NK Zvijezda Gradačac

nkzvijezda
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la nkzvijezda » 27 apr 2011, 21:25

elvis j je napisao/la:
mirza_rd07 je napisao/la:elvise ba nisam reko da nas prije nije bilo vise nego da nas nije bilo puno kad smo prozivali ferhata prosuo si se ba licno se toga sjecam znam cijelu historiju navijaca i
a stobom se nemam sta raspravljat nt si bio nit ces bit navijac
albi reko da si ti i**ca
IVICA ODLAZI!!!
Misli ti na skolu sutra,hajd na pisanje pa na spavanje,vidi koja su doba
:)
★u♥

elvis j
Kontakt:

Post Postao/la elvis j » 27 apr 2011, 21:30

nkzvijezda je napisao/la:Navijači će se vratiti kad se bude pobjeđivalo i borilo za vrh tabele a ne za sredinu. Zvijezda kvalitetom može parirati bilo kojem klubu iz vrha premijer lige. Međutim, kada im bodovi ne trebaju oni prodaju utakmicu, a kada padnu na tabeli ponovo daju svoj maksimum i ostvare niz pozitivnih rezultata. Za to je kriva uprava. Navijači konačno moraju zahtijevati titule jer se puno ulaže u Zvijezdu!
Ovo je vec zrelija prica,dobrim djelom se slazem sa ovim,malo manje ovo za navijace,trebalo bi da bas oni imaju vise uticaja na desavanja,ali idu pogresnim putem,rade ono sto bas odgovara onima koji hoce da ih se rijese,nazalost su ostala tiu djeca koja to ne znaju da zastupaju privatne interese,a to za titulu cemo jos sacekati,nije ba to toliko ulaganje ko sto se prica po carsiji,daju veliki klubovi mnogo vise i imaju dobru zaledinu,mislim da moramo biti strpljivi nije lahko u Evropu,bolje cekati svoe vrijeme u sredini nego da ispadamo pa se opet borimo za ulazak u PL,kao Banovici,ili budemo prvaci kao Modrica pa sledece godine ispadnemo
Zadnja izmjena: elvis j, dana/u 27 apr 2011, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.

nkzvijezda
Kontakt:

Post Postao/la nkzvijezda » 27 apr 2011, 21:46

elvis j je napisao/la:
nkzvijezda je napisao/la:Navijači će se vratiti kad se bude pobjeđivalo i borilo za vrh tabele a ne za sredinu. Zvijezda kvalitetom može parirati bilo kojem klubu iz vrha premijer lige. Međutim, kada im bodovi ne trebaju oni prodaju utakmicu, a kada padnu na tabeli ponovo daju svoj maksimum i ostvare niz pozitivnih rezultata. Za to je kriva uprava. Navijači konačno moraju zahtijevati titule jer se puno ulaže u Zvijezdu!
Ovo je vec zrelija prica,dobrim djelom se slazem sa ovim,malo manje ovo za navijace,trebalo bi da bas oni imaju vise uticaja na desavanja,ali idu pogresnim putem,rade ono sto bas odgovara onima koji hoce da ih se rijese,nazalost su ostala tiu djeca koja to ne znaju da zastupaju privatne interese
ako navijacima smeta način na koji se radi u klubu trebaju da bojkotuju utakmice, i da se bore peticijom protiv uprave. To je klub svih navijača, budžetska sredstva se izdvajaju za klub i navijači moraju da budu uključeni u donošenje odluka. Nije to ni ivicin ni ferhatov klub nego klub svih gradačačana. ali nažalost politika odlučuje ko će u kojoj fotelji sjediti.
★u♥

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 27 apr 2011, 21:48

E ako nam sad u subutu ne klepite bod onda necete nikad.
Bujrum na Kosevo :)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

nkzvijezda
Kontakt:

Post Postao/la nkzvijezda » 27 apr 2011, 21:50

Megamon je napisao/la:E ako nam sad u subutu ne klepite bod onda necete nikad.
Bujrum na Kosevo :)
Ili ćete vi nama uvaliti 3-4 komada ili ćemo mi vama. U svakom slučaju mislim da će bit' golova. :)
★u♥

elvis j
Kontakt:

