BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2022
opusteno ljudi
mozda je Beciragic posle cone trebao izvaditi Nurkica i igrati agresivnije sa manjom petorkom, to je danas vec funkcionisalo
Musa je bio dobro pokriven, ali ovo Musino danas je nedostatak izkustva.
meni licno je najslabije odigro Kamenjas i posle njega odma Lazic
i jedan i drugi bili premlaki
mozemo mi sutra probati i nadati se dobroj igri
mozda je Beciragic posle cone trebao izvaditi Nurkica i igrati agresivnije sa manjom petorkom, to je danas vec funkcionisalo
Musa je bio dobro pokriven, ali ovo Musino danas je nedostatak izkustva.
meni licno je najslabije odigro Kamenjas i posle njega odma Lazic
i jedan i drugi bili premlaki
mozemo mi sutra probati i nadati se dobroj igri
dobre guzove ima Belma
Naravno ali isto tako ne treba gajiti ovaj mentalitet pojedinih branioca ovdje na forumu, gdje ne smijes nista kritikovati odmah si pljuvac pod nekom krinkom da je francuska bolja repka, sto jeste slucaj, al da su nam se naguzili danas jesu, i to je tacno.Sarmica je napisao/la: ↑06 sep 2022, 16:34Većina vas ljudi na forumu treba da shvatite da smo mi igrački limitirana reprezentacija i da čak i ovo sve do sada veliki rezultat za nas. Sram svakoga da bude ko pljuje po igračima. Borili su se kako znaju i umiju.
Mi Možemo pobijediti jednu Francusku jednu od 20, toliki je kvalitet na njihovj strani.
Zato smanjite doživljaj.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ako ih se može pohvaliti, naravno zasluženo, nakon odlične utakmice protiv Slovenije, ne vidim zašto je sad problem ako se skrene pažnja na neke loše stvari kojih je danas bilo i previše. Generalno imamo prevelik problem sa kritikom u svakom sportu. Eto reprezentativci su svete krave, samo ih smiješ hvaliti i veličati, kritika ni u kom slučaju.
Sutra ako odigraju kao protiv Slovenije i dobiju Litvance naravno da ćemo ih hvaliti. Ne vidim zašto bi to bio problem.
Sutra ako odigraju kao protiv Slovenije i dobiju Litvance naravno da ćemo ih hvaliti. Ne vidim zašto bi to bio problem.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Realno, EP je maraton, rat a ne bitka, igras dan za danom, trosis se i fizicki i psihicki redovno. Pogotovo u ovakvoj grupi gdje ne postoji lagana utakmica i nemas priliku za predah. Mi nazalost nikad nismo pokazali tu mentalnu zrelost, bukvalno nikad. A upravo to ti treba na ovakvim prvenstvima ako zelis neki zapazeniji rezultat.
Ova generacija sutra ima mogucnost da to pokaze. Da udje u utakmicu sabrano, da ne dobije 10 tehnickih na sudijske odluke i da iskontrolise svoje emocije u trenutku kada se utakmica bude lomila. U suprotnom, bit ce samo jos jedni prolaznici koji nisu znali kontrolisati svoje emocije.
Ova generacija sutra ima mogucnost da to pokaze. Da udje u utakmicu sabrano, da ne dobije 10 tehnickih na sudijske odluke i da iskontrolise svoje emocije u trenutku kada se utakmica bude lomila. U suprotnom, bit ce samo jos jedni prolaznici koji nisu znali kontrolisati svoje emocije.
Jedan grad, jedna ljubav!
Rasućemo Litvaniju ko Trovač salmonelu, opušteno.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Znam sta hoces reci ali zamisli da imas igrace kao sto ima Litvanija i jedan si od favorita za zlato te nakon tri utakmice imas 0-3. Pa nase bi protjerali iz dvorane ne bi im dali da igraju, a Litvanci dodju i podrze Francuze jer im je potrebna pobjeda Francuza da bi ostali u igri. Moras biti zadovoljan sa onim sta imas, pa po tebi mi kad bi uzeli srebro sa ovakom ekipom trebalo bi im se psovat sve redom?miki09 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 16:31Mnogo puta se pominje taj balijski mentalitet kad se gubi, e pa ja mislim da nema veceg balijskog komentara od ovog sto si ti napisao.Taj mentalitet suti, moglo je gore, samo da ne puca, nema kritikovanja, pobjedili smo jednu veliku utakmicu dosta nam za narednih sto godina. E to je taj mentalitet o kojem ti pricas i koji si fino pokazao u svom komentaru pokusavajuci da budes pametan.Zabit je napisao/la: ↑06 sep 2022, 16:26Kakva ste vi **** na ovom forumu, cuj imali dobijenu utakmicu igras protiv top 5 ekipe na svijetu egal cijeli utakmicu, ljudi bolji bili i sad kao momci ne valjaju qrcu. E **** li vas alija i taj vas balijski mentalitet. Za takva **** se ovi momci bore, fuj steSto gledate smecari onda uopste, znas sto, zato da se nasladjujete kad izgubimo jer je vama to draze nego pobjeda i prolazak e to je taj nas mentalitet
- baboedindzeko09
- Kontakt:
da imamo 3 SOLIDNA euroligaška košarkaša bili bi treći favorit prvenstva, da bar jednog imamo prošli bi grupu
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Garantujem da bi bili drugi u grupi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- StevieFranchise
- Kontakt:
To bi bilo to, niko od njega ne traži dominaciju protiv Francuske ali ove gluposti koje radi čitavu karijeru se uvijek mogu kritikovati. Ako si najbolji igrač, visoka su očekivanja.VGS je napisao/la: ↑06 sep 2022, 16:35Ne treba.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 16:30Ma debili pišu na forumu koji nisu utakmice u zivotu mimo repke pogledali, misle Jusuf treba da ima 30-20 uz 10 blokada da bi odigrao "dobru utakmicu" i da spusti Goberta, Poiriera na 0 poena po njihovoj logici
Nego treba da u kontri da loptu prvom do sebe i da ide trcati a ne da on baca pasove preko cijelog terena ili da vodi loptu u kontru.
