FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Tribalian
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Tribalian » 14 maj 2012, 20:43

marconato je napisao/la:U drugom pretkolu ne bi bilo lose dobiti Sarajevo, da vidimo jedan ex Yu derbi.. :D
Moze . 8-)

Petorica nasih igraca u idealnom timu JSL-a.

slika
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 maj 2012, 21:19

Nije Milivojevic zasluzio mesto.Odigrao je sjajno prvu polusezonu ali je onda pao totalno.Bosman vise zasluzuje na zadnjeg. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 17 maj 2012, 11:31

Nogometaši Crvene zvezde osvojili su Srpski kup, pobijedivši u finalu u Kruševcu čačanski Borac s 2-0. Prvi je to trofej u trenerskoj karijeri za bivšeg hrvatskog reprezentativca Roberta Prosinečkog...

Zvezda je dominirala tijekom cijele utakice, a povela je u 41. minuti kada se nakon ubacivanja iz kornera pred vratima najbolje snašao Brazilac Evandro. Na drugi se pogodak čekalo sve do 85. minute, a strijelac je bio Kolumbijac Cristian Borja.

Za Crvenu zvezdu je to treći osvojeni Srpski kup, odnosno ukupno dvanaesti nacionalni nakon raspada SFR Jugoslavije. Prosinečki (43), koji je na klupi beogradskog kluba od prosinca 2010. godine, spriječio je tako Partizan da drugu sezonu zaredom osvoji dvostruku krunu. Najveći Zvezdin rival je, podsjetimo, već ranije osigurao naslov u srpskom prvenstvu.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 17 maj 2012, 16:34

Ovo je 24. osvojeni kup Crvene Zvezde.

slika

"- Pre svega želim da se zahvalim navijačima koji su napravili sjajan ambijent, i da čestitam mojim momcima na osvojenom trofeju. Nije bilo nimalo lako, naročito ne u prvom poluvremenu, posle koga smo vodili 1:0, iako je Borac imao dve šanse i rezultat je mogao da bude obrnut. U nastavku, mislim da smo potpuno preuzeli kontrolu igre, dominirali, stvarali šanse, postigli i drugi gol i rešili pitanje pobednika. Moram da istaknem još jednom da sam prezadovoljan, mislim da ova nova generacija Crvene zvezde ima kvalitet da napravi dobar rezultat, i u domaćim takmičenjima, kao i u Evropi, i to su ciljevi našeg kluba u budućnosti. Nije bilo lako igrati iz još jednog razloga – pritisak je bio veliki, jer su i mediji i celokupna fudbalska javnost nas proglasili za pobednike i pre početka utakmice. Ostaje nam još meč u nedelju u Novom Sadu, posle toga pauza i nova sezona, u kojoj želimo da osvojimo i prvenstvo. Još jednom čestitam mojim igračima, i ističem da sam prezadovoljan što sam uspeo da osvojim svoj prvi trofej kao trener, i donesem Crvenoj zvezdi 24. pehar u Kupu – izjavio je Prosinečki."

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 17 maj 2012, 16:40

Vest koja je brzinom svetlosti prohujala medijima u Srbiji bi trebala da dobije epilog narednih dana. „Novi Mark Viduka“, kako su ga prozvali mediji u Australiji, mladi Australijski napadač srpskog porekla Eli Babalj u narednih sedam dana bi trebao da doputuje u Beograd na završne pregovore sa Crvenom zvezdom, kako prenosi sajt ****.com.

Kako se navodi u tekstu, gorostasni Australijanac (194 cm), rođen 1992. godine u Sarajevu, kome predviđaju blistavu karijeru, biće prvo pojačanje crveno-belih za sledeću sezonu, jer je Robert Prosinečki već dao ‘zeleno svetlo’ za dovođenje Elija Babalja koji je zvezdaš od malih nogu. Snažni špic je za Melburn Hart odigrao 35 utakmica i postigao 11 golova, dok je u dresu mlade reprezentacije Australije na 11 nastupa šest puta zatresao mrežu. Pre dolaska u klub iz Melburna afirmisao se u Futbol Vestu, Pert Gloriju i AIS-u, čuvenoj sportskoj akademiji iz Kanbere.

slika

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 17 maj 2012, 18:09

Kristijan Borha, junak finalnog meča, bio je presrećan zbog postignutog gola, zbog osvojenog trofeja, zbog konačne nagrade za sav trud koji je prikazao ovog proleća. Za MCZ je izjavio da je sve vreme znao da će se situacija popraviti i da će se isplatiti sve što su on i njegovi saigrači uložili u svoju igru.