Post Postao/la elvis j » 27 apr 2011, 21:56

nkzvijezda je napisao/la:
elvis j je napisao/la:
Ovo je vec zrelija prica,dobrim djelom se slazem sa ovim,malo manje ovo za navijace,trebalo bi da bas oni imaju vise uticaja na desavanja,ali idu pogresnim putem,rade ono sto bas odgovara onima koji hoce da ih se rijese,nazalost su ostala tiu djeca koja to ne znaju da zastupaju privatne interese
ako navijacima smeta način na koji se radi u klubu trebaju da bojkotuju utakmice, i da se bore peticijom protiv uprave. To je klub svih navijača, budžetska sredstva se izdvajaju za klub i navijači moraju da budu uključeni u donošenje odluka. Nije to ni ivicin ni ferhatov klub nego klub svih gradačačana. ali nažalost politika odlučuje ko će u kojoj fotelji sjediti.
Normalno klub je svih nas,ali nazalost navijaci neznaju pravo stanje i kako se radi u klubu,ali neke stvari i nebi trebalo da znaju svi,isto tako ne vidim prave argumente,zasto da bojkotuju navijaci,ma ja mislim da bi to uprava i voljela,a znate dobro koja su 2 covijeka koja daju najvise za klub oni su tu bogovi i ova grupa nemoze protiv njihove odluke,jer navijaci nisu istoga mislenja,jos uvijek se smatraju navijacima oni koji su navijali prije i iz odredeni razloga,da ih nazovem vulgarnim,nisu vise sa grupom koja skandira protiv cijelog stadiona a ne samo protiv uprave

nkzvijezda
Kontakt:

Post Postao/la nkzvijezda » 27 apr 2011, 21:58

očito je sazrelo vrijeme da se registruje nova navijačka skupina, onda bi bilo zanimljivije i na tribinama slušati prepucavanja dvije navijačke skupine. :)
★u♥

elvis j
Kontakt:

Post Postao/la elvis j » 27 apr 2011, 22:01

nkzvijezda je napisao/la:očito je sazrelo vrijeme da se registruje nova navijačka skupina, onda bi bilo zanimljivije i na tribinama slušati prepucavanja dvije navijačke skupine. :)
Ma nemamo ni jedne spacne,a kamoli dvije,ova druga zamisljena puno veca se nebi prepucavala vec navijala,he he,a postojeca bi bila puno veca da se ne prepucava za pojedince,lahko i na drugi nacin se mozemo rijesiti ljudi sa kojima smo nezadovoljni,ne na ovaj mizeran nacin,ispada da ja ovdje branim nekoga i ako je tako neznam od cega ga branim i zasto,neka neko napise sta je ko skrivijo da znam barem,znam dosta stvari cak i ko stoji iza ovoga ali nikada nisam nikoga prozvao imenom,to je znak slabosti navijaca,i prije smo ljude mijenjali sa lahkocom,sada kazete npr Ivica napolje,Fadil i Nurdo kazu ostajes,cija ce biti jaca,sta mislite,

mirza_rd07
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd07 » 27 apr 2011, 22:26

elvis j je napisao/la:
nkzvijezda je napisao/la:očito je sazrelo vrijeme da se registruje nova navijačka skupina, onda bi bilo zanimljivije i na tribinama slušati prepucavanja dvije navijačke skupine. :)
Ma nemamo ni jedne spacne,a kamoli dvije,ova druga zamisljena puno veca se nebi prepucavala vec navijala,he he,a postojeca bi bila puno veca da se ne prepucava za pojedince,lahko i na drugi nacin se mozemo rijesiti ljudi sa kojima smo nezadovoljni,ne na ovaj mizeran nacin,ispada da ja ovdje branim nekoga i ako je tako neznam od cega ga branim i zasto,neka neko napise sta je ko skrivijo da znam barem,znam dosta stvari cak i ko stoji iza ovoga ali nikada nisam nikoga prozvao imenom,to je znak slabosti navijaca,i prije smo ljude mijenjali sa lahkocom,sada kazete npr Ivica napolje,Fadil i Nurdo kazu ostajes,cija ce biti jaca,sta mislite,
e sad sam skonto ko si ti elvise j nemogu da zamislim da si toliko pametan hahahhaah
RED DRAGONS 07
NIKAD NECE STATi i MI SMO NAJVJERNI I NE PROZIVAMO CIJELI STADION NI UPRAVU NEG SAMO IVICU hahahahhaa elvis j omg

mirza_rd07
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd07 » 27 apr 2011, 22:28

i necu se s tobom vise raspravljat nit si bio navijac ZVIJEZDE nit ces bit, a mozda jesi dio ZVIJEZDE???

