FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

barca_87
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la barca_87 » 20 jan 2013, 10:47

protiv malage barca ce bit bez villanove na klupi,dobio je dozvolu da ide u USA na terapiju

barcu ce u narednom periodu vodit roura ko i do sad sto je bio slucaj kad tita nije bilo

edit: na mundodeportivu

"Víctor Valdés no influyó en los goles el día que fue el centro de atención"

http://www.mundodeportivo.com/20130119/ ... 34369.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 20 jan 2013, 10:52, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 jan 2013, 10:50

@geoxx
Tacno je to da flopcina nije zasluzila uporedziivanje sa Ikerom. Ali isto tako Real nije zasluzio Ikera jer ce zavrsiti "dobrovoljnim" odlaskom kao i veliki Raul svojevremeno.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 20 jan 2013, 11:52

bparena je napisao/la:@geoxx
Tacno je to da flopcina nije zasluzila uporedziivanje sa Ikerom. Ali isto tako Real nije zasluzio Ikera jer ce zavrsiti "dobrovoljnim" odlaskom kao i veliki Raul svojevremeno.
a ti si kao vidovit?
naprijed rejal

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 20 jan 2013, 12:19

bparena je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Ma ne to. Pogledaj njegov (editovan) post na ovoj temi. :P
Usvaja se :lol:
Dobro se vi dogovorite na Barcelona PDF. :shock:

@M4kaveli
iznenadio sam se za tvoje misljenje o flopcini na golu
. :shock:
Zasto ?
Casillas je bolji golman i to je svima jasno.
Samo je jedan gore napisao da je Iker u svim segmentima bolji od Valdesa pa sam mu dao do znanja da nije.
Ovim neznalicama to moze biti smijesno, ali to je tako.

@Geoxx, opet ti gluposti poceo pisat.
Ta slika je postavljena samo tako i ne dokazuje nista.
Obicna statistika koja mnogo toga govori o 2 kluba a veoma malo o 2 golmana.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 20 jan 2013, 12:26

Kao što sam i prije rekao,poraz je morao doći kad/tad.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 20 jan 2013, 12:30

M4kaveli je napisao/la:
eto ja pisem gluposti a on fura pricu valdes u najboljoj formi nije nista losiji od ikera , de opameti se kanto draga

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 20 jan 2013, 12:35

geoxx je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:
eto ja pisem gluposti a on fura pricu valdes u najboljoj formi nije nista losiji od ikera , de opameti se kanto draga
Daj nadji mi post gdje sam to napisao.
Cemu potreba da izvlacis iz konteksta sve sto ja napisem ?
Da bi me uvrijedio, ocrnio, obrukao ? :lol:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 jan 2013, 12:57

Ocjene za sinoćnji poraz na Anoeti ;)

slika

Golovi ;)

slikaslika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 20 jan 2013, 13:16

Sta ima valdes no tuvo culpa en ninguno de los tres goles :roll:

Ovo poslije da nije odbranio nijedan sut, mislim da nijedan golman u historiji fudbala nema vise utakmica sa takvom statistikom. Covjek samo ove zadnje dvije sezone ima minimalno dvadeset gdje je svaki sut go :lol:
ser del barça es el millor que hi ha !

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 20 jan 2013, 13:20

Ovaj @Scofield opsjednut Valdesom. :mrgreen:

Xavi: "Mogu se izgubiti utakmice ili titule, ali ljubav i ponos prema Barceloni se ne mogu izgubiti nikada!"

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 jan 2013, 13:27

M4kaveli je napisao/la:Ovaj @Scofield opsjednut Valdesom. :mrgreen:

Xavi: "Mogu se izgubiti utakmice ili titule, ali ljubav i ponos prema Barceloni se ne mogu izgubiti nikada!"
Ima jedno godinu dana ja VV svu familiju (ma znate vec sta) i iz tekme u tekmu nikako da me demantira da je flop nad flopovima. OK je imati los dan ali imati losu godinu - ma nek ide u 3pm sa svojim pehovima i on i onaj golgeter Maskerano. :evil:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 20 jan 2013, 14:26

nisu toliko loše odigrali, koliko su platili ceh za neiskorištavanje prilika, opuštanja u odbrani i lakomislenost.