- Znao sam da će sve krenuti na bolje, moralo je da bude tako. Sada je u ekipi mnogo bolja atmosfera nego ranije, svi smo veliki prijatelji i to je mnogo doprinelo i rezultatima. Zdrav odnos među saigračima je neophodan za uspeh kluba. Dodatno su nam povećale samopouzdanje i tri uzastopne pobede nad večitim rivalom i mnogo sam srećan i zbog gola koji sam postigao na Partizanovom stadionu, taj bih definitivno mogao da svrstam u omiljene. Ostvarili smo svoj cilj sa početka proleća, osvojili smo Kup i svi smo izuzetno zadovoljni, bio nam je potreban bar jedan trofej kako bismo shvatili da nemamo čega da se plašimo, i da smo bolji. Bilo mi je neobično kada sa tek došao ovde i kada sam video da se Zvezdini igrači plaše večitog rivala. Sada je sve drugačije, oni se plaše nas i sledeće sezone će sigurno biti neizvesna trka za titulu prvaka države.

Borha po završetku sezone ima još šest meseci do isteka pozajmice, ali ne krije da bi voleo da ostane.

- Mislim da je u klubu komentarisano nešto o tome, kažu da bi voleli da ostanem ovde. Ja se ne bih bunio, zavoleo sam Zvezdu i Beograd. Ništa još nije sigurno, videćemo kad mi istekne ugovor. Rano je pričati o bilo čemu. Bitno je samo da većina igrača ostane u ekipi, da bismo imali više šanse za dva trofeja u sledećoj sezoni.

slika

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 maj 2012, 08:55

Čestitke na kupu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 21 maj 2012, 12:30

Prosinečki napušta Crvenu zvezdu?

Robert Prosinečki bi sljedeće sezone moga sjediti na klupi momčadi sa El Madrigala...

slika

Robert Prosinečki je sa Crvenom zvezdom osvojio Kup Srbije, izborio je plasman u Evropsku ligu sljedeće sezone, ali bi se lako moglo desiti da Zvezda u Evropi zaigra pod vodstvom drugog trenera.

Naime, kako pišu beogradske Večernje novosti, hrvatski stručnjak je dobio sjajnu ponudu da preuzme momčad Villarreala koja je ispala u drugu špansku ligu i želi se pod hitno vratiti u Primeru.

Ponudu je Prosinečkom predsjednik Villarreala Fernando Roig poslao i prije nego li je "Žuta podmornica" potonula u Segundu, ali je Prosinečki tada bio protiv. Međutim, posljednji razvo situacije je natjerao Robija da razmisli.

Prosinečki je podržao igrače Zvezde u štrajku upozorenja prije nekoliko dana, što je naljutilo Vladana Lukića i ostale čelnike Zvezde, pa Prosinečki sada nema status kakav je imao do prije nekoliko dana.

To bi mogla da bude presudna uloga u daljem razvoju situacije. Ukoliko se neke stvari u Zvezdi ne srede, može se vrlo lako desiti da u narednoj sezoni Prosinečki bude sjedio na klupi tima sa El Madrigala.

je li istina ovo :shock:
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 21 maj 2012, 14:29

Nije naravno.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 maj 2012, 01:56

Miki najverovatnije prvo pojacanje.U Beogradu je danas sam ga i sam sreo i prakticno je sve dogovoreno da on opet zaigra u nasem dresu. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 maj 2012, 18:41

' % ' ?, " је ?.

$ $ $ са Севера, $ јој %, $ за њу $ на " на & $ " & $, " је & ?.

То је $ $ ? % Севера. $ $ ". & $ & света $ " & " & " "$ ово на "", а " $ прво ?, зар не? $ " & & "То " је "", " прво ? ?. - "? Не. За нас " ' на Северу $, то је $ ". "% & $, $ је - ??" Зато % ' се '.

" " ову ? $ ? $ " него % она $ нас. " $ " не " ? на % ', јер " је ? оно % $. " оно % '. & ' "', % - ', па " " - пет $?", а " $ "" $ своје "". " & " $ у $. " ' у '. ', " $ у $ -.

?', " " ' зато % ? $ ". " " јер ? % ' '. Тај Север, прозор $, " $ у $. То је " $ - $. " ?, " & на ", то је стварање $. % $.

$ је, пре & $, $ - " /, & $ ' $ ", " на ' " Северу: "$ ове " ', не " " ' & ?". " $ & не " ?, $ " Севера. Не & његовог &, - & његове снаге " $ ". А он не ? $ ". ' је у $ $ пева % ¥ $ $ " ?. $ " $ се & $ ". То ' ". " то је $.