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 27 apr 2011, 22:31

Halo ba. O kakvim vi navijačima govorite. Pa zvijezda nema navijače ima samo publiku i to dobru publiku. Ono malo nekakve dječice što se skupilo u onoj šumi sebe zovu navijačima.Nemojte se provaljivati. Vi da ste ikakvi navijači došli bi na tribinu i navijali za svoj klub i na tribini bi razapeli onaj transparent sa kojim ste se samo osramotili. Par osnovaca i srednjoškolaca se skupilo u 5 kvadrata i misle da su navijači. Bolje bi bilo dok ne odrastete da odete malo na obuku u Zenicu ili Sarajevo da vidite šta su navijači. Sva vaša ozbiljnost se vidi i proteklih 15 postova gdje svega 3 lika valjaju gluposti i nešto se ko fol prepucavaju. Onaj jedan (neki mirza čini mi se) bi nekoga istjerao a ne zna ni razlog zašto bi ga istjerao.

mirza_rd07
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd07 » 28 apr 2011, 11:36

mačak u čizmama je napisao/la:Halo ba. O kakvim vi navijačima govorite. Pa zvijezda nema navijače ima samo publiku i to dobru publiku. Ono malo nekakve dječice što se skupilo u onoj šumi sebe zovu navijačima.Nemojte se provaljivati. Vi da ste ikakvi navijači došli bi na tribinu i navijali za svoj klub i na tribini bi razapeli onaj transparent sa kojim ste se samo osramotili. Par osnovaca i srednjoškolaca se skupilo u 5 kvadrata i misle da su navijači. Bolje bi bilo dok ne odrastete da odete malo na obuku u Zenicu ili Sarajevo da vidite šta su navijači. Sva vaša ozbiljnost se vidi i proteklih 15 postova gdje svega 3 lika valjaju gluposti i nešto se ko fol prepucavaju. Onaj jedan (neki mirza čini mi se) bi nekoga istjerao a ne zna ni razlog zašto bi ga istjerao.
jesil siguran da neznam ja kad nesto neznam onda sutim i drzim jezik za zubima a ne kao ti sto blebeces po netu razloge znam i zato pisem a znao bih ih i ti da si niki navijac i da kad izđes malo u grad i procitas kakve novine zato
i nepricaj ono o cemu neznas
IVICA ODLAZI!!!

nkzvijezda
Kontakt:

Post Postao/la nkzvijezda » 28 apr 2011, 12:09

mirza_rd07 je napisao/la:
mačak u čizmama je napisao/la:Halo ba. O kakvim vi navijačima govorite. Pa zvijezda nema navijače ima samo publiku i to dobru publiku. Ono malo nekakve dječice što se skupilo u onoj šumi sebe zovu navijačima.Nemojte se provaljivati. Vi da ste ikakvi navijači došli bi na tribinu i navijali za svoj klub i na tribini bi razapeli onaj transparent sa kojim ste se samo osramotili. Par osnovaca i srednjoškolaca se skupilo u 5 kvadrata i misle da su navijači. Bolje bi bilo dok ne odrastete da odete malo na obuku u Zenicu ili Sarajevo da vidite šta su navijači. Sva vaša ozbiljnost se vidi i proteklih 15 postova gdje svega 3 lika valjaju gluposti i nešto se ko fol prepucavaju. Onaj jedan (neki mirza čini mi se) bi nekoga istjerao a ne zna ni razlog zašto bi ga istjerao.
jesil siguran da neznam ja kad nesto neznam onda sutim i drzim jezik za zubima a ne kao ti sto blebeces po netu razloge znam i zato pisem a znao bih ih i ti da si niki navijac i da kad izđes malo u grad i procitas kakve novine zato
IVICA ODLAZI!!!
Ja sam iz Gradačca, ali Gradačac nema status grada, nego status općine i kada kažeš čovjeku da izađe malo u grad onda mora ići u Tuzlu jer mu je to najbliži grad. 8-)
★u♥

elvis j
Kontakt:

