NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

samoposteno
Kontakt:

Re: Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la samoposteno » 20 maj 2022, 15:06

Ovo nije nikakvo iznenadjenje ja bi se zabrino da sve ide normalnim tokom mislim zabrino bi se pozitivno da smo poceli napredovat kao drzava

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 20 maj 2022, 15:14

Celicni je napisao/la:
20 maj 2022, 14:11
Opet odgođeno ročište, Boze sacuvaj ja države i k.urca radi imenovanja sudije, ove pare ako dobijemo za 5 godina šutat se nogama u guzicu nema od ovoga ništa ovo halalit a uhvatit se drugog izvora prihoda.
Nema odustajanja ni marke halala
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 20 maj 2022, 15:16

Mislim da smo svi svjesni da ce ovo biti dug proces. Cak i sa presudom u nasu korist, ne ocekujem odmah novac na racunu, nego dodatne borbe sa vakufskim kerom. Mi idemo svojim putem i vazno je da smo skoro ocistili dugove prema igracima, koji mogu praviti probleme sa blokadom utakmica. Sada ce momcima u klubu biti dosta lakse, a na nama je da popravljamo posjetu na stadionu.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

kirat410
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la kirat410 » 20 maj 2022, 16:15

Znao sam da ce se opet neki izgovor izmisliti. Potrajati ce sve ovo i na kraju je opet pitanje hocemo li dobiti te pare ikada. Skupit ce se jos veci iznos, pa ce biti price da nam se uplati 10 ili 20%. Ne mogu shvatiti da neko moze biti toliko g**** od covjeka a jos gori su ovi koji mu vjeruju sve ove godine..

E moj likČe hoces li se ikad rijesiti ovih grobara 💔

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 20 maj 2022, 18:22

Za mene ovo sve nista nije toliko iznenadjujuce. Sudski proces je sudski proces i on moze da traje puno duze nego sto nama odgovara. Clanovi kluba znaju da kada su momci poslali planirani budzet za 2022 godinu da nisu ukljucili ni feninga prihoda od grada po bilo kojem osnovu, pa i pored toga imaju u planu (a vec do sada su i odradili ogroman dio) da vrate desetine hiljada maraka na ime dugovanja. Znaci budjet bez priliva od grada, NFSBIH na ime bilo kakve pomoci, ZE-DO kantona, najmova stadiona, i dva transfera i opet ce sanirati ogromne dugove. A sve ostalo sto se dobije na osnovu gore navedenih stavki ce samo sluziti ubrzanju oporavka kluba. Pazite samo da grad vrati ono sto je duzan do sada, i da kanton uleti sa 50k i da se naplate potrazivanja za dva transfera mi bi rijesili prema onom novogodisnjem izvjestaju kluba i do nekih 70% problema koji nam stoje na putu do otvorenog racuna i normalnog poslovanja.

Poenta ovog gore navedenog jeste da ovo sto ovi ljudi rade je zdravo. Stiti svoje interese, vodi procese a na drugoj strani se bori da obezbjedis sto veca sredstva i bez zavisnosti od drugih. Dug grada ce doci na naplatu kad tad. Nama bi ponajvise odgovoralo mozda i da dodje nesto kasije...sto blize 2. oktobru, bar po meni. Sanse za dogovor i uspostavu mehanizma zastite kluba od samovolje pojedinaca iz gradske uprave bi u tom slucaju sigurno bile manje.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 20 maj 2022, 23:06

I sta sad ovaj sudski spor, neko napisa da nije zakazano novo rociste, vec "obustava do daljnjeg". Da li to znaci da ce se sad po ladicama povlacit tuzba bez ikakvog naznacenog datuma rocista ili sta kako? Ima li kakva zalba sta kako za poduzet? Pretpostavljam da ovdje ima i neki pravnika koji bolje znaju prava..

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 20 maj 2022, 23:25

FliX je napisao/la:
20 maj 2022, 23:06
I sta sad ovaj sudski spor, neko napisa da nije zakazano novo rociste, vec "obustava do daljnjeg". Da li to znaci da ce se sad po ladicama povlacit tuzba bez ikakvog naznacenog datuma rocista ili sta kako? Ima li kakva zalba sta kako za poduzet? Pretpostavljam da ovdje ima i neki pravnika koji bolje znaju prava..
Zakazat ce novo rociste sto ne znaci da ga opet ne mogu odgodit lopovi su to pa koliko samo se vode procesi protiv ostalih u slucaji Celik samo su Satorovica fol osudili bagra je to drug

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 21 maj 2022, 10:23

Kad stanemo na svoje noge i nekad uđemo u Premijer ligu, Brunu Akrapovića za trenera.
Duvnjak će tada biti u Bayernu. :)

