Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

JuveSissoko
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la JuveSissoko » 16 maj 2010, 22:26

sarajlija89 je napisao/la:Doslo je do podjele u taboru juventina :D ...ja i adinjo uvijek protiv intera,mi smo radikalni ko vikinzi :mrgreen: a daffy i sissoko ipak u finalu na njihovoj strani i za talijanski fudbal :D

ma volim i ja italiju,uvijek al bas uvijek sam navijo za sve talijanske timove...

al 2006. je nesto se nece nikad zaboravit a bgm ni oprostit...i moje dijete ce da ih mrzi ko i ja budite sigurni :D
ja sam ti pragmatican,u tudjem uspjehu gledam korist svoju,korist Juventusu,tako da... :D
za boldano-cuj zaboravit,gluho bilo :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 16 maj 2010, 22:26

upravo zavisimo od njih.. jel nam to Diego garantuje 3. mjesto sljedece sezone?

FORZA LUIGI DEL NERI.. srce bih odma sad dao samo kada bi ti dosao i igrao svoju formaciju 4-4-2 u kojoj bi bila magla brazilcima..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 maj 2010, 22:27

Adinjo je napisao/la:
Smeta vam, da bi se mogli ismijavati nista drugo. A isto tako svakom poznavaocu fudbala je rivalstvo poznata rijec. A rivalstvo izmedju ova dva kluba je odavno a jos je vece poslije farse, tako da ti je jasno sto necu (barem ja) nikad im cestitati.

Isto tako niko vama ostalima ne daje pravo da omalozavate Juventus koji je veliki klub, a vi nista drugo ne radite ovde, zato molim te o pravima i poznavanju mi ne trebas pricati, ni ti niti bilo ko drugi ovde na forumu. Toliko.
Prvo, nisam navijač niti simpatizer nijednog talijanskog kluba, dakle ono je bilo objektivno viđenje ove sezone. Ako nađeše negdje da sam ja omalovažavao uspjehe Juventusa(osim što se tu i tamo zezam sa Sissokom i Daffyjem), slobodno stavi ovdje.
Dalje, rivalstvo je jedno, eno pogledaj navijače Barce i Reala kako jedni drugima čestitaju na titulama(a to rivalstvo je jače od ovoga), a mržnja je nešto sasvim drugo. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 16 maj 2010, 22:30

daffy je napisao/la:upravo zavisimo od njih.. jel nam to Diego garantuje 3. mjesto sljedece sezone?

FORZA LUIGI DEL NERI.. srce bih odma sad dao samo kada bi ti dosao i igrao svoju formaciju 4-4-2 u kojoj bi bila magla brazilcima..

Daj ba daffy,pa radije ne otisli u LP, nego da nas oni vode tamo. Sta bi se onda naslusao. Nedaj mi Boze,samo kazem.

btw, grijesis za Diega. Sam ces se uvjeriti.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 16 maj 2010, 22:31

Adinjo je napisao/la:Ovo mi gore pada nego sve ovo sto nas je zadesilo. :mrgreen: Bacili su kost izmedju nas, braco. :) Ja licno NIKAD za Inter necu navijati. Pa ni u finalu. I nedaj mi Boze da moramo zavisti od njih, kao sto neko gore napisa.
imamo kvislinge u nasem taboru :mrgreen: :lol: :lol:

ma nikad...i da imamo koristi ko sto nemamo ako oni osvoje LP...nikad ne bi za njih navijo....dovoljno je da se sjetim gdje je nas juve zbog istih.... :evil:

al na kraju...mi moramo samo o sebi razmisljat i gledat kako da se vratimo na puteve stare slave....ne vrijedi nam kukat i zalit...gotovo je sad....

a valjda kod Onog gore postoji bar malo pravde....pa ce se neke stvari promjeniti

@monolog..pusti ba spance oni su smjesni....gdje ce u njih rivalstvo vece biti, atmosfera pozorisna,malo je to prenapuhano sto se barce i reala tice za mene :D

bili smo rivali i prije...a sad ih mrzimo i mislim da je obostrano....i tako ce i ostat
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 16 maj 2010, 22:34

nemamo mi vas sta mrzit,vi ste jadni,vi ste za nas smijesni TRENUTNO tako da vas samo zalimo i vi KRADETE TITULE,mi ne...i da budite srecni i zahvalni da su vam Inter i Roma donijeli barem kvalifikacije za EL. :oops: eh evo ti sad ono sto najvise mrzis FORZA INTER ! ;)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 16 maj 2010, 22:34

Pa gdje ste mi moji Bosanci i Hercegovci???pa ne mogu da vjerujem "kakvih" likova imamo u nasoj nam lijepoj drzavici,ali najjaci su ovaj sarajlija i juvesisoko i jos par ovih fanova juventusa...

