FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Eee, ak sutra ne bude legal ovaj novi napadač i jedan branič, ja bum se fakat naljutil na Emira!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma sve strance u upravu stavit tesko je naci u nasoj zemlji postenog covjeka,dovoljno je vidjet da se pljuje svako ko je smijenio Husrefa i gdje se stavlja interes pojedinca ispred kluba,da smo normalno nakon svega ova uprava je trebala dobit makar jedno hvala al jok daj hrakni sve
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 23 jan 2021, 01:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ahmoveliki je napisao/la: ↑23 jan 2021, 01:24100 000 kapitalacaholyman je napisao/la: ↑23 jan 2021, 01:04Ko da slusam bakira pred izbore.Rule_hz je napisao/la: ↑22 jan 2021, 22:44Braco moja niste ni svjesni kakav smo klub, nego pojedinci od muke ne mogu da se strpe za koji dan ide produzivanje kod sviju od Banje Oremusa svakog igraca na kojeg računaju dolaze strahovite stvari, stadion u martu potpisujemo ide se na izlaganje uživajte **** vam grob, drugi se o svom jadu zabavili , pa kontaju šta se dešava. Uživajte prošla su vremena kokuzulka u našem klubu, idu kapitalci ide sve.
Slušamo evo 20 dana kukanje, neke šuplje priče, prepucavanja sa upravama navijačima husrefom idt, evo milion nekih verzija koje nemaju veze sa istinom, osvajanje vrijeđanje, a skroz suprotna situacija kao da di ušao na uskotracnicin podforum...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ja bih da repliciram i da pozdravim staru ekipu Pitara sa ove teme.
Jesteli zadovoljni sa2500 clanova
-
- Kontakt:
Ma sta kazesRule_hz je napisao/la: ↑23 jan 2021, 02:12
Slušamo evo 20 dana kukanje, neke šuplje priče, prepucavanja sa upravama navijačima husrefom idt, evo milion nekih verzija koje nemaju veze sa istinom, osvajanje vrijeđanje, a skroz suprotna situacija kao da di ušao na uskotracnicin podforum...
- egocentrik
- Kontakt:
Da je normalna situacija vjerujem da bi imali 4000 korona fazoni raja se odvikla dobiješ 2500 donekle možemo biti zadovoljni
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- egocentrik
- Kontakt:
Hajmo momci jedan osmijeh na lice prvi put u historiji smo odbranili titulu idemo po treću u nizu. Volim te Saraj'vo !!!
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Svi u NAPAD jedan je Hase!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Boze dragi, sto svi izvrcu Alfredove misli?AlfredNobel je napisao/la: ↑22 jan 2021, 23:57Do kada sam podržavao Husrefa, reci hajde? Do čuvenog derbija kad su nas naguzzili i tad sam vidio koliko je sati. Znači, niti sam podržavao kad je hlinio po Hayatu, niti sam ga branio kad je čitava fama bila oko njega.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑22 jan 2021, 23:51Nemoj zaboraviti da si i ti uoravu psovao, i kesoljuba podrzavao.AlfredNobel je napisao/la: ↑22 jan 2021, 23:47Ova tema dugo vremena nije imala ovoliki broj balvana u glavi. Nakotilo se, mašala.. Hajde ovi što se ne skrivaju i što su otvoreni, ali najgori su ovi latentni koji jedva čekaju i najmanji mogući detalj da podbodu.
Jedva dočekali da pročitaju da je Jahić podnio ostavku ili dobio otkaz, sasvim nebitno, jer se onda njihovi mozgovi odmah upale i kontaju da ima neka pozadina iza svega toga, da je neka anarhija u pitanju, da se zakačio neko s nekim, da nešto ne štima itd. Mora da je neki haos u Upravi, čim se ovo dešava.. Puu ebem ti kloceve.
Tako da ne izvrči svega ti, nisi zanimljiv.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma samo budala nakon svega moze podrzati bivseg.
Ja vama rekoh da nije slucajno ovaj talijan dosao, a vi kazete Zip placenik 
Šok kako za koga

Šok kako za koga
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Dođi najdraži!
Ljudi misle da je moj avatar radi provokacije.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Nije 2+2 = 5 nego 4SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 jan 2021, 09:32Dođi najdraži!

Drago mi je samo da cemo imati dostojnu zamjenu za Handzu
Jedini pravi insajder, pola godine unaprijed najavio muštuluk.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 jan 2021, 09:32Dođi najdraži!

Daje Edin
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Kako je bilo lijepo bez tebe na ovom pdf-uskoroalen je napisao/la: ↑23 jan 2021, 09:55Jedini pravi insajder, pola godine unaprijed najavio muštuluk.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 jan 2021, 09:32Dođi najdraži!
Ljudi misle da je moj avatar radi provokacije.![]()
![]()
Daje Edin

Nekad se covjek zapita, zar je moguce da samo jedna osoba moze toliko negativno da utice na konverzaciju unutar ovog pdf-a

Znam. Vratio sam se da vam yebem živce i uništim harmoniju koja je vladala temom.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️