Moze .marconato je napisao/la:U drugom pretkolu ne bi bilo lose dobiti Sarajevo, da vidimo jedan ex Yu derbi..

Petorica nasih igraca u idealnom timu JSL-a.

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Moze .marconato je napisao/la:U drugom pretkolu ne bi bilo lose dobiti Sarajevo, da vidimo jedan ex Yu derbi..
' % ' ?, " је ?.
$ $ $ са Севера, $ јој %, $ за њу $ на " на & $ " & $, " је & ?.
То је $ $ ? % Севера. $ $ ". & $ & света $ " & " & " "$ ово на "", а " $ прво ?, зар не? $ " & & "То " је "", " прво ? ?. - "? Не. За нас " ' на Северу $, то је $ ". "% & $, $ је - ??" Зато % ' се '.
" " ову ? $ ? $ " него % она $ нас. " $ " не " ? на % ', јер " је ? оно % $. " оно % '. & ' "', % - ', па " " - пет $?", а " $ "" $ своје "". " & " $ у $. " ' у '. ', " $ у $ -.
?', " " ' зато % ? $ ". " " јер ? % ' '. Тај Север, прозор $, " $ у $. То је " $ - $. " ?, " & на ", то је стварање $. % $.
$ је, пре & $, $ - " /, & $ ' $ ", " на ' " Северу: "$ ове " ', не " " ' & ?". " $ & не " ?, $ " Севера. Не & његовог &, - & његове снаге " $ ". А он не ? $ ". ' је у $ $ пева % ¥ $ $ " ?. $ " $ се & $ ". То ' ". " то је $.
$ у ово ', ? $, ? ' $ - $ ? & $ - " ? & " на ноге. $ се са " " ' $ " - ". $ - " " $ " $ " " по ". $ " $, са стране.
" " $, са стране, ? $ & "", % сте $? """?". А " -, & то ' на Северу ', $ $ ". " се сезоне препуне $. $. " ? & у ' $ се & $ " $ се уђе на & на ' са $ $. " се " нестварног " & & & у ? " ' у " ' $ '. " " се " " " " певају ? $ нас. " " " " " су ? оно % ' $. " оно ? " гостовања, " оно ' " ? " на " " ? " " ' ". ?, за ? $ ове ?, " се " не $ $ $ " ". ' је $ на ' '. ' на & ' је $ $.
А "?
$, " је ?.
" " -, за нас " ' $ на Северу. ' $ га $ $.
Devil je napisao/la: NEK' NAM BOG DA SRECE DA SE VRATE DANI,SLAVNI DANI NASE PROSLOSTI !!!!
isti sam samo zbog košarke....bio sam rođen, ali nisam pratio sport...... daće bog i nama i vama jednog dana novog istanbula i barija........alan_kardec je napisao/la:samo zbog te tekme iz Barija, sve bih dao da sam se rodio recimo 10 godina prije nego što jesam, da zapamtim tu tekmu i da se radujem ko nikad u životu. postoje snimci, slike... ali nije to to.
Devil je napisao/la: NEK' NAM BOG DA SRECE DA SE VRATE DANI,SLAVNI DANI NASE PROSLOSTI !!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.