Pa dragi ljudi ili draga djeco de vi nama recite dali ste vi svjesni sta pisete po forumu?pa isto da ste iz Torina a ne iz BiH??Ja vam kazem da niste svjesni sta pricate,a ja vam garantujem da bi vam se pravi navijaci juventusa smijali i nebi vam bolan dali da prisustvujete njihovoj tribini ili grupi,jer ste stvarno smjesni...

De malo smirite strasti i koda je bitno hocetel vi nekom cestitat ili ne,i de se malo pozabavite vasim domacim klubovima(zeljom,sarajevom,slobodom,velezom,celikom i ostalim) i probajte da to malo dignete na veci nivo...idite na utakmice,bodrite svoje klubove,raspravljajte o nekim stvarima koje su vezane za bh nogomet i skontajte se malo...NEMOJTE DA ZIVITE U ZABLUDI I ILUZIJAMA...pa vi se zadali za klubove iz italije,engleske,spanije i drugih zemalja a nikada niste vidjeli "svoje" klubove uzivo(ima pojedinaca,ali situacija u BiH je taka da je njih veoma mali procenat)...

Zato vam kazem,de se malo skontajte i nemojte siriti mrznju bez razloga po BiH,vidim evo 2 navijaca sarajeva se svadjaju oko juventusa i intera,pa to je smjesno...Pa zamili da se u italiji 2 navijaca juventusa svadjaju oko barselone i reala,ili 2 navijaca intera se svadjaju oko arsenala i liverpula???

Skontajte se malo i dodjite sebi...

Veliki pozdrav za sve ljude koji vole INTER i nadam se da kada ukinu vize da ce puno raje doci do italije i dozivjeti nesto neopisivo :geek:

GRANDE INTER ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 maj 2010, 22:39

Grande je napisao/la:Pa gdje ste mi moji Bosanci i Hercegovci???pa ne mogu da vjerujem "kakvih" likova imamo u nasoj nam lijepoj drzavici,ali najjaci su ovaj sarajlija i juvesisoko i jos par ovih fanova juventusa...

Pa dragi ljudi ili draga djeco de vi nama recite dali ste vi svjesni sta pisete po forumu?pa isto da ste iz Torina a ne iz BiH??Ja vam kazem da niste svjesni sta pricate,a ja vam garantujem da bi vam se pravi navijaci juventusa smijali i nebi vam bolan dali da prisustvujete njihovoj tribini ili grupi,jer ste stvarno smjesni...

De malo smirite strasti i koda je bitno hocetel vi nekom cestitat ili ne,i de se malo pozabavite vasim domacim klubovima(zeljom,sarajevom,slobodom,velezom,celikom i ostalim) i probajte da to malo dignete na veci nivo...idite na utakmice,bodrite svoje klubove,raspravljajte o nekim stvarima koje su vezane za bh nogomet i skontajte se malo...NEMOJTE DA ZIVITE U ZABLUDI I ILUZIJAMA...pa vi se zadali za klubove iz italije,engleske,spanije i drugih zemalja a nikada niste vidjeli "svoje" klubove uzivo(ima pojedinaca,ali situacija u BiH je taka da je njih veoma mali procenat)...

Zato vam kazem,de se malo skontajte i nemojte siriti mrznju bez razloga po BiH,vidim evo 2 navijaca sarajeva se svadjaju oko juventusa i intera,pa to je smjesno...Pa zamili da se u italiji 2 navijaca juventusa svadjaju oko barselone i reala,ili 2 navijaca intera se svadjaju oko arsenala i liverpula???

Veliki pozdrav za sve ljude koji vole INTER i nadam se da kada ukinu vize da ce puno raje doci do italije i dozivjeti nesto neopisivo :geek:

GRANDE INTER ! ! !

koga cu volit i sta mi donosi radost u zivotu je subjektivna stvar i izbor,to sto mozda i vise volim Juventus od nekog lika iz Torina koji svake sedmice ide na utakmice me zaboli,to je njegov problem
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 16 maj 2010, 22:48

Grande je napisao/la:Pa gdje ste mi moji Bosanci i Hercegovci???pa ne mogu da vjerujem "kakvih" likova imamo u nasoj nam lijepoj drzavici,ali najjaci su ovaj sarajlija i juvesisoko i jos par ovih fanova juventusa...

