FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

warden
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la warden » 14 mar 2011, 19:23

za villu 7 (spanca) :D
Haha .ma ne govorim o clipu svaka cast na tome ,dobar si covjek :D ,nego imam neki osjecaj da ce te onaj Typhon prvokator :D ,isprovocirati za Villu ,pa da unaprijed postedim i tebe i nas ;) ,ne zbog tebe zbog njeg ,a ti si uvijek dobro dosao ;) a on ... :D
Zadnja izmjena: warden, dana/u 14 mar 2011, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Prowler
Kontakt:

Post Postao/la Prowler » 14 mar 2011, 19:29

DAVID VILLA 7' je napisao/la:
eurofighter typhoon je napisao/la:nije ovo bilo poredjenje intera sa hamburgom nego cisto da malo pogledate svog sutrasnjeg protivnika :twisted:
Eto i tebi malo o sutrasnjem protivniku
[youtube][/youtube]
Ovaj lik sto je zabio 2 golcica u finalu je danas trenirao sa ostatkom tima i mogao bi igrati sutra... ;)

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 14 mar 2011, 20:40

Milito mozda,al mozda na klupi sutra. :)

Izjave Sneijdera i Leonarda pred utakmicu :

http://www.beneamata.com/showthread.php?t=1642
http://www.beneamata.com/showthread.php?t=1641
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 14 mar 2011, 20:43

slika
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 14 mar 2011, 21:12

Lothar Matthaeus je otvoreno priznao da će navijati za Inter. Bivši pancer crnoplavih, prvak Italije 1989. sa Trapattonijem, pred mikrofonima Mediaseta za emisiju Premium Football Club ne krije nadu u prekoret nerazzurra sutra na Allianz Areni:

"Ja sam klasični "Cuore nerazzurro", moje srce kuca za Inter. Bio sam na San Siru na prvoj utakmici i bilo mi je žao zbog pobjede mog drugog bivšeg kluba, Bayerna, koji također zauzima posebno mjesto u mom srcu: ajmo reći pedeset-pedeset."

Vjerujete u preokret?
"U nogometu je sve moguće pa i da Inter pobjedi u Njemačkoj. Mislim da rezultat iz prve utakmice nije tako loš za Leonardovu momčad. Još uvijek se može proći u četvrtfinale."
8-) legenda...

[youtube][/youtube]

Vinciamo e basta! ...tako je Wes

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 14 mar 2011, 21:31

Svaka cast za Lothara
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 mar 2011, 21:45

Puma je napisao/la:Svaka cast za Lothara
Lothar se ozenio u svakom gradu gde je ziveo. :lol:

bete noire
Kontakt:

Post Postao/la bete noire » 14 mar 2011, 22:09

ja bas kao i mnogi mislim da inter jedan klub koji je igrom slucaja postao fudbalski........pa oni nemaju pojma....bayern ce ih pojest.....ja u svom kratkom zivotu nisam vidio gori klub i nogomet od interovog.koja sramota za nogomet :D :D :D

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 14 mar 2011, 22:11

hvala sto si to podijelio s nama... :oops:

Lucio sigurno igra sutra,Cambi i Motta takodje,dok bi Milito trebo na klupu :D

[youtube][/youtube]
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 14 mar 2011, 22:23

nebi me iznenadilo da milito zaigra od prve minute ili da udze odmah na pocetku drugog poluvremena ovisno o rezultatu,mislim da ce leo ici na to da se bayern odmah napadne i da se da jedan gol a onnda bi se do kraja utakmice oslonio samo na etoa da eventualno drugim golom rjesi utakmicu,pomirio bi se i da primimo jedan 8-) :) :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 14 mar 2011, 22:25

bete noire je napisao/la:ja bas kao i mnogi mislim da inter jedan klub koji je igrom slucaja postao fudbalski........pa oni nemaju pojma....bayern ce ih pojest.....ja u svom kratkom zivotu nisam vidio gori klub i nogomet od interovog.koja sramota za nogomet :D :D :D

ocito je da ti je zivot jako kratak :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

edulle
Kontakt:

Post Postao/la edulle » 14 mar 2011, 22:25

MILANOV švedski 29-godišnji napadač Zlatan Ibrahimović dobio je tri utakmice suspenzije zbog crvenog kartona koji je dobio u nedjeljnoj prvenstvenoj utakmici protiv Barija.

Milan je protiv Barija na San Siru odigrao 1:1. Domaćini su jedva spasili bod, zahvaljujući pogotku Cassana u 82. minuti. Zlatan Ibrahimović je, pak, nešto prije toga, udario namjerno rukom Marca Rossija, te dobio izravni crveni karton premda je već otprije, zbog igranja rukom pri poništenom golu, imao žuti.