Post Postao/la elvis j » 28 apr 2011, 12:30

IVICA ODLAZI!!!
Ja sam iz Gradačca, ali Gradačac nema status grada, nego status općine i kada kažeš čovjeku da izađe malo u grad onda mora ići u Tuzlu jer mu je to najbliži grad. 8-)
Moram te ispraviti,a i ti mene ako grijesim,Tuzla nije imala status grada,barem prije 5-6 mijeseci,ako je u skorom periodu dobila onda ok,ja koliko znam i tuzla je opcina,status grada ima Sarajevo,B.Luka,Mostar ,a Tuzla jos uvijek ima nacelnika opcine a ne gradonacelnika,opcinsko vijece nije izglasalo status grada,a taj status moze dobiti i Gradacac,ako bi izglasalo opcinsko vijece,svaka opcina koja ima u gradu 10.000.stanovnika najmanje ili 15.000. sa sirim podrucijem to je preduslov,ali to mnogima ne odgovara zbog razlicitih obaveza i interesa i koliko mi je poznato Tuzla nije jos grad.http://www.tuzla.ba/ Najblizi nam je grad B.Luka,cinimi se da je bliza od Sarajeva

nkzvijezda
Kontakt:

Post Postao/la nkzvijezda » 28 apr 2011, 12:56

elvis j je napisao/la:Moram te ispraviti,a i ti mene ako grijesim,Tuzla nije imala status grada,barem prije 5-6 mijeseci,ako je u skorom periodu dobila onda ok,ja koliko znam i tuzla je opcina,status grada ima Sarajevo,B.Luka,Mostar ,a Tuzla jos uvijek ima nacelnika opcine a ne gradonacelnika,opcinsko vijece nije izglasalo status grada,a taj status moze dobiti i Gradacac,ako bi izglasalo opcinsko vijece,svaka opcina koja ima u gradu 10.000.stanovnika najmanje ili 15.000. sa sirim podrucijem to je preduslov,ali to mnogima ne odgovara zbog razlicitih obaveza i interesa i koliko mi je poznato Tuzla nije jos grad.http://www.tuzla.ba/
U pravu si, znači Zenica nam je najbliži grad http://bs.wikipedia.org/wiki/Slu%C5%BEb ... ercegovine :) Evo nešto smo i naučili. :)
★u♥

mirza_rd07
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd07 » 28 apr 2011, 14:01

elvis j je napisao/la:Moram te ispraviti,a i ti mene ako grijesim,Tuzla nije imala status grada,barem prije 5-6 mijeseci,ako je u skorom periodu dobila onda ok,ja koliko znam i tuzla je opcina,status grada ima Sarajevo,B.Luka,Mostar ,a Tuzla jos uvijek ima nacelnika opcine a ne gradonacelnika,opcinsko vijece nije izglasalo status grada,a taj status moze dobiti i Gradacac,ako bi izglasalo opcinsko vijece,svaka opcina koja ima u gradu 10.000.stanovnika najmanje ili 15.000. sa sirim podrucijem to je preduslov,ali to mnogima ne odgovara zbog razlicitih obaveza i interesa i koliko mi je poznato Tuzla nije jos grad.http://www.tuzla.ba/
U pravu si, znači Zenica nam je najbliži grad http://bs.wikipedia.org/wiki/Slu%C5%BEb ... ercegovine :) Evo nešto smo i naučili. :)
ja svoj GRADAČAC smatram gradom a vi seljadijo ako ne volite ni GRADACAC a za ZVIJEZDU sam se uvjerio da je nevolite mozete slobodno ici u Zenicu i B-Luku niko vas sprijeciti nece

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 28 apr 2011, 14:04

ja svoj GRADAČAC smatram gradom a vi seljadijo ako ne volite ni GRADACAC a za ZVIJEZDU sam se uvjerio da je nevolite mozete slobodno ici u Zenicu i B-Luku niko vas sprijeciti nece
Svaka cast MIRZA
IVICA ODLAZI!!!
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 28 apr 2011, 14:13

zvijezda pobijedila bosnu mionicu sa 4 0 golove postigli Nuhanovic,Bedak,Tosunovic,Hasic
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

mirza_rd07
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd07 » 28 apr 2011, 14:16

a za vas dvojicu ev malo pismeni dokaz a mozda niste ni pi***ni
http://bs.wikipedia.org/wiki/Spisak_gra ... ercegovini :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mladi zzaju bolje od vas hahahahhahahaha

mirza_rd07
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd07 » 28 apr 2011, 14:18

nedžad je napisao/la:zvijezda pobijedila bosnu mionicu sa 4 0 golove postigli Nuhanovic,Bedak,Tosunovic,Hasic
et kolko su me ova dvojica smeli da sam zaboravio da smo juce pobijedili
SVAKA ČAST EKIPI
IVICA ODLAZI!!!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.