[youtube][/youtube]

na petom mjestu novi fabregas, na četvrtom patrik klajvert, na trećem thiago, na drugom deulofeu (glavom i bradom) i na prvom eto'o.

evo tog prvog i na ovom klipu:

[youtube][/youtube]

svjesni smo da stalno dolaze te priče o budućim zvijezdama iz la masije, ali mene je ovaj mali do sad, čini mi se, najviše dojmio. to je praktički dijete, a ima hladnokrvnost pravog centarfora. treba pitat falkaa jel **** šta po aziji prethodnih godina.
btw. obratite pažnju na igru i kombinatoriku te dječurlije gore. golovi su preslika akcija inieste, čavija, messija...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 jan 2013, 14:36

naravno - samo mesila moze kopirati carobni trojac.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 20 jan 2013, 14:53

Scof1eld je napisao/la:Sta ima valdes no tuvo culpa en ninguno de los tres goles :roll:

Ovo poslije da nije odbranio nijedan sut, mislim da nijedan golman u historiji fudbala nema vise utakmica sa takvom statistikom. Covjek samo ove zadnje dvije sezone ima minimalno dvadeset gdje je svaki sut go :lol:
de ba sta bezze pricas tu svaki udarac na gol prima gol,sinoc sva tri gola svi mediji su slozni da ni za jedan nije kriv i svako normalan vidi da nema valdes nista sa ta tri gola a ti se pravis neki strucnjak ,, A kako nije odbranio ni jedan sut,na kraju poluvremena castro kad je suto ko voleom i to nije jel odbranio,to je bila dobra sansa ,sad ces rec imo srece puco blizu njega il tako nesh slicno ,al uglavnom nije sve uslo sto su sutali sto ti pricas i otpisi ovu utakmicu od tih gdje svaki sut gol bio ha ya

od tih dvadest tekmi mozda 15 je gdje neko drugi pogrijesi i protvnicki igrac ima cistu sansu gdje ne bi ni jedan golman odbranio pa ni valdes,npr ko sinoc, sta bi to uradio drugi golman kod ove tri situacije bgt ccc,mozda produzio ruku ko na tekken 3 il sta vec :lol:

al neka ti vidis nesto a novinari glupi i ne znaju sto pisu da nije kriv ni za jedan gol sinoc,na drogama su 100% a ti si upravu

edit: kad madridska marca pise koja jedva ceka neke kikseve da bi oblatila nekog igraca barce da valdes nije mogo nista kod ova tri gola
"NO PUDO HACER NADA EN LOS GOLES REALISTAS"
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 20 jan 2013, 15:03

slika

Barça priprema ponudu za Thibauta Courtoisa

Još u decembru mjesecu britanski tabloid "The Sun" pisao je o tome kako je Barcelona zainteresovana za Thibauta Courtoisa, Chelseaovog golmana koji je na posudbi u madridskom Atleticu, a ove nedjelje istu su vijest potvrdili samo uz više detalja.

S obzirom da je prvi golman Barçe Victor Valdes izrazio želju za napuštanjem katalonskog diva, klub je u potrazi za novim imenom koji će stojati na golu. Britanski "The Sun" piše kako bi Barcelona ubrzo mogla poslati ponudu Chelseaju za njihovog golmana Courtoisa, koji je trenutno na posudbi u Atleticu.
Cifra koju ovaj tabloid spominje kreće se od 10-12 hiljada funti. Courtois, koji je došao kao zamjena za De Geu, koji je na ljeto napusti Atletico, ipak je rekao da mu je u planu da ostane još jednu godinu u redovima crveno-bijelih, ali ponuda nogometnog diva kao što je Barcelona mogla bi mu pobrkati planove.

MES QUE UN CLUB !!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 20 jan 2013, 15:09

MA pusti @Scofielda.

