv Tunisa i da ću iskoristiti svoju priliku", kazao je Hajrović za švicarske medije.
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 09 nov 2012, 12:14, ukupno mijenjano 1 put.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Još jedan manje, jbg moRe nam se, imamo 25 miliona registrovanih igrača. 

Drago mi je sto ovaj nece nastupati za nas, ne trebaju nam igraci koji u reprezentaciju zele radi "odsksocne daske" a ne zbog patriotizma i ljubavi prema drzavi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Znači ovako završi kad se naši bore za nekog igrača.
Sa Sušićevim principom "neću im valjda ja sređivati papire" ćemo ostati bez nekoliko mladih igrača.
Hrvatima nije ispod časti posjećivati,nagovarati,srediti papire bilo kojem interesantnom igraču,pa sjetite se slučaja sa Danielom Bilošom koji ima neke davne korjene iz Hrvatske čak i ne govori Hrvatski jezik koliko su se borili za njega,na kraju se on pokazao ispodprosječnim igračem,ali toliko puta im se to isplatilo.
A što se tiče Hajrovića,sretno mu u borbi za mjesto u timu pored Shaqiria,Barnete,Ben Khalife,Fabian Freia,Stockera i Mehmedia.
A kod nas bi kad bi se pokazao boljim od Vršajevića već prišao blizu prvoj postavi.
Sa Sušićevim principom "neću im valjda ja sređivati papire" ćemo ostati bez nekoliko mladih igrača.
Hrvatima nije ispod časti posjećivati,nagovarati,srediti papire bilo kojem interesantnom igraču,pa sjetite se slučaja sa Danielom Bilošom koji ima neke davne korjene iz Hrvatske čak i ne govori Hrvatski jezik koliko su se borili za njega,na kraju se on pokazao ispodprosječnim igračem,ali toliko puta im se to isplatilo.
A što se tiče Hajrovića,sretno mu u borbi za mjesto u timu pored Shaqiria,Barnete,Ben Khalife,Fabian Freia,Stockera i Mehmedia.
A kod nas bi kad bi se pokazao boljim od Vršajevića već prišao blizu prvoj postavi.
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 09 nov 2012, 12:27, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Je l' ti tako tješiš sebe ili koga već??? Koji patriotizam??? O čemu mi pričamo??? Eno Katalonci se sturiše od patriotizma prema Španiji. Ovdje je riječ amaterizmu s naše strane, svakom igraču se treba otići na noge (to nije sramota, pogotovu ovako maloj zemlji kao naša), popričati s njim, olakšati mu maksimalno administrativne poslove i privoliti ga da igra za nas. Tako to rade ''inteligentniji'' Savezi (čitaj hrvatski, srpski). Njima nije sramota da odu pričati sa Rakitićem, Subotićem..Al' eto, mi smo Brazil, nama je to ispod časti.Elegant je napisao/la:Drago mi je sto ovaj nece nastupati za nas, ne trebaju nam igraci koji u reprezentaciju zele radi "odsksocne daske" a ne zbog patriotizma i ljubavi prema drzavi.
JTS je napisao/la:Hitzfeld pozvao Izeta Hajrovića
Pa šta bi trebao, čekati 37 godinu pa da ga Pape zovne

Da treba nekom retardu koji ne zna šutnut' lopte, treba srediti ili čak lažirati pasoš, to bi se odmah završilo.
Jednostavno, politika stručnjaka na našoj klupi je očajna. On jadan ne zna da on sa ekipom iz saveza mora ganjati igrače i ako ne on, naći nekoga ko će im sređivati papire. Ipak on za to prima platu, a ne ja ili neko peti deseti. Ima da lupi šakom o stol i kaže sekretaru da se posadi na glavu i uradi to. Al jok...
Ko ga yebe, idemo u Alžir uigravati uigran tim, a to što nemamo alternativa na nekim pozicijama i što će nam drugi igrati po bjelosvjetskim reprezentacijima, to nije važno.
Jer ipak, mi imamo viška kvalitetnih igrača pa možemo birati.