GRANDE INTER ! ! !
lako je tebi u italiji pricat nesto,sto ne navijam za ove ili za one....dodji vamo pa navijaj slobodno za amaterske ekipe iz nase lige...i ne moram biti tamo da znam koliko i sta juventini misle o interu....i kako ga dozivljavaju...upucen sam dovoljno...i siguran sam da bi se ponoslili kada bi vidjeli s kolikom strascu volimo njihov juve a ne kao sto ti rece stidjeli....jer to je nezamislivo....da npr. neko iz BiH vise voli juve od "svojih" klubova...al to je tako...juventus je vise od kluba...vama je to krivo znam kad vidis koliko bolesnika crno-bijele boje ima...vi to necete dozivjeti

i sto sissoko rece to je subjektivna stvar...i samo ja znam koliko volim juve...drugo je sto neki to ne mogu shvatit....zato se razlikuju timovi kao juve od timova kao inter i sl.....za juve se ne navija.. juve se voli i zivi za njeg 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 16 maj 2010, 22:50

JuveSissoko je napisao/la:

GRANDE INTER ! ! !

koga cu volit i sta mi donosi radost u zivotu je subjektivna stvar i izbor,to sto mozda i vise volim Juventus od nekog lika iz Torina koji svake sedmice ide na utakmice me zaboli,to je njegov problem
Nema sanse da mozes voljet neki klub preko tv-a ili neta od nekog pravog navijaca koji je uz svoj klub non stop...Nisam ja rekao da ti ne smijes voljet juventus ili inter ili milan,ja samo kazem da ne sirite mrznju u BiH radi nekih klubova koje mozda nikada necete gledati niti biti na stadionu tog kluba,zato vam kazem da se vratite u normalu i da popravite domacu ligu a ne da se vi prepirete oko stvari koje se vas uopste ne ticu...

A to sto pricate da je Inter krivac za juventusov pad to nije istina 100% jarane...ja cu ti samo rec da je najveci krivac moggi,ali 100% ti kazem istinu...ako nekad htjednes doci u italiju javi mi se na pp pa cemo se cut i upoznat cu te sa 5 vatrenih al bas vatrenih navijaca juventusa koji bas ginu za svoj klub isto kao ja,pa ce ti oni objasniti sta je sa juventusa bilo i sta ce biti u buducnosti...

Evo ja ti kazem da ce proci jos godina da se juventus stabilizuje,nemojte se sada praviti pametni pa mi rec sljedca sezona je nasa,varate se...ja vam garantujem da cete se i sljedece sezone boriti za mjesta koja vode u LP...

Kako god ja sam za normalan razgovor i ne treba siriti mrznju po forumu...Pa dragi ljudi u italiji se ne mrze navijaci intera i jevetusa kao vi ovdje,al ozbiljno vam kazem,ili navijaci milana i intera...

Forza INTER
INTER SIAMO NOI ! ! !

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 16 maj 2010, 22:55

@grande, nisi jedini sto je imao priliku gledati LIVE tekme, al' helem nejse. Drugo nemoj uporedjivati nasu ligu i ostale lige svijeta kad je to ne uporedivo.
Ja prije odem da gledam tekme kluba kojeg gotivi u BIH, i nadju se face da te vrijedaju i govore kako nemozes biti pravi navijac, jer eto nisi iz tog grada...mislim samo kod nas ti to primitivac reci.
Eh, kad je tako eto njima tribina i klub pa navijate koliko hocete, sreca je moja pa ima alternativa pa sam se nasao u tome. I dok je god takvih faca, mi cemo uvjek biti dzon.