$ у ово ', ? $, ? ' $ - $ ? & $ - " ? & " на ноге. $ се са " " ' $ " - ". $ - " " $ " $ " " по ". $ " $, са стране.

" " $, са стране, ? $ & "", % сте $? """?". А " -, & то ' на Северу ', $ $ ". " се сезоне препуне $. $. " ? & у ' $ се & $ " $ се уђе на & на ' са $ $. " се " нестварног " & & & у ? " ' у " ' $ '. " " се " " " " певају ? $ нас. " " " " " су ? оно % ' $. " оно ? " гостовања, " оно ' " ? " на " " ? " " ' ". ?, за ? $ ове ?, " се " не $ $ $ " ". ' је $ на ' '. ' на & ' је $ $.

А "?

$, " је ?.

" " -, за нас " ' $ на Северу. ' $ га $ $.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 maj 2012, 21:57

Stepi kao sto se i ocekivalo dosao na mesto direktora omladinske skole.Tesko je reci iz ove perspektive kako ce Stepi da se snadje na ovome mestu.Ali konacno je uprava dovela nekoga jer mi od odlaska Dostanica nismo imali popunjenu ovu poziciju.Ako bude na nivou Dostanica,ja cu biti prezadovoljan njegovim radom. ;)

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 25 maj 2012, 00:48

Devile vjerujem da si ovog Nenadica gledao bar 10ak puta ove sezone. :lol: Sta reci za njega?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 maj 2012, 22:53

Dobar transfer,verujem izuzetno dobar. ;)
Dosao za male pare,ako je verovati odredjenim krugovima za svega 15k eura sto je smesna cifra.Dobili smo jednog odlicnog back-up igraca,levog beka koji ce moci da uleti umesto Mladenovica kada god je to potrebno,jer Petkovic vise nije u planovima.Izdanak Partizanove skole fudbala,iz koje je davno otisao ali su komsije htele da ga vrate pre par sezona no iskomplikovalo se nesta tako da on nije presao u Humsku,a evo ove godine kao velika zelja Prosineckog slece na Marakanu.Igrac koji stilom igre podseca na Mikica,samo ja bih rekao bolji,bolja strana igre mu je defanziva,ali ipak zna ponesta i u napadu da uradi te da uputi centarsut.Kao sto rekoh za back-up igraca na levom beku,i igraca koji ce biti tu da odigra nekih 10-ak utakmica u sezoni odlicna stvar a na njemu je to da potvrdi.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 maj 2012, 01:04

Dan koji se ne zaboravlja... 29.5.1991.
21 godina je prosla ali taj pehar i dalje sjaji istom jacinom,a secanja na blede. ;)

NEK' NAM BOG DA SRECE DA SE VRATE DANI,SLAVNI DANI NASE PROSLOSTI !!!!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 29 maj 2012, 16:45

samo zbog te tekme iz Barija, sve bih dao da sam se rodio recimo 10 godina prije nego što jesam, da zapamtim tu tekmu i da se radujem ko nikad u životu. postoje snimci, slike... ali nije to to.

Devil je napisao/la: NEK' NAM BOG DA SRECE DA SE VRATE DANI,SLAVNI DANI NASE PROSLOSTI !!!!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 29 maj 2012, 17:38

alan_kardec je napisao/la:samo zbog te tekme iz Barija, sve bih dao da sam se rodio recimo 10 godina prije nego što jesam, da zapamtim tu tekmu i da se radujem ko nikad u životu. postoje snimci, slike... ali nije to to.

Devil je napisao/la: NEK' NAM BOG DA SRECE DA SE VRATE DANI,SLAVNI DANI NASE PROSLOSTI !!!!
isti sam samo zbog košarke....bio sam rođen, ali nisam pratio sport...... daće bog i nama i vama jednog dana novog istanbula i barija........
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 jun 2012, 15:27