Zadnja izmjena: dilajla, dana/u 09 nov 2012, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
Safet je sam izjavio da ga ne može pozvati dok ne izvadi papire, mali nije još izvadio, i sta je Safet trebao?dilajla je napisao/la:JTS je napisao/la:Hitzfeld pozvao Izeta Hajrovića
Pa šta bi trebao, čekati 37 godinu pa da ga Pape zovneTreba prodati Vršajevića negdje u pizdu materinu, a onda kukati što će Hajrović igrati za Švicarsku.
Da treba nekom retardu koji ne zna šutnut' lopte, treba srediti ili čak lažirati pasoš, to bi se odmah završilo.
Jednostavno, politika stručnjaka na našoj klupi je očajna.
Ko ga yebe, idemo u Alžir uigravati uigran tim, a to što nemamo alternativa na nekim pozicijama i što će nam drugi igrati po bjelosvjetskim reprezentacijima, to nije važno.
Da je mali zelio izvadio bi papire, nije , znaci ne zeli, nek mu je sretno.voltron30 je napisao/la:Je l' ti tako tješiš sebe ili koga već??? Koji patriotizam??? O čemu mi pričamo??? Eno Katalonci se sturiše od patriotizma prema Španiji. Ovdje je riječ amaterizmu s naše strane, svakom igraču se treba otići na noge (to nije sramota, pogotovu ovako maloj zemlji kao naša), popričati s njim, olakšati mu maksimalno administrativne poslove i privoliti ga da igra za nas. Tako to rade ''inteligentniji'' Savezi (čitaj hrvatski, srpski). Njima nije sramota da odu pričati sa Rakitićem, Subotićem..Al' eto, mi smo Brazil, nama je to ispod časti.Elegant je napisao/la:Drago mi je sto ovaj nece nastupati za nas, ne trebaju nam igraci koji u reprezentaciju zele radi "odsksocne daske" a ne zbog patriotizma i ljubavi prema drzavi.
Ja se slažem da sa 'potencijalnim' reprezentativcima treba pričati, pa čak im otići i na noge, ali opet, ovaj jedva dočekao poziv Švicarske. Neka čeka, treba da čeka ako je pravi patriota. Neće Pape zauvijek biti selektor (ako je do njega). Pjanić je plakao, drečao da želi igrat za BiH, nije htio igrat za Francusku, pa su su mu dali pasoš jer je bio "wonderkid", pa se čitava javnost u BiH digla. To je pravi patriota, mogao je Pjanić lagano za Francusku.dilajla je napisao/la:JTS je napisao/la:Hitzfeld pozvao Izeta Hajrovića
Pa šta bi trebao, čekati 37 godinu pa da ga Pape zovneTreba prodati Vršajevića negdje u pizdu materinu, a onda kukati što će Hajrović igrati za Švicarsku.
Jednostavno, politika stručnjaka na našoj klupi je očajna. On jadan ne zna da on sa ekipom iz saveza mora ganjati igrače i ako ne on, naći nekoga ko će im sređivati papire. Ipak on za to prima platu, a ne ja ili neko peti deseti
Ne vjerujem niti Papetu, niti Savezu, niti Hajroviću, ali ja ovako stičem dojam da je Hajrović nas vukao za nos i da je on kriv svemu ovome. Pape kaže da nema papire, Hajrović kaže da ima. Dobar paravan dok čeka poziv Švicarske repke. Ako griješim, neka ide meni na dušu.
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
ZOI84 je napisao/la: Safet je sam izjavio da ga ne može pozvati dok ne izvadi papire, mali nije još izvadio, i sta je Safet trebao?
Halo pametari, momak ima naše državljanstvo i pasoš. Papirologiju oko sportskog državljanstva zavšava NAŠ yebeni savez na čelu sa Papetom, koji daje urgent, a ne sam Hajrović . Kontate

A možda će Hajrović ovaj poziv prihvatiti da natjera naše da ga što brže pozovu i riješe te administrativne probleme, sada kada je zagustilo
Ako je istina, odlična taktika mladog Hajrovića
Proći će u jednu repku, pa koju god.

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Samo znam da bi Aco i Harun ovakvog igraca doveli za ruku u repku, nazalost u fudbalu nemamo takve ljude i to je to, zbog toga odose i Hajrovic i Kolasinac i Halilovic.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
To je to sto smo pricali za Hajrovica, jednostavno, ne trebaju nam ovakve "patriote" ! SRETNO TI BILO ALA MUSTAFA !
valjda su to poslovi sekretarijata !dilajla je napisao/la:ZOI84 je napisao/la: Safet je sam izjavio da ga ne može pozvati dok ne izvadi papire, mali nije još izvadio, i sta je Safet trebao?
