Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Ne pomišljaj na to, ovi katalonci su k'o komarci 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- NoName
- Kontakt:
Ma zagrijavao sam se sa Pajom za sve te pošastiVirtu4l je napisao/la:Ne pomišljaj na to, ovi katalonci su k'o komarci

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Onda se ne brinem za tebe, ako si Paju apsolvirao, nema zime za tebeNoName je napisao/la:Ma zagrijavao sam se sa Pajom za sve te pošastiVirtu4l je napisao/la:Ne pomišljaj na to, ovi katalonci su k'o komarciAko sam uspio s njim onda su oni piece of cake

Što se Vedada tiče, ne zna čovjek šta da misli o njemu, Hoffenheim me razočarao, mislio sam da mogu puno više, a Vedo se uklopio u to sivilo, ili nije? Ko će mu ga znati...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- NoName
- Kontakt:
Trznuo se u posljednjih nekoliko kola, puno je hrabrije ulazio u duele i to je odmah donijelo rezultat. Čudna je ono ekipa komplet, mogli bi parirati svakome ali mogu i toliko bezvoljno da igraju da je to čudo jedno. Sve izgleda zavisi kako im krene u prvih 15 minuta.Virtu4l je napisao/la:Što se Vedada tiče, ne zna čovjek šta da misli o njemu, Hoffenheim me razočarao, mislio sam da mogu puno više, a Vedo se uklopio u to sivilo, ili nije? Ko će mu ga znati...
Meni je drago da je Vedad ipak, na kraju krajeva, napravio neki rezultat kroz golove i asistencije, ali mi je još draže što sam uviđa da je to moglo izgledati puno bolje. Na njemu je fokus, od njega se najviše očekuje i on mora naučiti kako da živi i igra sa tim pritiskom.
Obzirom da će mu ove godine aBd oslabiti konkurencija (ode Edin) očekujem da će Vedo biti glavni topdžija BL.
Kad smo već kod dresova, evo novih dresova Reala za narednu sezonu,
Home: http://www.football-shirts.co.uk/fans/w ... erreal.png
Away: http://cdn.laligatalk.com/wp-content/up ... -shirt.jpg
Cijena će biti nekih 50€.
Home: http://www.football-shirts.co.uk/fans/w ... erreal.png
Away: http://cdn.laligatalk.com/wp-content/up ... -shirt.jpg
Cijena će biti nekih 50€.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Domaci dobri, gostujuci katastrofa.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Ponos Torina
- Kontakt:
Real ko Real uvjek bezveze dresove imao nikad kreativni nisu bili....
Nadam se da ce se Ibisevic pripremiti dobro za iducu sezonu i biti onaj stari,a mislim da bi mu odgovarala Seria A sto da ne mozda i Salihovic zajedno sa njim da ode u Italiju...
Nadam se da ce se Ibisevic pripremiti dobro za iducu sezonu i biti onaj stari,a mislim da bi mu odgovarala Seria A sto da ne mozda i Salihovic zajedno sa njim da ode u Italiju...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Pa probajte zamisliti Bayern bez Ribe i Robbija @Gero ,@Zukera i ostali bi bili toliko razocareni da bi i vatru poceli bljuvati po frumu
U Hoffenhaimu vazda bez Ba,Obasija najbolji jarani Vedini ,onda Becks povrijedjen reprezentativac elfa,Salihovic isto imao operaciju i trebalo mu vremena nakon noza da dodje sebi i sa onim klocevima sa klupe satro mjenjali ove koji nebi ni u Laktasima potpisali slijedecu sezonu.
Eto sta bi u kratkim crtama bio ''problemcic''

U Hoffenhaimu vazda bez Ba,Obasija najbolji jarani Vedini ,onda Becks povrijedjen reprezentativac elfa,Salihovic isto imao operaciju i trebalo mu vremena nakon noza da dodje sebi i sa onim klocevima sa klupe satro mjenjali ove koji nebi ni u Laktasima potpisali slijedecu sezonu.
Eto sta bi u kratkim crtama bio ''problemcic''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sad su Laktaši u modi, ha? 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- NoName
- Kontakt:
Vidim da si ovdje aktivan pa da te ražalostim malo:Virtu4l je napisao/la:Sad su Laktaši u modi, ha?
Pu...Sudija Ovrebo okončao međunarodnu karijeru
Kontroverzni norveški sudija Tom Henning Ovrebo (43) odlučio je prekinuti svoju međunarodnu karijeru i nastavit će samo sa radom u norveškom prvenstvu.
Nije sad,njihov Ronhilski dezen stoji vec od od kad su se umiljogojili u fildjan ligu.Virtu4l je napisao/la:Sad su Laktaši u modi, ha?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
E'o sad Vedu dobi u sličicama xD 

Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Vedo se ozenio jucer 
Nek mu je sa srecom

Nek mu je sa srecom
- Principatus
- Kontakt:
Svi golovi BL sezone u jednom klipu:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Principatus
- Kontakt:
Tesko da ce iz Hoffenheima, cudnim slucajem nasi najbitniji igraci u Bundesligi igraju u dva kluba kojima novac ne igra ulogu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Eno Veliki Lazio spremio ponudu za Vedu
MašAllah 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
ajde Vedo u Lazio!! proslavit ces se!
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
-
- Kontakt:
Pusti Lazio idi u neki drugi klub u Spaniji ili Engleskoj 

Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin i 24 gosta.