Disciplinska komisija Serije A kaznila ga je s tri utakmice suspenzije. To znači da bi trebao propustiti utakmice protiv Palerma, Intera i Fiorentine. No, iz kluba su najavili žalbu na ovu odluku, nadajući se da će tako omogućiti svom udarnom napadaču nastup protiv gradskog rivala Intera. :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 mar 2011, 22:27

amell je napisao/la:nebi me iznenadilo da milito zaigra od prve minute ili da udze odmah na pocetku drugog poluvremena ovisno o rezultatu,mislim da ce leo ici na to da se bayern odmah napadne i da se da jedan gol a onnda bi se do kraja utakmice oslonio samo na etoa da eventualno drugim golom rjesi utakmicu,pomirio bi se i da primimo jedan 8-) :) :mrgreen:
Ovo ce biti kobno za vas. Ako se otvorite znaj da su vam sanse svedene na minimum, jer ubojite kontre Bayerna tesko da ce stici Interovi igraci, al' otom potom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 14 mar 2011, 22:38

Omerbavarac je napisao/la:
amell je napisao/la:nebi me iznenadilo da milito zaigra od prve minute ili da udze odmah na pocetku drugog poluvremena ovisno o rezultatu,mislim da ce leo ici na to da se bayern odmah napadne i da se da jedan gol a onnda bi se do kraja utakmice oslonio samo na etoa da eventualno drugim golom rjesi utakmicu,pomirio bi se i da primimo jedan 8-) :) :mrgreen:
Ovo ce biti kobno za vas. Ako se otvorite znaj da su vam sanse svedene na minimum, jer ubojite kontre Bayerna tesko da ce stici Interovi igraci, al' otom potom.
kobno po vas je to sto ste nas naljutili i sto cete osjetiti sav bjes prvaka na svojoj kozi i u svojoj njivi 8-) :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 mar 2011, 22:50

amell je napisao/la:
kobno po vas je to sto ste nas naljutili i sto cete osjetiti sav bjes prvaka na svojoj kozi i u svojoj njivi 8-) :mrgreen:
Ne budi previse siguran. :D
A promjenjiv si mi pravo. Preko noci se mijenjas za 360 stepeni.
Jel' ti poznato ovo? :lol: :lol:
amell je napisao/la:jeboo te :o :o :o :? :? :? :shock: :shock: :shock: :? :? :cry:
amell je napisao/la:samljet cete nas,odmah proljev dobijem kad pomislim sta nas ceka :cry: :? :cry: :? :cry: :? :cry: :( :cry: :oops: :? :? :? :( :cry:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 14 mar 2011, 23:29

amell je napisao/la:
amell je napisao/la:jeboo te :o :o :o :? :? :? :shock: :shock: :shock: :? :? :cry:
amell je napisao/la:samljet cete nas,odmah proljev dobijem kad pomislim sta nas ceka :cry: :? :cry: :? :cry: :? :cry: :( :cry: :oops: :? :? :? :( :cry:
to je za vas malo lazne nade i ohrabrenja,bit ce vam vece razocarenje 8-) :mrgreen:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 mar 2011, 00:11

Niste imali sreće u žrijebu što se i pokazalo na Allianz Areni nemate šta tražiti...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 15 mar 2011, 07:20

amell je napisao/la:
jel toliko tesko razumjeti da se lik salio ,ocito da ne razumijes amela i njegove PROVOKATORSKE :D fazone ...
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 mar 2011, 13:51

Mišljenja sam da Inter može proći u četvrtfinale. Ne znam kakav sastav će Leonardo izvesti(vidjeh sad da je moguće sa Eto'om i Pandevom), al' s obzirom u kakvoj gabuli je Bayern kada je defanzivna linija u pitanju, sigurno da mogu zabiti barem jedan gol. Šteta je što se Milito nije oporavio, te što Pazzini nema pravo nastupa u CL, al' i ovaj sastav Intera nije za baciti. Da je neko drugi na klupi tima, recimo da bih više šansi dao Interu(dakle, sigurno ne bi onako završila ona prva utakmica), al' ovako je ipak druga priča. Van Gaal je tvrdoglav, mangup i šta sve ne, al' je ipak bolji od Leonarda. Ovu posljednju utakmicu Bayerna uzimam sa rezervom, jer Hamburg je u katastrofalnoj formi(pa od Maniza su primili 4 gola na domaćem terenu). Dakle, večeras je sve otvoreno, moje simpatije su na strani Intera(imam jednu opkladu sa Bavarcima :mrgreen: ), pa ćemo u najmanje 90 minuta vidjeti može li milanski klub spasiti čast Talijana u ovom takmičenju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 15 mar 2011, 14:01

IL Principe je na klupi i igraće , naravno ako bude potrebe.Za meč sa Milanom će biti 100 % spreman.

FORZA INTER

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.