Za mene je repka svetinja posle toga dolazi Juventus, a od ostalih sam davno digao ruke.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 16 maj 2010, 23:03

sarajlija89 je napisao/la:

GRANDE INTER ! ! !
lako je tebi u italiji pricat nesto,sto ne navijam za ove ili za one....dodji vamo pa navijaj slobodno za amaterske ekipe iz nase lige...i ne moram biti tamo da znam koliko i sta juventini misle o interu....i kako ga dozivljavaju...upucen sam dovoljno...i siguran sam da bi se ponoslili kada bi vidjeli s kolikom strascu volimo njihov juve a ne kao sto ti rece stidjeli....jer to je nezamislivo....da npr. neko iz BiH vise voli juve od "svojih" klubova...al to je tako...juventus je vise od kluba...vama je to krivo znam kad vidis koliko bolesnika crno-bijele boje ima...vi to necete dozivjeti

i sto sissoko rece to je subjektivna stvar...i samo ja znam koliko volim juve...drugo je sto neki to ne mogu shvatit....zato se razlikuju timovi kao juve od timova kao inter i sl.....za juve se ne navija.. juve se voli i zivi za njeg 8-)
Kako god ti si meni smjesan :D :D

Moj cimer je navijac juventusa i zivimo vec 5 godina zajedno,vodio je on mene u torino a ja njega milan,ustvari isli smo zajedno...ja nisam ljubomoran uopste jer me boli briga za druge,ja imam svoj zivot i svoj klub a vi imate svoje neke snove...cuj vas bi prihvatili na tribini,e moj burazeru veze ti nemas sta se desava na tribinama i koja pravila vladaju,pa ja nisam nikada za ovih 6 godina uspio da dodjem u srce tribine gdje se nalaze pravi navijaci intera niti cu uspjet,upozno sam ja masu ljudi koji navijaju za inter ali one prave navijace koji vode tribinu i sve ostalo nema sanse jer ljudi ne vjeruju nikome,postuju oni sve ali buraz mi smo za njih stranci i nikada ali bas nikada nas nece gledat kao prave navijace niti ce nas primiti u svoje grupe,a da ti ne govorim kakva je procedura za gostujuce tekme...Pa da das 1000 evra ne mozes sa njima,mozes ali privatno,ima tu masu stvari od clanskih do broja odgledanih tekmi ma masu brate...ako si za javi se na pp pa pitaj sta te interesuje...

A ovaj moj cimer ide vec 14 godina na tekme juventusa i isto kao ja nije uspio doci u srce tribine gdje su najjace tifoze juveta,jer navijaci juveta su **** pravi,mislim na one glavne...pa ljudi ne jebu nikog...milion primjera ima kada navijaci juventusa docu iz francuske ili holandije na tekmu pa im ovi ne daju pric svojoj tribini,a ako dodju istresu te i ispituju gore nego policija...ma zaboli me ruka vise tipkajuci :D :D

Javi se ako te nesto zanima...pozz

GRANDE INTER ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 16 maj 2010, 23:13

pa ko je govorio o tribini :idea: :?: :?: ...

kazem da bi navijaci tamo bili ponosni da znaju da negdje van italije postoje fanatici juventusa....a drugo je tribina i njihovi ultrasi....znam ja kako to ide...ima to i kod nas ne samo u italiji :D niko o tribini nije govorio.....al eto kad spomenu....znam ja kako to ide ne brini....Imam ja HZ ovdje :D

nemam sta pitat..mislim da znam dovoljno o juventusu,mozda cak i vise nego sto treba...a ti si interovac tako da mi nemas sta ni reci..a inter me i ne intresuje... :|

eto tako...da se ne sekiras...juventus ima navijace sirom svijeta koji vole taj klub vise od bilo cega ;)

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 16 maj 2010, 23:32

sarajlija89 je napisao/la:pa ko je govorio o tribini :idea: :?: :?: ...

kazem da bi navijaci tamo bili ponosni da znaju da negdje van italije postoje fanatici juventusa....a drugo je tribina i njihovi ultrasi....znam ja kako to ide...ima to i kod nas ne samo u italiji :D niko o tribini nije govorio.....al eto kad spomenu....znam ja kako to ide ne brini....Imam ja HZ ovdje :D

nemam sta pitat..mislim da znam dovoljno o juventusu,mozda cak i vise nego sto treba...a ti si interovac tako da mi nemas sta ni reci..a inter me i ne intresuje... :|

eto tako...da se ne sekiras...juventus ima navijace sirom svijeta koji vole taj klub vise od bilo cega ;)
Zadnjih 5 godina opada zelja za juventusom,ustvari radjeno je skoro u italiji u spaniji i jos nekim evropskim zemljama istrazivanje bas u vezi klubova...