IZBORNA JEDINICA - BEOGRAD

Andrijašević Gojko
Antić Aleksandar
Arbutina Dalibor
Arnautović Stevan
Bećković Matija
Bekjarev Ivan
Beleslin dr Branko
Bigović prof dr Radovan :cry:
Biković Miloš
Blešić Miloš
Borozan Dušan
Cerović prof dr Božidar
Ćakić Igor
Džajić Dragan
Đorđević Bora
Đuranović Stevo
Đurić Uroš
Glišović Aleksandar
Glogovac Nebojša
Vladika Grigorije
Gutić Miloš
Hadži Nikolić Nikola
Ilić Miroslav
Ivanović Ivan
Janković Milan
Jestratijević Nikola
Kekić Dejan
Kleut Andrija
Knežević prof dr Gaša
Komazec Zoran
Kovačević prof dr Branko
Lesendrić Zoran
Lukić Vladan
Maksimović Srđan
Miailović Svetozar
Milićević Bojana
Milićević Vojin
Mrakić Dušan
Nenezić Dragutin
Podunavac prof dr Milan
Popović prof dr Aleksandar
Radojičić Mila
Radojičić Iva
Rašula Igor
Savić Viktor
Stančić Milutin
Stefanović Radivoje
Stojanovič dr Dragoš
Šavija Vladimir
Trifunović Branislav
Valjarević Miljko
Vasić Dragan
Vidojković Marko
Vučković Ratko
Vujičić Borko
Vuksanović Aleksandar

IZBORNA JEDINICA - VOJVODINA

Maravić Goran
Anđelković Dejan
Bubalo Srboljub
Crnogorac Nebojša
Nikolić Dragomir
Popović Aleksandar
Rudić Aleksandar
Simić Miodrag
Stjepanović Željko
Vidović Zlatko

IZBORNA JEDINICA - ZAPADNA SRBIJA

Aranđelović Vladimir
Janković Žarko
Jelisavčić Veljko
Jevtić Veljko
Perišić Nikola
Rudinac Darko
Šakan Miloš
Šipetić Đorđe

IZBORNA JEDINICA - ISTOČNA SRBIJA

Stojković Dragan
Aleksić Saša
Arizanović Nemanja
Jekić Aleksandar
Kojić Dejan
Ružičić Aleksandar
Teofilović Tomislav
Vujović Marko

IZBORNA JEDINICA - JUŽNA SRBIJA

Đorđević Dragan
Luković Ivan
Nikolić Dalibor
Sokolović Dejan

IZBORNA JEDINICA - REPUBLIKA SRPSKA

Divčić Bojan
Milošević Aleksandar
Novaković Branimir
Stojanović Dragan
Šupić Predrag
Vidović Siniša

IZBORNA JEDINICA - CRNA GORA

Vujović Ivan
Vuković Jovo

IZBORNA JEDINICA - KOSOVO I METOHIJA

Biševac Dejan

IZBORNA JEDINICA - DIJASPORA

Galanis Aleksandros
Krasić Aleksandar
Mejić Miroslav
Popović Nikola
Savatić Marko

KLUB POZNATIH ZVEZDAŠA

Gudelj Aleksandra
Zeljković Ivan
Jovanić Duška
Okanović Nenad
Roksandić Vuk

VETERANI

Dimitrije Stojanović
Ratko Piljak
Ivan Trutin
Tomislav Milićević
Aleksandar Marković
Ratomir Dujković
Stanislav Karasi
Branko Klenkovski
Vladimir Petrović
Miloš Šestić

SD CRVENA ZVEZDA

Avramović Zoran
Boričić Aleksandar
Čović dr Nebojša
Đaković Goran
Đurđević Zoran
Maksimović Radovan
Milojević Igor
Popović Miroslav
Škundrić Petar
Todorov Ivan

RADNA ZAJEDNICA

Ćorović Milorad
Mijović Zoran
Negić Goran
Stefanović Đorđe
Stojanović Svetlana

To je nova skupstina Crvene Zvezde nakon izbora u klubu,a koja ce biti kompletirana nakon sto Delije dostave spisak svojih 20 kandidata za skupstinu.Na veliku zalost juce je preminuo Prof.Dr.Radovan Bigovic veliki covek zaista tako da ce se i to mesto naknadno popuniti.Radovane pocivaj u miru. :cry:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 jun 2012, 23:27

Kadeti danasnjom pobedom overili titulu prvaka.Jednostavno strasna generacija,mnogi kazu da je retko kada u Srbiji jedna ekipa u mladjim kategorijama imala toliko potencijalnih igracina.Svaka cast momci,Fica i Simic odigrali kao matori.

Vec tri prijateljske utakmice se znaju.Prva protiv Domzala u Sloveniji 25.juna,zatim protiv Olimpije na Stozicama 27.juna i onda 6.jula na Zlatiboru protiv Vardara sto bi se moglo i otici.Iskreno nije mi bas nesta najjasnije sve ovo ali videcemo kroz par dana koji je zvanicni plan priprema kluba.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.