Ma nije rinaka, odlican je flaster, ali dalje od toga ne zna jednostavno, limitiran, dakle u nasoj ligi na koga da ga stavis po lige nema opasnog igraca...a dalje ne zna, dodavati se organizovat igru, nista.....Pantelija je napisao/la: ↑29 jul 2020, 08:00To je bio Nesicskoroalen je napisao/la: ↑29 jul 2020, 07:53@hamsik hvala brate.![]()
Ma i Juga i sve ostale komentarisat tek kad potpišu. Ovdje smo stotine stranica ispisali o pojedinim igračima, treba li nam ili ne, i na kraju lik i ne dođe.
Ja nemam ništa protiv ovog eventualnog transfera. Svako ima priliku za dokazivanje. Ovako na prvu, zamisli ponude ti reprezentativca BiH koji ima određeni broj nastupa u najjačoj konkurenciji BiH ikad (period 2010 - 2015.), i koji je uspješno zaustavio Ronalda. Svi bace drkicu na lika, on dođe i bude promašaj. Taj Zahirović je potucao i na Grbavici a Boga mi i u Kaknju, nula od igrača, a pazi kakvu karijeru ima iza sebe. Zato, svakog dovest i dat da igra, pa tek onda sudit.![]()
Zahirovic je vazda bo rinaka da se razumijemo![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bivse uprave su odmah poslije rata trebale trazit stadion nazad.....al tad se kralo jbg, zauzeti bili....VenamaHrabrih je napisao/la: ↑29 jul 2020, 08:54Dabas sam saznao da je stadion Koševo od 1955-1979, pripadao SD Sarajevo. Dekretom, a zbog potreba OI i izgradnje ZElene TRAnsferzale, predat je na upravljanje gradu.
I sad kao Hajvandžić nama nešto daje na korištenje?!?!?! Yebemlimu sve do majmuna!!!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Izgleda da cemo i zvezdi platit odstete za ovog malog
Da, ali moguce da je to u ovih 50% iduceg transfera...
Prema ovom žrijebu Linfield je vjerovatno naš prvi protivnik. Nadam se iskreno da ćemo biti domaćini 
A to mi se ne svidja vec. Izbacili prosle godine Sutjesku hladno i Qarabaga dobro namucili
, ja malera u pm
A to mi se ne svidja vec. Izbacili prosle godine Sutjesku hladno i Qarabaga dobro namucili
Zadnja izmjena: Amca007, dana/u 29 jul 2020, 09:15, ukupno mijenjano 1 put.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Ma ja mora se nekako prebit to, jer po pravilima UEFE ide naknada htjeli to klubovi ili ne jbg.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Kako si to povezao? Ovo je preliminarna runda par San marino - Irska
Kako si ti nas ovdje ubacio zivota ti?
since 1973
-
- Kontakt:
I ja evo dumam kako lik to skonta odma hahah

Kad je u opštini ta sjednica. 

Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 29 jul 2020, 09:51, ukupno mijenjano 1 put.
Srbijanski :historicar:
Mogu razumjeti da je stadion izuzet za potrebe šire zajednice i opšteg značaja, ali da se stoka sad pravi grbava i ko lafo izlazi u javnost sa prijedlozima "stadion za marku" je vrhunac licemjerja i dno moralnog sunovrata Ajvandžića i njemu slične bagre. Gadno da gadnije ne može biti. Isto ko da komšiji obijem stan pa mu ukradene stvari prodajem po super-cijeni.Denchi je napisao/la: ↑29 jul 2020, 09:08Bivse uprave su odmah poslije rata trebale trazit stadion nazad.....al tad se kralo jbg, zauzeti bili....VenamaHrabrih je napisao/la: ↑29 jul 2020, 08:54Dabas sam saznao da je stadion Koševo od 1955-1979, pripadao SD Sarajevo. Dekretom, a zbog potreba OI i izgradnje ZElene TRAnsferzale, predat je na upravljanje gradu.
I sad kao Hajvandžić nama nešto daje na korištenje?!?!?! Yebemlimu sve do majmuna!!!
Majkuliimjebem pokvarenu i lopovsku.
Jean Louis NoukenDerdiyok je napisao/la: ↑29 jul 2020, 01:52Može li ovakav jedanGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jul 2020, 01:25
jedva cekam kad prosirimo skauting na Afriku![]()
![]()
Pa kada nam dodje neki mladi garo ala Adukor![]()
Ili neki ludjacki napadac![]()
Pogodi ko je![]()

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Jeste,pocela je. Online je sjednica valjda im ne nestane konekcije kad budu trebali stisnuti ZA

Sretno nam.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Odrekla se Zvezda naknade. Regulisat ce se kroz postotak od sledece prodaje.
-
- Kontakt:
I Grbavica je bila do 2006 gradski stadion. Samo sto su to gurbeti uzeli pod svoje uz pomoc politike. Pise sve i lahko provjerljivo.Denchi je napisao/la: ↑29 jul 2020, 09:08Bivse uprave su odmah poslije rata trebale trazit stadion nazad.....al tad se kralo jbg, zauzeti bili....VenamaHrabrih je napisao/la: ↑29 jul 2020, 08:54Dabas sam saznao da je stadion Koševo od 1955-1979, pripadao SD Sarajevo. Dekretom, a zbog potreba OI i izgradnje ZElene TRAnsferzale, predat je na upravljanje gradu.
Trenutno korisnika/ca: Proximic, SamoDaKazeem, Shategabri i 51 gost.