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 21 maj 2022, 10:49

Fino je vidjeti da se klub trudi pribliziti bivse igrace i da tezi nekom lijepom odnosu. U klub je dolazio Miso Ratkovic, pa je sad u posjeti Bruno Akrapovic i takav odnos treba njegovati, jer to znaci vracanje pravih vrijednosti kluba. To znaci postovati tradiciju. Nasa prica na tom nivou nisu samo Bolic i Hibic koji okrecu glavu od maticnog kluba. Volio bih vidjeti tu i igrace poput Gradincica, Besica, bas kao sto su na svecanoj akademiji za 70 godina kluba tu bili bivsi predsjednik kluba Rizamulic, zatim majstor Buza, pokojni Vujačić i Štaka, kao i drugi. Nek je Bekim Pašalić prespavao akademiju i onda pametovao da 20.000 navijaca i simpatizera treba dati po 100 KM, pa kad je klub dao mogucnosti za doprinos putem clanstva i programa onda takvih nigdje. Medjutim, iskreni i pravi Čelikovci se moraju postovati!

Poenta je da treba cijeniti iskrene i prave vrijednosti kluba, a oni koji se stide svog kluba u trenucima kad mu treba najvise pomoci nek im je na cast. Ko ne zeli, ne mora, ali ko osjeti da je klub otvoren, istinski zenicki i cijeni klub kao svoj onda mora uvijek imati taj osjecaj da mu bude lijepo na svome, da ga doceka topla i ugodna dobrodoslica, da zna da pripada crno-crvenoj porodici. Ako iskreno zelis svom klubu samo najbolje, onda je neupitna ta veza - jednom, uvijek, zauvijek!

Čelik je Zenica!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

Zelten
Kontakt:

Post Postao/la Zelten » 21 maj 2022, 17:22

Evo Fujdo kaze da ce dati ostavku ako Bake pobijedi🙂

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 21 maj 2022, 17:33

Zelten je napisao/la:
21 maj 2022, 17:22
Evo Fujdo kaze da ce dati ostavku ako Bake pobijedi🙂
Tog ublehasa ne treba uopste komentarisat

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 22 maj 2022, 00:50

Dobra koreografija pitara na kupu preko cijele tribine, akobogda i mi bi trebali jednu kad se napuni bilino i to na zapadu.

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 22 maj 2022, 10:44

Evo danas konacno jedan "tvrđi" protivnik, mislim da bi dobra tekma trebala biti. Odigrati jos ova tri kola do kraja i da se konsolidujemo na pauzi i sto se tice planova za sljedecu sezonu, dugova, igrackog kadra, da znamo na cemu smo

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 22 maj 2022, 10:56

Trebala bi biti dobra tekma danas, Kolina kao i mi na proljece pravo dobro igraju.

Nego kad se nastavlja kup zdk? Koliko se sjecam igramo 1/4 finale protiv Sportinga kuci. Polufinale ce biti utakmica sezone za nas, jer ako prodjemo u finale igramo kup federacije u augustu kada je i dijaspora tu :mrgreen:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

denisov

Post Postao/la denisov » 22 maj 2022, 12:07

Kolina je uzela bod u Visokom prije par kola. Imaju skoro pa isti niz dobrih rezultata kao i mi. I kod njih igra Bajraktarevic koji je bio kod nas godinama. Bice prava utakmica danas
Svi na Bilino

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 22 maj 2022, 13:23

Svi na Bilino

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 22 maj 2022, 19:03

Eh ovo je naša igra! ❤️

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 22 maj 2022, 20:31

Bravo momčine! Nema šta zadržati ovu ekipu i naredne sezone prošetati se ligom. A posjeta užas, sramota. Godinama smo se puhali kako smo najbolji, kako niko ne voli klub više od nad, a danas ne možemo ni 300 ljudi na stadionu napuniti. Sramota Zenico. Ne do Bog da 12 poraza u nizu imamo. Tjerala bi se i uprava i treneri i igrači na ovom forumu bi po 10 stranica dnevno bilo, a sad jedva neki post. Onu nekadašnju bruka i sramota ne treba pjevati više igračima, nego navijačima. Užas.

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 22 maj 2022, 20:50

Za igru se nema sta reci. Prvo poluvrijeme istina slabije bilo, ali drugo klasika, kad nas krene bas nas krene. Sviđa mi se to sto im je Duvnjak ucrtao pobjednicki mentalitet i sto nema stajanja na jednom golu. Odbranu jedino trebamo pojacati na ljeto, nekako konfuzno izgledamo. O posjeti je bespotrebno pisati vise ista. Jednostavno klub nema podrsku grada onako kako je imao prije 10-15 godina i kakvu zaslužuje da ima. Zalosno je da mnogi u gradu ne znaju ni koju ligu igramo, a kamo li nesto drugo.

Samo mi jedno nije jasno, kako Robija ima vecu brojku na gostovanjima nego kuci, evo ponavlja se to vec par kola, ne znam da li se samo meni to cini ili sta..

Sljedece kolo u Visokom ogaditi fudbal majmunima. Treba se samo paziti povreda jer oni su zasticeni od kartona, mogu misliti kakvih ce prekrsaja biti.

SVI U VISOKO!!!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.