Evo navest cu ti primjer u Italiji,u zadnje 3god najvise navijaca je dobio Inter i Milan a najvise gubi juventu,ustvari to je objasnjeno na najjednostavniji nacin...Odo ljudi u sonovne skole i rade ispitivanje na djeci koja u tom periodu moraju da "zapikaju" svoj klub...a posto juventusa nema nigdje zadnjih 5 god puno maldih uopste nije zapamtilo nista od juventusa...tako da djeca gledaju ko je trenutno najbolji i ko osvaja trofeje,a zato je bas zbog toga juventus imao najvise navijaca jer je osvajao trofeje a sad je drugacija situacija...

U spaniji je barselona vodeca,isti primjer kao u italiji,dominacija...

Ostalo je puno navijaca juventusa ali slabo dobijaju nove mladje navijace sto je veoma ocito ovdje u italiji...

Ja jarane VOLIM INTER najvise na svijetu,znaci danas su emocije proradile kao nikad do sada,potekle su suze radosnice kada sam gledao kako MOU place :D
Bio sam na zadnjoj tekmi protiv juventusa kada je maicon zabio onaj prekrasan pogodat,vjeruj mi da nije vise napetost kao recimo prije 5-6god...i kod vasih navijaca je doslo do smjene generacija,a pricali su mi i malo stariji ljudi koji navijaju za juventus da je "ovo" vrijeme za njih nesto najgore sto su dozivjeli i ja ti kazem da je veliki broj starih navijaca u penziji i da slabo idu na utakmice...ma ja ti znam puno o juventusu jer slusam ovog nenormalnog cimera kada mi prica a isto tako i on zna sve o Interu :D :D

Veliki pozdrav :geek:
INTER SIAMO NOI ! ! !

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 16 maj 2010, 23:43

ma svi znamo da je najgori period u historiji juventusa zadnjih 4-5 godina....

a to oko navijaca sto spominjes...pa logicno je to.....svugdje je tako u svijetu.....i sam sam poceo navijat za juve kad su na vrhuncu slave bili...kao malo dijete....tako sada i ova djeca identificiraju se sa najboljim klubovima...a juve to nije

al promijenice se vremena...valjda ima pravde za svu ovu patnju i nepravdu nanesenu juventusu

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 17 maj 2010, 00:11

Grande,jarane....
1)Ako gdje sretnes Monicu Belluci,mnogo mi je pozdravi i poljubi zamene...

2)Svaki veliki klub ima fan klubove po svijetu i to je sasvim normalno...i ova prepucavanja su sasvim uredu...!!!!!

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 17 maj 2010, 00:13

cestitam dzubrentusu na osvojenom 7 mjestu u serie a :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 17 maj 2010, 00:14

Cuj kaze nije bio penal, kao nije namjerno :roll: :roll: A protiv nas IDENTICNA dva penala svirali (Livorno i Napoli), a da nisu bar jedan, sad bi Roma prvak bila. To je razlog sto ih mrzim iz dna dushe! Siguran sam sto posto da Milito nije dao gol kad je dao, da bi ga sudije zavukle pred kraj.

Onaj Bayern isto ne mogu nikako, al sam definitivno prelomio da ce mi biti draze da oni osvoje, pa nek Italija ima jedno mjesto u LP boli me briga.

Desetorostruko vishe ulazu od nas u igrace haman svake sezone, al im i to nije dovoljno za titulu, sramite se.

Sve te vashe titule ne moze zamijeniti pjesma koja je danas pred kraj utakmice odjekivala Veronom iz grla preko 18000 Romanista, to je klub koji ima i srce i dushu
nema potpisa

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 17 maj 2010, 00:15

Adinjo je napisao/la:
Interista di cuore je napisao/la:Juventini, anti Interisti, ne morate vi nista priznavat, mi slavimooooooooooooooooooooo..........INTEEEEEEERRRRRRRRRRR.a vi crknite od muke,vec ste se navikli na to.......INTERRRRRRRRRRRRRR
Ako cemo tako vi ste od '89 pa evo nazad nekolio godina crkavali :D

Btw, ja samo cekam amella indijanca da dodje da slavi ovde :mrgreen:
juve ce crkavat i sljedecih 100godina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 17 maj 2010, 00:22

amell je napisao/la:cestitam dzubrentusu na osvojenom 7 mjestu u serie a :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ahahahahahahahahahahahaaha joj majko umrijeh od smijeha :roll: cestitam i ja tebi sto si od juce poceo navijati za inter i sto nikad neces biti pravi navijac.. cestitam ti.. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.