nkzvijezda je napisao/la:mirza_rd07 je napisao/la:mačak u čizmama je napisao/la:Halo ba. O kakvim vi navijačima govorite. Pa zvijezda nema navijače ima samo publiku i to dobru publiku. Ono malo nekakve dječice što se skupilo u onoj šumi sebe zovu navijačima.Nemojte se provaljivati. Vi da ste ikakvi navijači došli bi na tribinu i navijali za svoj klub i na tribini bi razapeli onaj transparent sa kojim ste se samo osramotili. Par osnovaca i srednjoškolaca se skupilo u 5 kvadrata i misle da su navijači. Bolje bi bilo dok ne odrastete da odete malo na obuku u Zenicu ili Sarajevo da vidite šta su navijači. Sva vaša ozbiljnost se vidi i proteklih 15 postova gdje svega 3 lika valjaju gluposti i nešto se ko fol prepucavaju. Onaj jedan (neki mirza čini mi se) bi nekoga istjerao a ne zna ni razlog zašto bi ga istjerao.
jesil siguran da neznam ja kad nesto neznam onda sutim i drzim jezik za zubima a ne kao ti sto blebeces po netu razloge znam i zato pisem a znao bih ih i ti da si niki navijac i da kad izđes malo u grad i procitas kakve novine zato
i nepricaj ono o cemu neznas
IVICA ODLAZI!!!
Ja sam iz Gradačca, ali Gradačac nema status grada, nego status općine i kada kažeš čovjeku da izađe malo u grad onda mora ići u Tuzlu jer mu je to najbliži grad.

Moram te ispraviti,a i ti mene ako grijesim,Tuzla nije imala status grada,barem prije 5-6 mijeseci,ako je u skorom periodu dobila onda ok,ja koliko znam i tuzla je opcina,status grada ima Sarajevo,B.Luka,Mostar ,a Tuzla jos uvijek ima nacelnika opcine a ne gradonacelnika,opcinsko vijece nije izglasalo status grada,a taj status moze dobiti i Gradacac,ako bi izglasalo opcinsko vijece,svaka opcina koja ima u gradu 10.000.stanovnika najmanje ili 15.000. sa sirim podrucijem to je preduslov,ali to mnogima ne odgovara zbog razlicitih obaveza i interesa i koliko mi je poznato Tuzla nije jos grad.
http://www.tuzla.ba/ Najblizi nam je grad B.Luka,cinimi se da je bliza od Sarajeva