Halo pametari, momak ima naše državljanstvo i pasoš. Papirologiju oko sportskog državljanstva zavšava NAŠ yebeni savez na čelu sa Papetom, koji daje urgent, a ne sam Hajrović . Kontate
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Odose jer njih trojica tako zele, u slucaju da vide da nece uspjeti u drugim rep. vratit ce im se ljubav i zelja za BiH, kao Miskeru, Meduljaninu...bhsport je napisao/la:Samo znam da bi Aco i Harun ovakvog igraca doveli za ruku u repku, nazalost u fudbalu nemamo takve ljude i to je to, zbog toga odose i Hajrovic i Kolasinac i Halilovic.
Da, u pravu si. Kada sekretarijat bude odlučivao ko je potreban reprezentaciji, a ko nije, onda će to biti u redu.Bosniacum Lilium je napisao/la:To je to sto smo pricali za Hajrovica, jednostavno, ne trebaju nam ovakve "patriote" ! SRETNO TI BILO ALA MUSTAFA !
valjda su to poslovi sekretarijata !dilajla je napisao/la:ZOI84 je napisao/la: Safet je sam izjavio da ga ne može pozvati dok ne izvadi papire, mali nije još izvadio, i sta je Safet trebao?
Selektor je taj koji daje urgent za pokretanje procesa, naravno, ako mu je taj igrač potreban. Al očito je da njemu nije, što mu ja ne zamjeram, jer očito konta da on najbolje zna. Ali, NE MOŽE onda govoriti je do igrača, a on ga nije kontaktirao od januara mjeseca.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
vidjelo se odavno da ovaj svicarac voza posteno, pogledaj ostale momke npr. Pjanica i sve ti je jasno !
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Nesto sam slicno i ocekivao.Sam je nagovjestovao ovakvu situaciju,a ipak je ostavljao prostor i Susic da ga pozove.Mozda nije mogao igrati,ali je mogao se naci na spisku za Alzir onako kao sto je Mujdza se nasao na spisku za prijeteljsku sa Šveđanima.Tako bi ga dobili da igra za nasu reprezentaciju,a principom "necu ja nikog moliti" kojeg koristi Pape izgubiti cemo nazalost jos dosta igraca.
Papetu i ostalim selektorima je ispod casti otici na noge i ako treba moliti igraca da igra za reprezentaciju,dok to Hrvati pametno rade te pridobise tako evo Hrgotu.Kod nas ocito bolje forsirati neke propale igrace,koji nisu uspjeli u Tatranu,Zagrebu ili kojima je nastup na livadama premijerlige BiH vrh.
Papetu i ostalim selektorima je ispod casti otici na noge i ako treba moliti igraca da igra za reprezentaciju,dok to Hrvati pametno rade te pridobise tako evo Hrgotu.Kod nas ocito bolje forsirati neke propale igrace,koji nisu uspjeli u Tatranu,Zagrebu ili kojima je nastup na livadama premijerlige BiH vrh.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ne kažem da nema odgovornosti u ljudima iz NS BIH, jer administracija saveza i postoji da bi pomogla potencijalnim reprezentativcima da riješe administrativne probleme za nastup u našoj repki, al je nepobitna činjenica da djeca rođena i odrasla u dijaspori, koja uz to jednom u 10 godina dođu u BiH, nemaju potrebnu emociju i patriotizam prema BIH, jer onaj ko to želi, bez obzira na pritisak i bolje uslove, igra za onog prema kome ga srce vuče/rakitić, braća kovač, petrić, hrgota, kuzmanović, subotić..../, al kod nas "muja" je uvijek tako, prodali bi se za vreću brašna i sve je tuđe bolje nego naše, neka je hajroviću, haliloviću i dr,sa srećom, ja se za njih ne bi puno borio, ljudi su odabrali druge a ne nas, tako da se treba okrenuti onima koji to žele, a ovi neka dovjeka budu "stranci" i za repke u kojima nastupaju/poznata švicarska i hrvatska prezimena hajrović, halilović i dr/, ali i za nas koji ovu zamlju, kakvu takvu, al našu, volimo.