Tesko ce biti dovesti Curtoisa jer nesto ne vjerujem da ce ga Chelsea pustiti.
Ipak je njihov golman na posudbi u Atleticu.
A i ja bi vise volio gledati Guaitu ili Ter Stegena na Camp Nou.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 20 jan 2013, 15:31

barca_87 je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:Sta ima valdes no tuvo culpa en ninguno de los tres goles :roll:

de ba sta bezze pricas tu svaki udarac na gol prima gol,sinoc sva tri gola svi mediji su slozni da ni za jedan nije kriv i svako normalan vidi da nema valdes nista sa ta tri gola a ti se pravis neki strucnjak ,, A kako nije odbranio ni jedan sut,na kraju poluvremena castro kad je suto ko voleom i to nije jel odbranio,to je bila dobra sansa ,sad ces rec imo srece puco blizu njega il tako nesh slicno ,al uglavnom nije sve uslo sto su sutali sto ti pricas i otpisi ovu utakmicu od tih gdje svaki sut gol bio ha ya

od tih dvadest tekmi mozda 15 je gdje neko drugi pogrijesi i protvnicki igrac ima cistu sansu gdje ne bi ni jedan golman odbranio pa ni valdes,npr ko sinoc, sta bi to uradio drugi golman kod ove tri situacije bgt ccc,mozda produzio ruku ko na tekken 3 il sta vec :lol:

al neka ti vidis nesto a novinari glupi i ne znaju sto pisu da nije kriv ni za jedan gol sinoc,na drogama su 100% a ti si upravu

edit: kad madridska marca pise koja jedva ceka neke kikseve da bi oblatila nekog igraca barce da valdes nije mogo nista kod ova tri gola
"NO PUDO HACER NADA EN LOS GOLES REALISTAS"
Ma uvijek ista prica, nikad nije njegov go, nikad nista nije mogao uraditi. :roll:

Covjek ima u sezoni prosjek vise od gola po utakmici a sigurno barca nema veci prosjek od 3 suta koja im se upute. Kriv je direktno za ispadanje od Chelsea gdje imas omjer suteva 40:3 a izgubis 2:3. Kriv ja za poraz u superkupu. Jedini zasluzan za njegovu karijeru je tim koji njegovu nesposobnost maksimalno pokriva jer ne mogu zamisliti kakve ce brojeve imati u timu kojem se osuta 10+ puta na utakmici.

Da nije trebao biti proglasen za igraca utakmice zbog te odbrane, ipak je primio samo 3/4 :roll:

Naravno da ce Marca to pisati, njima najvise odgovara da agent Valdes sto duze ostane :mrgreen:
ser del barça es el millor que hi ha !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 jan 2013, 15:39

@barca_87
daj ba mani supljaka. Od Intera na ovamo maximalno mu osutaju u okvir 3-4 suta a on konstantno prima 1-2 gola po utakmici. Hocel jednom idijota pogodit u nogu, u vugla u zvalje u petu u picccku materinu samo da jednom odbrani, bilo kako al da odbrani taj yebeni gol. Sve se zavrsi u mrezi. Prvi sut Ronalda i evo ga u golu, prvi sut za Chelzi i evo ga u golu, prvi put sut za Spartak po sredini gola i evo ga u golu. Ma ne mogu vise nabrajat milijon blesavo primljenih golova kad flopina ima reflex ko krepan konj. + onda proradi onaj debilni golgeter u odbrani Maskerano i ponovo zabija flopini gol. Ma mrssss da je od zlata - goni ga iz kluba vise. :evil: Bar znamo da nemamo nikoga na golu. :evil:

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 20 jan 2013, 15:50

@kanta i barca87

stvarno ne znam zasto toliko pravdate valdesa , covjek je flop teski , naravno ima gorih al' shvatite ekipi kao sto je Barcelona ne treba ovakav flop, kad pogledas kakvu klasu imate u vezi i napadu a na golu vam stoji hrast,bukva

ForcaBarca
Kontakt:

Post Postao/la ForcaBarca » 20 jan 2013, 16:47

Valdes nije los golman i mnogo je zaduzio klub svojim intervencijama u nekim bitnim tekmama,al u zadnje vrijeme ga stvarno neide i vjerovatno je toga i on svjestan(da je trenutno najslabija karika u Barcinom lancu) i da je vrijeme da napusti klub.
Srce moje kuca za dvoje(ZELJO I BARCA)!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.