Ne treba da suta 10 trica.
Ne treba da dribla loptu na centru i gubi u kljucnom momentu utakmice umjesto da ide pod kos.
Ne treba da baca suigracima lopte kao da su na nivou Lillarda.
To se sve zove njegova kosarkaska neinteligencija. Glup je za diplome.
Ova momčina Zabit je malo na spektru izgleda, čuj ljudi ginu bore se a ovi se drugi kao ne bore za svoje repke. To je minimum minimuma ako si u istoj lol.
“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
- Probisvjet
- Kontakt:
Tako je. Dok je nama nacionalni sport plivanje i tu smo prvaci Evrope.akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 16:35Kakva bolestPa svako drugi bi na njihovom mjestu navijao za Francuze jer ih to jedino ostavlja sa sansama za drugi krug, uz to njima je kosarka nacioalni sport i jedini uz Latviju i Srbiju ne zele dovesti nekog stranca u reprezentaciju koliko god bi im to pomoglo
Ma ne treba momcima zamjeriti. Odigrali su do sada iznad mogucnosti. Sve preko je puna saka brade.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Vjeorvatno jedini sa 2 cemo ispast
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
De ba ljudi malo ohanite s vrijedjanjima medjusobno.Nije jos sve gotovo,sutra u rat pa sta Bog da.Vjerujem da niko ne bi bio sretniji od igraca da su pobijedili.Izgubi i Amerika pa sta.Nismo igrali protiv Bugarske,vec Francuske.Ljudi imaju profesionalnih kosarkasa ko mi stanovnika
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Prikljuciti pshijatra i psihologa ekipi a forum navijace smejstiti u ludnicu i mirna Bosna.
Nema na cemu.
Nema na cemu.
Previše izgubljenih lopti, od kojih je barem pola ono da se zapitaš da li se oni uopće bave košarkom cijeli život. Tu su i dobili utakmicu Francuzi, na poenima iz kontra napada.
Zadnja izmjena: TonySosa, dana/u 06 sep 2022, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Covjek uopste nije napisao komentar u smislu 'suti, samo neka ne puca', vec je negodovao radi atmosfere kataklizme i brutalnog pljuvanja igraca.miki09 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 16:31Mnogo puta se pominje taj balijski mentalitet kad se gubi, e pa ja mislim da nema veceg balijskog komentara od ovog sto si ti napisao.Taj mentalitet suti, moglo je gore, samo da ne puca, nema kritikovanja, pobjedili smo jednu veliku utakmicu dosta nam za narednih sto godina. E to je taj mentalitet o kojem ti pricas i koji si fino pokazao u svom komentaru pokusavajuci da budes pametan.Zabit je napisao/la: ↑06 sep 2022, 16:26Kakva ste vi **** na ovom forumu, cuj imali dobijenu utakmicu igras protiv top 5 ekipe na svijetu egal cijeli utakmicu, ljudi bolji bili i sad kao momci ne valjaju qrcu. E **** li vas alija i taj vas balijski mentalitet. Za takva **** se ovi momci bore, fuj steSto gledate smecari onda uopste, znas sto, zato da se nasladjujete kad izgubimo jer je vama to draze nego pobjeda i prolazak e to je taj nas mentalitet
1. Izgubili smo od bolje ekipe, nije nikakva kataklizma (mi nemamo kosarkasku ligu, savez nema prebijene pare)
2. Igraci su se borili, igrali srcem, uz sav manjak kvaliteta
3. Nasi sportisti su odlicni, rekao bih mnogo bolji od drzave koja im treba omoguciti uslove za igru
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Al basbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 16:38da imamo 3 SOLIDNA euroligaška košarkaša bili bi treći favorit prvenstva, da bar jednog imamo prošli bi grupu

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
zar ima tih ada no na ovom forumuZabit je napisao/la: ↑06 sep 2022, 16:32**** ti sve retardirano, idi gledaj fudbal smecarski retardu. Ginu ljudi, igraju dobijaju, gube, imaju jos prilike vi vec poceli srati po njima ovdje. Jedva ste docekalimiki09 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 16:31Mnogo puta se pominje taj balijski mentalitet kad se gubi, e pa ja mislim da nema veceg balijskog komentara od ovog sto si ti napisao.Taj mentalitet suti, moglo je gore, samo da ne puca, nema kritikovanja, pobjedili smo jednu veliku utakmicu dosta nam za narednih sto godina. E to je taj mentalitet o kojem ti pricas i koji si fino pokazao u svom komentaru pokusavajuci da budes pametan.Zabit je napisao/la: ↑06 sep 2022, 16:26Kakva ste vi **** na ovom forumu, cuj imali dobijenu utakmicu igras protiv top 5 ekipe na svijetu egal cijeli utakmicu, ljudi bolji bili i sad kao momci ne valjaju qrcu. E **** li vas alija i taj vas balijski mentalitet. Za takva **** se ovi momci bore, fuj steSto gledate smecari onda uopste, znas sto, zato da se nasladjujete kad izgubimo jer je vama to draze nego pobjeda i prolazak e to je taj nas mentalitet
Takodjer iste zelje imam ovom marlustanfildu gore, **** ti sve mutavo retardirano, javi mi se u poruku pa da te popravimo na sosonski nacin![]()

Pravda za Tyson Furya